Dodaj do ulubionych

Tort weselny - Domin

IP: 133.2.251.* 20.06.12, 07:44
Witam. Czy ktoś zamawiał tort weselny w piekarni Domin z Dębnicy Kaszubskiej? Jakieś za czy przeciw?
Obserwuj wątek
    • Gość: aśka Re: Tort weselny - Domin IP: *.slupsk.vectranet.pl 20.06.12, 10:21
      uczestniczyliśmy w weselu na którym był tort z dębnicy kaszubskiej i szczerze.......był paskudny! nie wiem czy to wina smaków które para młoda wybrała ale nie szło zjeść nawet małego kawałka do kawy, trochę nas to zdziwiło bo jedliśmy już kilka tortów z tej piekarni na różnych imprezach rodzinnych i były bardzo smaczne, może torty weselne to nie ich specjalność....
    • Gość: Ols Re: Tort weselny - Domin IP: *.ssp.dialog.net.pl 25.06.12, 14:53
      Osobiście polecam młodą Panią, która piecze ciasta w domu. Są naprawdę wyśmienite i bez żadnych ulepszaczy! Oprócz tego kobitka robi pierogi, które też są niczego sobie. Telefonu niestety nie mam ale kontaktowałam się z nią przez e-maila domowe.wypieki7@wp.pl
      • Gość: gosc Re: Tort weselny - Domin IP: 133.2.251.* 28.06.12, 05:48
        Dziekuje za kontakt do mlodej pani :) ale obecnie zostal mi tylko tort do obstawienia :)
    • Gość: Tomek Re: Tort weselny - Domin IP: *.205.85.173.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 29.06.12, 09:26
      Torty z Domin są świetne. Cukiernicy naprawdę się starają. Polecam śmietankowe są wyborne.
    • Gość: AUTORKA 1 tort weselny z cukierni domin IP: *.cdma.centertel.pl 23.05.14, 17:19
      witam
      Ciasta mają pyszne to należy przyznać ale z tortu weselnego a raczej wyglądu nie byliśmy zadowoleni mimo zapewnień o fachowości cukierników.
      Zamówienie zostało przyjęte miesiąc przed weselem a 4 dni przed okazało się,że nie mają takich składników,które były niezbędne np.masa marcepanowa.Zastąpiono ja masą cukrową,ale dekoracja była brzydka,żałuję,że tam zamówiłam.
      Po całym zajściu próbuję skontaktować się z właścicielem aby wyrazić swoją opinię ale niestety nie mogę go zastać albo nie chce ze mną rozmawiać
      • Gość: Autorka 22 Re: tort weselny z cukierni domin IP: *.cdma.centertel.pl 27.05.14, 09:10
        Ja mam bardzo dobre zdanie, ciasta pychota obsługa w sklepach bardzo miła,dla właściciela jest ważne zadowolenie klienta, polecam.
        Kolejki niekiedy długie np przed świętami mówią same za siebie....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka