Gość: Ania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.04, 08:46 Piekny dzien, chociaz pada! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pstrykacz.imieninowy myślałam, że dzisiaj czwartek - powaga 13.08.04, 08:58 myślałam, że dzisiaj czwartek - powaga dostałam zaproszenie od Kazimierza... miałam jutro pojechać, ale jutro Dymarki.... spotkamy się jutro na Dymarkach ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: myślałam, że dzisiaj czwartek - powaga IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.04, 09:08 Wszyscy? Chcesz, zeby doszlo do rekoczynow?:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jakub Re: Trzynastego, piatek IP: *.sandomierz.sdi.tpnet.pl 13.08.04, 10:48 Cześć. Rzeczywiście trzynasty i piątek. Dla pewności przejrzałem kalendarz, czy nie schował się tam jaki dodatkowy dzień. Ale nie. Nie było. :) Ten dzień deszczowy nadaje się w sam raz, żebym mógł trochę posprzątać w domu. :) Pada. Chociaż deszcz zachował się dość przyzwoicie, bo poczekał aż się wyśpię i sprzątnę ze sznurka wyschnięte kapielówki i ręcznik. :) Widzę z tego, że wczoraj urządziłem sobie zakończenie sezonu kapielowego. :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Trzynastego, piatek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.04, 10:58 Juz myslalam, ze Ci sie cos stalo:).... A Ciebie deszczyk do snu utulil:)))). Ja musze teraz znikac, wiec "spotkamy sie" dopiero wieczorem. Pieknie pada! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jakub Re: Trzynastego, piatek IP: *.sandomierz.sdi.tpnet.pl 13.08.04, 11:00 Unikaj deszczu! :)) Do zobaczenia. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Trzynastego, piatek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.04, 11:03 Ja lubie taka pogode:))). Specjalnie bede sie wystawiac na deszcz... Do wieczora. Musze Ci znowu cos ladnego zaspiewac:)). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jakub Re: Trzynastego, piatek IP: *.sandomierz.sdi.tpnet.pl 13.08.04, 11:06 Obawiałem się, że na deszczu się rozpuszczasz! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Trzynastego, piatek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.04, 11:11 Mozesz jednak znowu sie dzisiaj skoncentrowac i myslec o mnie cieplo. Wlacz tez wspomaganie, bo na pewno mi sie przyda:). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jakub Re: Trzynastego, piatek IP: *.sandomierz.sdi.tpnet.pl 13.08.04, 11:15 Cały czas myślę o Tobie ciepło. Teraz szczególnie ciepło. I wspomaganie już chodzi. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jakub Re: Trzynastego, piatek IP: *.sandomierz.sdi.tpnet.pl 13.08.04, 16:39 Myślę :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Trzynastego, piatek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.04, 19:17 Dzieki. Znowu pomoglo:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jakub Re: Trzynastego, piatek IP: *.sandomierz.sdi.tpnet.pl 13.08.04, 19:25 Cieszę się :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Trzynastego, piatek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.04, 19:26 A u Ciebie? Dzialo sie cos niezwyklego dzisiaj? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jakub Re: Trzynastego, piatek IP: *.sandomierz.sdi.tpnet.pl 13.08.04, 19:30 Nic, po prostu - chyba - nic. Poza deszczem, który przestał padać i niebo jest dość niebieskie. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Trzynastego, piatek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.04, 19:34 Sam widzisz, ze to przesada z tym piatkiem trzynastego:). Calkiem tez powaznie podejrzewam, ze Twoje szczescie nie dopuscilo do pechowych wydarzen:))). Czytales juz wszystkie wiadomosci? Mial ktos pecha dzisiaj?:))) Czy nuda wszystkich obezwladnila? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jakub Re: Trzynastego, piatek IP: *.sandomierz.sdi.tpnet.pl 13.08.04, 19:36 Nic nie słyszałem o czymś niezwykłym. To chyba taki połowosierpniowy, podkoniecwakacyjny piątek, w dodatku z deszczem. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Trzynastego, piatek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.04, 19:41 Nie ma co marudzic. Slonce pieknie u mnie zachodzi... chmurki sa bardzo ciekawie oswietlone... Wlasnie podano w prognozie pogody, ze calkiem zimno sie robi. I bedzie lalo: (((. I wialo. Fryzure czlowiekowi zniszczy:))). Samopoczucie bedziemy miec gorzej niz srednie. Trzeba bedzie cos zrobic, zeby sie rozweselic:). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Trzynastego, piatek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.04, 19:45 Zobacz, jaka pozytywna wiadomosc dla facetow:))): "Premier Marek Belka powołał w piątek Magdalenę Środę na stanowisko pełnomocnika rządu ds. równego statusu kobiet i mężczyzn - poinformowało PAP w piątek Centrum Informacyjne Rządu." (zrodlo: Onet) A Ty sie martwisz i jestes melancholiczny...:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jakub Re: Trzynastego, piatek IP: *.sandomierz.sdi.tpnet.pl 13.08.04, 19:47 Z tą Środą, to sobie robią 'jaja' przed sobotą, bo dziś piatek. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jakub Re: Trzynastego, piatek IP: *.sandomierz.sdi.tpnet.pl 13.08.04, 19:51 Ta Środa miała przysłonić facetom treść wiadomości. Ja też zagapiłem się na Magdalenę Środę, a tu chodzi o to, że nareszcie będę miał sznse na uzyskanie równego statusu kobiet i mężczyzn. Może Tobie dorównam? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jakub Re: Trzynastego, piatek IP: *.sandomierz.sdi.tpnet.pl 13.08.04, 19:46 Trzeba bedzie cos zrobic, zeby sie rozweselic ? Ale co? :) Na pewno pomysł przyjdzie w ostatniej chwili. Tylko nie wiem, przed czym to będzie ostatnia chwila :) Nic nie wiem.:( :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Trzynastego, piatek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.04, 19:49 Ja jutro wyciagam przyjaciol (przewaznie plci tej samej) i wychodzimy na tance:))). To naprawde rozwesela:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jakub Re: Trzynastego, piatek IP: *.sandomierz.sdi.tpnet.pl 13.08.04, 19:52 Tańce to ładnie brzmi, tak jak powinno, trochę staroświecko. Jakie to będą tańce? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Trzynastego, piatek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.04, 19:57 To zalezy tylko od muzyki. Ja wszystko moge zatanczyc:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jakub Re: Trzynastego, piatek IP: *.sandomierz.sdi.tpnet.pl 13.08.04, 20:02 A to jaka jest muzyka na tych tańcach, dyskotekowa, czy może też "tradycyjna", czyli trochę starsza? Aniu, co to znaczy "wszystko zatańczyć"! Nie tańczycie chyba walca?! :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Trzynastego, piatek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.04, 20:03 Jak powiedzialam, ja tancze wszystko:)))). Ale uwielbiam tance latynoamerykanskie:)) jako najbardziej pasujace do mojego charakteru...:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jakub Re: Trzynastego, piatek IP: *.sandomierz.sdi.tpnet.pl 13.08.04, 20:05 Świetny masz charakter! Z ciepłych krajów :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Trzynastego, piatek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.04, 20:06 To prawda:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jakub Re: Trzynastego, piatek IP: *.sandomierz.sdi.tpnet.pl 13.08.04, 20:08 Czy to też oznacza, że znasz i potrafisz wytańczyć te wszystkie skomplikowane kroki, kroczki i esy-floresy tych tańców? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Trzynastego, piatek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.04, 20:11 Do tego potrzebny jest dobry partner:))). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jakub Re: Trzynastego, piatek IP: *.sandomierz.sdi.tpnet.pl 13.08.04, 20:14 Ja jestem dobry, ale obawiam się, że do takiego tańca to za mało. Trzeba jeszcze umieć tańczyć! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Trzynastego, piatek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.04, 20:22 Wszystkiego sie mozna nauczyc:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jakub Re: Trzynastego, piatek IP: *.sandomierz.sdi.tpnet.pl 13.08.04, 20:26 Nawet passodobles? :) (jak to się pisze?) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Trzynastego, piatek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.04, 20:33 Passo double:))). Przepraszam za spoznienie, ale sie zaktywizowalam na innym watku:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jakub Re: Trzynastego, piatek IP: *.sandomierz.sdi.tpnet.pl 13.08.04, 20:38 Podwójny krok! No tak, mogłem sie tego domyślać, inaczej nie pszyszłaby mi do głowy nazwa tego tańca. Teraz ja zrobię passo double i wracam za 10 minut z piwem. Wypiję tylko jedna butelkę, ale kupię dwie, dla niepoznaki. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Trzynastego, piatek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.04, 20:40 OK. Kup trzy, po co bedziesz po nocy chodzil:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Trzynastego, piatek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.04, 21:03 Nie ma Cie, a ja coraz wieksze glupoty czytam;))). Sam zobacz: "W Nowym Jorku otwarto pierwszą na świecie restaurację tylko dla kotów. "Meow Mix Cafe" pojawiła się w 5 Alei na Manhattanie. Menu składa się płytki z próbkami potraw, z której koty mogą wybrać swój "lunch". Kawiarnia została otwarta tylko na tydzień, ale jej szef Richard Thompson obiecał, że jeśli stanie się popularna otworzy ją ponownie." Ciekawe, jak koty placa w tej restauracji???:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jakub Re: Trzynastego, piatek IP: *.sandomierz.sdi.tpnet.pl 13.08.04, 21:28 Już jestem. Zeszło trochę dłużej, bo piatek trzynastego. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Trzynastego, piatek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.04, 21:31 Musisz robic zapasy wczesniej;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Trzynastego, piatek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.04, 21:35 Jutro musisz miec piwko w domu juz od rana. Bo potem bedzie ciezko. Moze Cie niezle zawiac:))). "W piątek, w ciągu dnia, także w nocy, przez północną i wschodnią Polskę przetoczy się fala burz i gwałtownych opadów deszczu. Mogą też wystąpić opady gradu - poinformowało Centralne Biuro Prognoz Meteorologicznych. Miejscami w ciągu 12 godz. może spaść około 40 mm wody. Opadom towarzyszyć będą porywy wiatru do 90 km/godz." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jakub Re: Trzynastego, piatek IP: *.sandomierz.sdi.tpnet.pl 13.08.04, 21:42 Aniu, już mam na dwa dni. :) Wyszedłem po piwo, ale przytrafiło się, jak to w piątek, trzynastego i musiałem się trochę podenerwować. Gdybym w domu siedział, to nie spóźniłbym się tutaj. :) Przepraszam. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Trzynastego, piatek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.04, 21:44 Ja sie nie gniewam. Ja po prostu Cie uczulam na kwestie pogodowe:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jakub Re: Trzynastego, piatek IP: *.sandomierz.sdi.tpnet.pl 13.08.04, 21:45 To dobrze. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jakub Re: Trzynastego, piatek IP: *.sandomierz.sdi.tpnet.pl 13.08.04, 21:33 Przepraszam, głupio wyszło. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Trzynastego, piatek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.04, 21:39 Dzisiaj zaspiewam Ci wczesniej, bo musze juz znikac:). Tak wiec... zaczynam... Lililililaj, lililililaj,lililililaj... Spijze juz sobie, moja perlo droga, Niech Ci snu nie rwie zadna przykra trwoga. Lililililaj, moj sliczny rubinie, Lililililaj, poki sen nie minie. Lililililaj, lililililaj, lililililaj... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jakub Re: Trzynastego, piatek IP: *.sandomierz.sdi.tpnet.pl 13.08.04, 21:44 I ta kołysanka jest ładna. :) Dzięki. Znasz dużo kołysanek :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Trzynastego, piatek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.04, 21:48 Jeszcze mam kilka w tzw. zanadrzu:))). Spij dobrze. Kolorowych snow. Do jutra. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jakub Re: Trzynastego, piatek IP: *.sandomierz.sdi.tpnet.pl 13.08.04, 21:50 Mam nadzieję, że jutro którąś zaśpiewasz z "zapasu". Dobranoc. Do jutra :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jakub Re: Trzynastego, piatek IP: *.sandomierz.sdi.tpnet.pl 14.08.04, 08:48 Śniadanie! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jakub Sobota :) IP: *.sandomierz.sdi.tpnet.pl 14.08.04, 08:50 Sobota, a nie piątek. Ale też: śniadanie! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Sobota :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.04, 09:46 Zaczytalam sie o roznicach "miedzyplciowych":)))))): kiosk.onet.pl/art.html?NA=1&ITEM=1180641&KAT=239 . Wniosek artykulu byl taki: Wyniki wszystkich psychologicznych badań pokazują wyraźnie, że mężczyźni wcale nie kłamią częściej niż kobiety. Jednak ze względu na większą damską biegłość w odczytywaniu mowy ciała i różnych sygnałów niewerbalnych, kłamstwa mężczyzn są o wiele częściej demaskowane. Możliwe również, że panowie częściej dają się przyłapać, bo jak mawiał pewien znajomy filozof „ Żeby zdobyć kobietę, mężczyźni wynajdują cudowne, choć niezbyt trudne do przejrzenia oszukaństwa. By ją porzucić, wymyślają głupie i niezręczne kłamstwa”. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Sobota :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.04, 10:19 Chyba jednak Cie sen zmorzyl po tym sniadanku:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jakub Re: Sobota :) IP: *.sandomierz.sdi.tpnet.pl 14.08.04, 10:24 Jestem, jestem. Dałem się przyłapać na kłamstwie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jakub Re: Sobota :) IP: *.sandomierz.sdi.tpnet.pl 14.08.04, 10:30 Aj! Miało być ze znakiem zapytania, o takim "?". Pytałem, a nie przyznawałem się :)) To mi się podoba: "...wynajdują cudowne, choć niezbyt trudne do przejrzenia oszukaństwa". :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Sobota :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.04, 10:35 Czyli zgadzasz sie z tym wnioskiem calkowicie?:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jakub Re: Sobota :) IP: *.sandomierz.sdi.tpnet.pl 14.08.04, 10:38 Mylące jest to słówko "cudowne". :) Co tu mozna wymyslić, żeby "oszukaństwo" było "cudowne"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Sobota :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.04, 10:41 Ten artykul pisala kobieta. Mezczyzna nigdy nie uzylby takiego okreslenia. Nie sadzisz? Wedlug kobiet istnieja klamstwa, ktore sa cudowne. Na przyklad: "Jestes najpiekniejsza kobieta na tej sali". Niewazne jest wtedy, ze byc moze jest tylko jednak kobieta na sali, wazne jest to, ze slyszymy takie slowa od faceta, ktory nam sie podoba:))). To jest cudowne klamstwo;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Sobota :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.04, 10:44 "jedna kobieta" a nie "jednak kobieta". Zacielam sie:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jakub Re: Sobota :) IP: *.sandomierz.sdi.tpnet.pl 14.08.04, 10:54 Ja od razu przeczytałem tak jak zamierzałaś napisać: "jedna kobieta". :) Nie wiem, czy z pośpiechu czy po prostu czytam już, jak chcesz, żebym przeczytał :) I nie jest to żaden wykręt, ani tym podobne oszukaństwo :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jakub Re: Sobota :) IP: *.sandomierz.sdi.tpnet.pl 14.08.04, 10:46 Dla kobiet to cudowne kłamstwo, ale dla mężczyzn to sposób na kobietę :)) Może tylko niepotrzebny jest ten dodatek "na tej sali", bo czasami można przeszarżować w ...zachwycie kobietą :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Sobota :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.04, 10:48 Sam widzisz, jak sie szybko uczysz:))). Mozesz byc niebezpieczny:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jakub Re: Sobota :) IP: *.sandomierz.sdi.tpnet.pl 14.08.04, 10:49 Ja??? Taki misiu??? (zerknąłem do instrukcji) :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Sobota :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.04, 10:52 To uwazaj, zeby sie oczko temu misiu:)))) ... tj. misiowi nie "zwichnelo". Od zerkania. Do instrukcji:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jakub Re: Sobota :) IP: *.sandomierz.sdi.tpnet.pl 14.08.04, 10:57 Sama mi podsunęłaś tę myśl, to znaczy instrukcję :) temu misiu ... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Sobota :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.04, 11:06 Zobacz, jak ja manipuluje facetami:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jakub Re: Sobota :) IP: *.sandomierz.sdi.tpnet.pl 14.08.04, 11:10 Aniu, ja w ogóle nie czuję, że jestem przez Ciebie manipulowany. :) Nie wiem, jak to robisz, ale jestem nawet zadowolony :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Sobota :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.04, 11:12 Kiedy ja osiagnelam takie mistrzostwo swiata w manipulowaniu? Nie wiem:))), ale ja tez jestem z tego zadowolona:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jakub Re: Sobota :) IP: *.sandomierz.sdi.tpnet.pl 14.08.04, 11:15 Pewnie, na pewno masz powód do zadowolenia. Posłuszny facet przy komputerze. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Sobota :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.04, 11:25 Zeby mnie tylko te sukcesy nie zepsuly:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jakub Re: Sobota :) IP: *.sandomierz.sdi.tpnet.pl 14.08.04, 11:28 O nie, to niemożliwe! Ania bedzie zawsze Anią! :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Sobota :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.04, 11:32 Coraz lepiej Ci idzie:))). Obudzilam bestie:))). I to artykulem z Onetu:))). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jakub Re: Sobota :) IP: *.sandomierz.sdi.tpnet.pl 14.08.04, 11:36 Ten artykuł, to zręcznie podsunięta przez Ciebie instrukcja, jak bardzo mam być potulny. :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Sobota :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.04, 11:39 Ale to nieswiadome dzialanie bylo... Raczej takie bardziej intuicyjne...;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jakub Re: Sobota :) IP: *.sandomierz.sdi.tpnet.pl 14.08.04, 11:45 Przecież jesteś kobietą, masz więc właściwą ci intuicję :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jakub Re: Sobota :) IP: *.sandomierz.sdi.tpnet.pl 14.08.04, 11:55 No to marny mój los! :))) Wszystko przewidzisz, z niczym się nie ukryję... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Sobota :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.04, 11:58 To dobrze, ze juz na tym etapie naszej znajomosci zdajesz sobie z tego sprawe:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jakub Re: Sobota :) IP: *.sandomierz.sdi.tpnet.pl 14.08.04, 10:36 Wcześniej byłem na targu kupić warzywa. :) Czy to mogłoby uchodzić za to cudowne, choć niezbyt trudne do przejrzenia oszukaństwo? Że niby taki pracowity, chodzi aż na targ, żeby zaopatrzyć dom w świeże warzywa. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Sobota :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.04, 10:38 "Odgrywanie biednego, małego misia, szantaż emocjonalny, ugłaskiwanie bukietami kwiatów i chytre wykręty, które pomysłowością przebijają scenarzystów kina akcji, to ledwie wierzchołek góry męskich sposobów na kobiety." Ubawilo mnie to! Takie te slowa prawdziwe! Swieze warzywa mowisz? Tak, to oznacza dbalosc o dom:)))i upodobanie do dobrego jedzonka:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jakub Re: Sobota :) IP: *.sandomierz.sdi.tpnet.pl 14.08.04, 10:40 A więc na każdą jest jakiś sposób! :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jakub Re: Sobota :) IP: *.sandomierz.sdi.tpnet.pl 14.08.04, 10:47 Czy te świeże warzywa, to sposób na Ciebie? Bo mogę częściej latać na targ :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Sobota :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.04, 10:49 Podazasz w dobrym kierunku:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jakub Re: Sobota :) IP: *.sandomierz.sdi.tpnet.pl 14.08.04, 10:56 Będę się starał :) Będę się bardzo starał :) podążać w dobrym kierunku :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jakub Re: Sobota :) IP: *.sandomierz.sdi.tpnet.pl 14.08.04, 11:02 Ocho! Jedenasta. Coś planujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jakub Re: Sobota :) IP: *.sandomierz.sdi.tpnet.pl 14.08.04, 11:03 I szukasz sposobu, żeby mi to w sposób prawdziwy zakomunikować? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jakub Re: Sobota :) IP: *.sandomierz.sdi.tpnet.pl 14.08.04, 11:06 Ja pierwszy na pewno nie napiszę, że robi się ładna pogoda, słońce, czas na spacer, zaplanowałem wycieczkę, i tym podobne piekne "oszukaństwa". :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jakub Re: Sobota :) IP: *.sandomierz.sdi.tpnet.pl 14.08.04, 11:07 Co zaplanowałaś :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Sobota :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.04, 11:08 Mam dzien glownie gospodarczy:). Pranie, sprzatanie, gotowanie... Potem ucharakteryzuje sie na piekna kobiete i pojde na tance. Taki mam plan:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Sobota :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.04, 11:10 Juz nawet wiem, w co sie ubiore;))) To jest takie typowe klamstwo kobiece:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jakub Re: Sobota :) IP: *.sandomierz.sdi.tpnet.pl 14.08.04, 11:17 To znaczy, że jeszcze nie wiesz! Z pewnością spędzisz przed szafą i lustrem ze dwie godziny :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Sobota :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.04, 11:24 Jej, Ty mnie naprawde znasz?????:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jakub Re: Sobota :) IP: *.sandomierz.sdi.tpnet.pl 14.08.04, 11:27 :)))) Prawda??? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Sobota :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.04, 11:29 Ale... az tak dobrze???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jakub Re: Sobota :) IP: *.sandomierz.sdi.tpnet.pl 14.08.04, 11:43 Mam nadzieję, że takie będziesz dawać mi instrukcje, ze ... jeszcze lepiej! :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Sobota :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.04, 11:45 Tak bardzo Ci na tym zalezy?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jakub Re: Sobota :) IP: *.sandomierz.sdi.tpnet.pl 14.08.04, 11:48 Lepiej będzie lepiej poznać Anię, niż mniej :)) Ja w ogóle nie jestem przebiegły, temu misiu :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Sobota :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.04, 11:51 Wlasnie widze, ze przebieglosc jest Ci zupelnie obca:))). Jakubie, moze utworzysz jakis nowy watek (o ekscytujacym tytule), bo nam sie strona skonczyla:)))? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jakub Re: Sobota :) IP: *.sandomierz.sdi.tpnet.pl 14.08.04, 11:57 Ja już byłem nawet na drugiej stronie :)) Ten ekscytujący tytuł to: sobota :) Już zakładam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jakub Re: Sobota :) IP: *.sandomierz.sdi.tpnet.pl 14.08.04, 11:12 Piękny plan. Zwłaszcza, że nie widzę w nim, żebyś mnie wysyłała na jakąś wycieczkę rowerową,a więc mogę siedzieć przy komputerze? :) Proszę. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Sobota :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.04, 11:17 Masz moje blogoslawienstwo. Siedz, czytaj i pisz. No, chyba ze tylko chcesz posiedziec przy komputerze... tez mozesz:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jakub Re: Sobota :) IP: *.sandomierz.sdi.tpnet.pl 14.08.04, 11:24 Może też zrobię sobie jakiś spacer na dwie godzinki piechotką, dla urozmaicenia. Będę też musiał skompilować z kilku starych nową krótką przemowę okolicznościową. Zejdzie mi też ze dwie godzinki. Ale to później; gdy Ty będziesz na tańcach, to ja NA PEWNO będę pisał tzn. kompilował przed komputerem. Nigdzie nie wyjdę, nawet na piwo. :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Sobota :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.04, 11:28 I do tego taki odpowiedzialny. I poswieca sie w sobote. I to bez reszty... I daje soba manipulowac. Jakubie, jestes coraz blizszy doskonalosci... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jakub Re: Sobota :) IP: *.sandomierz.sdi.tpnet.pl 14.08.04, 11:33 To poświęcanie nie spowoduje mojej świętości. :) Przypadkowo muszę coś 'skompilować', bo muszę, bo nie mam innego wyjścia. A z Twojej instrukcji wynika, jak powinienem się w takiej sytuacji zachować. :) Dostosowałem się tylko do instrukcji. :) Chciałem, żebyś była zadowolona. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Sobota :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.04, 11:37 I jestem:))). Pelny sukces, Jakubie:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jakub Re: Sobota :) IP: *.sandomierz.sdi.tpnet.pl 14.08.04, 11:52 Tak! Ale z czego? Z mojej potulności czy ze swojej siły oddziaływania, podobnej do tej od pogody? :)) (Mój Boże! Z jedną dziewczyną działam na trzy fronty, tzn. chciałem powiedzieć, napisać, że na trzy wątki. :)) Ważne, żebym się nie pogubił. Gdzie instrukcja Ani? :)) ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Sobota :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.04, 11:54 Moja instrukcja ma kilka tomow:))) Odpowiedz Link Zgłoś