Dodaj do ulubionych

ANDY, WPADAJ NA ŻUBRÓWKĘ

15.01.05, 19:16
Jak karnawał to karnawał......

uwaga uwaga imprezka w toku

kto tu wpadnie to ma nalane

nazdrowie

czekam na miłe toasty
Obserwuj wątek
    • zuzanna6 Re: ANDY, WPADAJ NA ŻUBRÓWKĘ 15.01.05, 19:16
      za tych co nie lubią zimy
    • zuzanna6 Re: ANDY, WPADAJ NA ŻUBRÓWKĘ 15.01.05, 19:17
      za tych którzy czekaja na zime
      • stefankowadlo Re: ANDY, WPADAJ NA ŻUBRÓWKĘ 15.01.05, 19:17
        za tych , który piszą sami do siebie ;->
    • zuzanna6 Re: ANDY, WPADAJ NA ŻUBRÓWKĘ 15.01.05, 19:17
      za tych, którzy mają rózne sesje i egzaminy, albo urwanie głowy w pracy
    • zuzanna6 Re: ANDY, WPADAJ NA ŻUBRÓWKĘ 15.01.05, 19:18
      za tych, którym trafił sie własnie zimowy urlop
      • stefankowadlo Re: ANDY, WPADAJ NA ŻUBRÓWKĘ 15.01.05, 19:19
        Kobieto wolniej! w takim tempie za pół godziny wszyscy padniemy! Albo zarzygamy
        łącza ;-)
      za wszystkich forumowiczów
      za Zuzanne !!!!!!!!!!!!!
    • zuzanna6 Re: ANDY, WPADAJ NA ŻUBRÓWKĘ 15.01.05, 19:20
      za Stefana z kowadłem.......
      za.......bek.....beł......padam ......upiłam sie......
      niech ktos przejmie pałeczkę.............
      • stefankowadlo Re: ANDY, WPADAJ NA ŻUBRÓWKĘ 15.01.05, 19:22
        > niech ktos przejmie pałeczkę.............

to moze ja lepiej przejmę butelczynę, a pałeczkę zostawmy w spokoju :)

wypijmy za... za... za cudzą kasę, a co mamy swoją wydawać ;-)
        • zuzanna6 Re: ANDY, WPADAJ NA ŻUBRÓWKĘ 15.01.05, 19:24
          he he za kase

za pałeczki
          i strasznie mi sie podoba - za tych co sobie sami piszą hi hi hi
          • stefankowadlo Re: ANDY, WPADAJ NA ŻUBRÓWKĘ 15.01.05, 19:26
            No i widzisz, towarzycho juz pod stołem :) Jedynie twardziele (czyli my)
            zostali na placu boju!

Twoje zdrowie!
            • dorinek Re: ANDY, WPADAJ NA ŻUBRÓWKĘ 15.01.05, 19:30
              wasze zdrowie!!!

jeszcze ja jestem :D
              • zuzanna6 Re: ANDY, WPADAJ NA ŻUBRÓWKĘ 15.01.05, 19:33
                huuuuuuuuurrrrrrrrrrrrrrraaaaaa aaaaaaa
                jest Dorinek

twoje zdrowie kochana
                • dorinek Re: ANDY, WPADAJ NA ŻUBRÓWKĘ 15.01.05, 19:34
                  Nie chcieliście przyjść do mnie to tu zatargałam makowca :D
                  Częstujcie się :-)
    • zuzanna6 Re: ANDY, WPADAJ NA ŻUBRÓWKĘ 15.01.05, 19:34
      a ze kazdy kieliszek to gwoźdż do trumny to wypijmy jeszcze jednego co by nam
      sie trumienki nie rozleciałay
      • stefankowadlo Re: ANDY, WPADAJ NA ŻUBRÓWKĘ 15.01.05, 19:39
        Idę kiedyś przez park, księżyc świeci, a na ławeczce całują się
        chłopak z dziewczyną. Idę innym razem...księżyc... gwazdy, z na
        tej samej ławeczce chłopak z inną dziwczyną. Idę znów tą drogą:
        noc, księżyc, gwiazdy... i ten sam chłopak na tej samej ławce, całuje
        się z trzecią dziewczyną.
        Wypijmy za stałość mężczyzn i zmienność kobiet!
      • stefankowadlo Re: ANDY, WPADAJ NA ŻUBRÓWKĘ 15.01.05, 19:41
        a'propos trumien:
        "Za te drzewa, z których nasze trumny mają być zrobione, żeby jeszcze długo,
        długo nie były posadzone."
        • zuzanna6 Re: ANDY, WPADAJ NA ŻUBRÓWKĘ 15.01.05, 19:45
          ok świetne toasty wypijmy

tylko polemizowałabym z tobą o tej zmiennosi kobiet :)
        • aleks44 Re: ANDY, WPADAJ NA ŻUBRÓWKĘ 15.01.05, 19:45
          ale Wy tu pijecie !!!!!!!!
          ja takiego zdrowia to nie mam

........długo nie były posadzone."
          tak,tak pod tym sie podpisuje obiema rekami
          pozdrawiam
          • zuzanna6 Re: ANDY, WPADAJ NA ŻUBRÓWKĘ 15.01.05, 19:48
            o jesteś aleks, no to doleje ci tej żubróweczki do kawki i będziesz miał kawe z
            duszkiem hi hi hi :)
            • kocur55 Re: ANDY, WPADAJ NA ŻUBRÓWKĘ 15.01.05, 19:52
              No witajcie!!!Ja też się przyłączę do pijaństwa!Za tych co mało nie mogą!!!
              • stefankowadlo Re: ANDY, WPADAJ NA ŻUBRÓWKĘ 15.01.05, 19:57
                No to Kocurze, do dna!
                Całe stado karniaków Ci sie należy ;-)
                • kocur55 Re: ANDY, WPADAJ NA ŻUBRÓWKĘ 15.01.05, 19:58
                  Karniaki to dla mnie betka!!!Od ostatniego razu moge więcej.Trening czyni
                  mistrza!
                  • zuzanna6 Re: ANDY, WPADAJ NA ŻUBRÓWKĘ 15.01.05, 20:04
                    witaj Kocurek, na zdrowie !!!!!
                  • stefankowadlo Re: ANDY, WPADAJ NA ŻUBRÓWKĘ 15.01.05, 20:04
                    He he, jaki skromny.
                    • zuzanna6 Re: ANDY, WPADAJ NA ŻUBRÓWKĘ 15.01.05, 20:06
                      chłopaki no to ostatnia kolejka bo super film na 1 sie zaczyna
                    • zuzanna6 Re: ANDY, WPADAJ NA ŻUBRÓWKĘ 15.01.05, 20:07
                      za karanawał, za nas wszystkich, za ubaw i wolnośc, za luz i usmiech

i za biel jeszcze bielszą
                      • stefankowadlo Re: ANDY, WPADAJ NA ŻUBRÓWKĘ 15.01.05, 20:15
                        hihihi, G.I Jane?
                        ja tam wolę Demi Moore w innym anturażu :-)
                      • kocur55 Re: ANDY, WPADAJ NA ŻUBRÓWKĘ 15.01.05, 20:15
                        Zuza jaki film???????????????????????Tuta j imprezka,a Ty uciekasz???
                        Nieładnie,trzeba dotrzymywać towarzystwa kolegom i koleżankom.Zdrowie kobiet
                        {nie mylić z teściową}!!!
                        • matalijka Re: ANDY, WPADAJ NA ŻUBRÓWKĘ 15.01.05, 20:23
                          hej hej.Dorinko,ja poproszę o największy kawałek makowca :)
                          Z domu dzisiaj nie wychodziłam,świruję trochę,cały dzień przed kompem,wrr...

kto poleje? pół piwa wypiję i szukajcie mnie pod stołem :)
                        • stefankowadlo Re: ANDY, WPADAJ NA ŻUBRÓWKĘ 15.01.05, 20:23
                          no pięknie.. narobią człowiekowi smaku i pojda, a ja tu niedopity jak diabli :-
                          )
                          Ide sie skuć z moim kowadłem :-)
                          • zuzanna6 Re: ANDY, WPADAJ NA ŻUBRÓWKĘ 15.01.05, 20:27
                            a filmu nie oglądasz, jest super

stefanek, a jaka laska

twoje zdrowie
                            • stefankowadlo Re: ANDY, WPADAJ NA ŻUBRÓWKĘ 15.01.05, 20:28
                              Laska fajna, ale łysawa ździebko ;-)
                              • frida2 Re: ANDY, WPADAJ NA ŻUBRÓWKĘ 15.01.05, 20:35
                                Lubisz panie z bujną czupryną? :)
                                • kocur55 Re: ANDY, WPADAJ NA ŻUBRÓWKĘ 15.01.05, 20:39
                                  Stefan to dużo rzeczy lubi.Po pierwsze - kowadło,po drugie - kowadło,po trzecie
                                  oczywiście - kowadło,oj zapomniałem jeszcze łańcuch do kowadła lubi bo on lubi
                                  być skuty!HAHAHAHAHAHAHAHAHAH
                                  • frida2 Re: ANDY, WPADAJ NA ŻUBRÓWKĘ 15.01.05, 20:44
                                    kocurku pozwól koledze stefanowi się wypowiedzieć :)
                                    • kocur55 Re: ANDY, WPADAJ NA ŻUBRÓWKĘ 15.01.05, 20:51
                                      Stefan zrobił mnie swoim adwokatem,wypowiadam się czasem za niego.Bo on jest
                                      czasem tak zabiegany,no i jeszcze te kowadło tak mu ciąży,biedaczek.haha
                                      • stefankowadlo Re: ANDY, WPADAJ NA ŻUBRÓWKĘ 15.01.05, 20:53
                                        Kocurku. Moze tak poostrzysz sobie pazurki na jakims drzewie, a nie na kowadle?
                                        Chwila nieuwagi, a młot sprawiedliwości na łapkę spadnie ;-)
                                      • frida2 Re: ANDY, WPADAJ NA ŻUBRÓWKĘ 15.01.05, 20:53
                                        kocur55 napisał:

> Stefan zrobił mnie swoim adwokatem,wypowiadam się czasem za niego.

rozumiem panie mecenasie. czyli jakby co to do pana tak? ma pan pełne
                                        pełnomocnictwo? :)))
                                        • stefankowadlo Re: Oficjalne oświadczenie 15.01.05, 20:57
                                          Stefan Kowadło.
                                          ul. Zelazna 12
                                          12-784 Nowa Huta

Ja niżej podpisany kategorycznie dementuję rewelacje jakobym udzielał Kocurowi
                                          jakikolwiek pełnomocnictw. Wszelką korespondencję proszę kierowac bezposrednio
                                          do mnie.

z powazaniem Stefan

:-)))))
                                          • frida2 Re: Oficjalne oświadczenie 15.01.05, 21:16
                                            i to się nazywa konkret ;)
                                      • stefankowadlo Re: ANDY, WPADAJ NA ŻUBRÓWKĘ 16.01.05, 10:33
                                        Kocur!
                                        Wybacz mi, nie wypiliśmy za Twoje egzaminy! Jak mogłem zapomniec!
                                        No to przynajmniej klina z tej okazji! ;-)
                                • stefankowadlo Re: ANDY, WPADAJ NA ŻUBRÓWKĘ 15.01.05, 20:50
                                  Pytanie moze jest podchwytliwe, ale odpowiem nie szukając podtekstów :)

Zdecydowanie podobają mi sie kobiety nie obcięte a'la Sinead O'Connor.
                                  • frida2 Re: ANDY, WPADAJ NA ŻUBRÓWKĘ 15.01.05, 20:52
                                    stefankowadlo napisał:

> Pytanie moze jest podchwytliwe, ale odpowiem nie szukając podtekstów :)

ehh panowie, Wy byście tylko podtekstów szukali :PPP

;)
                                    • zuzanna6 Re: ANDY, WPADAJ NA ŻUBRÓWKĘ 16.01.05, 10:02
                                      no to na zdrowie hi hi hi

stefan, ale z ciebie żelazny facet pod kazdym względem i żelazny adres, i
                                      zelazne zasady...no no no.....pewnie tez jakąś rodzine masz a Zelazowej Woli

jesli chodzi o laske, to wiesz, ze dla sprawy musiała sie zrobic na
                                      łyso...zagrała świetnie, dobry film w sumie, nie? juz go kiedys widziałam, ale
                                      chciałam odświezyc pamięć
                                      • stefankowadlo Re: ANDY, WPADAJ NA ŻUBRÓWKĘ 16.01.05, 10:30
                                        A ja widziałem 2 razy, ale tylko początek. Za kazdym razem wydawał mi sie
                                        strasznie nudny. Moze potem sie rozkręca, ale nie wystarczyło mi cierpliwości
                                        na sprawdzenie :-)
                                        • zuzanna6 Re: ANDY, WPADAJ NA ŻUBRÓWKĘ 16.01.05, 10:44
                                          he he i tak moze byc, czasami tez nie moge przekonac sie do jakiegos filmu

tu imponuje mi zawziętośc laski, wiesz to ta solidarność jajników hi hi hi
                                          • zuzanna6 Re: ANDY, WPADAJ NA ŻUBRÓWKĘ 16.01.05, 11:05
                                            no to klinika, kochani?

komu polać?

zubróweczka się kończy, Okowitka z okowitką by mogła wpaść

Andy, gdzie przepadłeś?
                                            • stefankowadlo Re: ANDY, WPADAJ NA ŻUBRÓWKĘ 16.01.05, 11:44
                                              > no to klinika, kochani?

Tak tu sobie zagladam od jakiegos czasu i widze ze imprezki to podstawa ;-) Nie
                                              zebym był przeciwny, wprost przeciwnie, nie mam nic na przeciwko, ale ciekawi
                                              mnie dlacego tak jest? Tak się słodko żyje w Słupsku, a moze odwrotnie? Pijmy
                                              coby zapomnieć jak jest szaro? ;-)
                                              • kocur55 Re: ANDY, WPADAJ NA ŻUBRÓWKĘ 16.01.05, 15:29
                                                No dobra,ja już jestem!!!Kto się do mnie przyłączy???Na kaca przydałby mi się
                                                jakiś klinik{najlepiej z Żelazowej Woli}.Stefan z kowadłem gdzie jesteś???
                                                • zuzanna6 Re: ANDY, WPADAJ NA ŻUBRÓWKĘ 16.01.05, 19:17
                                                  he he no to na zdrowie

dlaczego tu [pijemy, bo tu sie nie choruje, bo to rozwesela i zciąga ludzi i
                                                  mozna zdrowia zyczyc i posmiac sie

ja nie pije tu bo mi żle w rzeczywistości

tylko w rzeczywistosci mi szkodzi hi hi hi

a tu jest tak wesoło, bo w Słupsku, tez jest wesoło, przynajmniej tam gdzie ja
                                                  bywam :)

na zdrowie i usmiechu wam zycze
                                                  • zuzanna6 Re: ANDY, WPADAJ NA ŻUBRÓWKĘ 17.01.05, 12:23
                                                    no co jest chłopaki, rozpoczynamy tydzień kilnikiem?

chyba musimy podtrzymywać toasty póki Andy nie wróci

oj Andy, rozpijemy się przez Ciebie :)
                                                  • kocur55 Re: ANDY, WPADAJ NA ŻUBRÓWKĘ 17.01.05, 20:18
                                                    Ja to zasponsorowałem dziś browar pomorski,wypiłem kanclerza i teraz płaczę bo
                                                    tak się krzywię.Nigdy więcej!!!Nie ma to jak Lechu!!!
                                                  • kocur55 Re: ANDY, WPADAJ NA ŻUBRÓWKĘ 19.01.05, 17:14
                                                    Klinik jak najbardziej wskazany,pogoda paskudna,zimno,czegoś na rozgrzanie nam
                                                    potrzeba!!!Okowitka gdzie jesteś???
                                                  • zuzanna6 Re: ANDY, WPADAJ NA ŻUBRÓWKĘ 22.01.05, 16:33
                                                    No tak, ani Okowitki, ani Andiego :(

Mnie nie było kilka dni, bo maiłam tu jakąs kurde awawrie.

Wypijmy za zdrowie wszystkich babć i dziadków.
                                                  • frida2 Re: ANDY, WPADAJ NA ŻUBRÓWKĘ 22.01.05, 16:35
                                                    Toast wznoszę harbatą.
                                                    WItaj zuzanno:)
                                                  • zuzanna6 Re: ANDY, WPADAJ NA ŻUBRÓWKĘ 22.01.05, 17:31
                                                    witaj frida :)
                                                    toast znosze syropem malinowo - aleosowo - miodowym :)

co u Ciebie, jak zdrówko, jak nastroje?

ja ogólnie cieszę się zyciem i nie poddaje się smutkom, jakos moze być, a co
                                                    tam kazdy dzien zbliża nas do cudownej wiosny :)
                                                  • zuzanna6 Re: ANDY, WPADAJ NA ŻUBRÓWKĘ 22.01.05, 17:35
                                                    wzięłam goracą kapiel, napiłam się soku z malin i pędzę pod kocyk zajmowac sie
                                                    wygrzewaniem i nicnierobieniem.

Zyczę wam udanego sobotniego wieczorku.

Jutro pijemy poranną niedzielną kawke, ok?
                                                  • stefankowadlo Re: ANDY, WPADAJ NA ŻUBRÓWKĘ 22.01.05, 17:48
                                                    Odżizaskrajst!
                                                    Pozdrawiam z krainy JuzNigdyWiecej.
                                                    Jajecznica, mineralka, red bull, i nic, nawet klin nie pomogl. Chyba sprobuje
                                                    to odespac.
                                                    Miłego wieczoru!
                                                  • frida2 Re: ANDY, WPADAJ NA ŻUBRÓWKĘ 22.01.05, 19:18
                                                    stefankowadlo napisał:

> Odżizaskrajst!
                                                    > Pozdrawiam z krainy JuzNigdyWiecej.

Ale zawędrowałeś :PPPP
                                                    Kuruj się :)
                                                    Zdrówa życzę :)
                                                  • kocur55 Re: ANDY, WPADAJ NA ŻUBRÓWKĘ 22.01.05, 22:26
                                                    Stefan trzeba było z umiarem popijać,fakt faktem,że ja też umieram.Oj,moja
                                                    głowa!
                                                  • zuzanna6 Re: ANDY, WPADAJ NA ŻUBRÓWKĘ 23.01.05, 10:44
                                                    o prosze, a chłopczyki nasze leczą kaca, współczuję i zdrówka zyczę

a co tam, trzeba klina klinem, skoro pitny wątek to proponuje toast za tych
                                                    wszystkich, którzy teraz borykają sie z egzaminami i pracami pisemnymi,
                                                    trzymajcie sie kochani i powodzenia
                                                  • kocur55 Re: ANDY, WPADAJ NA ŻUBRÓWKĘ 23.01.05, 11:18
                                                    Za ich zdrowie!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                                                  • zuzanna6 Re: ANDY, WPADAJ NA ŻUBRÓWKĘ 23.01.05, 11:28
                                                    witaj kocurku

och jak sie ciesze ze na ciebie mozna liczyć, jakos tak pusto, nie?

no to na zdrowie !!!

a ty zdrowy jesteś?
                                                  • kocur55 Re: ANDY, WPADAJ NA ŻUBRÓWKĘ 23.01.05, 11:35
                                                    Masz rację pustawo tak jakoś się zrobiło,gdzie są te czasy,że było tutaj pełno
                                                    ludzi.Tylko wspomnienia nam pozostały,ale miejmy nadzieję,że w końcu się
                                                    pojawią.
                                                  • kocur55 Re: ANDY, WPADAJ NA ŻUBRÓWKĘ 23.01.05, 11:37
                                                    Zuzanko dziękuję,że pytasz o moje zdrowie,tak dzisiaj już jestem zdrowiutki i
                                                    mogę lecieć do pracy.
                                                  • zuzanna6 Re: ANDY, WPADAJ NA ŻUBRÓWKĘ 23.01.05, 12:03
                                                    ojej, idziesz dzisiaj do pracy? :( kiepsko, co?

ech....

ale wypijmy toast za szczęsliwe powroty - Korky sie pokazał :)
                                                  • kocur55 Re: ANDY, WPADAJ NA ŻUBRÓWKĘ 23.01.05, 12:12
                                                    No to na zdrowie.Korky nie opuszczaj nas więcej na tak długo!!!
                                                  • zuzanna6 Re: ANDY, WPADAJ NA ŻUBRÓWKĘ 23.01.05, 12:22
                                                    za Korkiego

za studentów

za Adiego

i za Ciebie kocurku :)
                                                  • kocur55 Re: ANDY, WPADAJ NA ŻUBRÓWKĘ 23.01.05, 12:29
                                                    Zuzanko po tym toaście TWOIM to bardzo ciepło mi się na duszy
                                                    zrobiło.Dziękuję.Wypijmy za nich wszystkich i za TWOJE zdrowie moja wspaniała
                                                    forumowa ... koleżanko.
                                                  • zuzanna6 Re: ANDY, WPADAJ NA ŻUBRÓWKĘ 23.01.05, 12:33
                                                    dzieki :), na zdrowie, a co tam, aby nam humorek dopisywał

na którą idziesz do pracy?
    • zuzanna6 Re: ANDY, WPADAJ NA ŻUBRÓWKĘ 23.01.05, 20:06
      Andy, nadal czekamy
    • zuzanna6 Re: ANDY, WPADAJ NA ŻUBRÓWKĘ 24.01.05, 10:37
      będę uparcie promować ten wątek
    • zuzanna6 Re: ANDY, WPADAJ NA ŻUBRÓWKĘ 25.01.05, 16:10
      no to toast za zimę :)
      • kocur55 Re: ANDY, WPADAJ NA ŻUBRÓWKĘ 26.01.05, 18:30
        Zaraz,zaraz przecież to miał być tydzień bez alkocholu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!
        • stefankowadlo Re: ANDY, WPADAJ NA ŻUBRÓWKĘ 26.01.05, 23:43
          He he he, Kocurze :-) W środę dopiero odzyskałeś trzeżwość myslenia? :-)
          • zuzanna6 Re: ANDY, WPADAJ NA ŻUBRÓWKĘ 27.01.05, 13:05
            he he a czemu bez alkoholu, co?

toast za wszystkich, na zdrowie!!!!
            • zuzanna6 Re: ANDY, WPADAJ NA ŻUBRÓWKĘ 05.02.05, 21:13
              no i proszę, nie ma mnie kilka dni i pitny wątek zaniechany

a dziś ostatki i koniec icia Kochani hi hi hi

no to na zdrowie, za wszystkich
    • zuzanna6 Re: ANDY, WPADAJ NA ŻUBRÓWKĘ 13.02.05, 10:31
      Andy, już po imprezie, ale wpadnij chciaz posprzatać .... :)
    • andy_sz Re: ANDY, WPADAJ NA ŻUBRÓWKĘ 02.03.05, 17:28
      O moj Boze, co sie tutaj dzialo.
      Jeszcze bede mial Was na sumieniu, ze przeze mnie w nalog wpadliscie.
      Chociaz jak znam sprawe, to u niektorych nawet nie mam szans na dotrzymanie
      tempa, hehehe
      Ale dzieki, postaram sie nadrobic zaleglosci, nie wiem czy Zubrowke tu u mnie
      dostane, ale jakis substytut sie zalatwi, nie wazna materia, wazna konsystencja
      duchowa, czyli spirytualna... :)
      • zuzanna6 Re: ANDY, WPADAJ NA ŻUBRÓWKĘ 02.03.05, 17:31
        a własnie chciałam odświezyc ci ten wątek hi hi hi, a ty sam w niego juz wpadłes

no to witaj i stawiaj co tam masz, pewnie ze wszystko sie wypije za twoj
        powrót :))
        • andy_sz Re: ANDY, WPADAJ NA ŻUBRÓWKĘ 02.03.05, 17:34
          To ja pedze do monopola, dzisiaj beda tam mieli dobry obrot, moze lepiej
          zadzwonic z wyprzedzeniem i przyjecie towaru zasugerowac :-)
          Stawiam na stol co dostepne bedzie, hihi :)
          • stefankowadlo Re: ANDY, WPADAJ NA ŻUBRÓWKĘ 02.03.05, 17:36
            > Stawiam na stol co dostepne bedzie, hihi :)

łojezusicku, juz mnie głowa po tej mieszance boli.
            ale wypić trzeba ;-)
            • andy_sz Re: ANDY, WPADAJ NA ŻUBRÓWKĘ 02.03.05, 17:41
              Hihi, jak milo ze sie zbiera ekipa.
              To jak juz sie zbieracie to nie moge Was tak zostawic, ja lece do monopola, a z
              lodowki na dobry poczatek browarka zapodaje, mam akurat imortowanego Pilsnera
              Wasze zdrowko Zuzanno i Stefanie
              Reszta dojdzie, hihi
          • zuzanna6 Re: ANDY, WPADAJ NA ŻUBRÓWKĘ 02.03.05, 17:37
            ok, ledź do monopolu a ja ludzi zwołam
          • zuzanna6 LUDZISKA, ANDY WRÓCIŁ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 02.03.05, 17:38
            Wpadajcie na libacje :)))))
            • stefankowadlo Re: LUDZISKA, ANDY WRÓCIŁ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 02.03.05, 17:55
              zuzanna6 napisała:

> Wpadajcie na libacje :)))))

Hihihi, libacja piękne słowo!! :-) brakuje jeszcze konkubina, wyważyć
              wylegitymować, Andrzej S. Izba Wytrzeżwień, oskarżony i recydywa ;-))))
              • zuzanna6 Re: LUDZISKA, ANDY WRÓCIŁ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 02.03.05, 18:02
                hi hi hi, oj Stefanek, ale ci wyobraźnia działa
              • andy_sz Re: LUDZISKA, ANDY WRÓCIŁ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 02.03.05, 18:05
                stefankowadlo napisał:

>
                > Hihihi, libacja piękne słowo!! :-) brakuje jeszcze konkubina, wyważyć
                > wylegitymować, Andrzej S. Izba Wytrzeżwień, oskarżony i recydywa ;-))))

No curz, rosfijamy nasz jenzyk polski fahowo :)
                NO, a tak na serio to w powyzszym przybytku przebywalem jeno raz, ale nie jako
                pacjent, a odwiedzajacy w ramach praktyk studenckich (wiem, wiem, brzmi jak
                cienkie usprawiedliwienie, ale tak bylo, hihi)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka