Gość: tr IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.06, 21:27 ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mm Re: Nie IP: *.c29.msk.pl 09.08.06, 15:35 KFC w Polsce: Bielsko-Biała, Bydgoszcz, Bytom, Czechowice-Dziedzice, Częstochowa, Gdańsk, Gdynia, Janki k. Warszawy, Kalisz, Katowice, Kielce, Kraków, Lublin, Łódź, Olsztyn, Pabianice, Płońsk, Poznań, Radom, Sopot, Szczecin, Toruń, Tychy, Wałbrzych, Warszawa, Wrocław, Zakopane. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kurczkożerca Re: Nie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.08.06, 15:45 a w październiku otwarcie KFC w Koszalinie :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: et Re: Nie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.06, 17:04 na wsaich nie ma kfc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do et: Re: Nie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.08.06, 19:20 do et : a czy na wsiach są Obi i Real ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: et Re: Nie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.06, 20:33 Jak widać na wsiach są Real i Obi np w Kobylnicy (wieś) koło Słupska Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kazik Re: Nie IP: *.net-arena.pl 10.08.06, 11:40 et, nie wiem czy jestes taki glupi czy tylko udajesz, ale takiego syfa jak KFC w Slupsku na szczescie nie ma, tutaj sie je zdrowo i porzadnie, co prawda jest jakis glupi McDonalds ze swoim syfem, ale i tak preferuje sie zarcie lokalne, jak Karczma Slupska czy Pod Kluka i pare innych dobrych miejsc Pozdrow swoje kurczaki na wsi, moze je kupia w KFC jak dobrze je chemicznie podrasujesz Odpowiedz Link Zgłoś
brat187 Re: czy w słupsku jest kfc? 10.08.06, 13:09 Zgadza się. Z tych wszystkich gówien sieciowych, KFC jest chyba najgorszy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Firefly Re: czy w słupsku jest kfc? IP: 217.153.220.* 10.08.06, 18:06 ...zgadza się -nawet moja córka która namietnie wcina wszystko co można dostać w amerykańskopodobnych fastfoodach (ach ta dzisiejsza młodzierz !)-po ostatniej wizycie w częstochowskim KFC stwierdziła ze więcej tego paskudztwa do ust nie weźmie ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: czy w słupsku jest kfc? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.06, 21:07 (ach ta dzisiejsza młodzierz !)- no, ta młodzież.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosia Re: czy w słupsku jest kfc? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.07, 07:15 gdzie ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosia Re: czy w słupsku jest kfc? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.04.07, 10:55 Budują market za marketem to i pewnie KFC niedlugo bedzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiy Re: czy w słupsku jest kfc? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.07, 15:38 TAK - PODKOWA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pyt Re: czy w słupsku jest kfc? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.07, 21:11 mam jeszcze raz szansę zapytać również i mam nadzieję że moderatorzy nie skasują tego postu??? Czy będzie w Słupsku KFC??? Odpowiedz Link Zgłoś