Gość: Czarodzi IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 26.03.02, 16:58 Czy lubicie zmiane czasu? Czy to przypadkiem nie w nastepny weekend sie na to zanosi? Ja zawsze przez jakis czas mam nieprzestawiony zegarek. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Agrest Re: Zmiana czasu IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 26.03.02, 17:08 Ty masz tak jak ja! Mialem kiedys zegarek z dwoma tarczami: elektroniczna i wskazowkowa. I caly rok chodzilem z jedna nastawiona tak, a druga tak. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nataliaa Re: Zmiana czasu IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 26.03.02, 19:30 Agreścik,niezłe rozwiązanie.Spóźniasz się na spotkanie:"ja się spóźniłem? Przecież dopiero dziesiąta.Co? Już jedenasta?" Jak byłam mała i wracałam później do domu,to przed drzwiami zawsze przestawiałam wskazówki. :) Napiszcie,kiedy ta zmiana bedzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Damian Re: Zmiana czasu IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 26.03.02, 21:01 Kiedy zmiana czasu to nie wiem ale raz zapomnialem (nie umialem) przestawic wskazowek w takim wielkim zegarze na scianie (balem sie w nim grzebac bo to nie byl moj dom) i bylo tak ze jak sie gdzies spieszylem i grunt palil mi sie pod nogami nagle uswiadamialem sobie ze jest jeszcze godzina. Fajne uczucie. Odpowiedz Link Zgłoś
shadok Re: Zmiana czasu 26.03.02, 21:47 Zmiana czasu niestety w najbliższy weekend. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pamela Re: Zmiana czasu IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 27.03.02, 06:36 Czemu niestety? Juz calkiem jasno dzieki temu bedzie z rana! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nataliaa Re: Zmiana czasu IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 31.03.02, 15:08 Czemu nikt mi nie przypomniał? Coś mi się pomyliło i myślałam(nie wiem czemu),że ta zmiana będzie dzisiejszej nocy.Leżałam sobie w łóźku,a tu nagle goście.Hm.. na szczeście reszta wszystko przyszykowała. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pixi Re: Zmiana czasu IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 31.03.02, 15:26 Nata, chodzi Ci o noc ta co bedzie? Chyba tak, bo czas zmienialismy tej nocy. Dobrze ze ja nie mam w swieta gosci. Przestawilam jak dotas jeden zegar i chyba musze sie zebrac i pozmieniac kiolejne bo caly czas sie myle. Ta wersja zmiany czasu jest bardziej dzika bo na nasza niekorzysc. Wole jak jest odwrotnie i gdy na plecach pojawi sie goraco ze gdzies sie spoznie nagle przychodzi ulga ze to jeszcze godzina :-) Andy, czy w Stanach tez jest zmiana czasu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andy_sz Re: Zmiana czasu IP: *.lib.buffalo.edu 01.04.02, 19:31 To pytanie meczylo mnie przez cala niedziele, a bylo o tyle meczace ze glowka mnie naparzala po sobocie :-)) Zadne radio nie podawalo jak na zlosc czasu, nawet publiczny NPR tylko blues w swieta puszczal. W TV tez zadnych informacji, wszyscy znajomi akurat byli niedostepni a ja na drugi dzien musialem wstac bardzo wczesnie. Na szczescie moj kuzyn pomyslal i kiedy zamawialismy pizze zapytal ktora godzina. Okazuje sie ze nie zmienili i w tej chwii roznica miedzy czasem w Buffalo i polskim wynosi 7 godzin (zawsze 6). Prawdopodobnie zmiana nastepuje tydzien pozniej, ale jeszcze nie jestem pewien... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Damian Re: Zmiana czasu IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 01.04.02, 20:27 Napisz koniecznie jak jest, bo ja kiedys slyszalem ze wschodnie wybrzeze nie zmienia czasu, ale moze mnie ktos wprowadzil w blad (nigdy tam nie bylem). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Denik Re: Zmiana czasu IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 02.04.02, 09:18 Nataliaa napisała że się zdziwiła jak przyszli goście, a tak naprawdę to swój zegarek przestawiła godzine do tyłu zamiast o godzine do przodu :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Julka Re: Zmiana czasu IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 02.04.02, 10:38 hm tak myślę Natalio, że wpadnę dziś do Ciebie na kawkę o 19:30 nowego czasu:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andy_sz do Damiana IP: *.dialin.buffalo.edu 04.04.02, 04:04 oki, wszystko jest juz jasne. Zmiana czasu na wsch. wybrzezu nastepuje tydzien po Europie, czyli w nocy z nastepnej soboty na niedziele, chyba o 2 w nocy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Julka Re: do Damiana IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 04.04.02, 09:23 to będzie jak dawniej tylko 6 godzin różnicy (tylko??) co ja plotę dalej aż 6 godz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sabat Re: do Damiana i Andysza IP: *.gdan.gazeta.pl 04.04.02, 20:50 Ciekawe specjalnie zgrałeś ten wpis o 4.04 naszego czesu a pisane 4 kwtnia czli 4.04 godzina 4.04 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andy_sz Re: Zmiana czasu IP: *.dialin.buffalo.edu 07.04.02, 07:48 Kochani, i znowu tylko 6 godzin wczesniej ode mnie wstaliscie, poszliscie do roboty czy szkoly a po robocie udaliscie sie tam gdzie lubicie... I wszystko wraca do normy, tylko jak pomysle ze musze o godzine wczesniej wyrwac sie z wyra t oaz mnie ciarki przechodza... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pati Re: Zmiana czasu IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 07.04.02, 11:08 To teraz pewnie jeszcze smacznie śpisz. Jest 5.14 u Ciebie. Nie zapomnij szybko poprzestawiać zegarków, bo inaczej cały dzień będziesz się mylił na niekorzyść! Odpowiedz Link Zgłoś