onaaaaa24 27.07.06, 14:52 cześć! wybieram sie do Pucka na wakacje. Oświećcie mnie czy można tam wypożyczyć rowery i ile taka przyjemność może kosztować? np. na cały dzień. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
loginal Re: puck 28.07.06, 09:11 Sam jeżdżę sporo na rowerku, jest sporo super tras rowerowych w okolicy. Polecam też swój pokój gościnny z oddzielnym wejściem od strony ulicy. Pokój idealny dla 3-4 osobowej rodziny. W pokoju własna łazienka, lodówka, TV, czajnik, naczynia i sztućce. Możliwość grillowania, miejsce na samochód oraz piaskownica dla dzieci. Posesja ogrodzona. Szczególnie zapraszamy wędkarzy, w tej chwili doskonale biorą na wędkę duże morskie okonie i węgorze. Bliższe informacje telefonicznie 501839872 oraz mail loginal@wp.pl Odległość od zatoki, mola, centrum miasta - ok. 400m Odpowiedz Link
onaaaaa24 Re: puck 28.07.06, 13:23 no dziekuje ale pokój już mam. Oby nie był do bani, bo sie stamtąd szybko wyniose Odpowiedz Link
onaaaaa24 wróciłam! :) 15.08.06, 13:08 A ja właśnie wróciłam z Pucka i było bosko! Wprawdzie pogodna niezbyt udana ale 2 dni można sie było popluskać A miasteczko bardzo mi sie podobało Zrobiliśmy kilka wycieczek szlakami turystycznymi, popływaliśmy promem, no i kwatera suuuuper! czyste pokoiki z łazienkami wracam tam za rok polecam wszystkim. pzdr. Odpowiedz Link