Gość: truskawka możecie zawsze sprawdzić opinie na topfryzjer.pl IP: *.home.aster.pl 03.03.10, 22:05 możecie zawsze sprawdzić opinie na topfryzjer.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asik80 Re: Jaki dobry fryzjer damski w Słupsku? IP: *.171.wmc.com.pl 12.03.10, 20:35 Z cała pewnością nie polecam Artura Gruszki. Na wizyte czekalam przeszło 2 miesiace. Bardzo zależało mi, żeby ,,zajął,, sie mną Artur poniewaz cieszył sie on dobra opinia, ale okazalo sie ze jest bardzzooo przereklamowanny. Jest wredny i ordynarny. Umowiona byłam na godzine 16, pomijam fakt, ze dopiero zajeto sie mna 20 minut po, to akurat rozumiem, zdarza sie. Wlosy farbowal mi jego pracownik, potem za strzyzenie zabral sie Artur i znowu oddal mnie w rece swojego pracownika. Prosiłam zeby ułożyl mi wlosy na mala szczotke bo znam swoje wlosy i ukladajac na duza wygladam jak << pies pluto,,. trzy razy powtarzałam swoja prosbe ale fryzjer poprostu mnie olal. Efekt byl taki jak przypuszczalam wygladalam tragicznie. powiedziałam Arturowi, ze zalezało mi zeby on zajal sie mna od poczatku do konca i ze nie wiedzialam ze tylko swoje klientki trakrtuje powaznie a te co sa pierwszy raz to na odwal sie. Gdy powiedzialam ze po 3 godzinach siedzenia u fryzjera powinnam wygladac poprostu super a a on mi na to ze on tez tu siedzi od 9 i jest zmeczony, ze ma chore dziecko i powinien byc z nim. Z taka beszczelnoscia to sie nie spotkalam. Oczywiscie powiedzialam ze to jest jego praca i nikt go nie zmusza i ze na wlasne zyczenie goni za kasa.Odzywal sie do mnie ordynarnie, byl beszczelnym. tylko kto tu jest dla kogo?? Wyszłam z gabinetu jakbym dopiero glowe umyla i na odczepnego wysuszyla wlosy. Na dowidzenia uslyszalam ,, do niezobaczenia,,. za ta ,, przyjemnosc,, zaplacilam 150 zł. Za to jak mnie potraktowal nie powinnam zaplacic mu ani zlotowki. Z cala pewnoscia leci na opinii. Nie polecam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: Jaki dobry fryzjer damski w Słupsku? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.10, 19:52 Tez nie polecam Artura Gruszki jest przereklamowany chodziłam do niego 5-6 lat temu scinał mnie całkiem całkiem bo wtedy chyba niedawno otworzył ten salon na niedziałkowskiego ale jak juz po 2 latach chodzenia do niego sciał mi włosy jakbym po chemioterapii jakiejs wygladała nieobrazajac nikogo totalna katastrofa 3 lata zapuszczałam włosy :/ i nigdy do niego wroce drogi i nawet włosów nie potrafi układac na rozne okoliczności :/ tylko prosatować Odpowiedz Link Zgłoś
malwa200 Re: Jaki dobry fryzjer damski w Słupsku? 23.09.10, 08:49 zgadzam się. ja, jak sie tam umawiam, to na pytanie, do kogo chcę-odpowiadam-obojętnie, byle nie do tego swińskiego, paskudnego blondyna. kurde, żeby choć przystojny był .ale aż sie rzygać chce jak sie patrzy na ten pasztet. on ma w ogóle dziecko? ciekawe, jaka go zechciała! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gośćkfdk Re: Jaki dobry fryzjer damski w Słupsku? IP: *.centertel.pl 29.06.11, 20:27 Pan Gruszka? Rewelacja. Czesał mnie tydzień temu na ślub. Jestem bardzo zadowolona. Wszystkie moje uwagi brał do siebie i robił tak jak ja chciałam. co tu dużo mówić rewelacja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zadowolona klijetk Re: Jaki dobry fryzjer damski w Słupsku? IP: *.147.17.122.nat.umts.dynamic.eranet.pl 12.04.10, 11:18 witam, ja polecam robic wloski u oli gwóźdź nowo otwarty salon kolo piekiełka chodze tam raz na 2 mies i jestem bardzo zadowolona to co chce mam zrobione i wychodze od niej zadowolona za kazdym razem. Odpowiedz Link Zgłoś
rosally81 Ola Gwóźdź 12.04.10, 12:28 Ja też ją uwielbiam:) ma dziewczyna talent i świetnie potrafi dobrać fryzurę do twarzy. Trudno do niej trafić "z ulicy", bo salon nie ma żadnych szyldów (dla zainteresowanych nr tel. 512 516 895) a rozgłos zdobyła "pocztą pantoflową" i to jest jej najlepszą reklamą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niezadowolona Re: Jaki dobry fryzjer damski w Słupsku? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.06.10, 09:08 W Słupsku nie ma chyba dobrego fryzjera. Wczoraj byłam u Pani Agnieszki na Manhattanie box. 81. I tragedia jak zawsze! Odpowiedz Link Zgłoś
kamyk4 Re: Jaki dobry fryzjer damski w Słupsku? 05.07.10, 15:44 Polecam salon FAla na dworcu PKS i właścicelkę panią Marzenę Wolską. Ile razy jestem w Słupsku, tyle razy do niej wpadam. Ścina mi włosy, farbuje (raz nawet na zielono-wyszły fanatstycznie) od lat i nigdy nie było wtopy. Do tego odradziła mi trwałą na którą bardzo się upierałam. Oczywiście poszłam do innego fryzjera i niestety okazało się, że miała rację. Wyglądałam jak kretynka z afro! Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dana Re: Jaki dobry fryzjer damski w Słupsku? IP: 193.239.126.* 05.07.10, 15:52 Chodzę z mamą do Pani Dorotki- pełen profesjonalizm,doradzi- ostatnio mama się źle czuła, to przyjechała do nas do domu.Polecam i gorąco pozdrawiam ,podaję tel 606 45 607 Dana Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Jaki dobry fryzjer damski w Słupsku? IP: 193.239.126.* 05.07.10, 15:53 ups... poprawny tel 606 455 607 :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olka Re: Jaki dobry fryzjer damski w Słupsku? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.09.12, 15:08 moja opinia odnosnie duetu- zalezy kto tnie. bylam tam 4 razy. Raz scinal mnie maz pani iwony, i musze przyznac ze bylam bardzo zadowolona. po ostatniej wizycie jednak nie mam zamiaru tam wracac. Mialam wlosy do pasa, chcialam po prostu podciac koncowki i lekko wycieniowac. Fryzjerka, blondynka, pokazala mi dlugosc ok. 10 cm sciecia, zgodzilam sie. Wyszlam z wlosami do ramion. Nie zglosilam reklamacji bo efekt, poczatkowo, byl okej, jednak pozniej mialam i mam problemy z ulozeniem w ten sposob wycieniowanych wlosow. Do dzis pluje sobie w twarz ze tam poszlam, zamiast 10 cm sciela mi conajmniej 30... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ankara79 Re: Jaki dobry fryzjer damski w Słupsku? IP: 94.254.235.* 17.08.10, 12:26 Z czystym sumieniem polecam panią Krysię z niedużego salonu na ul.Herbsta20.Fryzjerka z dużym doświadczeniem,wyczuciem i słucha tego co się do niej mówi.Nie dość że fachura to jeszcze babka z klasą. Naprawdę polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
malwa200 a jaki najgorszy fryzjer? 23.09.10, 08:58 bo wg mnie wszelkie rekordy bije ta stara baba z ul. Sienkiewicza z salonu, w którym często korzysta program "Mja metamorfoza", nie pamiętam nazwy. prosiła o maleńskie podciecie włosów (miałam długie), chciałam tylko podrównać a ta stara ostrzygła mnie po męsku, na tzw. garsonkę, potem szczotka podwinęła pod spód, po wyjściu płakałam w drodze do domu. w domu mnie nie poznali i dziwili się, że przybyło mi 10 lat! odradzam też zakład na ul. Szczecinskiej, niedaleko Gryfii, włascicielka stary rupieć, wszystkich obcina na jedną modłę, czyli krótko, poza tym jest niemiła, opryskliwa i strasznie drze mordę na biedne uczennice, których aż szkoda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agis_66 Re: a jaki najgorszy fryzjer? IP: *.slupsk.vectranet.pl 20.10.10, 21:41 ZAOBACZCIE !!! Kolezanki, wszytkie pozytywne opinie na temat zakladu STAR FACTORY pisze ta sama osoba z tego samego adresu IP ("ELIZA" lub "EWA") - nawet godziny wpisow sa podobne. Czyzby Pani Kamila sama sobie pisala te posty, ktore wygladaja jak REKLAMA, a nie wypowiedzi faktycznie zadowolonych czytelniczek forum. Zalosne to i smieszne. NIE POLECAM STAR FACTORY NA KOPERNIKA 2. Odpowiedz Link Zgłoś
zoyka5 Re: a jaki najgorszy fryzjer? 07.11.10, 21:49 A Ty też masz takie IP jak Eliza i ewa , czyżbyś była koleżanka po fachu która zazdrości umiejętności ? Nie mąć. Vectra przydziela wszystkim dynamiczne IP , dlatego zawsze widać takie samo ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agis_66 Re: a jaki najgorszy fryzjer? IP: *.slupsk.vectranet.pl 12.11.10, 14:08 Nie kolezana i nie po fachu, poprostu klientka, ktora Pani K. Skasowana w mysl zasady " jak cie widza tak ciekasuja " i to tylko dlatego ze mam lepsze auto od czerwonego mini. Ale widze ze kogos prawda w oczy kole. Ciekawa jestem, tak na marginiesie skad auto za 60tys/zl,a zaklad istnieje max 2 lata. .. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: majka Re: a jaki najgorszy fryzjer? IP: 193.239.127.* 16.02.12, 22:27 zgadzam się z koleżanką, kilka dni temu trafiłam do tego "salonu fryzjerskiego' WYSZŁAM ZE ŁZAMI W OCZACH i kieszenią chudszą o 150 zł. KOLOR PASEMEK TRAGICZNY miał być ładny delikatny blond , wyszedł kolor mysi z przebiciami rudego, teraz siedze i szukam dobrego fryzjera który mi to będzie potrafił naprawić. DO PIERWSZEGO MYCIA TO STRZYZENIE MI SIE NAWET PODOBAŁO ALE JAK MAM TERAZ COŚ UŁOZYĆ Z TEGO CO MAM NA GŁOWIE TO JEDYNIE RATUJE MNIE POGODA I CZAPKA W KTÓREJ MOGE JESZCZE POBIEGAĆ ZANIM MOJE WŁOSY PRZESTANĄ PRZYPOMINAĆ MOPA. ZDECYDOWANIE ODRADZAM TEN ZAKŁAD FRYZJERSKI!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lala Re: Jaki dobry fryzjer damski w Słupsku? IP: 193.239.126.* 13.06.14, 21:53 Pani Krysia plotkara nie polecam i czesze na typowe ,Garsonki, a jej kolezanka kosmetyczka Anna brzydka jak noc nie obrażając nocy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kicia Re: Jaki dobry fryzjer damski w Słupsku? IP: 78.133.191.* 22.10.10, 14:33 polecam na ul. slowackiego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ppp Re: Jaki dobry fryzjer damski w Słupsku? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.10, 02:49 wznawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EWA Re: Jaki dobry fryzjer damski w Słupsku? IP: 83.2.24.* 27.12.10, 14:42 a u IZY na niedzialkowskiego lub EGZOTIKA na Mickiewicza co sadzicie/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mariolka Re: Jaki dobry fryzjer damski w Słupsku? IP: 193.239.126.* 27.12.10, 17:22 Krotko i na temat ! Polecam p.Dorotke 606 455 607 Pełen profesjonalizm :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Uwaga OSZUSTKA!!! Uwaga Mariolka to oszustka!!!!!! IP: 46.112.101.* 29.12.10, 18:30 To ja powiem krótko!!!! MARIOLKA TO OSZUSTKA!!!! Sprawdźcie sobie kilka wpisów wcześniej: otóż Mariolka i Dana to te same osoby. Skoro nie ma to p. dorota prawdziwych klientek aby jej nabiły punkty, niech chociaż się nie upokarza!!!! Jak chce sobie robić autoreklamę, to niech chociaż pofatyguje się i napisze z innego kompa z innym IP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: natalcia re: IP: 178.217.39.* 04.01.11, 22:37 nie wiem kobietki co kombinujecie..ja mam prostą zasade : trzeba się przekonać samem na sobie jaki fryzjer odpowiada strzyżeniem itp.każdy klient ma swoje upodobania,pomysły-my jestemy od doradztwa..tak samo jest jedna technika cięcia np.na tz.krótko a każdy fryzjer robi to inaczej.........pracuje od1.5roku na manchatanie z różnymi osobistosciami miałam do czynienia,,,nie aro jest opisyać jak najlepiej to nie robimy ''za to nam nikt nie zapłaci!!!!!''cieze ię ze jet ip na tym portalu-egoizm nizczy natalia18 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edziu polecam IP: *.tvk.torun.pl 27.04.11, 00:04 fajny fryz na lidlu róg paderewskiego Odpowiedz Link Zgłoś
annn00 Re: Jaki dobry fryzjer damski w Słupsku? 01.02.11, 18:06 "Magdalenka" na ul.Mickiewicza przy liceum. Fryzjerki, atmosfera i jakość obsługi: 5/5 ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Jaki dobry fryzjer damski w Słupsku? IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 06.12.11, 13:36 Najlepsze dziewczyny z Salonu Magdalenka na Mickiewicza od strony Reymonta, super fryzurki robią z resztą moje koleżanki też tam chodzą i miła atmosfera. A od niedawna mają tez Salon Kosmetyczny więc 2 w jednym :) jak ktoś poszukuje to naprawdę polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: annaste Re: Jaki dobry fryzjer damski w Słupsku? IP: *.4-2.cable.virginmedia.com 02.07.11, 11:55 A co myslicie o studiu urody zuzanna na wilenskiej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qqq Re: Jaki dobry fryzjer damski w Słupsku? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.02.11, 14:44 poleecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: d3 Re: Jaki dobry fryzjer damski w Słupsku? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.02.11, 14:46 polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: Jaki dobry fryzjer damski w Słupsku? IP: *.182.135.155.nat.umts.dynamic.eranet.pl 15.02.11, 13:56 witam, polecam P. Ole Gwóźdź. Włoski robi super, wahowo dobierane kolorki farb oraz miła atmosfera.Chodze do P. Oli od 2 lat i zawsze wychodze zachwycona.Polecam i zostawiam nr do P. Oli 512516895 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: felcia85 Re: Jaki dobry fryzjer damski w Słupsku? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.02.11, 11:47 A ja byłam ostatnio u Pani Gwóźdź i uważam, że obicina tak samo jak wszyscy pozostali. Jak na razie żadna rewelacja. Nie ma żadnej różnicy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jadwiga Re: Jaki dobry fryzjer damski w Słupsku? IP: *.slupsk.hypnet.pl 15.02.11, 19:28 Na ul. Fałata Studio Urody Bianka" pani Ania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ona Re: Jaki dobry fryzjer damski w Słupsku? IP: *.tvk.torun.pl 26.04.11, 23:59 Poszukuje kontaktu do fryzjerki, ktora miala jakies poltora roku temu salon na ul MOCHNACKEGO na rogu, moze ktos kojarzy?! Odpowiedz Link Zgłoś
malwa200 Re: Jaki dobry fryzjer damski w Słupsku? 29.04.11, 08:16 w Art Designe na ul. Niedziałkowskiego był kiedyś fryzjer o imieniu Michał-świetnie strzygł. podobno otworzył własny salon. wie ktoś może, gdzie on teraz pracuje? Odpowiedz Link Zgłoś
johana19 Malwa 29.04.11, 13:34 Michał nie otworzył swojego salonu tylko przeprowadził się do Trójmiasta i tam pracuje w jednym z dużych, sieciowych salonów. [url=http://lilypie.com][img]https://lbym.lilypie.com/iCGGp1.png[/img][/url] [url=http://lilypie.com][img]https://lb2m.lilypie.com/rZGWp2.png[/img][/url] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: Malwa IP: *.centertel.pl 25.05.11, 19:32 A można wiedzieć w jakim konkretnie salonie pracuje Michał? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: slupsk Re: Jaki dobry fryzjer damski w Słupsku? IP: *.slupsk.vectranet.pl 20.05.11, 21:59 Michal pracuje w Gdansku:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kama Re: Jaki dobry fryzjer damski w Słupsku? IP: *.146.52.117.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 18.08.15, 09:09 W kobylnicy pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Jaki dobry fryzjer damski w Słupsku? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.11, 16:09 poszukuje kogos kto potrafi robic loki na prostownice, moze znacie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fatima Re: Jaki dobry fryzjer damski w Słupsku? IP: *.slupsk.vectranet.pl 03.05.11, 00:24 salon evita na Tuwima zajefajny fryzjer !!! mega profesjinal :) Odpowiedz Link Zgłoś
zoyka5 Re: Jaki dobry fryzjer damski w Słupsku? 24.06.11, 00:55 Przekonałam się , że nie warto słuchać znajomych a kierować się własną opinią. Za radą znajomej poszłam do p.Ali na Słowackiego. Powiedziałam jak chcę być obcięta i jaką długość mają mieć włosy. Niestety.Efekt był fatalny, Włosy za krótkie po obcięciu nie nadawały się nawet na najmniejsza szczotkę, a miały być długością nadającej się na dużą szczotkę. P. Ala nie wzięła pod uwagę ze mam kręcone włosy i suche będą o wiele krótsze. Mimo ze zwracałam uwagę jeszcze podczas strzyżenia nie dało to efektu. Nie polecam tej Pani. Poza tym ze obcina równo to nie potrafi dopasować fryzury, nie słucha co się do niej mówi. Kiedyś powiedział mi ktoś , ze fryzjerów dzieli się na dwa typy: 1 typ : skraca włosy , 2 Typ obcina włosy tak aby robiła się z nich forma (bryła) . P. Ala jest typem 1 : skraca. Włosy odrastają teraz i niestety sterczą i nie układają się. koszmar . Cena 25 zł była adekwatna do jakości . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dagsik Re: Jaki dobry fryzjer damski w Słupsku? IP: *.bredband.comhem.se 01.07.11, 13:13 Z fryzjerem jest trochę jak z ginekologiem: co z tego, że twoja koleżanka tam chodzi, jak tobie nie podpasuje? :P Mój pierwszy fryzjer w Słupsku to P. Dorota Wilkosz na 3-go maja- Doris. Chodziłam do niej dość regularnie i ZAWSZE byłam zadowolona- nie dość, nie musiałam mówic, jak chcę, bo to ona jest od tego, żeby dobrać, to jeszcze jest przesympatyczna. Potem nie miała czasu mnie ostrzyc, więc poszłam do "pierwszego lepszego" na Tuwima kolo rowerowego- babka zrobiła mi na głowie masakrę z lat 80-tych :O Do Gabriela nie weszłam, bo widziałam siostrę po nim... Żal. Siostry zaczęły chodzić do fryzjerek na roku Mickiewicza i Prusa chyba, za LO, też poszłam i nawet byłam zadowolona, ale teraz zmieniły się fryzjerki- małe zainteresowanie klientem, fryzury bez rewelacji, a ceny z kosmosu. Teraz modny był Groszek czy Gruszek- na Manhattanie, ale dostać się tam-graniczy z cudem. Myślę, że wrócę z podkulonym ogonem do P. Doroty, mam nadzieję, że jeszcze przyjmuje. A tak na marginesie, to często patrzę, jaką fryzurę mają same fryzjerki i czasem mam ochotę zapytać: kto ciebie tak świetnie ostrzygł? :P Myślicie, że powiedzą? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sylwia Re: Jaki dobry fryzjer damski w Słupsku? IP: 83.2.24.* 02.07.11, 21:47 witam drogir panie, chcialabym zrobic sobie lekka trwala, mam długie włosy i troche sie obawiam wiec szukam jakiegos dobrego fryzjera w słupsku moze ktos mi kogos polieci? dziekuje z góry Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Jaki dobry fryzjer damski w Słupsku? IP: 193.239.126.* 30.11.11, 20:10 Ja dziś była w Salonie urody Lorenzo Coletti w Słupsku na ul. Mickiewicza. Muszę powiedzieć, że wypas niesamowity. Fryzjerki są super, fajna muzyczka, kawka, herbatka, dobre kosmetyki Artego i mega oferta kosmetyczna. Ceny jak w innych zakładach. Naprawdę ekskluzywnie i fachowo. Mają fajna ofertę zabiegów na włosy. Ponoć ne Vectra bedą teraz emitować swój program podobny do metarfozy. Obsługa miła , sympatyczna, nie paląca. Jestem pod wrażeniem. Polecam Ania. ich strona jakby ktoś chciał sobie zobaczyć www.lorenzocoletti.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Joanna Re: Jaki dobry fryzjer damski w Słupsku? IP: *.tktelekom.pl 24.02.14, 17:00 NIGDY W LORENZO COLETTI! Obcinanie w wykonaniu pani z tego salonu kosztowało mnie pół dnia łez. Z włosów do pasa zrobiły się do ramion, z cieniowanych w szpic powstały KRZYWE i bardziej równane 'na prosto' niż w szpic. Z przodu dłuższe niż z tyłu;/ Ciachane na oślep, a żeby lepiej wyglądały cudowna pani fachowiec machała dłonią we włosach, z ogromną nadzieją, że ułożą się inaczej. Drogo, krzywo i w żaden sposób nie podobnie do tego, co sugerowałam. Nie mam niesfornych włosów, wręcz przeciwnie: proste, naturalne, bardzo długie i pani miała idealne pole do popisu... Niestety teraz wyglądam tak, jakby 5 letnie dziecko zrobiło to za nią. NIE POLECAM. Właśnie szukam innego fryzjera do poprawki. Odpowiedz Link Zgłoś
cygan37 Re: Jaki dobry fryzjer damski w Słupsku? 18.11.12, 08:01 AAAAAAAAAAAAAAAAA!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa naj...fryzjer w slupsku IP: *.slupsk.vectranet.pl 05.09.13, 15:20 witam! Uwazam z kilkunastoma osobami zamieszkalymi w slupsku,ze NAJGORSZY Fryzjer to DUET,pani Iwona niszczy wlosy,pali uzywajac najtanszych kosmetykow a kasuje jak w renomowanym salonie, Odradzam uslugi na andersa w slupsku w DUET jesli nie chcecie byc lyse. Na wlasnym slubie plakalam przez ten zaklad fryzjerski odradzam,pozdrawiam SZCZERA EWA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kamila88 Re: naj...fryzjer w slupsku IP: *.p3.InterArena.pl 11.09.13, 19:37 Może nie słupsk, ale jeśli nie widzisz problemu z dojazdem to polecam mały salonik "czekolada" w ustce. Trochę schowany w osiedlu, ale naprawdę, dziewczyna która zajmuję się włosami potrafi stworzyć coś pięknego. Poleciła mi moja kuzynka, poszłam niedawno i jestem naprawdę zadowolona. Tu masz link - Tekst linka :) Odpowiedz Link Zgłoś
magdat6 Re: naj...fryzjer w slupsku 13.11.13, 14:26 Witam ,a jak nazywa się ta fryzjerka z Ustki z tej "CZEKOLADY"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Klient Re: naj...fryzjer w slupsku IP: *.slupsk.vectranet.pl 11.02.14, 13:55 Ja polecam Kera , fajna obsługa i nigdy się nie zawiodłam , cała moja rodzina tam uczęszcza i jak do tej pory obyło się bez narzekań , także warto . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Jaki dobry fryzjer damski w Słupsku? IP: *.slupsk.vectranet.pl 28.10.13, 06:07 Szukam pani Marzeny która pracowała w duecie kto wie gdzie ją mogę złapać albo może ktoś ma nr telefonu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paula Re: Jaki dobry fryzjer damski w Słupsku? IP: 94.42.178.* 28.10.13, 21:25 Ja chodzę do pani Renatki z salonu Anre na górze Galerii Podkowa, tel. 609 122 272. Kiedyś umówiła mnie awaryjnie w niedzielę i tak już u niej zostałam. I za każdym razem jestem bardzo zadowolona - jest przemiła, słucha klienta, używa dobrych kosmetyków. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Jaki dobry fryzjer damski w Słupsku? IP: *.slupsk.vectranet.pl 01.11.13, 09:59 Ale mi chodzi konkretnie o panią marzene Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karolina Re: Jaki dobry fryzjer damski w Słupsku? IP: 153.19.164.* 11.04.14, 22:15 Cześć, jak w temacie, poszukuję dobrego fryzjera w Słupsku, najlepiej, żeby była to osoba z pomysłem, z wizją, i z wyobraźnią. Zastanawiam się nad Salonem Gabriel bądź Salonem Roccialli (CH Jantar). Jestem zainteresowana strzyżeniem i modelowaniem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość duet IP: *.wmc-si.pl 25.06.14, 15:57 Niech zajmą się swoją pracą a nie obgadywaniem innych.To nie jest fajne i nigdy nie wiadomo kto siedzi na fotelu obok Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malgosia potrzebny fryzjer do ułożenia fryzury IP: *.icpnet.pl 28.07.14, 21:37 witam, przejeżdżam w sierpniu na ślub i wesele do Słupska, czy mogę prosić o polecenie zakładu gdzie mogłabym się zwrócić z ułożeniem fryzury, mam długie, kręcone włosy, potrzebują trochę czasu z góry dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karolina Re: Jaki dobry fryzjer damski w Słupsku? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.14, 19:20 polecam panią Anię z Kleo ,róg Niedziałkowskiego/Sienkiewicza bardzo dobrze strzyże , a przede wszystkim nie ma wygórowanych stawek . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alina Re: Jaki dobry fryzjer damski w Słupsku? IP: *.1.31-249.dynamic.gprs.plus.pl 23.10.15, 05:51 Lorenzo colecti - moim zdaniem średni poziom, jak ktoś jest wymagający to nie dadzą rady, poza tym strasznie obgadują klientki które właśnie wyszły z salonu. Kameo - kiedys super, teraz odnoszę wrażenie, że dziewczynom się już nie chce, są zmęczone i zaczęły robić wszystko na odwal się. Kera - pani Ela zachowuje się jak na haju, nie słucha co się mówi, trzepie językiem bez sensu, a jak już nie ma o czym trzepać to wciska kosmetyki, bo są suuuper no i od niej, a jak nie chcesz kosmetyków, to fajna jest pogoda... w Wokulskim na piętrze, to w ogóle słoma z butów - nie mówię, że mają klientce zaproponować koniecznie kawę, ale skoro sobie robi to mogła by się zapytać, dodatkowo skoro jestem pierwszą umówioną klientką (na 10.00) to mogła zjeść śniadanie w domu, albo przyjść wcześniej, a nie w trakcie strzyżenia a potem farby wciąga kanapkę i z pełnym dziobem mówi, ręce brudne od masła wkłada mi we włosy, a jak zwróciłam uwagę to , że przecież nie ma problemu i tak będą myte! Odwiedziłam chyba z 30 fryzjerów w Słupsku, są tu jacyś na poziomie??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiki Re: Jaki dobry fryzjer damski w Słupsku? IP: *.slupsk.vectranet.pl 24.01.16, 09:44 Nie Ela, tylko Ewa. Potwierdzam, odnosi się tam wrażenie bardzo nachalnego wciskania drogich kosmetyków. Niestety, ostatnio mam wrażenie, ze pani Ewa się nie przykłada do swojej pracy. Mało tego kasuje jak chce. Przedostatnim razem miałam robiony balayage z podcięciem bez modelowania, zapłaciłam 140zł. Półtorej miesiąca później za balayage bez podcinania i bez modelowania skasowała mnie 150zł. Kto to widział, żeby za samo polożenie pasemek i wysuszenie włosów tyle kasować. Jak widać wszystko zależy od humoru pani Ewy. Wstyd, bo w ten sposób traci się klientów. Gość portalu: Alina napisał(a): > Kera - pani Ela zachowuje się jak na haju, nie słucha co się mówi, trzepie języ > kiem bez sensu, a jak już nie ma o czym trzepać to wciska kosmetyki, bo są suuu > per no i od niej, a jak nie chcesz kosmetyków, to fajna jest pogoda... Odpowiedz Link Zgłoś