rapaport9998 01.08.06, 16:18 Szanowni forumopisarze, czy ktoś z Pruszcza może mi wyjaśnić co to za impreza z tymi żółtymi ludkami którzy biegają po ulicy i krzyczą "Nie jedźmy"? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
panierka Re: Żółta brygada - ktoich widział? 01.08.06, 16:50 U nasw Tczewie też byli ale nikt nie wie o co chodzi... mi sie jednak zdaje ze to cos jak Hehay albo to piwo moze to ten 4 operator co ma wejść niedlugo ? Odpowiedz Link
rapaport9998 Re: Żółta brygada - ktoich widział? 01.08.06, 16:53 panierka napisała: > to cos jak Hehay albo to piwo moze to ten 4 operator co ma wejść niedlugo Ale "Nie jedźmy" nijak się ma do rozmów telefonicznych. Może tu chodzić o transport, turystykę, paliwo, wczasy itp. Może ktoś ma inny pomysł? Odpowiedz Link
owca_w_miescie Re: Żółta brygada - ktoich widział? 01.08.06, 17:07 hejka a może to jakas sekta new age albo cos w tym stylu??albo jakis ruch polityczny?? jak myslicie??? Odpowiedz Link
roberspierre Re: Żółta brygada - ktoich widział? 02.08.06, 08:21 heja, sekta to to raczej na bank nie jest, w koncu dzialalnosc sekt jest nielegalna i chyba by nie ryzykowali takiej otwartej akcji. moze to jakas kampania polityczna? Odpowiedz Link
a1ngela Re: Żółta brygada - ktoich widział? 05.08.06, 23:22 a ja mysle ze oni skads uciekli... Odpowiedz Link