nataliaa_ 16.03.02, 21:17 Pixi.Pytanko pewnie może wydać się troszkę dziwne,ale odpowiedz,dobrze? Czy Ty masz włosy lekko kręcone i bordowo-czarną torebkę? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Pixi Re: Pytanko do Pixi IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 17.03.02, 12:35 :-)))))) Wlosy mam proste, a jedna z moich torebek jest bordowa. (az poszlam sprawdzic czy nie ma tam czarnego dodatku), ale nie jest cala bordowa. A co? :-)) Czemu myslalas ze ona to ja? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nataliaa Re: Pytanko do Pixi IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 17.03.02, 13:22 No.W autobusie jechałam i spoglądałam na pewną osobę,która mi tak na Ciebie wyglądała.I wysiadła niedaleko miejsca gdzie mieszkasz. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nataliaa Re: Pytanko do Pixi IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 18.03.02, 16:52 Pixi,czas na drugą turę pytań. :) Co u Pati i kiedy do nas wraca? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pixi Re: Pytanko do Pixi IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 18.03.02, 17:45 Wraca okolo 5 kwietnia (na ten dzien ma przelot, ale z tymi liniami jest jak na loterii). W tej chwili przebywa w Gabonie, a za kilka dni wraca na Wyspy Swietego Tomasza i Ksiazeca. Gwinee Rownikowa ma juz za soba. Wiem ze wyciaga jakies kosci na sawannie :-)) Bardzo jej sie tam podoba. Dzwonila, ale tak jak przypuszczalysmy nie moze wejsc na internet, bo go tam... nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nataliaa Re: Pytanko do Pixi IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 18.03.02, 18:28 Pixi,będziesz jeszcze może trochę na internecie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beki Re: Pytanko do Pixi IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 19.03.02, 02:23 Mysle sobie o Pati i sie zastanawiam czesto gdzie teraz jest.Atlas tak jak Pamela juz przxejrzalam :)) Ciekawe co namprzywiezie... :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Julka Re: Pytanko do Pixi IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 19.03.02, 09:36 to jest niesamowite, że ona tam wszędzie jeździ to mi się kojarzy z Indiana Jonsem jakieś odkrycia, dreszczyk emocji to musi być fajne a zarazem niebezpieczne ale na pewno najpierw musiała bardzo dużo się tego uczyć ale teraz ma efekty i życzę jej wszystkiego dobrego i niech znajdzie jak najwięcej tylko pozazdrościć tych podróży i zwiedzonych miejsc a ona jeździ z całą ekipą??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pamela Re: Pytanko do Pixi IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 19.03.02, 21:52 Beki, ja tez mam przestudiowany atlas i nawet bryluje w towarzystwie rzucajac nazwe Wyspy Swietego Tomasza i Ksiazeca! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nataliaa Re: Pytanko do Pixi IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 20.03.02, 11:14 Runda chyba trzecia? :) Pixi,oglądasz BB? A czemu nie komentujesz?I czemu jak wypadła Pokemonowa,to nikt za nią nie wszedł?A może Bar oglądasz?Na tyle co oglądałam,to są dwie osoby,które na realu bym polubiła(Mirek i taka jedna blondynka w krótkich włosach). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Julka Re: Pytanko do Pixi IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 20.03.02, 14:35 chuda, czyli Kaśka też ją polubiła Barbi (Ania Hoksa) też jest sympatyczna wogóle jeżeli chodzi o porównanie dwóch drużyn, to uważam , że niebiescy są o wiele lepiej zgrani i związani i to ich trzyma Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czarodzi Re: Pytanko do Pixi IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 20.03.02, 17:09 Barbi chyba wszyscy sa mile zaskoczeni. Czy to nie ja Pixi wlasnie polecala (zeby zwrocic na nia uwage bo bedzie fajna)? Lubie tez druzyne niebieskich i Hydraulika, i Janosika i Pruszkow (wszystkich bez wyjatku), a z czerwonych to lubie Ruda, a tych dwoch lalusiow to po prostu porazka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nataliaa Re: Pytanko do Pixi IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 23.03.02, 15:12 Pixi,gdzieś tam napisałam pytanka do Ciebie.Odpowiesz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pixi Re: Pytanko do Pixi IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 23.03.02, 22:56 No fakcik, dopiero teraz zauwazylam pytanie numer trzy! Czemu nie komentuje? Bardzo chetnie bym to zrobila, ale postanowilam nie zanudzac juz nikogo tematem Big Brother, bo i tak 3/4 postow na ten temat jest moich. W koncu ktos moglby sie wkurzyc ze gadam o takich farmazonach na forum Slupsk :)) Dlatego czytam tylko i z reka na buzi skrzetnie omijam ten temat. Ale teraz nie wytrzymam i napisze: ciesze sie ze Ania Hoksa (Barbie jest taka sympatyczna jaka mi sie wydala podczas krotkiego spotkania). Jestem za druzyna niebieskich (wszystkich tam lubie). Z czerownych jestem za tylko jedna osoba a jest nia Ruda. (Mysle ze ma duze szanse wygrac). Nie cierpie (to jest malo powiedziane Kena, tego szczypiora Pawla i Chudej. Frytka nie wzbudza u mnie negatywnych emocji. Teraz odejda najprawdopodbniej Zolza i Pruszkow (bo tak zapowiadali a to bedzie oznaczac ze polowa ludzi przestanie tak dokladnie ogladac BB). Wielki Brat zrobil tak zeby niebiescy przegrali (bez sensu i to do kwadratu jest bitwa tygodnia). Mozna dzieki niej sterowac wynikami. Mysle ze oni wiedzieli ze Ken teraz by odpadl a nie chcieli tego i woleli juz poswiecic dwojke z niebieskich. Ot co. Za Pokemonke nikt nie wszedl bo ona byla 14 zawodniczka (i tak tym razem wzieto dwoch ponad stan wiec jak jeszcze jedna osoba wyjdzie to i tak chyba nikt za te osobe nie wejdzie). To tyle refleksji. Za kim jestescie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nataliaa Re: Pytanko do Pixi IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 24.03.02, 10:53 Pixi,a oglądasz Bar? ja nie jestem w BB za kimś,bo właściwie bardzo mało oglądam.teraz byłam za to na wątku o BB i coś tam się mówi,że niby Chuda jest podstawiona. Powiem dziś Julce,żeby wpisała się za jaką druzyną jest. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jasio Re: Pytanko do Pixi IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 24.03.02, 12:33 Ja ogladam i jestem za Barbie! Albo za Zolza albo za Ruskiem! Najgorszy jest Ken ktory tanczy jak... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sabat Re: Pytanko do Pixi IP: *.gdan.gazeta.pl 24.03.02, 13:15 ....tańczy jak ciota Jasio. Mów śmiało. Witaj Jasio dobrze, że żyjesz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Teddy Re: Pytanko do Pixi IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 24.03.02, 13:28 Jak zobaczylem podpis Jasio to tez sie ucieszylem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nataliaa Re: Pytanko do Pixi IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 24.03.02, 16:25 Jasio i Teddy wrócili :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pixi Re: Pytanko do Pixi IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 24.03.02, 16:43 Baru nie ogladam bo leci w tych samych godzinach co BB. Ale wiem ze teraz wszyscy sie burza bo odleciala jakas fajna Emilia. Tez sie ciesze z Jasia a Teddy myslalam ze nie mial przerwy w wystepach na forum. Oczywiscie przed nasza Natka nic sie nie da ukryc! Odpowiedz Link Zgłoś