Dodaj do ulubionych

Witam w weekend

01.10.04, 21:19
Rozpoczynamy ulubiny weekend. nacudowniejszy jest piątkowy wieczorek, gdy
załatwiło sie troche dziwnych spraw, by nie obciazać soboty i mozna sobie
dzis poleniuchowac, jutro popspac do woli i na jakąs imprezkę ruszyc.
ZYCZE UDANEGO WEEKENDU
Obserwuj wątek
    • zuzanna6 Re: Witam w weekend 01.10.04, 21:20
      Jestem ! Wypoczywam bosko. A wy?
      • andy_sz Re: Witam w weekend 01.10.04, 21:41
        Ja tez niezle wypoczywam, tym bardziej ze dzien wczorajszy byl najciezszy w
        moim tygodniu :-)
        • ellenai Re: Witam w weekend 01.10.04, 22:06
          ja licze godziny do wyjsca do domu! uuuuuuuu
          • zuzanna6 Re: Witam w weekend 02.10.04, 07:55
            Witam wszystkich w ten cudowny ranek, bo sobotni, tak sie uciezyłam weekendem,
            że nie moge juz spac. Zapraszam wszystkich na kawe.Dziś dzień bez słodyczy, mam
            winogrona hi hi hi i spiewam sobie...."nalepsza chwila poranka, pysznej kawy
            filiżanka ..." :)
            • zuzanna6 Re: Witam w weekend 03.10.04, 12:11
              oho, nikt sie nie odzywa, to znaczy, że ci co oczywoście nie muszą pracowac
              wypoczywaja cudownie. Super, tak trzymajcie.....
              Ja ..no cóż, w jedną sobotę dwie imprezki zaliczyłam...hi hi hi jedna z piwem
              druga - lecznicza - spiritus na miodzie - super.....no, ale dzisiejszy ranek
              niestety nie był przy kawie, tylko przy rosołku....hi hi hi...ale juz jest ok
              MIŁEJ NIEDZIELI KOCHANI
              • zuzanna6 Re: Witam w weekend 08.10.04, 15:06
                Witam wszystkim w cudowne piątkowe popołudnie. Zapraszam na kawe i szneka z
                glancem.
                • zuzanna6 Re: Witam w weekend 08.10.04, 15:29
                  No kochani, gdzie jesteście? Kawa sie skończy, czas przerwać sielanke i troche
                  odwalić domowych obowiązków, by weekend był radosniejszy i wolniejszy.
                  Meldujcie sie tu, ja póki co ogarniam chałupe.
    • cejli Re: Witam w weekend 08.10.04, 15:45
      Cześć!Ja już się melduję!Dla mnie poproszę szklaneczkę zimnego mleka,Właśnie
      przyszedłem z pracy i wsuwam winogron.CMOK.Cejli.
      • zuzanna6 Re: Witam w weekend 08.10.04, 16:47
        Ach, zapomniałam,że ty kurde kawy nie pijesz. Ale mleko i winogron - chcesz
        żeby taka mieszanka zadziałała w nocy bez przerywania snu?
    • cejli Re: Witam w weekend 08.10.04, 17:23
      Mojemu żołądkowi nic nie szkodzi.Ja już jadłem kiełobasę w nocy no i oczywiście
      popijałem mlekiem,ale szczyt wszystkiego było jak śledzia w occie też popijałem
      mleczkiem.Mleczko to zdrówko,pijcie tak jak ja 1,5 litra mleka dziennie,a
      będziecie zdrowi.Niema to jak żywe kultury bakterii.CMOK.Cejli.
      • frida2 Re: Witam w weekend 08.10.04, 17:28
        a ja piję szklanicę dziennie :)))
        • zuzanna6 Re: Witam w weekend 08.10.04, 17:48
          Mleczko popijam i owszem, ale nie w takich mieszankach, mój zołądek by tego nie
          wytrzymał.....ale kawka, to jest to

Wicie co, na kolacyjke zrobie sobie jajówe naq cebulce, ach....
          • romani1 Re: Witam w weekend 08.10.04, 19:16
            A ja mam nadzieję w ten weekendzik troszkę poodpoczywać. Ale tak, żeby mi się
            nie znudziło, bym znowu za piątkiem zatęskniła :-)
            • zuzanna6 Re: Witam w weekend 08.10.04, 19:58
              A odpoczywaj do woli, tylko wpadnij o 9.00 na kawe. Szneka zjadłam...
              • zuzanna6 Re: Witam w weekend 09.10.04, 09:01
                Witam wszystkich na kawie porannej, sobotniej zresztą. Jak zdrówko i nastroje?
                Ech, ale dzisiaj jestem punktualna. A sobota przywitała nas ogromnym deszczem.
                I jak tu wybrać sie na zakupki?
                • frida2 Re: Witam w weekend 09.10.04, 09:19
                  zuzanna6 napisała:

> Jak zdrówko i nastroje?

do d... :( okropna sobota, zaczęła się źle...
                  Życzę Wam lepszego humoru niż mam sama.
                  • zuzanna6 Re: Witam w weekend 09.10.04, 09:50
                    Ojej, i tak bywa, oby wszystko sie dobrze sie ułozyło, powodzenia
                    • zuzanna6 Re: Witam w weekend 09.10.04, 18:18
                      To co planujecie na sobotni wieczorek?

• cejli Re: Witam w weekend 09.10.04, 18:33
      Ja posiedzę na forum,później posłucham romantycznych piosenek przez
      słuchawki,no a później spać,pobudka o 04.40 i do pracy.CMOK.Cejli.
      • frida2 Re: Witam w weekend 09.10.04, 18:35
        a ja planuję poczytać... mam sporo tego, i na pewno jakaś muzyczka :))
        • ellenai Re: Witam w weekend 09.10.04, 18:44
          u mnie muzyczka jest non stop,nie poczytam,mam troche rzeczy do zrobienia w
          domu!
          • zuzanna6 Re: Witam w weekend 09.10.04, 19:39
            hej, hej, nie zapominajcie o meczu :)
    • frida2 Nareszcie weekend!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :))))))))))) 15.10.04, 16:00
      ...tylko tak wlasciwie to sama nie wiem dlaczego tak sie ciesze skoro mam
      mnostwo roboty? ale u mnie to chyba norma, weekend = radosc :))))
      milego wszystkim! buzka :o)
      • zuzanna6 Re: Nareszcie weekend!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :)))))) 15.10.04, 21:04
        ok, robota tez mnie nie opuszcza, ale weekend - radość !!!!!!!!!1

dzieki Frida i ja wszystkich pozdrawiam cieplutko
        • andy_sz Re: Nareszcie weekend!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :)))))) 15.10.04, 22:04
          Nawet najciezszy weekend cieszy, bo przynosi jakas zmiane w codziennosci i
          kazdy gdzies tam podswiadomie na to czeka :-)
          • zuzanna6 Re: Nareszcie weekend!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :)))))) 15.10.04, 22:55
            Yhy, no a najwazniejsze.....jutro pospie do bólu, niech dzieje wola nieba
            • zuzanna6 Re: Nareszcie weekend!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :)))))) 16.10.04, 16:56
              Witajcie wszyscy. Sobota była troche pracowita, no ale za to teraz mozna miec
              miłe popołudnie.

Zapraszam wszystkich na pyszną kawke i serniczek. Odpocznijcie chwilke, roboty
              nie mozna przerobić. :)
              • frida2 Re: Nareszcie weekend!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :)))))) 16.10.04, 17:13
                zuzanna6 napisała:

> Zapraszam wszystkich na pyszną kawke i serniczek. Odpocznijcie chwilke,
                roboty
                > nie mozna przerobić. :)

to ja poproszę tego serniczka odrobinkę... i kawki też :)
                • zuzanna6 Re: Nareszcie weekend!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :)))))) 16.10.04, 18:42
                  Ależ prosze prosze smacznego
                  • frida2 Re: Nareszcie weekend!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :)))))) 16.10.04, 18:50
                    to ja w takim razie zaserwuję sałatkę :))))
                    komu komu, bo idę do domu? :))))))
                    • zuzanna6 Re: Nareszcie weekend!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :)))))) 16.10.04, 18:53
                      Ojej, jaka dobra. Kurde jaka ty jestes pracowita!
                      • frida2 Re: Nareszcie weekend!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :)))))) 16.10.04, 18:55
                        zdolniacha ze mnie no nie? :)))))
                        • andy_sz Re: Nareszcie weekend!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :)))))) 16.10.04, 20:09
                          Frida, zaskakujesz mnie pod kazdym wzgledem, nie tylo muzycznie ale i
                          kulinarnie jestes uzdolniona, wow :-)
                          • frida2 Re: Nareszcie weekend!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :)))))) 16.10.04, 20:24
                            bo wiesz Andy... ja zdolna niewiasta jestem :))))
                            • andy_sz Re: Nareszcie weekend!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :)))))) 16.10.04, 20:28
                              Nowoczesna i swiadoma bialoglowa, dobrze Cie miec na forum Frida :-)
                              A umiesz jakies inne rzeczy do jedzenia robic ?????? :-))
                              • frida2 Re: Nareszcie weekend!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :)))))) 16.10.04, 20:30
                                no ba! jasne!!! :)))) dzisiaj robiłam lasagne na obiadzik :)
                                • andy_sz Re: Nareszcie weekend!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :)))))) 16.10.04, 20:56
                                  Frida, a ta lasagna'e to tak sama od zera robilas czy jakas zamrozona dostalas?
                                  Bo ja na ogol to jak jem sobie lasagne to kupuje zamrozona i odmrazam :-)
                                  • frida2 Re: Nareszcie weekend!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :)))))) 16.10.04, 22:05
                                    nie mój drogi, ja ją robię od zera, że tak się wyrażę :)
                                    • andy_sz Re: Nareszcie weekend!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :)))))) 16.10.04, 22:13
                                      No prosze, wlasnie zarobilas kolejny duzy punkt na swoim rankingu, skad Ty
                                      mieszkasz, czy tam jest wiecej takich Frid ??? :-)
                                      • frida2 Re: Nareszcie weekend!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :)))))) 16.10.04, 22:41
                                        andy_sz napisał:

> czy tam jest wiecej takich Frid ??? :-)

nie, ja jestem jedynym niepowtarzalnym ;egzemplarzem' :))))
    • ellenai Re: Witam w weekend 16.10.04, 20:28
      no to ja lykenduje z wami i na gorlicach,super jest1
      • zuzanna6 Re: Witam w weekend 16.10.04, 20:41
        Ale mamy wielkie żarcie - jakl onegdaj film - tu serniczki i sałateczki, a za
        ścianą weselisko ech....
      • zuzanna6 Re: Witam w weekend 16.10.04, 20:42
        Ellenai, przyjdzie mi ten rower jednak przyczepic do kaloryfera i pedałowac w
        miejscu...tyle kalorii
        • ellenai Re: Witam w weekend 16.10.04, 20:43
          ani mi nie mow! bo jak skoncze klikac z wami to siadam na rower w pokoju i
          pedze przed siebie
          • zuzanna6 Re: Witam w weekend 17.10.04, 11:25
            o prosze, no to mozesz jesc, wypedałujesz wszystko
    • frida2 Żegnać go już czas :-( 17.10.04, 21:51
      ... szybko minął prawda? dlaczego przyjemne rzeczy szybko się kończą? przecież
      mogłyby trwać i trwać... ale za 5 dni znowu go przywitamy :))))
      odliczajmy!... 5...
      :o)
    • frida2 Witam w weekend 22.10.04, 17:46
      welcome! :) niech ktoś się zjawi bo dostanę cholery :) please!!!!!!! :))))
      • andy_sz Re: Witam w weekend 22.10.04, 19:16
        Hej Frida, ja jestem, mam nadzieje ze nie za pozno :-)
        U mnie dopiero poludnie, ale jak na razie dzien intensywny, wstalem, pobiegalem
        (nawet zakwasow nie mam, hihi), zjadlem, wzialem prysznic i jest git :-)
        A jak u Ciebie zaczyna sie weekend?
        • frida2 Re: Witam w weekend 22.10.04, 19:24
          chandrę mam :/ co zrobić takie życie...
          • andy_sz Re: Witam w weekend 22.10.04, 19:27
            No ja dzisiaj mam troche lepszy nastroj, ale doskonale rozumiem jak to jest
            zlapac taki jesienney "spleen". Wlacz sobie cos dobrego z glosnikow i klikaj na
            forum, powinno byc lepiej :-)
            Masz ode mnie duzegu usmiecha na poprawe humoru
            :-))))))))))))))))))))))))))
            • frida2 Re: Witam w weekend 22.10.04, 19:39
              jutro jadę na mega zakupy powinny pomóc :P ;)))))
              od razu mi lepiej :)))

nie straszne nam wichry i burze,
              nie groźne nam deszcze ulewne,
              nie pochłoną nas bagna, kałuże
              nasze peleryny, są pewne!

jesteśmy nieprzemakalni, jesteśmy normalni

nie straszne nam lata płynące,
              nie groźne nam mowy wylewne,
              nie skuszą nas prawdy mylace,
              nasze peleryny, peleryny, są pewne!

jesteśmy nieprzemakalni, jesteśmy normalni !!!!!

fajna pioseneczka, własnie śpiewam :)))) hehehe...
              • andy_sz Re: Witam w weekend 22.10.04, 19:45
                Zanuc jeszcze "Hej dogonie lato" i powinno byc wszystko w porzadku :-)
                • frida2 Re: Witam w weekend 22.10.04, 19:50
                  pomalutku, lekkim truchcikiem doczłapię się do stacji 'jest ok' :o)
                  • andy_sz Re: Witam w weekend 22.10.04, 19:55
                    Na mnie zawsze pozytywnie dziala ta piosenka, nie ze wzgledu na bardzo prosty
                    tekst i fajna, lekka muzyczke, ale na ten luzacki klimacik :-)

Kiedy siedzę na maszynie totalny czuję luz
                    Włączam silnik, daję kopa za mną tylko kurz
                    To wspaniała jest maszyna choć ma czterdzieści lat
                    Stary mój też ją dosiadał to samo czuł mój
                    starszy brat

Harley mój, to jest to, kocham go

Zmienił moje życie odkąd poskładałem go
                    On wyleczył mnie z kompleksów dał mi swoją moc
                    Nigdy mnie nie zdradził nie zawiódł ani raz
                    To wspaniała jest maszyna choć ma już ze
                    czterdzieści lat

On zmienił moje życie

• frida2 Re: Witam w weekend 22.10.04, 20:02
                      Andy, jako zagorzała melomanka proponuję założenie wątku z ulubionymi textami
                      piosenek :))
                      • andy_sz Re: Witam w weekend 22.10.04, 20:05
                        frida2 napisała:

> Andy, jako zagorzała melomanka proponuję założenie wątku z ulubionymi textami
                        > piosenek :))
                        >
                        Be my guest... :-)
                        Masz zamiar sama to uczynic czy chcesz abym Ci pomogl ??? :-)
                        • frida2 Re: Witam w weekend 22.10.04, 20:15
                          Towarzyszu, pomożecie???? :))))
                          • andy_sz Re: Witam w weekend 22.10.04, 20:18
                            frida2 napisała:

> Towarzyszu, pomożecie???? :))))
                            >
                            Damom nigdy nie odmawiam (podobnie jak strzemiennego) :-)
                            Masz to u mnie, towarzyszko :-)
                            • frida2 Re: Witam w weekend 22.10.04, 20:19
                              ;-)
                              więc do dzieła :)))
                              • andy_sz Re: Witam w weekend 22.10.04, 20:28
                                Dzielo juz stworzone :-)
                                A na jakie to megazakupy sie wybierasz? Jakies specjalne rzeczy chesz upolowac?
                                • frida2 Re: Witam w weekend 22.10.04, 20:31
                                  ciepła kurtałka i butki na zimkę ;) i na pewno coś jeszcze, znając moje i mej
                                  mamci zdolności zakupowe :))))
                                  • andy_sz Re: Witam w weekend 22.10.04, 20:45
                                    hehe, to nie tylko Ty i mama, to wszystkie kobialki tak maja (no, 99,9%)
                                    A ja tez wlasnie poszukuje dobrej zimowej kurtki, rozgladam sie za takimi
                                    alpinusowatymi, wiesz, cos takiego narciarskiego albo gorskiego, z tych
                                    kolorowych, sportowych, ale na razie to widzialem tylko takie maksymalnie
                                    drogie, ale jak sie kqrze to kupie droga, w koncu ras sie szyje... :-)
                                    • zuzanna6 Re: Witam w weekend 22.10.04, 20:55
                                      Witam szystkich w cudowny weeken ! odpoczywajcie i bawcie sie cudownie. Jutro
                                      obiecuje dłuzej popisac, wiecie tak mnie choróbsko łamie,że nie moge na oczy
                                      patrzeć - to dopiero zgryzota - swiatłowstręt, nie wścieklizny nie mam, ale
                                      wszelkie monitory odpadaja, dobrze ze choc troche poczytac moge, to od zatok.
                                      Ale przezyje, nie martwcie sie, jutro tu wpadne.Pa
                                      • frida2 Re: Witam w weekend 22.10.04, 20:59
                                        Zuza, aspiryna czy inny madykament i myk do wyra wygrzać się porządnie, ale to
                                        już! :) i zdrowiej nam! :)))
                                        • andy_sz Re: Witam w weekend 22.10.04, 21:04
                                          Wracaj do zdrowia i odpoczywaj Zuza, mam nadzieje ze wszystko bedzie dobrze :-)
                                      • dorinek Re: Witam w weekend 22.10.04, 22:18
                                        Zuzanko współczuję Ci, dobrze wiem co to chore zatoki.
                                        Zdrowiej szybciutko, nie przemęczaj oczków :-)

A ja jak zwykle nie będę mogła być na forum
                                        bo w weekendy mam męża w domu i goni mnie do roboty...
                                        • dorinek Re: Witam w weekend 22.10.04, 22:19
                                          Ale pozdrawiam Was wszystkich i życzę szalonego pisania :-)
                                    • frida2 Re: Witam w weekend 22.10.04, 20:56
                                      ..mi się włączyło ostatnio takie kupowanie :))) leczę chandry (dobre lekarstwo,
                                      ale mój budżet długo tego nie wytrzyma, więc precz chandro! akysz! :)
                                      • matalijka Re: Witam w weekend 23.10.04, 09:27
                                        frida,zakupów to zazdroszczę,ale ja też niedługo chce zaszaleć :)

Zuza,jak zdróweczko? Może herbatki z cytrynką Ci zrobić :)
                                        • matalijka Re: Witam w weekend 23.10.04, 09:28
                                          andy,a jak będziesz się już wybierał w te Alpy na na narty w swojej nopwej
                                          kurtce-pamiętaj,że do jakiejś walizki bym się zmieściła ;)
                                          • zuzanna6 Re: Witam w weekend 23.10.04, 15:57
                                            dzieki wszystkim za troske, jakos zyje, biore antybiotyki juz kilka
                                            dni...troche słabuje, ale mam nadzieje, ze powolutku dojde do siebie, jak mnie
                                            kurde wzieło to licho......za mało okowitki....
                                            • zuzanna6 Re: Witam w weekend 23.10.04, 15:58
                                              Ale masz matalijko pomysł he he he niech andy weżmie wiekszy plecak to moze
                                              dwie sie zmieścimy - na narty, super, co? Andy pamietaj o jakis zdjeciach
                                              koniecznie.
                                              • zuzanna6 Re: Witam w weekend 23.10.04, 16:02
                                                Ech, Frida - zakupy, pewnie ze lecza chandre. Kupie byle co i ciesze sie jak
                                                głupi czapka. Ostatnio biegałam za półbucikami, jakies butki przydałyby sie
                                                miedzy kozakami a jesiennymi. I co, wróciłam ze spodniami, kamizelką i
                                                kozakami. Jakos tak spodobalo mi sie co innego i zapomniałam co mialam kupic i
                                                za ....ile....:0 - potem radość i strach w oczach, po az tyle wydałam...hi hi hi
                                                • zuzanna6 Re: Witam w weekend 23.10.04, 16:04
                                                  Hej, hej, a jak kochani mija sobota? jest troche smutno i deszczowo, ale moze
                                                  sobie kawke wypijemy! zapraszam na kawe ! Co tu mamy do kawy, o kto lubi
                                                  krakersy?
                                              • andy_sz Re: Witam w weekend 23.10.04, 16:35
                                                zuzanna6 napisała:

> Ale masz matalijko pomysł he he he niech andy weżmie wiekszy plecak to moze
                                                > dwie sie zmieścimy - na narty, super, co?

No pewnie, jakie wygodne sie zrobily, ubierac mi zaraz gorskie buty, ladowac
                                                konserwy i spiwory w plecaki i jazda w gory, jak sie siedzi w plecaku to mniej
                                                widac, hihi :-))
                                                • zuzanna6 Re: Witam w weekend 23.10.04, 16:38
                                                  Będziemy wygladac przez kieszonki :)
                                                  • andy_sz Re: Witam w weekend 23.10.04, 21:47
                                                    zuzanna6 napisała:

> Będziemy wygladac przez kieszonki :)

Kregoslup sobie przez Was zniszcze (nie odnoszac sie absolutnie do Waszej
                                                    wagi :-)
                                                    Poza tym patrzac przez kieszonki nie bedziecie mogly wdychac wspanialego
                                                    gorskiego powietrza :-)
                                                    Ale tak generalnie to fajnie byloby miec w plecaku taki ladunek na pocieszenie,
                                                    hihi
                                                  • cejli Re: Witam w weekend 23.10.04, 22:41
                                                    Oj,Andysz!Widzę,ze dieta doskwiera.HAHAHA.Cejli.
                                                  • andy_sz Re: Witam w weekend 23.10.04, 22:42
                                                    No kurcze, nie wiem ile witamin musialbym wzerac zeby dwie kobiety w plecaku po
                                                    gorach tachac :-)
                                                  • matalijka Re: Witam w weekend 24.10.04, 08:37
                                                    andy,andy...w tym plecaku to tylke na granicy byśmy był :) Po górach to byśmy
                                                    sobie same pochodziły :) No,ewentualnie z Tobą ;)
                                                  • andy_sz Re: Witam w weekend 24.10.04, 09:50
                                                    Ewentualnie... co to ma znaczyc ewentualnie... albo jedziemy razem, albo nie
                                                    bedzie miejsca w plecaku :-)
                                                  • andy_sz Re: Witam w weekend 24.10.04, 09:50
                                                    A poza tym to napisalem tylko ze kurtke chce kupic, na razie o wypadzie w gory
                                                    nic nie pisalem :-)
                                                  • zuzanna6 Re: Witam w weekend 24.10.04, 13:29
                                                    ej, no mysmy juz za ciebie zadecydowaly, co ci zalezy w gory jechac, jeszcze w
                                                    takim towarzystwie
                                                  • andy_sz Re: Witam w weekend 24.10.04, 23:11
                                                    W sumie przekonalas mnie Zuza, mnie nie trzeba dlugo namawiac, zwlaszcza jesli
                                                    w gre wchodza gory i kolezanki (kolejnosc przypadkowa, hihi)
    • frida2 Dzien dobry :) 07.11.04, 12:43
      witam Wszystkich, na kawe wpadlam, serwujecie? :)
    • zuzanna6 Re: Witam w weekend 07.11.04, 13:04
      Witaj, Frido, brakowałao mi ciebie...tyle tu ciekawych dyskusji rozpoczelismy,
      podłacz sie do nas... :)
      • frida2 Re: Witam w weekend 07.11.04, 13:50
        :) zabieram sie do pisania.
        ale zafundowalam sobie rozpuste - kawka z bita smietanka mniammmm :)
        • andy_sz Re: Witam w weekend 07.11.04, 14:02
          frida2 napisała:

> ale zafundowalam sobie rozpuste - kawka z bita smietanka mniammmm :)
          >
          Heeej, widze ze nie przebierasz w srodkach :-) A ja przed chwila harbatke sobie
          strzelilem, z miety, tak dla zdrowka...
          • zuzanna6 Re: Witam w weekend 07.11.04, 14:22
            Oj Frida, ale mi narobiłas smaku.....

Andy, znasz to powiedzenie - najpierw ziółkiem byla, potem ziółka piła hi hi hi
            • frida2 Re: Witam w weekend 07.11.04, 14:24
              zuzanna6 napisała:

> Oj Frida, ale mi narobiłas smaku.....

:P :))))
          • frida2 Re: Witam w weekend 07.11.04, 14:23
            andy_sz napisał:

> Heeej, widze ze nie przebierasz w srodkach :-)

a co sobie bede zalowac ;)
            smacznej herbatki wobec tego, a wiesz jaka kawka pyszna mmmniamm :)))
            • zuzanna6 Re: Witam w weekend 07.11.04, 14:26
              Kurde, znalazłam lody w lodówce, mozna loda wrzucic do kawy zamiast smietanki ?
              • frida2 Re: Witam w weekend 07.11.04, 14:27
                no jak najbardziej! :)
                • zuzanna6 Re: Witam w weekend 07.11.04, 14:41
                  ech.....Frida...nie ma jak to dwie kawoszki sie zejdą, u ciebie na forum ktos
                  zachwalał zamiast kawy mocną herbatę, fe mdli mnie mocna herbata, a poza tym to
                  tak jakby szklanka wody zamiast seksu, co?
                  • zuzanna6 Re: Witam w weekend 07.11.04, 14:45
                    O kurde molek - gotuje obiad i pisze - no i własnie z malmy mam zapiekanke -
                    dopiero teraz poczułam smród....fe....i skąd makaron wezmę do rosołu?

Dobrze ze mam zielony groszek, bedzie rosół królewski hi hi hi...tylko
                    smierdzin jak chałupie u starego gazdy.......hi hi hi
                  • cejli Re: Witam w weekend 07.11.04, 14:45
                    cześć.
                    • zuzanna6 Re: Witam w weekend 07.11.04, 15:12
                      Witaj Kochany ! Pożegnałeś smuteczki?

I wiecie co, pytam rodzine - nikt smrodu makaronu nie poczuł? A oni wszyscy
                      mysleli, ze to klawiaturka pod paluszkami mi sie pali hi hi hi - złosliwcy, na
                      nikogo nie mozna liczyc....
                      • cejli Re: Witam w weekend 07.11.04, 15:37
                        Nie pożegnałem smuteczków.Ten ból mnie toczy.Muszę się otrząsnąc.Jednak nie
                        potrafię,chciałbym czegoś,ale nigdy tego nie dostanę.Wróciłem jednak do
                        przyjaciół z forum,może WY mi pomożecie zapomnieć.Dziękuję.Cejli.
                        • zuzanna6 Re: Witam w weekend 07.11.04, 15:39
                          Pewnie, ze tak, czytaj i odpisuj, tyle ciekawych tematow.......zapomnisz o
                          wszystkim :)
                          • cejli Re: Witam w weekend 07.11.04, 15:49
                            Ja nie chcę zapomnieć,nigdy tego nie zapomne,tylko,że muszę żyć dalej.Dzięki
                            Zuzanko.Cejli
                          • matalijka Re: Witam w weekend 07.11.04, 17:02
                            witaj Cejli! Jak dobrze,że Jesteś :)
                            • frida2 Re: Witam w weekend 07.11.04, 17:47
                              ehhh wróciłam wreszcie. pojechałam rodzinkę odwiedzić :) wypiłam kawę i znowu
                              nie zasnę hahaha, ale ja mądra jestem :)
                              Cejli nie łam się, jakoś przeżyjemy. Powiedz, że damy rade! Ja muszę, bo
                              inaczej oszaleję :)
                              • matalijka Re: Witam w weekend 07.11.04, 18:13
                                "jesteś szalona,uwierz mi..." to jakoś tak leciało? :)
                                • frida2 Re: Witam w weekend 07.11.04, 18:15
                                  "...zawsze nią byłaś skończ już wreszcie śnić..." la la la... hahahaha ;)
                          • zuzanna6 Re: Witam w weekend 27.11.04, 09:08
                            Bim - bam 9.05 czas na kawe

witam wszystkich

ale u nas smutno i szaro, tak niebo zachmurzone, zerano trzeba swiatło
                            palić.....ot smutna końcówka listopada, zeby tylko choc trochę sniegu na swieta
                            spadło
                            no ale chociaz nie wieje

co u was Kochani?
                            • matalijka Re: Witam w weekend 27.11.04, 09:24
                              Zuza,nie zgadniesz-u mnie teź smutno i szaro.Ciekawe dlaczego? :)
                              Ja poprosze o kawkę.Może nam się uda i ktoś z serniczkiem wpadnie? :)
    • zuzanna6 Re: Witam w weekend 27.11.04, 09:32
      Hej witaj Matalijko w sieci, jak tam spijamy kawke? i co ty na tą smutna pogodę?
      • matalijka Re: Witam w weekend 27.11.04, 09:38
        w taką pogodę to najlepiej herbatka,kocyk i książka. :)
        No ale zejdźmy na ziemię-trzeba się ciepło ubrać,zabrać parasol i ruszyć w
        miasto :)
        Zuza,dolej mi jeszcze troszkę wody :)
        • matalijka Re: Witam w weekend 27.11.04, 09:39
          A frida to nam pewnie sernik robi i w kuchni teraz siedzi.Musimy jeszcze
          chwilkę poczekać..
          • zuzanna6 Re: Witam w weekend 27.11.04, 09:59
            hi hi pewnie tak, frida to lubi do kawki z de4serkiem wpaść

prosze cieplutka woda

musze wyskoczyc po zakupy ech......nie chce sie ruszać w taka pogode
            • frida2 Re: Witam w weekend 27.11.04, 11:23
              heyka! sernika dziś brak, za to są pączki :)))
              częstować się i zalać mi kawki, wstałam niedawno i nieprzytomna jeszcze
              jestem :)))
              • zuzanna6 Re: Witam w weekend 28.11.04, 09:02
                bim bam 9.00 czas na kawe
                • andy_sz Re: Witam w weekend 28.11.04, 09:32
                  Ja chetnie sie napije...
                  Siedze w robocie i system sie w kompach zawiesil...
                  Na razie mam przerwe, ale potem zeby nadrobic to sie pewnie niezle napoce :-)
                  Pozdrowienia dla wszystkich :-)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka