Dodaj do ulubionych

Zelazna Dama PAP

IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 25.04.02, 17:16
Pomorska Akademia Pedagogiczna ma nowego rektora i to kobiete! Nazywa sie ja od
teraz Zelazna Dama. Podoba mi sie to okreslenie. A propo tej uczelni to przy
Akademiku 1 (w miasteczku uniwersyteckim) robia klub z prawdziwego zdarzenia.
Poszerzaja dawnego Melmaka, robia dobudowki i calkowicie przeobrazaja wnetrze.
Obserwuj wątek
    • Gość: andy_sz Re: Zelazna Dama PAP IP: *.dialin.buffalo.edu 25.04.02, 17:34
      Mam nadzieje ze uda sie je cos wiecej zmienic. Wiadomo, kobiece spojrzenie na
      swiat, inny sposob zalatwiania spraw, podejscie do ludzi. Mam tylko nadzieje ze
      jako kobieta nie podda sie stresom zwiazanym z tak odpowiedzialnym
      stanowiskiem. Co jest dobre to to ze sama przeszla wszystkie etapy na tej
      uczelni i wie jak wyglada studiowanie, praca adiunkta, doktora i profesora i
      prorektora Fajnie ze to absolwentka, najlepiej zna sytuacje. Cieszy mnie tez
      to, ze popiera ja samorzad studencki. mam nadzieje na PAPie odczuja nowe
      tchnienie Tylko zeby sie nie poddala przez ludzi ktorzy sa tam od lat i nie
      maja zbyt szerokich horyznotow, po prostu psuja tam atmosfere...
      • Gość: Czarodzi Re: Zelazna Dama PAP IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 25.04.02, 18:03
        Poprawka: ona nie jest tam nowa jesli chodzi o rzadzenie bo dotychczas byla
        jednym z prorektorow. Podobalo mi sie to co powiedziala, mianowicie ze nie
        obiecuje wiele jedynie chce zeby do konca roku zniknal dlug uczelni. Szanowana
        jest w zwiazku ze swoim spokojnym podchodzeniem do wielu spraw
    • Gość: Murzyn Re: Zelazna Dama PAP IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 26.04.02, 06:50
      A jeszcze niedawno byl tam magazyn zawalony starymi lozkami i meblami ktore na
      dodatek widac bylo z zerwanej kotary w tych duzych oknach.
    • Gość: andy_sz Re: Zelazna Dama PAP IP: *.dialin.buffalo.edu 26.04.02, 15:35
      A na 100% bedzie tam klub? Moze chca zrobic jakis sklep albo cos innego nie
      zwiazanego z rozrywka? Oczywiswcie swietnie byloby gdyby powstal tam klub i to
      dobrze pilnowany zeby dresiarze nie mogli wejsc.
      • Gość: Pixi Re: Zelazna Dama PAP IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 26.04.02, 18:01
        Z bardzo dobrych zrodel wiem ze na 100 % bedzie klub.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka