Dodaj do ulubionych

Pytanko do Pixi

16.03.02, 21:17
Pixi.Pytanko pewnie może wydać się troszkę dziwne,ale odpowiedz,dobrze?
Czy Ty masz włosy lekko kręcone i bordowo-czarną torebkę?
Obserwuj wątek
    • Gość: Pixi Re: Pytanko do Pixi IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 17.03.02, 12:35
      :-))))))
      Wlosy mam proste, a jedna z moich torebek jest bordowa. (az poszlam sprawdzic
      czy nie ma tam czarnego dodatku), ale nie jest cala bordowa.

A co? :-))

Czemu myslalas ze ona to ja?
      • Gość: Nataliaa Re: Pytanko do Pixi IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 17.03.02, 13:22
        No.W autobusie jechałam i spoglądałam na pewną osobę,która mi tak na Ciebie
        wyglądała.I wysiadła niedaleko miejsca gdzie mieszkasz. :)
        • Gość: Nataliaa Re: Pytanko do Pixi IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 18.03.02, 16:52
          Pixi,czas na drugą turę pytań. :)
          Co u Pati i kiedy do nas wraca?
          • Gość: Pixi Re: Pytanko do Pixi IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 18.03.02, 17:45
            Wraca okolo 5 kwietnia (na ten dzien ma przelot, ale z tymi liniami jest jak na
            loterii). W tej chwili przebywa w Gabonie, a za kilka dni wraca na Wyspy
            Swietego Tomasza i Ksiazeca. Gwinee Rownikowa ma juz za soba. Wiem ze wyciaga
            jakies kosci na sawannie :-))

Bardzo jej sie tam podoba. Dzwonila, ale tak jak przypuszczalysmy nie moze
            wejsc na internet, bo go tam... nie ma.
            • Gość: Nataliaa Re: Pytanko do Pixi IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 18.03.02, 18:28
              Pixi,będziesz jeszcze może trochę na internecie?
              • Gość: Beki Re: Pytanko do Pixi IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 19.03.02, 02:23
                Mysle sobie o Pati i sie zastanawiam czesto gdzie teraz jest.Atlas tak jak
                Pamela juz przxejrzalam :))

Ciekawe co namprzywiezie... :))
                • Gość: Julka Re: Pytanko do Pixi IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 19.03.02, 09:36
                  to jest niesamowite, że ona tam wszędzie jeździ
                  to mi się kojarzy z Indiana Jonsem
                  jakieś odkrycia, dreszczyk emocji
                  to musi być fajne
                  a zarazem niebezpieczne
                  ale na pewno najpierw musiała bardzo dużo się tego uczyć
                  ale teraz ma efekty
                  i życzę jej wszystkiego dobrego
                  i niech znajdzie jak najwięcej
                  tylko pozazdrościć tych podróży i zwiedzonych miejsc
                  a ona jeździ z całą ekipą???
                  • Gość: Pamela Re: Pytanko do Pixi IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 19.03.02, 21:52
                    Beki, ja tez mam przestudiowany atlas i nawet bryluje w towarzystwie rzucajac
                    nazwe Wyspy Swietego Tomasza i Ksiazeca! :-)
                    • Gość: nataliaa Re: Pytanko do Pixi IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 20.03.02, 11:14
                      Runda chyba trzecia? :)
                      Pixi,oglądasz BB? A czemu nie komentujesz?I czemu jak wypadła Pokemonowa,to
                      nikt za nią nie wszedł?A może Bar oglądasz?Na tyle co oglądałam,to są dwie
                      osoby,które na realu bym polubiła(Mirek i taka jedna blondynka w krótkich
                      włosach).
                      • Gość: Julka Re: Pytanko do Pixi IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 20.03.02, 14:35
                        chuda, czyli Kaśka
                        też ją polubiła
                        Barbi (Ania Hoksa) też jest sympatyczna
                        wogóle jeżeli chodzi o porównanie dwóch drużyn, to uważam , że niebiescy są o
                        wiele lepiej zgrani i związani
                        i to ich trzyma
                        • Gość: Czarodzi Re: Pytanko do Pixi IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 20.03.02, 17:09
                          Barbi chyba wszyscy sa mile zaskoczeni. Czy to nie ja Pixi wlasnie polecala
                          (zeby zwrocic na nia uwage bo bedzie fajna)?

Lubie tez druzyne niebieskich i Hydraulika, i Janosika i Pruszkow (wszystkich
                          bez wyjatku), a z czerwonych to lubie Ruda, a tych dwoch lalusiow to po prostu
                          porazka.
                          • Gość: Nataliaa Re: Pytanko do Pixi IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 23.03.02, 15:12
                            Pixi,gdzieś tam napisałam pytanka do Ciebie.Odpowiesz?
    • Gość: Pixi Re: Pytanko do Pixi IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 23.03.02, 22:56
      No fakcik, dopiero teraz zauwazylam pytanie numer trzy!

Czemu nie komentuje? Bardzo chetnie bym to zrobila, ale postanowilam nie
      zanudzac juz nikogo tematem Big Brother, bo i tak 3/4 postow na ten temat jest
      moich. W koncu ktos moglby sie wkurzyc ze gadam o takich farmazonach na forum
      Slupsk :)) Dlatego czytam tylko i z reka na buzi skrzetnie omijam ten temat.

Ale teraz nie wytrzymam i napisze: ciesze sie ze Ania Hoksa (Barbie jest taka
      sympatyczna jaka mi sie wydala podczas krotkiego spotkania). Jestem za druzyna
      niebieskich (wszystkich tam lubie). Z czerownych jestem za tylko jedna osoba a
      jest nia Ruda. (Mysle ze ma duze szanse wygrac).

Nie cierpie (to jest malo powiedziane Kena, tego szczypiora Pawla i Chudej.
      Frytka nie wzbudza u mnie negatywnych emocji. Teraz odejda najprawdopodbniej
      Zolza i Pruszkow (bo tak zapowiadali a to bedzie oznaczac ze polowa ludzi
      przestanie tak dokladnie ogladac BB). Wielki Brat zrobil tak zeby niebiescy
      przegrali (bez sensu i to do kwadratu jest bitwa tygodnia). Mozna dzieki niej
      sterowac wynikami. Mysle ze oni wiedzieli ze Ken teraz by odpadl a nie chcieli
      tego i woleli juz poswiecic dwojke z niebieskich. Ot co.

Za Pokemonke nikt nie wszedl bo ona byla 14 zawodniczka (i tak tym razem wzieto
      dwoch ponad stan wiec jak jeszcze jedna osoba wyjdzie to i tak chyba nikt za te
      osobe nie wejdzie).

To tyle refleksji. Za kim jestescie?
      • Gość: Nataliaa Re: Pytanko do Pixi IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 24.03.02, 10:53
        Pixi,a oglądasz Bar?
        ja nie jestem w BB za kimś,bo właściwie bardzo mało oglądam.teraz byłam za to
        na wątku o BB i coś tam się mówi,że niby Chuda jest podstawiona.
        Powiem dziś Julce,żeby wpisała się za jaką druzyną jest.
        • Gość: Jasio Re: Pytanko do Pixi IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 24.03.02, 12:33
          Ja ogladam i jestem za Barbie! Albo za Zolza albo za Ruskiem!

Najgorszy jest Ken ktory tanczy jak...
          • Gość: Sabat Re: Pytanko do Pixi IP: *.gdan.gazeta.pl 24.03.02, 13:15
            ....tańczy jak ciota Jasio. Mów śmiało. Witaj Jasio dobrze, że żyjesz
            • Gość: Teddy Re: Pytanko do Pixi IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 24.03.02, 13:28
              Jak zobaczylem podpis Jasio to tez sie ucieszylem.
              • Gość: Nataliaa Re: Pytanko do Pixi IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 24.03.02, 16:25
                Jasio i Teddy wrócili :)
    • Gość: Pixi Re: Pytanko do Pixi IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 24.03.02, 16:43
      Baru nie ogladam bo leci w tych samych godzinach co BB. Ale wiem ze teraz
      wszyscy sie burza bo odleciala jakas fajna Emilia.

Tez sie ciesze z Jasia a Teddy myslalam ze nie mial przerwy w wystepach na
      forum. Oczywiscie przed nasza Natka nic sie nie da ukryc!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka