joe4 19.03.02, 20:06 Zmieniłem login: to ja Koube!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Pamela Re: ZMIENIŁEM LOGIN!!! IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 19.03.02, 20:59 OK, akceptuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nataliaa Re: ZMIENIŁEM LOGIN!!! IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 20.03.02, 11:03 Hej,Joe :) Ja też akceptuję,bo jest taki wokalista Joe,który ma bardzo fajne piosenki.:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Julka Re: ZMIENIŁEM LOGIN!!! IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 20.03.02, 14:35 może być a dlaczego aż 4??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czarodzi Re: ZMIENIŁEM LOGIN!!! IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 20.03.02, 17:05 Bo pewnie jest jakis Joeow trzech juz zarejestrowanych... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Koube Re: ZMIENIŁEM LOGIN!!! IP: *.gdan.gazeta.pl 27.03.02, 19:03 Oj Czarodzi nie czytasz gry. joe był 4 ponieważ z takim numerem grają najlepsi koszykarze. ale widocznie nie wiesz o co chodzi. poza tym i tak znowu jestem Koube i jest mi z tym bardzo dobrze. sorry, że tak dawno się nie odzywałem, ale wierzcie mi, że cały czas na Was patrzę. ale na pewno się poprawię. po świętach na dobre wracam do gry, tzn. na forum Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nataliaa Re: ZMIENIŁEM LOGIN!!! IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 27.03.02, 19:22 Koube,zostań przy jednym nicku,co? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Koube Re: ZMIENIŁEM LOGIN!!! IP: *.gdan.gazeta.pl 27.03.02, 20:09 Nataliaa specjalnie dla Ciebie na zawsze zostanę Koube, choć nie ukrywam, że lubię komplikacje. Ale od teraz Koube forever. A komplikacje to w życiu codziennym, towarzyskim Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nataliaa Re: ZMIENIŁEM LOGIN!!! IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 27.03.02, 20:47 Specjalnie dla mnie? Urosłam. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Damian Re: ZMIENIŁEM LOGIN!!! IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 27.03.02, 21:09 Nasza Natalka jak zwykle na strazy porzadku! I bardzo dobrze! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Julka do Natalii IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 28.03.02, 10:04 a Ciebie kotku kto ma pilnować?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nataliaa Re: do Natalii IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 28.03.02, 18:49 He he! A kto na ochotnika? :) Odpowiedz Link Zgłoś