Gość: Pamela IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 08.04.02, 16:29 Slyszeliscie o tym ze w zeszlym tygodniu zostal eksmitowany na bruk jeden z radnych> Wyeksmitowano go z jego sklepiku na Sienkiewicza 6. Nie plACIL CZYNSZU OD POLTORA ROKU. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Pixi Re: Radny na bruku IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 08.04.02, 18:13 Szkoda mi go bo to podobno byl jakis maly sklepik. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agrest Re: Radny na bruku IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 08.04.02, 19:46 A mi tam go nie zal.Taki sobie zawsze poradzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Julka Re: Radny na bruku IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 09.04.02, 09:02 szkoda, nie szkoda ale jako radny daje zły przykład innym włascicielom sklepów otwierając interes powienien sie liczyć również z kosztami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Damian Re: Radny na bruku IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 09.04.02, 10:52 Wem gdzie ten sklepik byl, tak bardziej w podziemiu. Nie wygladal ladnie z ulicy. Przxypominal mi bardziej warsztat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pati Re: Radny na bruku IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 09.04.02, 18:11 Ta kamienica nazywa sie Mnisia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andy_sz Re: Radny na bruku IP: *.dialin.buffalo.edu 09.04.02, 19:35 Mnie rowniez za bardzo go nie szkoda bo jesli to ten o ktorym mysle to denerwowalo mnie jego zachowanie. Byloby mi go zal gdyby dotknela go jakas kleska zywiolowa, powodz, pozar itp. ale czynsz to jest czynsz i tylko od niego to zalezy. On sie tlumaczy jakimis tam przepisami ktore nieprawidlowo interpretwoal, ale mysle ze to jest tlumaczenie nie warte swieczki i granie na zwloke, po prostu myslal ze jest madrzejszy i wykoluje kogo trzeba. Odpowiedz Link Zgłoś