zuzanna6 15.01.05, 19:16 Jak karnawał to karnawał...... uwaga uwaga imprezka w toku kto tu wpadnie to ma nalane nazdrowie czekam na miłe toasty Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zuzanna6 Re: ANDY, WPADAJ NA ŻUBRÓWKĘ 15.01.05, 19:17 za tych którzy czekaja na zime Odpowiedz Link Zgłoś
stefankowadlo Re: ANDY, WPADAJ NA ŻUBRÓWKĘ 15.01.05, 19:17 za tych , który piszą sami do siebie ;-> Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: ANDY, WPADAJ NA ŻUBRÓWKĘ 15.01.05, 19:17 za tych, którzy mają rózne sesje i egzaminy, albo urwanie głowy w pracy Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: ANDY, WPADAJ NA ŻUBRÓWKĘ 15.01.05, 19:18 za tych, którym trafił sie własnie zimowy urlop Odpowiedz Link Zgłoś
stefankowadlo Re: ANDY, WPADAJ NA ŻUBRÓWKĘ 15.01.05, 19:19 Kobieto wolniej! w takim tempie za pół godziny wszyscy padniemy! Albo zarzygamy łącza ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: ANDY, WPADAJ NA ŻUBRÓWKĘ 15.01.05, 19:18 za wszystkich forumowiczów Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: ANDY, WPADAJ NA ŻUBRÓWKĘ 15.01.05, 19:20 za Stefana z kowadłem....... za.......bek.....beł......padam ......upiłam sie...... niech ktos przejmie pałeczkę............. Odpowiedz Link Zgłoś
stefankowadlo Re: ANDY, WPADAJ NA ŻUBRÓWKĘ 15.01.05, 19:22 > niech ktos przejmie pałeczkę............. to moze ja lepiej przejmę butelczynę, a pałeczkę zostawmy w spokoju :) wypijmy za... za... za cudzą kasę, a co mamy swoją wydawać ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: ANDY, WPADAJ NA ŻUBRÓWKĘ 15.01.05, 19:24 he he za kase za pałeczki i strasznie mi sie podoba - za tych co sobie sami piszą hi hi hi Odpowiedz Link Zgłoś
stefankowadlo Re: ANDY, WPADAJ NA ŻUBRÓWKĘ 15.01.05, 19:26 No i widzisz, towarzycho juz pod stołem :) Jedynie twardziele (czyli my) zostali na placu boju! Twoje zdrowie! Odpowiedz Link Zgłoś
dorinek Re: ANDY, WPADAJ NA ŻUBRÓWKĘ 15.01.05, 19:30 wasze zdrowie!!! jeszcze ja jestem :D Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: ANDY, WPADAJ NA ŻUBRÓWKĘ 15.01.05, 19:33 huuuuuuuuurrrrrrrrrrrrrrraaaaaa aaaaaaa jest Dorinek twoje zdrowie kochana Odpowiedz Link Zgłoś
dorinek Re: ANDY, WPADAJ NA ŻUBRÓWKĘ 15.01.05, 19:34 Nie chcieliście przyjść do mnie to tu zatargałam makowca :D Częstujcie się :-) Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: ANDY, WPADAJ NA ŻUBRÓWKĘ 15.01.05, 19:34 a ze kazdy kieliszek to gwoźdż do trumny to wypijmy jeszcze jednego co by nam sie trumienki nie rozleciałay Odpowiedz Link Zgłoś
stefankowadlo Re: ANDY, WPADAJ NA ŻUBRÓWKĘ 15.01.05, 19:39 Idę kiedyś przez park, księżyc świeci, a na ławeczce całują się chłopak z dziewczyną. Idę innym razem...księżyc... gwazdy, z na tej samej ławeczce chłopak z inną dziwczyną. Idę znów tą drogą: noc, księżyc, gwiazdy... i ten sam chłopak na tej samej ławce, całuje się z trzecią dziewczyną. Wypijmy za stałość mężczyzn i zmienność kobiet! Odpowiedz Link Zgłoś
stefankowadlo Re: ANDY, WPADAJ NA ŻUBRÓWKĘ 15.01.05, 19:41 a'propos trumien: "Za te drzewa, z których nasze trumny mają być zrobione, żeby jeszcze długo, długo nie były posadzone." Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: ANDY, WPADAJ NA ŻUBRÓWKĘ 15.01.05, 19:45 ok świetne toasty wypijmy tylko polemizowałabym z tobą o tej zmiennosi kobiet :) Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: ANDY, WPADAJ NA ŻUBRÓWKĘ 15.01.05, 19:45 ale Wy tu pijecie !!!!!!!! ja takiego zdrowia to nie mam ........długo nie były posadzone." tak,tak pod tym sie podpisuje obiema rekami pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: ANDY, WPADAJ NA ŻUBRÓWKĘ 15.01.05, 19:48 o jesteś aleks, no to doleje ci tej żubróweczki do kawki i będziesz miał kawe z duszkiem hi hi hi :) Odpowiedz Link Zgłoś
kocur55 Re: ANDY, WPADAJ NA ŻUBRÓWKĘ 15.01.05, 19:52 No witajcie!!!Ja też się przyłączę do pijaństwa!Za tych co mało nie mogą!!! Odpowiedz Link Zgłoś
stefankowadlo Re: ANDY, WPADAJ NA ŻUBRÓWKĘ 15.01.05, 19:57 No to Kocurze, do dna! Całe stado karniaków Ci sie należy ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
kocur55 Re: ANDY, WPADAJ NA ŻUBRÓWKĘ 15.01.05, 19:58 Karniaki to dla mnie betka!!!Od ostatniego razu moge więcej.Trening czyni mistrza! Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: ANDY, WPADAJ NA ŻUBRÓWKĘ 15.01.05, 20:04 witaj Kocurek, na zdrowie !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: ANDY, WPADAJ NA ŻUBRÓWKĘ 15.01.05, 20:06 chłopaki no to ostatnia kolejka bo super film na 1 sie zaczyna Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: ANDY, WPADAJ NA ŻUBRÓWKĘ 15.01.05, 20:07 za karanawał, za nas wszystkich, za ubaw i wolnośc, za luz i usmiech i za biel jeszcze bielszą Odpowiedz Link Zgłoś
stefankowadlo Re: ANDY, WPADAJ NA ŻUBRÓWKĘ 15.01.05, 20:15 hihihi, G.I Jane? ja tam wolę Demi Moore w innym anturażu :-) Odpowiedz Link Zgłoś
kocur55 Re: ANDY, WPADAJ NA ŻUBRÓWKĘ 15.01.05, 20:15 Zuza jaki film???????????????????????Tuta j imprezka,a Ty uciekasz??? Nieładnie,trzeba dotrzymywać towarzystwa kolegom i koleżankom.Zdrowie kobiet {nie mylić z teściową}!!! Odpowiedz Link Zgłoś
matalijka Re: ANDY, WPADAJ NA ŻUBRÓWKĘ 15.01.05, 20:23 hej hej.Dorinko,ja poproszę o największy kawałek makowca :) Z domu dzisiaj nie wychodziłam,świruję trochę,cały dzień przed kompem,wrr... kto poleje? pół piwa wypiję i szukajcie mnie pod stołem :) Odpowiedz Link Zgłoś
stefankowadlo Re: ANDY, WPADAJ NA ŻUBRÓWKĘ 15.01.05, 20:23 no pięknie.. narobią człowiekowi smaku i pojda, a ja tu niedopity jak diabli :- ) Ide sie skuć z moim kowadłem :-) Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: ANDY, WPADAJ NA ŻUBRÓWKĘ 15.01.05, 20:27 a filmu nie oglądasz, jest super stefanek, a jaka laska twoje zdrowie Odpowiedz Link Zgłoś
stefankowadlo Re: ANDY, WPADAJ NA ŻUBRÓWKĘ 15.01.05, 20:28 Laska fajna, ale łysawa ździebko ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
frida2 Re: ANDY, WPADAJ NA ŻUBRÓWKĘ 15.01.05, 20:35 Lubisz panie z bujną czupryną? :) Odpowiedz Link Zgłoś
kocur55 Re: ANDY, WPADAJ NA ŻUBRÓWKĘ 15.01.05, 20:39 Stefan to dużo rzeczy lubi.Po pierwsze - kowadło,po drugie - kowadło,po trzecie oczywiście - kowadło,oj zapomniałem jeszcze łańcuch do kowadła lubi bo on lubi być skuty!HAHAHAHAHAHAHAHAHAH Odpowiedz Link Zgłoś
frida2 Re: ANDY, WPADAJ NA ŻUBRÓWKĘ 15.01.05, 20:44 kocurku pozwól koledze stefanowi się wypowiedzieć :) Odpowiedz Link Zgłoś
kocur55 Re: ANDY, WPADAJ NA ŻUBRÓWKĘ 15.01.05, 20:51 Stefan zrobił mnie swoim adwokatem,wypowiadam się czasem za niego.Bo on jest czasem tak zabiegany,no i jeszcze te kowadło tak mu ciąży,biedaczek.haha Odpowiedz Link Zgłoś
stefankowadlo Re: ANDY, WPADAJ NA ŻUBRÓWKĘ 15.01.05, 20:53 Kocurku. Moze tak poostrzysz sobie pazurki na jakims drzewie, a nie na kowadle? Chwila nieuwagi, a młot sprawiedliwości na łapkę spadnie ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
frida2 Re: ANDY, WPADAJ NA ŻUBRÓWKĘ 15.01.05, 20:53 kocur55 napisał: > Stefan zrobił mnie swoim adwokatem,wypowiadam się czasem za niego. rozumiem panie mecenasie. czyli jakby co to do pana tak? ma pan pełne pełnomocnictwo? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
stefankowadlo Re: Oficjalne oświadczenie 15.01.05, 20:57 Stefan Kowadło. ul. Zelazna 12 12-784 Nowa Huta Ja niżej podpisany kategorycznie dementuję rewelacje jakobym udzielał Kocurowi jakikolwiek pełnomocnictw. Wszelką korespondencję proszę kierowac bezposrednio do mnie. z powazaniem Stefan :-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
stefankowadlo Re: ANDY, WPADAJ NA ŻUBRÓWKĘ 16.01.05, 10:33 Kocur! Wybacz mi, nie wypiliśmy za Twoje egzaminy! Jak mogłem zapomniec! No to przynajmniej klina z tej okazji! ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
stefankowadlo Re: ANDY, WPADAJ NA ŻUBRÓWKĘ 15.01.05, 20:50 Pytanie moze jest podchwytliwe, ale odpowiem nie szukając podtekstów :) Zdecydowanie podobają mi sie kobiety nie obcięte a'la Sinead O'Connor. Odpowiedz Link Zgłoś
frida2 Re: ANDY, WPADAJ NA ŻUBRÓWKĘ 15.01.05, 20:52 stefankowadlo napisał: > Pytanie moze jest podchwytliwe, ale odpowiem nie szukając podtekstów :) ehh panowie, Wy byście tylko podtekstów szukali :PPP ;) Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: ANDY, WPADAJ NA ŻUBRÓWKĘ 16.01.05, 10:02 no to na zdrowie hi hi hi stefan, ale z ciebie żelazny facet pod kazdym względem i żelazny adres, i zelazne zasady...no no no.....pewnie tez jakąś rodzine masz a Zelazowej Woli jesli chodzi o laske, to wiesz, ze dla sprawy musiała sie zrobic na łyso...zagrała świetnie, dobry film w sumie, nie? juz go kiedys widziałam, ale chciałam odświezyc pamięć Odpowiedz Link Zgłoś
stefankowadlo Re: ANDY, WPADAJ NA ŻUBRÓWKĘ 16.01.05, 10:30 A ja widziałem 2 razy, ale tylko początek. Za kazdym razem wydawał mi sie strasznie nudny. Moze potem sie rozkręca, ale nie wystarczyło mi cierpliwości na sprawdzenie :-) Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: ANDY, WPADAJ NA ŻUBRÓWKĘ 16.01.05, 10:44 he he i tak moze byc, czasami tez nie moge przekonac sie do jakiegos filmu tu imponuje mi zawziętośc laski, wiesz to ta solidarność jajników hi hi hi Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: ANDY, WPADAJ NA ŻUBRÓWKĘ 16.01.05, 11:05 no to klinika, kochani? komu polać? zubróweczka się kończy, Okowitka z okowitką by mogła wpaść Andy, gdzie przepadłeś? Odpowiedz Link Zgłoś
stefankowadlo Re: ANDY, WPADAJ NA ŻUBRÓWKĘ 16.01.05, 11:44 > no to klinika, kochani? Tak tu sobie zagladam od jakiegos czasu i widze ze imprezki to podstawa ;-) Nie zebym był przeciwny, wprost przeciwnie, nie mam nic na przeciwko, ale ciekawi mnie dlacego tak jest? Tak się słodko żyje w Słupsku, a moze odwrotnie? Pijmy coby zapomnieć jak jest szaro? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
kocur55 Re: ANDY, WPADAJ NA ŻUBRÓWKĘ 16.01.05, 15:29 No dobra,ja już jestem!!!Kto się do mnie przyłączy???Na kaca przydałby mi się jakiś klinik{najlepiej z Żelazowej Woli}.Stefan z kowadłem gdzie jesteś??? Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: ANDY, WPADAJ NA ŻUBRÓWKĘ 16.01.05, 19:17 he he no to na zdrowie dlaczego tu [pijemy, bo tu sie nie choruje, bo to rozwesela i zciąga ludzi i mozna zdrowia zyczyc i posmiac sie ja nie pije tu bo mi żle w rzeczywistości tylko w rzeczywistosci mi szkodzi hi hi hi a tu jest tak wesoło, bo w Słupsku, tez jest wesoło, przynajmniej tam gdzie ja bywam :) na zdrowie i usmiechu wam zycze Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: ANDY, WPADAJ NA ŻUBRÓWKĘ 17.01.05, 12:23 no co jest chłopaki, rozpoczynamy tydzień kilnikiem? chyba musimy podtrzymywać toasty póki Andy nie wróci oj Andy, rozpijemy się przez Ciebie :) Odpowiedz Link Zgłoś
kocur55 Re: ANDY, WPADAJ NA ŻUBRÓWKĘ 17.01.05, 20:18 Ja to zasponsorowałem dziś browar pomorski,wypiłem kanclerza i teraz płaczę bo tak się krzywię.Nigdy więcej!!!Nie ma to jak Lechu!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kocur55 Re: ANDY, WPADAJ NA ŻUBRÓWKĘ 19.01.05, 17:14 Klinik jak najbardziej wskazany,pogoda paskudna,zimno,czegoś na rozgrzanie nam potrzeba!!!Okowitka gdzie jesteś??? Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: ANDY, WPADAJ NA ŻUBRÓWKĘ 22.01.05, 16:33 No tak, ani Okowitki, ani Andiego :( Mnie nie było kilka dni, bo maiłam tu jakąs kurde awawrie. Wypijmy za zdrowie wszystkich babć i dziadków. Odpowiedz Link Zgłoś
frida2 Re: ANDY, WPADAJ NA ŻUBRÓWKĘ 22.01.05, 16:35 Toast wznoszę harbatą. WItaj zuzanno:) Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: ANDY, WPADAJ NA ŻUBRÓWKĘ 22.01.05, 17:31 witaj frida :) toast znosze syropem malinowo - aleosowo - miodowym :) co u Ciebie, jak zdrówko, jak nastroje? ja ogólnie cieszę się zyciem i nie poddaje się smutkom, jakos moze być, a co tam kazdy dzien zbliża nas do cudownej wiosny :) Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: ANDY, WPADAJ NA ŻUBRÓWKĘ 22.01.05, 17:35 wzięłam goracą kapiel, napiłam się soku z malin i pędzę pod kocyk zajmowac sie wygrzewaniem i nicnierobieniem. Zyczę wam udanego sobotniego wieczorku. Jutro pijemy poranną niedzielną kawke, ok? Odpowiedz Link Zgłoś
stefankowadlo Re: ANDY, WPADAJ NA ŻUBRÓWKĘ 22.01.05, 17:48 Odżizaskrajst! Pozdrawiam z krainy JuzNigdyWiecej. Jajecznica, mineralka, red bull, i nic, nawet klin nie pomogl. Chyba sprobuje to odespac. Miłego wieczoru! Odpowiedz Link Zgłoś
frida2 Re: ANDY, WPADAJ NA ŻUBRÓWKĘ 22.01.05, 19:18 stefankowadlo napisał: > Odżizaskrajst! > Pozdrawiam z krainy JuzNigdyWiecej. Ale zawędrowałeś :PPPP Kuruj się :) Zdrówa życzę :) Odpowiedz Link Zgłoś
kocur55 Re: ANDY, WPADAJ NA ŻUBRÓWKĘ 22.01.05, 22:26 Stefan trzeba było z umiarem popijać,fakt faktem,że ja też umieram.Oj,moja głowa! Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: ANDY, WPADAJ NA ŻUBRÓWKĘ 23.01.05, 10:44 o prosze, a chłopczyki nasze leczą kaca, współczuję i zdrówka zyczę a co tam, trzeba klina klinem, skoro pitny wątek to proponuje toast za tych wszystkich, którzy teraz borykają sie z egzaminami i pracami pisemnymi, trzymajcie sie kochani i powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
kocur55 Re: ANDY, WPADAJ NA ŻUBRÓWKĘ 23.01.05, 11:18 Za ich zdrowie!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: ANDY, WPADAJ NA ŻUBRÓWKĘ 23.01.05, 11:28 witaj kocurku och jak sie ciesze ze na ciebie mozna liczyć, jakos tak pusto, nie? no to na zdrowie !!! a ty zdrowy jesteś? Odpowiedz Link Zgłoś
kocur55 Re: ANDY, WPADAJ NA ŻUBRÓWKĘ 23.01.05, 11:35 Masz rację pustawo tak jakoś się zrobiło,gdzie są te czasy,że było tutaj pełno ludzi.Tylko wspomnienia nam pozostały,ale miejmy nadzieję,że w końcu się pojawią. Odpowiedz Link Zgłoś
kocur55 Re: ANDY, WPADAJ NA ŻUBRÓWKĘ 23.01.05, 11:37 Zuzanko dziękuję,że pytasz o moje zdrowie,tak dzisiaj już jestem zdrowiutki i mogę lecieć do pracy. Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: ANDY, WPADAJ NA ŻUBRÓWKĘ 23.01.05, 12:03 ojej, idziesz dzisiaj do pracy? :( kiepsko, co? ech.... ale wypijmy toast za szczęsliwe powroty - Korky sie pokazał :) Odpowiedz Link Zgłoś
kocur55 Re: ANDY, WPADAJ NA ŻUBRÓWKĘ 23.01.05, 12:12 No to na zdrowie.Korky nie opuszczaj nas więcej na tak długo!!! Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: ANDY, WPADAJ NA ŻUBRÓWKĘ 23.01.05, 12:22 za Korkiego za studentów za Adiego i za Ciebie kocurku :) Odpowiedz Link Zgłoś
kocur55 Re: ANDY, WPADAJ NA ŻUBRÓWKĘ 23.01.05, 12:29 Zuzanko po tym toaście TWOIM to bardzo ciepło mi się na duszy zrobiło.Dziękuję.Wypijmy za nich wszystkich i za TWOJE zdrowie moja wspaniała forumowa ... koleżanko. Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: ANDY, WPADAJ NA ŻUBRÓWKĘ 23.01.05, 12:33 dzieki :), na zdrowie, a co tam, aby nam humorek dopisywał na którą idziesz do pracy? Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: ANDY, WPADAJ NA ŻUBRÓWKĘ 24.01.05, 10:37 będę uparcie promować ten wątek Odpowiedz Link Zgłoś
kocur55 Re: ANDY, WPADAJ NA ŻUBRÓWKĘ 26.01.05, 18:30 Zaraz,zaraz przecież to miał być tydzień bez alkocholu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!! Odpowiedz Link Zgłoś
stefankowadlo Re: ANDY, WPADAJ NA ŻUBRÓWKĘ 26.01.05, 23:43 He he he, Kocurze :-) W środę dopiero odzyskałeś trzeżwość myslenia? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: ANDY, WPADAJ NA ŻUBRÓWKĘ 27.01.05, 13:05 he he a czemu bez alkoholu, co? toast za wszystkich, na zdrowie!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: ANDY, WPADAJ NA ŻUBRÓWKĘ 05.02.05, 21:13 no i proszę, nie ma mnie kilka dni i pitny wątek zaniechany a dziś ostatki i koniec icia Kochani hi hi hi no to na zdrowie, za wszystkich Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: ANDY, WPADAJ NA ŻUBRÓWKĘ 13.02.05, 10:31 Andy, już po imprezie, ale wpadnij chciaz posprzatać .... :) Odpowiedz Link Zgłoś
andy_sz Re: ANDY, WPADAJ NA ŻUBRÓWKĘ 02.03.05, 17:28 O moj Boze, co sie tutaj dzialo. Jeszcze bede mial Was na sumieniu, ze przeze mnie w nalog wpadliscie. Chociaz jak znam sprawe, to u niektorych nawet nie mam szans na dotrzymanie tempa, hehehe Ale dzieki, postaram sie nadrobic zaleglosci, nie wiem czy Zubrowke tu u mnie dostane, ale jakis substytut sie zalatwi, nie wazna materia, wazna konsystencja duchowa, czyli spirytualna... :) Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: ANDY, WPADAJ NA ŻUBRÓWKĘ 02.03.05, 17:31 a własnie chciałam odświezyc ci ten wątek hi hi hi, a ty sam w niego juz wpadłes no to witaj i stawiaj co tam masz, pewnie ze wszystko sie wypije za twoj powrót :)) Odpowiedz Link Zgłoś
andy_sz Re: ANDY, WPADAJ NA ŻUBRÓWKĘ 02.03.05, 17:34 To ja pedze do monopola, dzisiaj beda tam mieli dobry obrot, moze lepiej zadzwonic z wyprzedzeniem i przyjecie towaru zasugerowac :-) Stawiam na stol co dostepne bedzie, hihi :) Odpowiedz Link Zgłoś
stefankowadlo Re: ANDY, WPADAJ NA ŻUBRÓWKĘ 02.03.05, 17:36 > Stawiam na stol co dostepne bedzie, hihi :) łojezusicku, juz mnie głowa po tej mieszance boli. ale wypić trzeba ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
andy_sz Re: ANDY, WPADAJ NA ŻUBRÓWKĘ 02.03.05, 17:41 Hihi, jak milo ze sie zbiera ekipa. To jak juz sie zbieracie to nie moge Was tak zostawic, ja lece do monopola, a z lodowki na dobry poczatek browarka zapodaje, mam akurat imortowanego Pilsnera Wasze zdrowko Zuzanno i Stefanie Reszta dojdzie, hihi Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: ANDY, WPADAJ NA ŻUBRÓWKĘ 02.03.05, 17:37 ok, ledź do monopolu a ja ludzi zwołam Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 LUDZISKA, ANDY WRÓCIŁ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 02.03.05, 17:38 Wpadajcie na libacje :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
stefankowadlo Re: LUDZISKA, ANDY WRÓCIŁ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 02.03.05, 17:55 zuzanna6 napisała: > Wpadajcie na libacje :))))) Hihihi, libacja piękne słowo!! :-) brakuje jeszcze konkubina, wyważyć wylegitymować, Andrzej S. Izba Wytrzeżwień, oskarżony i recydywa ;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: LUDZISKA, ANDY WRÓCIŁ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 02.03.05, 18:02 hi hi hi, oj Stefanek, ale ci wyobraźnia działa Odpowiedz Link Zgłoś
andy_sz Re: LUDZISKA, ANDY WRÓCIŁ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 02.03.05, 18:05 stefankowadlo napisał: > > Hihihi, libacja piękne słowo!! :-) brakuje jeszcze konkubina, wyważyć > wylegitymować, Andrzej S. Izba Wytrzeżwień, oskarżony i recydywa ;-)))) No curz, rosfijamy nasz jenzyk polski fahowo :) NO, a tak na serio to w powyzszym przybytku przebywalem jeno raz, ale nie jako pacjent, a odwiedzajacy w ramach praktyk studenckich (wiem, wiem, brzmi jak cienkie usprawiedliwienie, ale tak bylo, hihi) Odpowiedz Link Zgłoś