zuzanna6 Re: ooooooooooooooooooooooo 19.02.05, 21:42 kochani gora nasi, piszcie piszcie, matalijko, gdzie znowu uciekłaś, kurde Odpowiedz Link Zgłoś
matalijka Re: ooooooooooooooooooooooo 19.02.05, 21:54 A włączyłam tv i Idol leci,ale co chwilę przełączam,bo nie lubię oglądać jak ktoś kogoś miażdży :) Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: ooooooooooooooooooooooo 19.02.05, 21:59 a u mnie za plecami jakis ubot ma kłopoty, jakas wojna czy cos :)i jakis dzielny bosman ech.... Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: ooooooooooooooooooooooo 19.02.05, 22:14 yhy, przełączyłam na idola, o ta sama ekipa przesłuchujaca, pewnie chcą nabic oglądalność hio hi hi Odpowiedz Link Zgłoś
matalijka Re: ooooooooooooooooooooooo 19.02.05, 22:27 Ciekawe dlaczego niektórzy ludzie idą do "Idola".Nie są świadomi tego,że nie umieją spiewać czy może chcą jakoś sobie życie ubarwić? Fajnie,że jest taki program,bo dzięki temu pojawiły się nowe twarze na polskiej scenie muzycznej.Lubię słyuchac płytki Ani Dąbrowskiej i Moniki Brodki. Odpowiedz Link Zgłoś
stefankowadlo Re: ooooooooooooooooooooooo 19.02.05, 22:38 Niestety niektórzy są strasznie kiepscy. Kiedy oglądam ośmieszających się ludzi to jest mi głupio i przykro, odczuwam takie zazenowanie, ze przełączam na jakiś inny program :-) Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: ooooooooooooooooooooooo 20.02.05, 10:17 hi hi hi a moze wiedzą, ze nie mają szans, tylko tak chcą zaistniec Odpowiedz Link Zgłoś