Dodaj do ulubionych

Zmiana czasu

IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 26.03.02, 16:58
Czy lubicie zmiane czasu? Czy to przypadkiem nie w nastepny weekend sie na to
zanosi? Ja zawsze przez jakis czas mam nieprzestawiony zegarek.
Obserwuj wątek
    • Gość: Agrest Re: Zmiana czasu IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 26.03.02, 17:08
      Ty masz tak jak ja! Mialem kiedys zegarek z dwoma tarczami: elektroniczna i
      wskazowkowa. I caly rok chodzilem z jedna nastawiona tak, a druga tak.
      • Gość: Nataliaa Re: Zmiana czasu IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 26.03.02, 19:30
        Agreścik,niezłe rozwiązanie.Spóźniasz się na spotkanie:"ja się spóźniłem?
        Przecież dopiero dziesiąta.Co? Już jedenasta?"
        Jak byłam mała i wracałam później do domu,to przed drzwiami zawsze
        przestawiałam wskazówki. :)
        Napiszcie,kiedy ta zmiana bedzie.
        • Gość: Damian Re: Zmiana czasu IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 26.03.02, 21:01
          Kiedy zmiana czasu to nie wiem ale raz zapomnialem (nie umialem) przestawic
          wskazowek w takim wielkim zegarze na scianie (balem sie w nim grzebac bo to nie
          byl moj dom) i bylo tak ze jak sie gdzies spieszylem i grunt palil mi sie pod
          nogami nagle uswiadamialem sobie ze jest jeszcze godzina. Fajne uczucie.
          • shadok Re: Zmiana czasu 26.03.02, 21:47
            Zmiana czasu niestety w najbliższy weekend.
            • Gość: Pamela Re: Zmiana czasu IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 27.03.02, 06:36
              Czemu niestety? Juz calkiem jasno dzieki temu bedzie z rana!
              • Gość: nataliaa Re: Zmiana czasu IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 31.03.02, 15:08
                Czemu nikt mi nie przypomniał?
                Coś mi się pomyliło i myślałam(nie wiem czemu),że ta zmiana będzie dzisiejszej
                nocy.Leżałam sobie w łóźku,a tu nagle goście.Hm.. na szczeście reszta wszystko
                przyszykowała. :)
                • Gość: Pixi Re: Zmiana czasu IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 31.03.02, 15:26
                  Nata, chodzi Ci o noc ta co bedzie? Chyba tak, bo czas zmienialismy tej nocy.
                  Dobrze ze ja nie mam w swieta gosci. Przestawilam jak dotas jeden zegar i chyba
                  musze sie zebrac i pozmieniac kiolejne bo caly czas sie myle. Ta wersja zmiany
                  czasu jest bardziej dzika bo na nasza niekorzysc. Wole jak jest odwrotnie i gdy
                  na plecach pojawi sie goraco ze gdzies sie spoznie nagle przychodzi ulga ze to
                  jeszcze godzina :-)

Andy, czy w Stanach tez jest zmiana czasu?
                  • Gość: andy_sz Re: Zmiana czasu IP: *.lib.buffalo.edu 01.04.02, 19:31
                    To pytanie meczylo mnie przez cala niedziele, a bylo o tyle meczace ze glowka
                    mnie naparzala po sobocie :-)) Zadne radio nie podawalo jak na zlosc czasu,
                    nawet publiczny NPR tylko blues w swieta puszczal. W TV tez zadnych informacji,
                    wszyscy znajomi akurat byli niedostepni a ja na drugi dzien musialem wstac
                    bardzo wczesnie. Na szczescie moj kuzyn pomyslal i kiedy zamawialismy pizze
                    zapytal ktora godzina. Okazuje sie ze nie zmienili i w tej chwii roznica miedzy
                    czasem w Buffalo i polskim wynosi 7 godzin (zawsze 6). Prawdopodobnie zmiana
                    nastepuje tydzien pozniej, ale jeszcze nie jestem pewien...
                    • Gość: Damian Re: Zmiana czasu IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 01.04.02, 20:27
                      Napisz koniecznie jak jest, bo ja kiedys slyszalem ze wschodnie wybrzeze nie
                      zmienia czasu, ale moze mnie ktos wprowadzil w blad (nigdy tam nie bylem).
                      • Gość: Denik Re: Zmiana czasu IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 02.04.02, 09:18
                        Nataliaa napisała że się zdziwiła jak przyszli goście, a tak naprawdę to swój
                        zegarek przestawiła godzine do tyłu zamiast o godzine do przodu :))
                        • Gość: Julka Re: Zmiana czasu IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 02.04.02, 10:38
                          hm
                          tak myślę Natalio, że wpadnę dziś do Ciebie na kawkę
                          o 19:30 nowego czasu:)
                      • Gość: andy_sz do Damiana IP: *.dialin.buffalo.edu 04.04.02, 04:04
                        oki, wszystko jest juz jasne. Zmiana czasu na wsch. wybrzezu nastepuje tydzien
                        po Europie, czyli w nocy z nastepnej soboty na niedziele, chyba o 2 w nocy.
                        • Gość: Julka Re: do Damiana IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 04.04.02, 09:23
                          to będzie jak dawniej
                          tylko 6 godzin różnicy
                          (tylko??)
                          co ja plotę
                          dalej aż 6 godz
                        • Gość: Sabat Re: do Damiana i Andysza IP: *.gdan.gazeta.pl 04.04.02, 20:50
                          Ciekawe specjalnie zgrałeś ten wpis o 4.04 naszego czesu a pisane 4 kwtnia
                          czli 4.04 godzina 4.04
    • Gość: andy_sz Re: Zmiana czasu IP: *.dialin.buffalo.edu 07.04.02, 07:48
      Kochani, i znowu tylko 6 godzin wczesniej ode mnie wstaliscie, poszliscie do
      roboty czy szkoly a po robocie udaliscie sie tam gdzie lubicie... I wszystko
      wraca do normy, tylko jak pomysle ze musze o godzine wczesniej wyrwac sie z
      wyra t oaz mnie ciarki przechodza...
      • Gość: Pati Re: Zmiana czasu IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 07.04.02, 11:08
        To teraz pewnie jeszcze smacznie śpisz. Jest 5.14 u Ciebie. Nie zapomnij szybko
        poprzestawiać zegarków, bo inaczej cały dzień będziesz się mylił na niekorzyść!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka