IP: *.slupsk.vectranet.pl 18.02.11, 20:51
Hej
Czy ma ktoś ochotę zapisać się do szkoły Cosinus?
Można zapisać się do LO, LU i policealnej.
Atmosfera jest świetna, żadnego wkładu finansowego nie trzeba, szkoła całkowicie bezpłatna :)
Jakby co to piszcie na maila : morelka_1@vp.pl
Obserwuj wątek
    • Gość: łona Re: Cosinus IP: *.dynamic.chello.pl 25.02.11, 20:11
      hej
      dziwne pytanie zadajesz... i czemu podajesz prywatnego maila??
      ja sama chodzę do tej szkoły i w taki sposób jeszcze jej nie polecałam :DD:D:D
      zależy czy działa ;P
      • Gość: Mori Re: Cosinus IP: *.slupsk.vectranet.pl 27.02.11, 18:05
        A miałam podać nie prywatnego? :D
        Przy zapisaniu wypełniasz ankietę, pamiętasz?
        Nie każdy dowiaduje się o Cosinusie od Cosinusa :P
        Który semestr? :>
        • Gość: łona Re: Cosinus IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 01.03.11, 22:33

ja na 2 , a ty?
          tylko to tak trochę dziwne, ze sama chwalisz... ja na to nie wpadłam, raczej jest to małe spotykane aby ktoś z własnej inicjatywy podjął takie działania, stąd zapytałam :)
          • Gość: Mori Re: Cosinus IP: *.slupsk.vectranet.pl 02.03.11, 12:22
            Ja już kończę, więc dlatego chwalę :)
            Dużo ludzi po prostu boi się iść po wielu latach przerwy. Ja sama tak miałam i myślę, że gdyby ktoś taki pojawił się na mojej drodze i wyjaśnił mi jak jest w danej szkole to zdecydowałabym się znacznie szybciej :)
            Ja nie widzę w tym nic dziwnego :)
            • Gość: łona Re: Cosinus IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 10.03.11, 21:36
              zastanawiam sie tylko co trzeba powiedzieć, aby kogoś przekonać... i by nkt ci nie zarzucił, ze wypisujesz hasła reklamowe - innymi słowy, że szczerze zachwalasz szkolę, bo jest po prostu dobra - dziś w dobie łatwości umieszczenia negatywnego komenta w sieci... ludzie nie podchodzą do tego aż tak ufnie jak kiedyś...
              • Gość: Mori Re: Cosinus IP: *.slupsk.vectranet.pl 11.03.11, 08:27
                Jak ktoś ma z tym problem, to jest jego bolączka, nie moja :)
                Nie czuję się winna, więc tłumaczyć się nie zamierzam.
                Jednak nie odbiegając od tematu, kto Cię uczy polskiego?
                No i czy jesteś w LO, czy LU?
              • Gość: łona Re: Cosinus IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 11.03.11, 22:41
                ja jestem w policealnej, na kosmetyce - i też bardzo polecam tę szkolę ;)
                głownie z uwagi na to, ze jest za darmo - ale tez ma bardzo dobrze wyposażone pracowanie kosmetyczne :>
                • Gość: Mori Re: Cosinus IP: *.slupsk.vectranet.pl 12.03.11, 09:35
                  No tak właśnie rozmyślam co dalej, policealna czy studia...
                  Słyszałam, że dziewczyny sobie chwalą kosmetykę. Moja kuzynka właśnie kończy administrację i też jest zadowolona. Więc ogólnie szkołę można ocenić na bardzo dobrą :)
                  Pozdrawiam i uciekam na egzamin ;)
                  • Gość: łona Re: Cosinus IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 23.03.11, 20:21
                    i jak egz?
                    no ja własnie skończyłam rok temu reklamę a teraz ciągnę kosmetykę i potwierdzam, warto :)
                    • Gość: Mori Re: Cosinus IP: *.slupsk.vectranet.pl 24.03.11, 14:36
                      A dziękuję bardzo dobrze, choć jeszcze nie wszystkie zdane :)
                      Mam za sobą geografię, historię, pisemny angielski i polski. W następnym tygodniu czeka mnie pisemny i ustny z matmy i dwa ustne polski, angielski :) Ostatni mam 16-go kwietnia biologię :)
                      A potem matura :P
                      Właśnie skończyłam pisać prezentację na polski :)
                      • Gość: łona Re: Cosinus IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 29.03.11, 21:25
                        ja jestem uczen starej daty, lecialam na starej maturze-wiec nawet nie wiem jak teraz ona wyglada... w cosinusie jest tak samo w tym samym terminie co w innych szkołach?
                        • Gość: Mori Re: Cosinus IP: *.slupsk.vectranet.pl 02.04.11, 16:10
                          Powiem Ci, ze nie mam zielonego pojęcia.
                          4,5,6 maja są pisemne, a 21, 22 ustne.
                          Dziś zaliczyłam polski ustny i matmę pisemną. Jutro ustny angielski (mój ulubiony ;)) i ustna matma :)
                        • alina331122 Re: Cosinus 19.06.12, 14:36
                          Za miast Cosinusa proponuję naukę w AP Edukacji jest dużo kierunków w tym roku powstają kolejne kierunki zapraszam do zobaczenia w Olsztynie!

Policealna Szkoła Zawodowa
                          asystent kierownika produkcji filmowej/telewizyjnej
                          Florysta
                          opiekun osoby starszej
                          opiekun w domu pomocy społecznej
                          opiekunka środowiskowa
                          technik drogownictwa
                          technik ochrony fizycznej osób i mienia
                          technik teleinformatyk
                          technik telekomunikacji
                          technik transportu drogowego
                          technik turystyki wiejskiej
                          technik usług pocztowych i finansowych
                          technik weterynarii
                          technik wiertnik

Policealna Szkoła Medyczna
                          nazwa zawodu
                          asystentka stomatologiczna
                          opiekun medyczny
                          higienistka stomatologiczna
                          opiekunka dziecięca
                          technik elektroniki i informatyki medycznej PSM
                          technik masażysta
                          technik ortopeda
                          technik sterylizacji medycznej
                          • Gość: Gość Omega Edukacja Kraków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.13, 13:08
                            Darmowe kierunki polecam !!!
                            technik usług kosmetycznych, opiekun medyczny, BHP, technik informatyk, Florysta, Technik administracji, technik Weterynarii, technik rachunkowości i wiele innych
                          • mf719 Mały wybór 13.05.13, 10:49
                            Dobra opcją jest na przyklad nauka w kierunku artystycznym. www.instytutmuzyki.apsl.edu.pl/index.php/rekrutacja_2013
                            www.instytutmuzyki.apsl.edu.pl/index.php/rekrutacja_2013/kurs_przygotowawczy
                            Teraz żadna edukacja nie gwarantuje zatrudnienia, więc czemu nie spróbować zostać na przykład muzyiem?
                    • 4.koza.k Re: Cosinus 17.08.11, 14:26
                      Ja również potwierdzam, że warto chodzić do tej szkoły.Policealna w Cosinusie jest darmowa i daje zawód.
    • Gość: majkab Re: Cosinus IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 31.08.11, 15:31
      hej podbijam watek,
      hmm ciekawa promoja ale to cos fajnego i innego, bo zazwyczaj wszyscy pisza o tym co zle a tu prosze, mila niespodzianka dlatego tez postanowilam sie dolaczyc do watku.

Ja wlasnie koncze organizacje uslug gastronomicznych w Cosinusie. Wczesniej chodzilam na dzienne do szkoly platnej prywatnej - wyzsza szkola hotelarstwa z fakultetem hostelarstwo i gastro. Jak skonczylam to juz nie mialam czasu na studiowanie 3 lat tylko poszlam do Cosinusa na 2 lata - zaocznie. Ciesze sie z mojego wyboru bo mialam i prace i dalej sie uczylam - jak to mowia wilk syty i owca cala a do tego bezplatnie. Praktyki tez sobie dogralam tak, ze moglam i pracowac i zrobic te 20h- wystarczylo sie dogadac z pracodwca. Szkola ta dla mi bardzo pozytywny wycisk - dopiero teraz wiem jak trzeba sie zorganizowac uczac sie zaocznie i pracujac. To nie prawda ,ze jest przekazywane mniej wiedzy - poprostu na zajeciach masz praktyke a w domu trzeba poczytac (to jest akurat fajne , bo na dziennych nie chodzilam na wyklady , a tu zal nie przyjsc). Wiem co pisze, bo mam porownanie. W soboty i niedz konczylismy kolo 17,18 wiec mozna bylo cos jeszcze w domu zawsze porobic i wyjsc na impreze. Zjazdy co 2gi weekend, wiec mozna bylo podlapac wolna z jedna sob i niedz. Uczyc sie trzeba, bo sa prace zaliczenowe i egzaminy. Generalnie ja tam chodzilam z wlasnej przyjemnosci bo mnie to ciekawi. Zdarzaja sie Ci co ida tylko po papier, ale to pozniej oni wypisuja glupoty ze nie moga pracy znalezc (jak sie ic nie chce to tak jest) czy ze kadra do bani. No ale najierw trzea ja poznac a nie olewac zajecia. Jesli chodzi o tresc meytoryczna zajec i wykladowcow, to ja nie moge narzekac. Wadomo jeden nauczyciel do Ciebie dotrze a na inny temat trzeba jeszcze poczytac. Ja bylam zadowolona bo malo pisania, duzo pokazywania i rozmowy - tzw. roziwazywanie kluczy i panele dyskusyjne. A cos takego zawsze pobudza do myslenia.

pozdrawiam i zycze samyc dobrych wynikow w nauce
    • Gość: bojawiem Re: Cosinus IP: 79.175.241.* 25.10.11, 16:27

może powiesz że za każdą zapisaną osobę z polecenia dostaniesz stówkę a za 5 być może laptopa? A szkoła jest beznadziejna i poziom bardzo słaby jakby ktoś się zastanawiał...
      • mori111 Re: Cosinus 21.06.12, 09:56
        o tak tak bo pewnie wszyscy robią to dla kasy?
    • Gość: zibi Re: Cosinus IP: *.adsl.inetia.pl 22.06.20, 11:01
      Siemka, polecam Cosinus w Słupsk, szkoła super idzie się dogadać z nauczycielami. Nie robią problemów. Klimat bardzo przyjazny. Kierunki mają ciekawe. Zapisałem się na bhp to i moja żona zapisała się na kosmetykę, myśli już o jakimś medycznym. Wszystko bezpłatnie dlatego Polecam.
    • belamom555 Re: Cosinus 22.09.20, 13:33
      ja już skończyłam Cosinusa w Słupsku, ale zapisujcie suie spokojnie. Można w miłej atmosferze zdobyć zawód. Fajne babki w Sekretariacie, nauczycieleprzystojni, ludzie... inspirujący. Bardzo miło wspominam Cosinusa i wszystkim polecę, szczególnie masażystę.
    • faficzek1 Re: Cosinus 25.03.21, 10:41
      ja polecam w Koszalinie w Cosinusie :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka