Gość: dori IP: *.p3.InterArena.pl 24.01.07, 10:18 Może ktoś poleci mi dobrego neurologa prywatnie .Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sandra1301 Re: Dobry neurolog ! 24.01.07, 10:44 Moja teściowa pytała kilku lekarzy o to samo i wszyscy odpowiadali zgodnie: Dr Jacek Balicki lub Helena (Halina) Święch. Na innych szkoda kasy. Balicki przyjmuje w Karinie na pl. Dąbrowskiego i jest ordynatorem neurologii w szpitalu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doti Re: Dobry neurolog ! IP: *.p3.InterArena.pl 24.01.07, 12:57 Serdeczne dzieki juz tam zadzwoniłam i w nastepnym tyg ide na wizytę. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
core666 Re: Dobry neurolog ! 27.02.07, 23:42 Witam. Chetnie polece i pomoge, tylko najpierw chcialbym dokladniej dowiedziec sie w czym by mial ten neurolog pomoc.. zaznaczam ze Neurologia w slupsku stoi raczej na dosc niskim poziomie i zalecalbym poszukac gdzies w dalej.. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ona Re: Dobry neurolog ! IP: *.tktelekom.pl 26.07.07, 17:19 proszę napisz ile doktor Balicki bierze prywatnie za wizytę.Za odpowiedz będę wdzięczna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dori Re: Dobry neurolog ! IP: *.p3.InterArena.pl 01.08.07, 12:31 w styczniu jak byłam na wizycie placiłam 70 zł Polecam Odpowiedz Link Zgłoś