Dodaj do ulubionych

czy w słupsku jest kfc?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.06, 21:27
?
Obserwuj wątek
    • Gość: mm Re: Nie IP: *.c29.msk.pl 09.08.06, 15:35
      KFC w Polsce:
      Bielsko-Biała, Bydgoszcz, Bytom, Czechowice-Dziedzice, Częstochowa, Gdańsk,
      Gdynia, Janki k. Warszawy, Kalisz, Katowice, Kielce, Kraków, Lublin, Łódź,
      Olsztyn, Pabianice, Płońsk, Poznań, Radom, Sopot, Szczecin, Toruń, Tychy,
      Wałbrzych, Warszawa, Wrocław, Zakopane.
      • Gość: kurczkożerca Re: Nie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.08.06, 15:45
        a w październiku otwarcie KFC w Koszalinie :-)))
        • Gość: et Re: Nie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.06, 17:04
          na wsaich nie ma kfc
          • Gość: do et: Re: Nie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.08.06, 19:20
            do et : a czy na wsiach są Obi i Real ?
            • Gość: et Re: Nie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.06, 20:33
              Jak widać na wsiach są Real i Obi np w Kobylnicy (wieś) koło Słupska
              • Gość: Kazik Re: Nie IP: *.net-arena.pl 10.08.06, 11:40
                et, nie wiem czy jestes taki glupi czy tylko udajesz, ale takiego syfa jak KFC
                w Slupsku na szczescie nie ma, tutaj sie je zdrowo i porzadnie, co prawda jest
                jakis glupi McDonalds ze swoim syfem, ale i tak preferuje sie zarcie lokalne,
                jak Karczma Slupska czy Pod Kluka i pare innych dobrych miejsc
                Pozdrow swoje kurczaki na wsi, moze je kupia w KFC jak dobrze je chemicznie
                podrasujesz
    • brat187 Re: czy w słupsku jest kfc? 10.08.06, 13:09
      Zgadza się. Z tych wszystkich gówien sieciowych, KFC jest chyba najgorszy.
      • Gość: Firefly Re: czy w słupsku jest kfc? IP: 217.153.220.* 10.08.06, 18:06
        ...zgadza się -nawet moja córka która namietnie wcina wszystko co można dostać w amerykańskopodobnych fastfoodach (ach ta dzisiejsza młodzierz !)-po ostatniej wizycie w częstochowskim KFC stwierdziła ze więcej tego paskudztwa do ust nie weźmie !
        • Gość: :) Re: czy w słupsku jest kfc? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.06, 21:07
          (ach ta dzisiejsza młodzierz !)-
          no, ta młodzież....
    • Gość: gosia Re: czy w słupsku jest kfc? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.07, 07:15
      gdzie ??
    • Gość: gosia Re: czy w słupsku jest kfc? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.04.07, 10:55
      Budują market za marketem to i pewnie KFC niedlugo bedzie
    • Gość: kiy Re: czy w słupsku jest kfc? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.07, 15:38
      TAK - PODKOWA
    • Gość: pyt Re: czy w słupsku jest kfc? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.07, 21:11
      mam jeszcze raz szansę zapytać również i mam nadzieję że moderatorzy nie
      skasują tego postu??? Czy będzie w Słupsku KFC???

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka