Dodaj do ulubionych

Wielka ucieczka

IP: *.gdan.gazeta.pl 05.04.02, 14:10
Był taki fajny film o ucieczce z oflagu. Ale ja nie o tym, po pierwszym
programie BB, prawie następnych nie oglądałem ale słysze że wszyscy uciekają z
tego programu lub mają ich wyrzucać
Czyży mieli zacząć wchodzić zawodnicy z ławki rezerwowych. Pixi może już
powinna się rozgrzewać
Obserwuj wątek
    • Gość: Agrest Re: Wielka ucieczka IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 05.04.02, 20:54
      Jak na razie nikt jeszcze nie wszedl, bo za kazdym razem jest to kosztem
      uniewaznion ych nominacji, czyli tak jakby ktos wyszedl droga formalna, a poza
      tym w tej edycji nie bylo 12, a 14 osob, wiec i tak jest nadwyzka.

Moze lepiej niech nasza Pixi tu siedzi niz idzie tam, bo sie jeszcze czyms
      zarazi od tego glupka i dupka Kena. On tam wszystkich ustawia pod siebie a TVN
      w ostatnim tygodniu bardzo robi z niego ofiare tak zeby Zolza odjechala (dziwne
      ze wczesniej nie bylo pokazywane jej az takie antykenowe zachowanie. Wyraznbie
      widac ze montuja wszystko pod niego.

Tak jak sie kiedys cieszylem ze nasza Pixi moze tam byc tak teraz jak pomysle
      ze ona tam moglaby byc i ten frajer moglby sie do niej odzywac to mi sie moje
      piastki zaciskaja. Pixi, nie idz tam, ja Ciebie nie puszcze! :-)
      • Gość: Sabat Re: Wielka ucieczka IP: *.gdan.gazeta.pl 05.04.02, 20:58
        Może się czepiam Agrest ale nurtuje mnie pytanie: dlaczego zaciskają ci się
        piąstki a nie pięści?
        • Gość: Pamela Re: Wielka ucieczka IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 05.04.02, 21:43
          Bo pewnie cjhlopak zdaje sobie sprawe ze nie jest bykiem. Bardzo dobrze Agrest,
          trzeba patrzec realnie. Nie lubie jak faceci chca byc kims kim nie sa. Wole
          tysdiac razy takiego co realnie na siebie patrzy i taki jest dla mnie ciekawszy.

Rozmawialam z Pixi trzy dni temu na czacie i jak na razie nie miala zadnego
          telefonu. Podejrzewamy ze teraz jesli ktos wejdzie to tylko ktos super
          kontrowersyjny zeby zastapic Kena bo inaczej bedzie nudno. Pewnie TVN
          przetrzasa teraz stare tasmy Rozmow w Toku zeby znalezc jakas konkretna osobke.

A ja sobie mysle (znajac stosunek Pixi do tego bufona Kena) ze jakby sie tam
          znalazla i go sprowadzala na ziemie jak Zolza (oczywiscie w bardziej kulturalny
          sposob) to TVN tak by to przedstawil ze ona bylaby winna i jeszcze ludziom by
          sie narazila. To jedna wielka manipulacja.
    • Gość: Pixi Re: Wielka ucieczka IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 06.04.02, 12:25
      Na dodatek dzisiaj regulamin zlamala Magda (schowala orzeszki podczas zakupow w
      spizarni).

Na razie nie bylo na moj telefon zadnego odzewu.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka