Dodaj do ulubionych

Dj na wesele słupsk

27.07.13, 11:18
Zna ktos dobrego dja na wesele?
Polecono mi dja Rapsi czy ktos ma jakies opinie na jego temat?
Obserwuj wątek
    • sandra1301 Re: Dj na wesele słupsk 29.07.13, 14:55
      nie znam, ale wiele osób chwali Arka Mięczewskiego
      • Gość: Goonies Re: Dj na wesele słupsk IP: *.centertel.pl 17.09.13, 11:16
        Arkadio, idealny, na wiejske wesele oczywiście.
    • porvoo Re: Dj na wesele słupsk 03.08.13, 10:31
      Weź Sebastiana, tego dj z ex zajazdu. byłem na jednym jego weselu, chłopak sobie radzi nawet nawet.
    • Gość: Iwona Re: Dj na wesele słupsk IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.09.13, 11:07
      Polecam www.djmaro.net.pl
    • Gość: kasia Re: Dj na wesele słupsk IP: *.slupsk.vectranet.pl 05.01.14, 16:40
      W grudniu braliśmy ślub. Na poprawinach grał u nas DJ EMCE z Lęborka i byliśmy bardzo zadowoleni. Żałowaliśmy, że nie wzięliśmy go na wesele, gdyż zależało nam na zespole z prawdziwymi instrumentami. Jeżeli chodzi o prowadzenie imprezy, muzykę, atmosferę, konkursy DJ Emce sprawił się super!!! Jest godny uwagi i warty zaufania.
    • Gość: Ania Re: Dj na wesele słupsk IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 09.03.14, 23:57
      Osobiście Polecam Dj EmCe naprawdę profesjonalista polecam www.djemce.pl
    • Gość: Tomek Re: Dj na wesele słupsk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.14, 09:43
      Osobiście Polecam DJ EMCE www.djemce.pl / Dj Emce (Marek) to super Dj i Wodzirej na każde Wesele . Bardzo konkretny i zarazem bardzo miły. Bardzo dokładne ustalenia przed weselem - omówiliśmy niemal każdy szczegół wesela. Wybawiliśmy się na naszym weselu (24.05.2014) za wszystkie czasy. Szkoda tylko że ta jedyna noc w życiu zleciała tak bardzo szybko.Super muzyka dla każdego i wiele bardzo śmiesznych konkursów weselnych. Dj Emce podniesie od stołu nawet najbardziej sztywnego gościa. Oprawa oświetleniowa i muzyczna na bardzo wysokim poziomie.
    • basiek_inc Re: Dj na wesele słupsk 23.09.15, 16:38
      Moje wesele obsługiwał ostatnio Dj Em i jestem bardzo zadowolona:) Ma fajne efekty świetlne. Podaję link:
      www.djem.pl
    • vonmlody Re: Dj na wesele słupsk 28.09.15, 09:20
      Przecież wiadomo, że na forach piszą sami Dj'e i podszywają się młode pary ;)

Jak chcecie naprawdę dobrego dja to wchodzicie na stronkę trojmiasto.pl i tam sa wszyscy, według ocen.
      A jak Dj jest dobry to i do Koszalina pojedzie :)

oceniaj.trojmiasto.pl/szukaj/Zespo%C5%82y%20muzyczne%20i%20dj-e/1016?order=OM&pp=50&time_range=3&count_marks=3

Dla leniwców link do tego katalogu :P

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka