Gość: gość IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 31.03.12, 15:45 Co o nim sądzicie? Co sądzicie o paniach tam pracujących i warunkach jakie tam panują? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Daria Re: Żłobek Kredka IP: *.147.147.29.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 01.04.12, 22:57 Pisałam już wcześniej o Kredce w samych superlatywach,warunki lokalowe,wyposażenie to pierwsza klasa,panie Patrycja i Justyna to wymarzone opiekunki,moloby być czynne do 18 godz.bo muszę na wariata jechać z pracy,polecam troskliwym mamom,jedna uwaga-szkalują właścicielki i wypisują kłamstwa na temat Kredki jakieś zawistne i zakłamane osoby! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basia Re: Żłobek Kredka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.12, 18:16 W którym miejscu miesci sie ten zlobek? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Żłobek Kredka IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 02.04.12, 19:26 w Kobylnicy na ul. prof. Poznańskiego. 1 koło DHL-u. Proszę o więcej opinii na temat tej placówki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Żłobek Kredka IP: *.multimo.pl 06.02.14, 15:04 Syf. Zarazili tam kilka dzieci salmonellą. Brudasy, nic więcej. Właścicieli po zaocznych studiach pedagogicznych, jedna z kompletnym brakiem kultury osobistej. Bez jakiejkolwiek wiedzy nt. opieki nad dzieckiem. Odpowiedz Link Zgłoś
zoyka5 Re: Żłobek Kredka 06.02.14, 17:13 Pomawiasz ? Gdyby tam była salmonella huczałoby o tym całe miasto i Placówka na pewno byłaby zamknięta. Tam przestrzegają rygoru. To mamusie potrafią przyprowadzić całą noc wymiotujące dziecko a potem są obrażone ,ze kazano je zabrać do domu żeby nie pozarażało innych dzieci. Kadra jest profesjonalna. Spotkałam tam Panią która ma nadzór dydaktyczny która była kiedyś moją przedszkolanką ,więc ma doświadczenia z jakieś 30 lat. Posłałabym tam swoje dziecko gdyby nie lokalizacja. Sam fakt,że są tam trzy grupy przedszkolne i jedna żłobkowa mówi samo za siebie. Można obejrzeć sale, można być w pierwszych godzinach z dzieckiem w jego pierwszych dniach pobytu. W mojej ocenie same plusy ( minus za lokalizację tylko). Odpowiedz Link Zgłoś