Dodaj do ulubionych

Referendum w sprawie odczarowania zabki

IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 30.03.02, 20:14
Uwaga, referendum. Czy ja Pierwsza Czarownica tego forum mam odczarowac naszego
Andy`ego i spowrotem przemienic go w czlowieka? (na razie jest zabka) :-)
Zainteresowanych prosze o wypowiedzi. W Waszych rekach losy
naszego "zagramanicznego" kolegi :-)
Obserwuj wątek
    • Gość: Agrest Re: Referendum w sprawie odczarowania zabki IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 30.03.02, 20:18
      Przetrzymaj go jeden dzien. a potem pocaluj, bo chyba tylko tak mozesz go
      odczarowac?
      • Gość: Nataliaa Re: Referendum w sprawie odczarowania zabki IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 30.03.02, 20:25
        Na razie go nie odczarowuj.Zasłużył sobie na to (andy-wybacz mi :) )
        • Gość: Pamela Re: Referendum w sprawie odczarowania zabki IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 30.03.02, 20:59
          jezeli bedzie mogl pisac tu watki jako zabka to niech na razie bedzie zabka...
          Tobedzie przestroga dla innych ktorzy sprzeciwiaja sie tez zaleceniom Natalii o
          wpisywaniu w srodku. :-)
    • umk__historia ŻABKA 30.03.02, 21:20
      Była sobie żabka mała Rere kumkum , rere kumkum która się Pixi nie bała rere
      kumkum BĘC. :) Uważajcie na Bociany :)
    • Gość: zaba Re: Referendum w sprawie odczarowania zabki IP: *.dialin.buffalo.edu 31.03.02, 03:50
      hehe , Pixi, ale mnie w tarapaty wladowalas. Jestem sobie zabka, zyje na
      bagnie, spotykam postacie na poziomie (biedronki, zuki, dzdzownice, swierszcze,
      nawet Shrek ostatnio wpadl pogadac) i moge tak zostac, przynajmniej nie ma tego
      calego poscigu o doskonalosz :-) A jak sie zdecydujesz na odczarowanie to
      czekam na buziaka w sektorze B 37 bagno USA. Mam nadzieje ze trafisz :-)) To
      niedaleko od Cincinnati, wiec pewnie sie wybierzesz :-)))
      • Gość: Loona Re: Referendum w sprawie odczarowania zabki IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 31.03.02, 12:33
        :)))) To jeden z najsmieszniejszych topikow jaki ukazal sie ostatnio na forum.

• Gość: Pixi Re: Referendum w sprawie odczarowania zabki IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 31.03.02, 15:36
      Sluchajcie przenioslam sie moimi zakleciami na to bagnisko i spotkalam tam trzy
      zaby. Wszystkie twierdzily ze sa Andym Sz. Wszystkie odczarowalam, ale nie wiem
      czy to byly te wlasciwe. Dlatego jak ktos zobaczy Andy`ego w ludzkiej formie
      dajcie znac. Bede spokojniejsza.
      • Gość: andy_sz do Pixi IP: *.dialin.buffalo.edu 01.04.02, 16:47
        Az trzech mowisz, hehe, za duzo kumpli na bagnie i wszyscy sie teraz za mnie
        podaja, takie na nich wrazenie zrobilem. A ja bylem ten pierwszy,
        najprzystojniejszy :-))
        thx za przywrocenie
        • Gość: Beki Re: do Pixi IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 01.04.02, 17:06
          Czyli Andy jest juz wolny! Ciekawe czy ma nauczke! :-) Juz sie balam ze gdzies
          na swieta znikeles. Dobrze ze jestes.
          • Gość: andy_sz Re: do Beki IP: *.lib.buffalo.edu 01.04.02, 18:58
            Ma nauczke, nie widzisz ze wpisuje sie na dole i daje odpowiedznie naglowki?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka