pati8919 27.07.13, 11:18 Zna ktos dobrego dja na wesele? Polecono mi dja Rapsi czy ktos ma jakies opinie na jego temat? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sandra1301 Re: Dj na wesele słupsk 29.07.13, 14:55 nie znam, ale wiele osób chwali Arka Mięczewskiego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Goonies Re: Dj na wesele słupsk IP: *.centertel.pl 17.09.13, 11:16 Arkadio, idealny, na wiejske wesele oczywiście. Odpowiedz Link Zgłoś
porvoo Re: Dj na wesele słupsk 03.08.13, 10:31 Weź Sebastiana, tego dj z ex zajazdu. byłem na jednym jego weselu, chłopak sobie radzi nawet nawet. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iwona Re: Dj na wesele słupsk IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.09.13, 11:07 Polecam www.djmaro.net.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Dj na wesele słupsk IP: *.slupsk.vectranet.pl 05.01.14, 16:40 W grudniu braliśmy ślub. Na poprawinach grał u nas DJ EMCE z Lęborka i byliśmy bardzo zadowoleni. Żałowaliśmy, że nie wzięliśmy go na wesele, gdyż zależało nam na zespole z prawdziwymi instrumentami. Jeżeli chodzi o prowadzenie imprezy, muzykę, atmosferę, konkursy DJ Emce sprawił się super!!! Jest godny uwagi i warty zaufania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Dj na wesele słupsk IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 09.03.14, 23:57 Osobiście Polecam Dj EmCe naprawdę profesjonalista polecam www.djemce.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: Dj na wesele słupsk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.14, 09:43 Osobiście Polecam DJ EMCE www.djemce.pl / Dj Emce (Marek) to super Dj i Wodzirej na każde Wesele . Bardzo konkretny i zarazem bardzo miły. Bardzo dokładne ustalenia przed weselem - omówiliśmy niemal każdy szczegół wesela. Wybawiliśmy się na naszym weselu (24.05.2014) za wszystkie czasy. Szkoda tylko że ta jedyna noc w życiu zleciała tak bardzo szybko.Super muzyka dla każdego i wiele bardzo śmiesznych konkursów weselnych. Dj Emce podniesie od stołu nawet najbardziej sztywnego gościa. Oprawa oświetleniowa i muzyczna na bardzo wysokim poziomie. Odpowiedz Link Zgłoś
basiek_inc Re: Dj na wesele słupsk 23.09.15, 16:38 Moje wesele obsługiwał ostatnio Dj Em i jestem bardzo zadowolona:) Ma fajne efekty świetlne. Podaję link: www.djem.pl Odpowiedz Link Zgłoś
vonmlody Re: Dj na wesele słupsk 28.09.15, 09:20 Przecież wiadomo, że na forach piszą sami Dj'e i podszywają się młode pary ;) Jak chcecie naprawdę dobrego dja to wchodzicie na stronkę trojmiasto.pl i tam sa wszyscy, według ocen. A jak Dj jest dobry to i do Koszalina pojedzie :) oceniaj.trojmiasto.pl/szukaj/Zespo%C5%82y%20muzyczne%20i%20dj-e/1016?order=OM&pp=50&time_range=3&count_marks=3 Dla leniwców link do tego katalogu :P Odpowiedz Link Zgłoś