Dodaj do ulubionych

ZMIENIŁEM LOGIN!!!

19.03.02, 20:06
Zmieniłem login: to ja Koube!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: Pamela Re: ZMIENIŁEM LOGIN!!! IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 19.03.02, 20:59
      OK, akceptuje.
      • Gość: Nataliaa Re: ZMIENIŁEM LOGIN!!! IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 20.03.02, 11:03
        Hej,Joe :)
        Ja też akceptuję,bo jest taki wokalista Joe,który ma bardzo fajne piosenki.:)
        • Gość: Julka Re: ZMIENIŁEM LOGIN!!! IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 20.03.02, 14:35
          może być
          a dlaczego aż 4???
          • Gość: Czarodzi Re: ZMIENIŁEM LOGIN!!! IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 20.03.02, 17:05
            Bo pewnie jest jakis Joeow trzech juz zarejestrowanych...
    • Gość: Koube Re: ZMIENIŁEM LOGIN!!! IP: *.gdan.gazeta.pl 27.03.02, 19:03
      Oj Czarodzi nie czytasz gry. joe był 4 ponieważ z takim numerem grają najlepsi
      koszykarze. ale widocznie nie wiesz o co chodzi. poza tym i tak znowu jestem
      Koube i jest mi z tym bardzo dobrze. sorry, że tak dawno się nie odzywałem, ale
      wierzcie mi, że cały czas na Was patrzę. ale na pewno się poprawię. po świętach
      na dobre wracam do gry, tzn. na forum
      • Gość: Nataliaa Re: ZMIENIŁEM LOGIN!!! IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 27.03.02, 19:22
        Koube,zostań przy jednym nicku,co? :)
        • Gość: Koube Re: ZMIENIŁEM LOGIN!!! IP: *.gdan.gazeta.pl 27.03.02, 20:09
          Nataliaa specjalnie dla Ciebie na zawsze zostanę Koube, choć nie ukrywam, że
          lubię komplikacje. Ale od teraz Koube forever. A komplikacje to w życiu
          codziennym, towarzyskim
          • Gość: Nataliaa Re: ZMIENIŁEM LOGIN!!! IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 27.03.02, 20:47
            Specjalnie dla mnie? Urosłam. :)
            • Gość: Damian Re: ZMIENIŁEM LOGIN!!! IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 27.03.02, 21:09
              Nasza Natalka jak zwykle na strazy porzadku! I bardzo dobrze!
              • Gość: Julka do Natalii IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 28.03.02, 10:04
                a Ciebie kotku kto ma pilnować??
                • Gość: Nataliaa Re: do Natalii IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 28.03.02, 18:49
                  He he! A kto na ochotnika? :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka