Dodaj do ulubionych

Firma sprzatajaca

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.07, 15:37
czy ktos moze polecic mi kogos do cotygodniowego sprzatania domu?Jakas mala
firme ,godna zaufania?Dziekuje
Obserwuj wątek
    • Gość: paula Re: Firma sprzatajaca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.07, 22:41
      chętnie, proszęo tel:)
      • Gość: aga Re: Firma sprzatajaca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.07, 08:56
        Ja tez kogos szukam,oprocz sprzatania w domu chcialabym tez zeby zajac sie
        porzadkiem wokól domku, bede tez szukac niani za 4 miesiace. Do tej pory miałam
        3 kobietki, ale niestety ciezko komus zaufac, tak zeby z domu nic nie znikało.
        Z dowiadczenia wiem ze nie moze to juz chyba byc osoba ktora ma bardzo ciezka
        sytuacje finansowa problemy w domu i czlowiekowi serce sie kraja, a co do czego
        to polowy w chacie nie ma.Jak ktos moze kogos polecic to niech sie odezwie.
        • Gość: gosc Re: Firma sprzatajaca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.07, 22:40
          czyzby w takim duzym miescie ,jak Slupsk nie bylo firmy sprzatajacej???
          • Gość: czyścioszek Re: Firma sprzatajaca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.07, 10:31
            a może by tak zakasać rękawki i samemu po sobie sprzątać, co?
            • Gość: gość Re: Firma sprzatajaca IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.06.07, 17:42
              Są firmy, tylko nie wiem czy biorą małe zlecenia.
              Jantar sp. z o.o. 059 843 37 48
              Bakałarz Sp. z o.o. 059 842 64 11
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka