andzina 28.05.07, 12:54 czytałyście??? wiadomosci.onet.pl/1543028,69,item.html Boże, Ty widzisz i nie grzmisz?! ja chcę do Irlandii, albo nie, bo za blisko, jak najdalej od tej bandy... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ksantypa77 Re: brak mi słów.... 28.05.07, 15:52 Nie mają ciekawszych zajęć? Kto pozwala na "tłuczki" i przemoc w cartoon network, jetix? Ja jestem jędza i zabraniam oglądania takiego badziewia, co spotyka się z ostrym sprzeciwem Mai, ale trudno! Nie pamietam kiedy ostatnio w telewizji oglądałam coś normalnego... fakt, teletubisie są dla maluchów (może dlatego nie przepadam za nimi, bo nic ciekawego moim skromnym zdaniem nie wnoszą w życie dziecka), homoseksualizmu nie zauważyłam, ale jakby się zawziąć, to bolka i lolka, czy tom'a i jerrego też nie powinni puszczać, bo przecież się tam tłuką, a przed snem takie "ekscesy" nie uspokajają (no bo jak można walnąć kogoś patelnią, albo wykopać dołek, żeby ktoś w niego wpadł, albo struś pędziwiatr, który robi w balona wilka - jakie to nieludzkie i bestialskie:))) Odpowiedz Link Zgłoś
natalya20 Re: brak mi słów.... 28.05.07, 22:08 juz jakis czas temu o tym slyszalam...oni na prawde juz nie maja co wymyslec Odpowiedz Link Zgłoś
andzina Re: brak mi słów.... 31.05.07, 09:32 a to??? wiadomosci.onet.pl/1545156,11,item.html dziewczyny - która ma wtyki zagranicą? Australia??? - chętnie przerzucę się na hodowlę owiec albo kangurów... chyba zaczynam się bać czytać wszystkie serwisy z wiadomościami... Odpowiedz Link Zgłoś
jusiadyk Re: brak mi słów.... 02.06.07, 22:12 Oj Andzia, bo Ty to wszystko tak na poważnie bierzesz... Odpowiedz Link Zgłoś