Dodaj do ulubionych

Wydzierzawcie autobusik

IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 03.04.02, 18:41
Jechalam sobie dzisiaj tym maciupkim autobusikiem z Kapeny (nie wiem jak sie
nazywa, ale wszyscy pewnie wiedza). Nie mialam nic innego do roboty wiec
zaczelam sobie rozmawiac z Panem kierowca. Dowiedzialam sie o ciezkiej pracy
kierowcow, a poza tym dostalam info ze takich szkrabow jezdzi po naszych
ulicach 5. I tu sobie po wyjsciu pomyslalam ze moze znajda sie jakies osobki z
forum , ktore wybiora sobie po jednym z tych autobusowych szkrabikow i od tego
czasu beda mi sie z tymi osobami one kojarzyc? Ja sobie zaklepuje 895! :-)

Moze UMK poda jakie numery sa jeszcze do zaklepania? Komu pomysl sie podoba
niech staruje!
Obserwuj wątek
    • Gość: Pamela Re: Wydzierzawcie autobusik IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 03.04.02, 19:01
      Wchodze w to! Tylko ze nie wiem jakie sa numery. Jak jutro jakis zauwaze to dam
      znac :-) Czyli zeby bylo jasne Pamela zaklepuje autobus! Zeby mnie tam nikt nie
      podkopal!
      • Gość: J & N Re: Wydzierzawcie autobusik IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 03.04.02, 19:09
        to my!!
        my również zaklepujemy dwa autobusiki
        tylko, że nie wiemy dokładnie o jakie chodzi
        ale poczekamy na Denika, to się dowiemy
        także są już właścieciele 4 autobusików
        zgłaszajcie się ludzie
        • Gość: Damian Re: Wydzierzawcie autobusik IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 03.04.02, 19:45
          Poprosze o jeden! Z tego co pisala Pixi jest ich piec, wiec chyba limit
          wykonczony!
    • Gość: Pixi Re: Wydzierzawcie autobusik IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 03.04.02, 19:52
      a ja zapomnialam o Pati :(((

I co teraz jak juz karty rozdane? Moze ktos odstapi? Dobrze zaplace! Albo nie,
      ona kiedys zwrocila uwage na takiego przegubowca blekitnego, wiec niech to
      bedzie jej (jak wroci i sie nie bedzie podobac to zmieni) (mam nadzieje ze tych
      blekitnych jest tylko jeden)... (ale sie ze mnie dealerka zrobila)! :-)
      • Gość: Nataliaa Re: Wydzierzawcie autobusik IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 03.04.02, 19:54
        Hm..nie to,żeby wkopywała moje koleżanki,ale Pamelka i Julka autobusami raczej
        nie jeźdżą ,więc...kiedy wraca Pati? :)
        • Gość: Julka do Natalii IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 04.04.02, 09:02
          to było poważne oskarżenie
          za to Nataliaa jeździ
          ale nie wiem, czy do szkoły chciałoby się jechać jej autobusem
          :)
    • umk__historia DO PIXI 04.04.02, 16:52
      ..a czy powiedział Pan kierowca jak przezywają te autobusiki...( związane jest
      to z pseudonimem pewnej Gwiazdy filmowej * )

Jeżeli chodzi o te pojazdy to z tego co się orientuję to tylko montowali je w
      Kapenie. I prawdopodobnie na tych 5 sztukach sie skończyło :) - oczywiście
      dlaczego - cena była z Kosmosu.

OK. Jako główny rozporządzający taborem MZK SŁUPSK ( Sam się na to stanowisko
      mianowałem :) ] przyjmuję oferty na kolejne typy autobusów.

• Gość: Sabat Re: Wydzierzawcie autobusik IP: *.gdan.gazeta.pl 04.04.02, 17:02
      Ciciolina !. Zaraz Julia znowu narobi rabanu, że Sabat to dewiant.
      • Gość: Czarodzi Re: Wydzierzawcie autobusik IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 04.04.02, 17:18
        Tych piec malych autobusow ma numery 893-897. Skoro Pixi ma obstawiony 895, to
        zostaly jeszcze cztery do podzialu miedzy osoby juz wczesniej zakklepane!

Ja zamawiam zolto-czerwonego Ikarusa 622. (przegubowca)
    • Gość: Pamela Re: Wydzierzawcie autobusik IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 04.04.02, 17:30
      To ja sobie wybieram 897.

Pixi, dzisiaj chyba widzialam ten blekitny autobus! Pomyslalam o Pati :-)
    • Gość: Beki Re: Wydzierzawcie autobusik IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 05.04.02, 17:16
      Pamela! Widizlam dzisiaj 897 i pomyslalam o Tobie! :-)

Ja jeszcze swojego nie wybralam. Czekam na jakis fajny okaz ;-)
      • nataliaa_ Re: Wydzierzawcie autobusik 10.04.02, 17:40
        A ja sobie wydzierżawię stary autobusik-795 numerek,bo jeździ nim miły
        kierowca.Którego zresztą pozdrawiam.
        • Gość: szofer Re: Wydzierzawcie autobusik IP: *.lib.buffalo.edu 10.04.02, 17:52
          Dzieki Nataliaa, wiedzialem ze Ci sie spodoba jak biore zakret z Westerplatte w
          Gdynska, nic to ze polowa pasazerow lezy na ziemi, liczy sie ze z tego zlomu
          mozna jeszcze cos wycisnac, hiehiehie, no nie :-))
          • Gość: Czarodzi Re: Wydzierzawcie autobusik IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 10.04.02, 18:27
            To akurat nie jest zlom! :-)
    • umk__historia Już wszystko jasne :) 19.04.02, 18:58
      Ups. okazało się iż łącznie zmontowano 6 busów CACCIAMALI TCM 920 Europolis, a
      nie jak ja podałem 5 egzemplarzy -no tak 5 jeździ w MZK Słupsk a szósty w
      Katowicach - ale nie jest taki sam jak u Was -miejskim, gdyż kursuje on na
      lotnisku i jest własnością LOTu - dla tego nie wiedziałem o nim - ale juz teraz
      wiem :).

Jeżeli jeszcze można sie zapisać to chętnie zarezerwowałbym dla siebie Ikarusa
      280 (przegubowy) nr 869 - posiada on wszystkie szybki w drzwiach na dole i jest
      ( wiem to z B. dobrego źródła ) jedynym takim autobusikiem z szybkami.

• Gość: andy_sz Re: Już wszystko jasne :) IP: *.pubsites.buffalo.edu 19.04.02, 19:02
        Jedynym w Slupsku czy w Polsce?
        • Gość: Pixi Re: Już wszystko jasne :) IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 19.04.02, 20:58
          Ja widzialam dzisiaj przegubowca Pati! I czesto go widuje bo ma bardzo
          charakterystyczny kolor. A 869 jaki ma kolor? Moze to ten seledynowy? Albo
          fioletowy od Wokulskiego?
    • Gość: Damian Re: Wydzierzawcie autobusik IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 23.04.02, 20:22
      Pati widzialem Twojego blekita!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka