Dodaj do ulubionych

Trzynastego, piatek

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.04, 08:46
Piekny dzien, chociaz pada!
Obserwuj wątek
    • pstrykacz.imieninowy myślałam, że dzisiaj czwartek - powaga 13.08.04, 08:58
      myślałam, że dzisiaj czwartek - powaga

dostałam zaproszenie od Kazimierza... miałam jutro pojechać, ale jutro
      Dymarki....

spotkamy się jutro na Dymarkach ?
      • Gość: Ania Re: myślałam, że dzisiaj czwartek - powaga IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.04, 09:08
        Wszyscy? Chcesz, zeby doszlo do rekoczynow?:)))
    • Gość: Jakub Re: Trzynastego, piatek IP: *.sandomierz.sdi.tpnet.pl 13.08.04, 10:48
      Cześć. Rzeczywiście trzynasty i piątek. Dla pewności przejrzałem kalendarz, czy
      nie schował się tam jaki dodatkowy dzień. Ale nie. Nie było. :)
      Ten dzień deszczowy nadaje się w sam raz, żebym mógł trochę posprzątać w
      domu. :) Pada. Chociaż deszcz zachował się dość przyzwoicie, bo poczekał aż się
      wyśpię i sprzątnę ze sznurka wyschnięte kapielówki i ręcznik. :) Widzę z tego,
      że wczoraj urządziłem sobie zakończenie sezonu kapielowego. :))
      • Gość: Ania Re: Trzynastego, piatek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.04, 10:58
        Juz myslalam, ze Ci sie cos stalo:).... A Ciebie deszczyk do snu utulil:)))).
        Ja musze teraz znikac, wiec "spotkamy sie" dopiero wieczorem. Pieknie pada!
        • Gość: Jakub Re: Trzynastego, piatek IP: *.sandomierz.sdi.tpnet.pl 13.08.04, 11:00
          Unikaj deszczu! :)) Do zobaczenia. :)
          • Gość: Ania Re: Trzynastego, piatek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.04, 11:03
            Ja lubie taka pogode:))). Specjalnie bede sie wystawiac na deszcz... Do
            wieczora. Musze Ci znowu cos ladnego zaspiewac:)).
            • Gość: Jakub Re: Trzynastego, piatek IP: *.sandomierz.sdi.tpnet.pl 13.08.04, 11:06
              Obawiałem się, że na deszczu się rozpuszczasz! :)
              • Gość: Ania Re: Trzynastego, piatek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.04, 11:11
                Mozesz jednak znowu sie dzisiaj skoncentrowac i myslec o mnie cieplo. Wlacz tez
                wspomaganie, bo na pewno mi sie przyda:).
                • Gość: Jakub Re: Trzynastego, piatek IP: *.sandomierz.sdi.tpnet.pl 13.08.04, 11:15
                  Cały czas myślę o Tobie ciepło. Teraz szczególnie ciepło. I wspomaganie już
                  chodzi. :)
                • Gość: Jakub Re: Trzynastego, piatek IP: *.sandomierz.sdi.tpnet.pl 13.08.04, 16:39
                  Myślę :)
                  • Gość: Ania Re: Trzynastego, piatek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.04, 19:17
                    Dzieki. Znowu pomoglo:)))
                    • Gość: Jakub Re: Trzynastego, piatek IP: *.sandomierz.sdi.tpnet.pl 13.08.04, 19:25
                      Cieszę się :)
                      • Gość: Ania Re: Trzynastego, piatek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.04, 19:26
                        A u Ciebie? Dzialo sie cos niezwyklego dzisiaj?
                        • Gość: Jakub Re: Trzynastego, piatek IP: *.sandomierz.sdi.tpnet.pl 13.08.04, 19:30
                          Nic, po prostu - chyba - nic. Poza deszczem, który przestał padać i niebo jest
                          dość niebieskie. :)
                          • Gość: Ania Re: Trzynastego, piatek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.04, 19:34
                            Sam widzisz, ze to przesada z tym piatkiem trzynastego:). Calkiem tez powaznie
                            podejrzewam, ze Twoje szczescie nie dopuscilo do pechowych wydarzen:))).
                            Czytales juz wszystkie wiadomosci? Mial ktos pecha dzisiaj?:))) Czy nuda
                            wszystkich obezwladnila?
                            • Gość: Jakub Re: Trzynastego, piatek IP: *.sandomierz.sdi.tpnet.pl 13.08.04, 19:36
                              Nic nie słyszałem o czymś niezwykłym. To chyba taki połowosierpniowy,
                              podkoniecwakacyjny piątek, w dodatku z deszczem. :)
                              • Gość: Ania Re: Trzynastego, piatek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.04, 19:41
                                Nie ma co marudzic. Slonce pieknie u mnie zachodzi... chmurki sa bardzo
                                ciekawie oswietlone...
                                Wlasnie podano w prognozie pogody, ze calkiem zimno sie robi. I bedzie lalo:
                                (((. I wialo. Fryzure czlowiekowi zniszczy:))). Samopoczucie bedziemy miec
                                gorzej niz srednie. Trzeba bedzie cos zrobic, zeby sie rozweselic:).
                                • Gość: Ania Re: Trzynastego, piatek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.04, 19:45
                                  Zobacz, jaka pozytywna wiadomosc dla facetow:))):
                                  "Premier Marek Belka powołał w piątek Magdalenę Środę na stanowisko
                                  pełnomocnika rządu ds. równego statusu kobiet i mężczyzn - poinformowało PAP w
                                  piątek Centrum Informacyjne Rządu." (zrodlo: Onet)
                                  A Ty sie martwisz i jestes melancholiczny...:)))
                                  • Gość: Jakub Re: Trzynastego, piatek IP: *.sandomierz.sdi.tpnet.pl 13.08.04, 19:47
                                    Z tą Środą, to sobie robią 'jaja' przed sobotą, bo dziś piatek. :)
                                  • Gość: Jakub Re: Trzynastego, piatek IP: *.sandomierz.sdi.tpnet.pl 13.08.04, 19:51
                                    Ta Środa miała przysłonić facetom treść wiadomości. Ja też zagapiłem się na
                                    Magdalenę Środę, a tu chodzi o to, że nareszcie będę miał sznse na uzyskanie
                                    równego statusu kobiet i mężczyzn. Może Tobie dorównam? :))
                                • Gość: Jakub Re: Trzynastego, piatek IP: *.sandomierz.sdi.tpnet.pl 13.08.04, 19:46
                                  Trzeba bedzie cos zrobic, zeby sie rozweselic ? Ale co? :) Na pewno pomysł
                                  przyjdzie w ostatniej chwili. Tylko nie wiem, przed czym to będzie ostatnia
                                  chwila :) Nic nie wiem.:( :))
                                  • Gość: Ania Re: Trzynastego, piatek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.04, 19:49
                                    Ja jutro wyciagam przyjaciol (przewaznie plci tej samej) i wychodzimy na
                                    tance:))). To naprawde rozwesela:)
                                    • Gość: Jakub Re: Trzynastego, piatek IP: *.sandomierz.sdi.tpnet.pl 13.08.04, 19:52
                                      Tańce to ładnie brzmi, tak jak powinno, trochę staroświecko. Jakie to będą
                                      tańce? :)
                                      • Gość: Ania Re: Trzynastego, piatek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.04, 19:57
                                        To zalezy tylko od muzyki. Ja wszystko moge zatanczyc:)))
                                        • Gość: Jakub Re: Trzynastego, piatek IP: *.sandomierz.sdi.tpnet.pl 13.08.04, 20:02
                                          A to jaka jest muzyka na tych tańcach, dyskotekowa, czy może też "tradycyjna",
                                          czyli trochę starsza?
                                          Aniu, co to znaczy "wszystko zatańczyć"! Nie tańczycie chyba walca?! :)))
                                          • Gość: Ania Re: Trzynastego, piatek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.04, 20:03
                                            Jak powiedzialam, ja tancze wszystko:)))). Ale uwielbiam tance
                                            latynoamerykanskie:)) jako najbardziej pasujace do mojego charakteru...:))))
                                            • Gość: Jakub Re: Trzynastego, piatek IP: *.sandomierz.sdi.tpnet.pl 13.08.04, 20:05
                                              Świetny masz charakter! Z ciepłych krajów :))
                                              • Gość: Ania Re: Trzynastego, piatek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.04, 20:06
                                                To prawda:)))
                                                • Gość: Jakub Re: Trzynastego, piatek IP: *.sandomierz.sdi.tpnet.pl 13.08.04, 20:08
                                                  Czy to też oznacza, że znasz i potrafisz wytańczyć te wszystkie skomplikowane
                                                  kroki, kroczki i esy-floresy tych tańców? :)
                                                  • Gość: Ania Re: Trzynastego, piatek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.04, 20:11
                                                    Do tego potrzebny jest dobry partner:))).
                                                  • Gość: Jakub Re: Trzynastego, piatek IP: *.sandomierz.sdi.tpnet.pl 13.08.04, 20:14
                                                    Ja jestem dobry, ale obawiam się, że do takiego tańca to za mało. Trzeba
                                                    jeszcze umieć tańczyć! :)
                                                  • Gość: Ania Re: Trzynastego, piatek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.04, 20:22
                                                    Wszystkiego sie mozna nauczyc:))
                                                  • Gość: Jakub Re: Trzynastego, piatek IP: *.sandomierz.sdi.tpnet.pl 13.08.04, 20:26
                                                    Nawet passodobles? :) (jak to się pisze?)
                                                  • Gość: Ania Re: Trzynastego, piatek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.04, 20:33
                                                    Passo double:))). Przepraszam za spoznienie, ale sie zaktywizowalam na innym
                                                    watku:)))
                                                  • Gość: Jakub Re: Trzynastego, piatek IP: *.sandomierz.sdi.tpnet.pl 13.08.04, 20:38
                                                    Podwójny krok! No tak, mogłem sie tego domyślać, inaczej nie pszyszłaby mi do
                                                    głowy nazwa tego tańca. Teraz ja zrobię passo double i wracam za 10 minut z
                                                    piwem. Wypiję tylko jedna butelkę, ale kupię dwie, dla niepoznaki. :)
                                                  • Gość: Ania Re: Trzynastego, piatek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.04, 20:40
                                                    OK. Kup trzy, po co bedziesz po nocy chodzil:)))
                                                  • Gość: Ania Re: Trzynastego, piatek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.04, 21:03
                                                    Nie ma Cie, a ja coraz wieksze glupoty czytam;))).
                                                    Sam zobacz:

"W Nowym Jorku otwarto pierwszą na świecie restaurację tylko dla kotów.

"Meow Mix Cafe" pojawiła się w 5 Alei na Manhattanie.

Menu składa się płytki z próbkami potraw, z której koty mogą wybrać
                                                    swój "lunch".

Kawiarnia została otwarta tylko na tydzień, ale jej szef Richard Thompson
                                                    obiecał, że jeśli stanie się popularna otworzy ją ponownie."

Ciekawe, jak koty placa w tej restauracji???:))))
                                                  • Gość: Jakub Re: Trzynastego, piatek IP: *.sandomierz.sdi.tpnet.pl 13.08.04, 21:28
                                                    Już jestem. Zeszło trochę dłużej, bo piatek trzynastego. :)
                                                  • Gość: Ania Re: Trzynastego, piatek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.04, 21:31
                                                    Musisz robic zapasy wczesniej;)
                                                  • Gość: Ania Re: Trzynastego, piatek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.04, 21:35
                                                    Jutro musisz miec piwko w domu juz od rana. Bo potem bedzie ciezko. Moze Cie
                                                    niezle zawiac:))).

"W piątek, w ciągu dnia, także w nocy, przez północną i wschodnią Polskę
                                                    przetoczy się fala burz i gwałtownych opadów deszczu. Mogą też wystąpić opady
                                                    gradu - poinformowało Centralne Biuro Prognoz Meteorologicznych.

Miejscami w ciągu 12 godz. może spaść około 40 mm wody. Opadom towarzyszyć będą
                                                    porywy wiatru do 90 km/godz."

• Gość: Jakub Re: Trzynastego, piatek IP: *.sandomierz.sdi.tpnet.pl 13.08.04, 21:42
                                                    Aniu, już mam na dwa dni. :) Wyszedłem po piwo, ale przytrafiło się, jak to w
                                                    piątek, trzynastego i musiałem się trochę podenerwować. Gdybym w domu siedział,
                                                    to nie spóźniłbym się tutaj. :) Przepraszam. :)
                                                  • Gość: Ania Re: Trzynastego, piatek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.04, 21:44
                                                    Ja sie nie gniewam. Ja po prostu Cie uczulam na kwestie pogodowe:)
                                                  • Gość: Jakub Re: Trzynastego, piatek IP: *.sandomierz.sdi.tpnet.pl 13.08.04, 21:45
                                                    To dobrze. :)
                                                  • Gość: Jakub Re: Trzynastego, piatek IP: *.sandomierz.sdi.tpnet.pl 13.08.04, 21:33
                                                    Przepraszam, głupio wyszło. :)
                                                  • Gość: Ania Re: Trzynastego, piatek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.04, 21:39
                                                    Dzisiaj zaspiewam Ci wczesniej, bo musze juz znikac:).
                                                    Tak wiec... zaczynam...
                                                    Lililililaj, lililililaj,lililililaj...
                                                    Spijze juz sobie, moja perlo droga,
                                                    Niech Ci snu nie rwie zadna przykra trwoga.
                                                    Lililililaj, moj sliczny rubinie,
                                                    Lililililaj, poki sen nie minie.
                                                    Lililililaj, lililililaj, lililililaj...
                                                  • Gość: Jakub Re: Trzynastego, piatek IP: *.sandomierz.sdi.tpnet.pl 13.08.04, 21:44
                                                    I ta kołysanka jest ładna. :) Dzięki. Znasz dużo kołysanek :)
                                                  • Gość: Ania Re: Trzynastego, piatek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.04, 21:48
                                                    Jeszcze mam kilka w tzw. zanadrzu:))).
                                                    Spij dobrze. Kolorowych snow. Do jutra.
                                                  • Gość: Jakub Re: Trzynastego, piatek IP: *.sandomierz.sdi.tpnet.pl 13.08.04, 21:50
                                                    Mam nadzieję, że jutro którąś zaśpiewasz z "zapasu". Dobranoc. Do jutra :)
    • Gość: Jakub Re: Trzynastego, piatek IP: *.sandomierz.sdi.tpnet.pl 14.08.04, 08:48
      Śniadanie! :)
      • Gość: Jakub Sobota :) IP: *.sandomierz.sdi.tpnet.pl 14.08.04, 08:50
        Sobota, a nie piątek. Ale też: śniadanie! :)
        • Gość: Ania Re: Sobota :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.04, 09:46
          Zaczytalam sie o roznicach "miedzyplciowych":)))))):
          kiosk.onet.pl/art.html?NA=1&ITEM=1180641&KAT=239 .

Wniosek artykulu byl taki:

Wyniki wszystkich psychologicznych badań pokazują wyraźnie, że mężczyźni wcale
          nie kłamią częściej niż kobiety. Jednak ze względu na większą damską biegłość w
          odczytywaniu mowy ciała i różnych sygnałów niewerbalnych, kłamstwa mężczyzn są
          o wiele częściej demaskowane. Możliwe również, że panowie częściej dają się
          przyłapać, bo jak mawiał pewien znajomy filozof „ Żeby zdobyć kobietę,
          mężczyźni wynajdują cudowne, choć niezbyt trudne do przejrzenia oszukaństwa. By
          ją porzucić, wymyślają głupie i niezręczne kłamstwa”.
          • Gość: Ania Re: Sobota :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.04, 10:19
            Chyba jednak Cie sen zmorzyl po tym sniadanku:)))
            • Gość: Jakub Re: Sobota :) IP: *.sandomierz.sdi.tpnet.pl 14.08.04, 10:24
              Jestem, jestem. Dałem się przyłapać na kłamstwie :)
              • Gość: Jakub Re: Sobota :) IP: *.sandomierz.sdi.tpnet.pl 14.08.04, 10:30
                Aj! Miało być ze znakiem zapytania, o takim "?". Pytałem, a nie przyznawałem
                się :))

To mi się podoba: "...wynajdują cudowne, choć niezbyt trudne do przejrzenia
                oszukaństwa". :)
                • Gość: Ania Re: Sobota :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.04, 10:35
                  Czyli zgadzasz sie z tym wnioskiem calkowicie?:))))
                  • Gość: Jakub Re: Sobota :) IP: *.sandomierz.sdi.tpnet.pl 14.08.04, 10:38
                    Mylące jest to słówko "cudowne". :) Co tu mozna wymyslić, żeby "oszukaństwo"
                    było "cudowne"?
                    • Gość: Ania Re: Sobota :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.04, 10:41
                      Ten artykul pisala kobieta. Mezczyzna nigdy nie uzylby takiego okreslenia. Nie
                      sadzisz? Wedlug kobiet istnieja klamstwa, ktore sa cudowne. Na
                      przyklad: "Jestes najpiekniejsza kobieta na tej sali". Niewazne jest wtedy, ze
                      byc moze jest tylko jednak kobieta na sali, wazne jest to, ze slyszymy takie
                      slowa od faceta, ktory nam sie podoba:))). To jest cudowne klamstwo;))
                      • Gość: Ania Re: Sobota :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.04, 10:44
                        "jedna kobieta" a nie "jednak kobieta". Zacielam sie:)))
                        • Gość: Jakub Re: Sobota :) IP: *.sandomierz.sdi.tpnet.pl 14.08.04, 10:54
                          Ja od razu przeczytałem tak jak zamierzałaś napisać: "jedna kobieta". :)
                          Nie wiem, czy z pośpiechu czy po prostu czytam już, jak chcesz, żebym
                          przeczytał :) I nie jest to żaden wykręt, ani tym podobne oszukaństwo :)
                      • Gość: Jakub Re: Sobota :) IP: *.sandomierz.sdi.tpnet.pl 14.08.04, 10:46
                        Dla kobiet to cudowne kłamstwo, ale dla mężczyzn to sposób na kobietę :))
                        Może tylko niepotrzebny jest ten dodatek "na tej sali", bo czasami można
                        przeszarżować w ...zachwycie kobietą :))
                        • Gość: Ania Re: Sobota :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.04, 10:48
                          Sam widzisz, jak sie szybko uczysz:))). Mozesz byc niebezpieczny:)))
                          • Gość: Jakub Re: Sobota :) IP: *.sandomierz.sdi.tpnet.pl 14.08.04, 10:49
                            Ja??? Taki misiu??? (zerknąłem do instrukcji) :))
                            • Gość: Ania Re: Sobota :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.04, 10:52
                              To uwazaj, zeby sie oczko temu misiu:)))) ... tj. misiowi nie "zwichnelo". Od
                              zerkania. Do instrukcji:)))
                              • Gość: Jakub Re: Sobota :) IP: *.sandomierz.sdi.tpnet.pl 14.08.04, 10:57
                                Sama mi podsunęłaś tę myśl, to znaczy instrukcję :) temu misiu ... :)
                                • Gość: Ania Re: Sobota :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.04, 11:06
                                  Zobacz, jak ja manipuluje facetami:)))
                                  • Gość: Jakub Re: Sobota :) IP: *.sandomierz.sdi.tpnet.pl 14.08.04, 11:10
                                    Aniu, ja w ogóle nie czuję, że jestem przez Ciebie manipulowany. :) Nie wiem,
                                    jak to robisz, ale jestem nawet zadowolony :)
                                    • Gość: Ania Re: Sobota :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.04, 11:12
                                      Kiedy ja osiagnelam takie mistrzostwo swiata w manipulowaniu? Nie wiem:))), ale
                                      ja tez jestem z tego zadowolona:)
                                      • Gość: Jakub Re: Sobota :) IP: *.sandomierz.sdi.tpnet.pl 14.08.04, 11:15
                                        Pewnie, na pewno masz powód do zadowolenia. Posłuszny facet przy komputerze. :)
                                        • Gość: Ania Re: Sobota :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.04, 11:25
                                          Zeby mnie tylko te sukcesy nie zepsuly:)))
                                          • Gość: Jakub Re: Sobota :) IP: *.sandomierz.sdi.tpnet.pl 14.08.04, 11:28
                                            O nie, to niemożliwe! Ania bedzie zawsze Anią! :))
                                            • Gość: Ania Re: Sobota :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.04, 11:32
                                              Coraz lepiej Ci idzie:))). Obudzilam bestie:))). I to artykulem z Onetu:))).
                                              • Gość: Jakub Re: Sobota :) IP: *.sandomierz.sdi.tpnet.pl 14.08.04, 11:36
                                                Ten artykuł, to zręcznie podsunięta przez Ciebie instrukcja, jak bardzo mam być
                                                potulny. :))
                                                • Gość: Ania Re: Sobota :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.04, 11:39
                                                  Ale to nieswiadome dzialanie bylo... Raczej takie bardziej intuicyjne...;)
                                                  • Gość: Jakub Re: Sobota :) IP: *.sandomierz.sdi.tpnet.pl 14.08.04, 11:45
                                                    Przecież jesteś kobietą, masz więc właściwą ci intuicję :)
                                                  • Gość: Ania Re: Sobota :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.04, 11:48
                                                    Oj, tak!:)
                                                  • Gość: Jakub Re: Sobota :) IP: *.sandomierz.sdi.tpnet.pl 14.08.04, 11:55
                                                    No to marny mój los! :))) Wszystko przewidzisz, z niczym się nie ukryję... :)
                                                  • Gość: Ania Re: Sobota :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.04, 11:58
                                                    To dobrze, ze juz na tym etapie naszej znajomosci zdajesz sobie z tego
                                                    sprawe:)))
              • Gość: Jakub Re: Sobota :) IP: *.sandomierz.sdi.tpnet.pl 14.08.04, 10:36
                Wcześniej byłem na targu kupić warzywa. :)
                Czy to mogłoby uchodzić za to cudowne, choć niezbyt trudne do przejrzenia
                oszukaństwo? Że niby taki pracowity, chodzi aż na targ, żeby zaopatrzyć dom w
                świeże warzywa. :)
                • Gość: Ania Re: Sobota :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.04, 10:38
                  "Odgrywanie biednego, małego misia, szantaż emocjonalny, ugłaskiwanie bukietami
                  kwiatów i chytre wykręty, które pomysłowością przebijają scenarzystów kina
                  akcji, to ledwie wierzchołek góry męskich sposobów na kobiety."

Ubawilo mnie to! Takie te slowa prawdziwe!
                  Swieze warzywa mowisz? Tak, to oznacza dbalosc o dom:)))i upodobanie do dobrego
                  jedzonka:)
                  • Gość: Jakub Re: Sobota :) IP: *.sandomierz.sdi.tpnet.pl 14.08.04, 10:40
                    A więc na każdą jest jakiś sposób! :))
                    • Gość: Ania Re: Sobota :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.04, 10:42
                      To prawda.
                      • Gość: Jakub Re: Sobota :) IP: *.sandomierz.sdi.tpnet.pl 14.08.04, 10:47
                        Czy te świeże warzywa, to sposób na Ciebie? Bo mogę częściej latać na targ :)
                        • Gość: Ania Re: Sobota :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.04, 10:49
                          Podazasz w dobrym kierunku:)))
                          • Gość: Jakub Re: Sobota :) IP: *.sandomierz.sdi.tpnet.pl 14.08.04, 10:56
                            Będę się starał :) Będę się bardzo starał :) podążać w dobrym kierunku :)
                            • Gość: Jakub Re: Sobota :) IP: *.sandomierz.sdi.tpnet.pl 14.08.04, 11:02
                              Ocho! Jedenasta. Coś planujesz?
                              • Gość: Jakub Re: Sobota :) IP: *.sandomierz.sdi.tpnet.pl 14.08.04, 11:03
                                I szukasz sposobu, żeby mi to w sposób prawdziwy zakomunikować? :)
                                • Gość: Jakub Re: Sobota :) IP: *.sandomierz.sdi.tpnet.pl 14.08.04, 11:06
                                  Ja pierwszy na pewno nie napiszę, że robi się ładna pogoda, słońce, czas na
                                  spacer, zaplanowałem wycieczkę, i tym podobne piekne "oszukaństwa". :)
                                  • Gość: Jakub Re: Sobota :) IP: *.sandomierz.sdi.tpnet.pl 14.08.04, 11:07
                                    Co zaplanowałaś :)
                                  • Gość: Ania Re: Sobota :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.04, 11:08
                                    Mam dzien glownie gospodarczy:). Pranie, sprzatanie, gotowanie... Potem
                                    ucharakteryzuje sie na piekna kobiete i pojde na tance. Taki mam plan:)))
                                    • Gość: Ania Re: Sobota :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.04, 11:10
                                      Juz nawet wiem, w co sie ubiore;))) To jest takie typowe klamstwo kobiece:)
                                      • Gość: Jakub Re: Sobota :) IP: *.sandomierz.sdi.tpnet.pl 14.08.04, 11:17
                                        To znaczy, że jeszcze nie wiesz! Z pewnością spędzisz przed szafą i lustrem ze
                                        dwie godziny :))
                                        • Gość: Ania Re: Sobota :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.04, 11:24
                                          Jej, Ty mnie naprawde znasz?????:)))
                                          • Gość: Jakub Re: Sobota :) IP: *.sandomierz.sdi.tpnet.pl 14.08.04, 11:27
                                            :)))) Prawda??? :))
                                            • Gość: Ania Re: Sobota :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.04, 11:29
                                              Ale... az tak dobrze????
                                              • Gość: Jakub Re: Sobota :) IP: *.sandomierz.sdi.tpnet.pl 14.08.04, 11:43
                                                Mam nadzieję, że takie będziesz dawać mi instrukcje, ze ... jeszcze lepiej! :))

• Gość: Ania Re: Sobota :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.04, 11:45
                                                  Tak bardzo Ci na tym zalezy?:)
                                                  • Gość: Jakub Re: Sobota :) IP: *.sandomierz.sdi.tpnet.pl 14.08.04, 11:48
                                                    Lepiej będzie lepiej poznać Anię, niż mniej :)) Ja w ogóle nie jestem
                                                    przebiegły, temu misiu :)
                                                  • Gość: Ania Re: Sobota :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.04, 11:51
                                                    Wlasnie widze, ze przebieglosc jest Ci zupelnie obca:))).
                                                    Jakubie, moze utworzysz jakis nowy watek (o ekscytujacym tytule), bo nam sie
                                                    strona skonczyla:)))?
                                                  • Gość: Jakub Re: Sobota :) IP: *.sandomierz.sdi.tpnet.pl 14.08.04, 11:57
                                                    Ja już byłem nawet na drugiej stronie :))

Ten ekscytujący tytuł to: sobota :) Już zakładam :)
                                    • Gość: Jakub Re: Sobota :) IP: *.sandomierz.sdi.tpnet.pl 14.08.04, 11:12
                                      Piękny plan. Zwłaszcza, że nie widzę w nim, żebyś mnie wysyłała na jakąś
                                      wycieczkę rowerową,a więc mogę siedzieć przy komputerze? :) Proszę. :)
                                      • Gość: Ania Re: Sobota :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.04, 11:17
                                        Masz moje blogoslawienstwo. Siedz, czytaj i pisz. No, chyba ze tylko chcesz
                                        posiedziec przy komputerze... tez mozesz:)))
                                        • Gość: Jakub Re: Sobota :) IP: *.sandomierz.sdi.tpnet.pl 14.08.04, 11:24
                                          Może też zrobię sobie jakiś spacer na dwie godzinki piechotką, dla
                                          urozmaicenia. Będę też musiał skompilować z kilku starych nową krótką przemowę
                                          okolicznościową. Zejdzie mi też ze dwie godzinki. Ale to później; gdy Ty
                                          będziesz na tańcach, to ja NA PEWNO będę pisał tzn. kompilował przed
                                          komputerem. Nigdzie nie wyjdę, nawet na piwo. :))
                                          • Gość: Ania Re: Sobota :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.04, 11:28
                                            I do tego taki odpowiedzialny. I poswieca sie w sobote. I to bez reszty... I
                                            daje soba manipulowac. Jakubie, jestes coraz blizszy doskonalosci...
                                            • Gość: Jakub Re: Sobota :) IP: *.sandomierz.sdi.tpnet.pl 14.08.04, 11:33
                                              To poświęcanie nie spowoduje mojej świętości. :) Przypadkowo muszę
                                              coś 'skompilować', bo muszę, bo nie mam innego wyjścia. A z Twojej instrukcji
                                              wynika, jak powinienem się w takiej sytuacji zachować. :) Dostosowałem się
                                              tylko do instrukcji. :) Chciałem, żebyś była zadowolona. :)
                                              • Gość: Ania Re: Sobota :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.04, 11:37
                                                I jestem:))). Pelny sukces, Jakubie:))
                                                • Gość: Jakub Re: Sobota :) IP: *.sandomierz.sdi.tpnet.pl 14.08.04, 11:52
                                                  Tak! Ale z czego? Z mojej potulności czy ze swojej siły oddziaływania, podobnej
                                                  do tej od pogody? :))

(Mój Boże! Z jedną dziewczyną działam na trzy fronty, tzn. chciałem powiedzieć,
                                                  napisać, że na trzy wątki. :)) Ważne, żebym się nie pogubił. Gdzie instrukcja
                                                  Ani? :)) )
                                                  • Gość: Ania Re: Sobota :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.04, 11:54
                                                    Moja instrukcja ma kilka tomow:)))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka