sloggi 04.08.06, 22:05 Gdzie w Pruszczu są bankomaty? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dankazaba Re: Bankomaty 11.08.06, 08:44 wkurza mnie że jest tylko jeden bankomat pko. i wiecznie do niego kolejka. a jak się zepsuje to kiszka! jak na takie duże miasto to stanowczo za mało. z dobrze poinformowanego źródła wiem że niestety w najbliższym czasie nie ma mowy o powiekszeniu ich liczby. a jak jest z bankomatami innych banków - też tak skąpo? Odpowiedz Link
migia Re: Bankomaty 11.08.06, 09:42 dwa banki są w dawnej rotundzie obok sklepu "Trykot" czy jakoś tak, przy ośrodku... ale jaki banki? chyba jeden to jakaś odmiana PKO a drugi... nie pamiętam... moze ktoś natknął się na bankomaty Eurobanku? Odpowiedz Link
dankazaba Re: Bankomaty 11.08.06, 10:12 migia napisała: > dwa banki są w dawnej rotundzie obok sklepu "Trykot" czy jakoś tak, przy > ośrodku... ale jaki banki? chyba jeden to jakaś odmiana PKO a drugi... nie > pamiętam... moze ktoś natknął się na bankomaty Eurobanku? przy rotundzie jest PeKaO SA/z żubrem/ natomiasta przy pogotowiu Millennium. Jest jeszcze Bank Spółdzielczy przy Biedronce i w nowym bloku przy Kossaka chyba BGŻ. Eurobanku niestety nie spotkałam Odpowiedz Link
migia Re: Bankomaty 11.08.06, 10:42 arahjan napisał: > Jest tez BPH i WBK(mbank) arahjan będę wdzięczna za zdradzenie tajemnicy gdzie jest WBK... Odpowiedz Link
arahjan Re: Bankomaty 11.08.06, 15:14 migia napisała: > arahjan napisał: > > > Jest tez BPH i WBK(mbank) > > > arahjan będę wdzięczna za zdradzenie tajemnicy gdzie jest WBK... Grunwaldzka 8 Odpowiedz Link
migia Re: Bankomaty 11.08.06, 15:22 hm... grunwaldzka jest troszkę długa, wiem, że parzyste numery są po prawej stronie jak się wjeżdża z Gdańska do Pruszcza, ale możesz coś bliżej? jest coś obok rozponawalnego? Odpowiedz Link
arahjan Re: Bankomaty 11.08.06, 16:42 Gdańsk <- -> Tczew GRUNWALDZKA 8 Przystanek PKS,ZKM itp. ....... Bank Millenium .... Fotograf ....WBK 30 metrów od przystanku w stronę Tczewa gdzieś tak Odpowiedz Link
migia Re: Bankomaty 12.08.06, 12:30 a to już wiem, dziękuję bardzo... czyli w budynku dawniej kina Krakus... Odpowiedz Link
dankazaba Re: Bankomaty 12.08.06, 14:24 migia napisała: > a to już wiem, dziękuję bardzo... czyli w budynku dawniej kina Krakus... to tu było kino??? Odpowiedz Link
migia Re: Bankomaty 12.08.06, 15:36 tak, chyba jeszcze 8 lat temu, ale interes szedł kiepsko i sprzedali... Odpowiedz Link
dankazaba Re: Bankomaty 12.08.06, 16:22 migia napisała: > tak, chyba jeszcze 8 lat temu, ale interes szedł kiepsko i sprzedali... prawdę mówiąc nawet nie zauważyłam miejsca przypominającego kino.wszędzie przy grunwaldzkiej są normalne kamienice w których są mieszkania /ewent.sklepy/ Odpowiedz Link
ewa7619 Re: Bankomaty 20.08.06, 13:22 i jeszcze bankomat banku spółdzielczego ul. Gałczyńskiego - os. Wschód Odpowiedz Link
kikka77 Re: Bankomaty 30.09.06, 23:32 jeszcze jeden bankomat jest na pewno za wiaduktem w centrum handlowym - chyba Millenium.pewnie są jeszcze jakieś na Osiedlu Wschód.. a dla zainteresowanych to kina były kiedyś nawet dwa. Oprócz kina Krakus był jeszcze Ikar po drugiej stronie torów... ach, gdzie te czsy kiedy czekało się w Ikarze godzinę w kolejce żeby się dostać na Tarzana.. Odpowiedz Link
sloggi W którym oddziale rachunek? 01.10.06, 13:23 Rachunki macie w oddziałach w Pruszczu czy w Gdańsku? Odpowiedz Link
rycho17 Re: W którym oddziale rachunek? 14.10.06, 22:12 nie zapomnijcie o bankomacie millenium w Arbacie. rachunki 1 w Pruszczu 1 w sopocie Odpowiedz Link