Gość: Pati IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 11.02.02, 20:20 Jednozdaniowe pytanie. Czy ktos z Was wie czy Urzad Skarbowy czynny jest w ktorys dzien po 15-tej lub w sobote? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Nataliaa Re: Urzad Skarbowy IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 13.02.02, 17:39 Ale wstyd!Dzwonię tam tak czesto,a nawet nie wiem w jakich godzinach jest czynny. Jak jeszcze się nie dowiedziałaś ,to jutro Ci napisze. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pati Re: Urzad Skarbowy IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 13.02.02, 18:47 Jestes aniolek! Gdybys tak byla mila bo jutro jade akurat w teren i pewnie znowu zapomne zadzwonic... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nataliaa Re: Urzad Skarbowy IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 14.02.02, 17:17 poniedziałek ,środa 8-17 wtorek,czwartek,piątek 8-15 sobota nieczynny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pamela Re: Urzad Skarbowy IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 14.02.02, 18:02 Nataliaa, Ty nie wiesz gdzie sie podzial mail od Pixi? Z rana byl bardzo obszerna relacja z BB3. Gdzie to sie podzialo? Bylo na pewno bo sobie to wydrukowalam, i czytalam w samochodzie (tak bylo tego duzo). Przede mna wpisal sie Andy Sz. Gdzie to jest? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nataliaa Re: Urzad Skarbowy IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 14.02.02, 18:10 Co????To była jakaś wiadomość od Pixi? A ja sie zastanawiałam,dlaczego jeszcze się nie odezwała.Zaraz poszukam.A jak coś znajdziesz to daj znać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pamela Re: Urzad Skarbowy IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 14.02.02, 18:18 Byla i to taka obszerna ze trzy strony drukiem wyszlo. Ona pisala to o 3-ciej w nocy jak wrocila z pociagu i mowila ze dlatego ze dzisiaj bedzie dopiero wieczorem przed komputerem. Z rana jeszcze bylo! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nataliaa Re: Urzad Skarbowy IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 14.02.02, 18:25 Nie!!!! To gdzie to jest???? Cóź.Wygląda na to,że Pixi jeszcze raz będzie musiała napisać . Bo przecież musimy się wszyscy dowiedzieć. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pamela Re: Urzad Skarbowy IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 14.02.02, 18:32 A moze to zdjeli bo ona tam napisala pare szczeglow z BB z nazwiskami. Jesli tak to zdejma to i za drugim razem. Ja mam na szczescie to wydrukowane! Czyli ja wiem a Wy nie! :-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nataliaa Re: Urzad Skarbowy IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 14.02.02, 18:35 Pamelka nie bądź taka! Zdradź nam parę szczegółów. Nie zdążą tego zdjąć. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pamela Re: Urzad Skarbowy IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 14.02.02, 18:46 Miala proby kamerowe, testy psychologiczne, rozmowe z jednym ze znanych z wizji facetow ktory ostatecznie dobiera obsade. Bedzie to inne niz BB, bo bedzie Bitwa czyli podzial na dwie druzyny. Publicznosc wybierze dwoch liderow po tygodniu. Nominowana bedzie osoba z grupy przegranej. Jest w 30 juz przedfinalowej. Program 3 marca. Niedlugo dostanie telefon i bedzie tam musiala ostatecznie jechac. Poznala Wojtka (wiesz ktorego). To dopiero zaczatek tego co tu jest napisane :-) Andy pomoz mi! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nataliaa Re: Urzad Skarbowy IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 14.02.02, 18:48 Poznała Wojtka??? Pamelko uciekam do domku i mam nadzieje,że jak już w nim będe to przeczytam coś więcej. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pamela Re: Urzad Skarbowy IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 14.02.02, 18:57 A gdzie Ty jestes teraz? Tak, poznala Wojtka i dawal jej rady. W kazdej chwili bedzie wezwana, a nie wie juz czy sie dostanie bo z jednej strony czuje ze tak, a z drugiej oni juz maja schematy osob wedlug ktorych dobieraja i ja chcieli zaszufladkowac jako dziewczyne zajmujaca sie polityka. Mimo ze tlumaczyla ze interesuje ja swiat a nie polityka oni sie upierali. Na plusa miala to ze byla odbierana jako lokalna patriotka. Nie zgodzila sie jednak na robienie krotkich wstawek o jej rodzinie (tylko zgodzila sie na narzeczonego, przyjaciol i prace). No i jak ja zapytano czy bedzie wypelniala polecenia Jego to odpowiedziala ze w granicach rozsadku (ze jak beda kazac robic cos glupiego a nie bedzie miala na to ochoty, to tego nie zrobi i odwrotnie). I dlatego nie jest pewna teraz wyniku :-) (Pizi mam nadzieje ze mi wybaczysz to streszczenie ale sama chyba sie wkurzysz ze tego nie ma). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Murzyn Re: Urzad Skarbowy IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 14.02.02, 18:59 Jezeli mowicie o tym Big poscie z ranca co byl, to na pewno jak zdjety bedzie w Oslej Lawce tylko nie wiem dlaczego skoro nie bylo tam nixc drazliwego. Chyba ze to ze wymienila pare nazwisk. Ale bylo co czytac, o bylo :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pamela Re: Urzad Skarbowy IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 14.02.02, 19:00 Nataliaa a moze bedziesz na czacie gdzies kolo 22? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sabat Re: Urzad Skarbowy IP: *.gdan.gazeta.pl 14.02.02, 18:54 U Wojtka poznała, to niesamowite(co to za Wojtek???). To może jeszcze z tym Wojkiem coś będzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nataliaa Re: Urzad Skarbowy IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 14.02.02, 19:01 Sprawdzałam w oślej ławce-nie ma.Może jutro będzie? Ale za co? Uciekam,Pamelko napisz coś jeszcze! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beki Re: Urzad Skarbowy IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 14.02.02, 18:28 A ja tez sie wlasnie dziwilam gdzie sa jej posty! Przeciez obiecala! Gdzie jest ten mail? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agrest Re: Urzad Skarbowy IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 14.02.02, 18:35 O nie! Ja chce text od Pixi!!!! Gdzie ona jest? Czemu nie ma tekstu? Pamela napisz chociaz troche! Dostala sie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nataliaa Re: Do Pameli IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 14.02.02, 22:20 Pamelko dopiero teraz przeczytałam twój post.Jestem.jak Ty też,to daj znać. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pamela Re: Do Pameli IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 14.02.02, 22:31 Jestem. Zaraz sprobuje wejsc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nataliaa Re: Do Pameli IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 14.02.02, 22:40 Pamelko i co? Bo ja za długo nie mogę być. Jestem na gdańskim. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pamela Re: Do Pameli IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 14.02.02, 23:21 My tez tam bylysmy. Ty bylas na Onecie czy Gazecie? Ja na tym pierwszym bo mnie wyrzucalo z Gazety. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nataliaa Re: Do Pameli IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 18.02.02, 20:38 Pamelko,jak następnym razem będziesz na jakimś czacie,to daj znać na forum (jejku,czemu się nie domyśliłam,że mozesz byc na onecie?? :) ) Odpowiedz Link Zgłoś