Dodaj do ulubionych

WILL YOUNG

IP: *.slupsk.cvx.ppp.tpnet.pl 01.07.02, 14:19
jak wam się podoba(wokalnie) Nawet fajny "Light my fire"
Obserwuj wątek
    • Gość: k Re: WILL YOUNG IP: 62.233.152.* 01.07.02, 14:31
      ZGROZZZA!!!
    • Gość: Orc Jim się w grobie przwracał. Nawet tu było słychać IP: *.chem.uni.wroc.pl 01.07.02, 14:35
      • andrzej26 Re: Jim się w grobie przwracał. Nawet tu było słychać 01.07.02, 21:36
        Myślę że się nie przewracał. To był prawdziwy artysta i na pewno wyżej cenił
        inwencję i oryginalność innych wykonawców niż imitacje. Również w odniesieniu
        do tego co sam napisał.
    • Gość: jmarr Re: WILL YOUNG IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 01.07.02, 15:04
      Taki oryginalny z tym "Light my fire" to znowu nie był - parę lat temu podobną
      wersję zrobił Mike Flower Pops (czy jakoś tak).
      • andrzej26 Re: WILL YOUNG 01.07.02, 21:21
        A jeszcze wcześniej (lata 70-te) Jose Feliciano. Gitara w wersji Younga
        brzmiała tak jak u Feliciano
    • Gość: firefly Re: WILL YOUNG+ALA JANOSZ=ZGROZA IP: *.localdomain 01.07.02, 15:30
      Zgroza.Powienni jeszcze zaśpiewać 'Riders on the storm'w duecie.
    • ellivia Re: WILL YOUNG 01.07.02, 21:57
      Wcale mi sie nie podobało. Strasznie przesłodzone. Will Young po prostu
      zmasakrował świetna rockowa piosenkę. I w ogole podklad muzyczny byl
      beznadziejny ...MOzliwe,że ktos potrafilby zaspiewac to inaczej i naprawde
      ciekawie ale to wykonanie byłodo bolu popowe.
    • Gość: Futerko Re: WILL YOUNG IP: *.satfilm.net.pl / 10.0.1.* 01.07.02, 22:22
      Will śpiewał conajmniej jak homoseksualista. Dosyć pedalsko. Na domiar złego
      koleś posiada przeciętny głos i w miejscach gdzie pewne sekwencje powinny być
      mocno zaintonowane...były najzwyczajniej usypiające. Kołysanka na dobranoc.
      • Gość: mag Re: WILL YOUNG IP: *.ek.univ.gda.pl 03.07.02, 10:24
        nie jestem pewna który ale albo Will albo gościu który zajął drugie miejsce w
        brytyjskim idolu jest homoseksualistą.....
    • Gość: ja Re: WILL YOUNG IP: 213.76.127.* 03.07.02, 09:45
      u nas dominują babki w WB dwa pierwsze miejsca należały do facetów. Czy ktoś ma
      jakąś teorię na ten temat?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka