Dodaj do ulubionych

ZYCZENIA Z WAŁBRZYCHA

11.12.01, 15:55
Spokojnych i udanych swiat bozego narodzenia, wesolego sylwestra i udanego
nowego 2002 roku zyczy walbrzyskie forum
Obserwuj wątek
    • Gość: Sabat Re: ZYCZENIA Z WAŁBRZYCHA IP: 10.10.41.* 11.12.01, 17:00
      I wódki, wódki, wódki jak najwięcej. A za życzenia też dzięki.
      DZIĘ-KU-JE-MY!!!!! DZIĘ-KU-JE-MY!!!!! DZIĘ-KU-JE-MY!!!!! DZIĘ-KU-JE-MY!!!!! DZIĘ-KU-JE-MY!!!!!
      (refren spiewac na melodię jak z meczu koszykówki)
    • Gość: Pati Re: ZYCZENIA Z WAŁBRZYCHA IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 11.12.01, 21:47
      Dziekuje za zyczenia! Mam maly sentyment do Twojego miasta! Kiedys, jeszcze za
      czasow ogolniakowych bardzo je lubilam (ale nie wiem dlaczego - chyba ze
      wzgledu na ciekawie brzmiaca nazwe... :-)

Wiem ze macie ladna starowke, wiem ze staneliscie w liczbie mieszkancow i od
      kilku lat nie ruszacie sie z miejsca, wiem ze studiowala tam aktorka Renata
      Dancewicz (zachwala Walbrzych przy kazdej okazji), i wiem ze jest tam po
      zlikwidowaniu kopalni bardzo duze bezrobocie i ze ludzie sami wkopuja sie do
      zamknietych kopalni. Ot wszystko :-)
      Pozdrawiam!
    • Gość: Jasio Re: ZYCZENIA Z WAŁBRZYCHA IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 12.12.01, 00:54
      Dziekujemy za zyczenia! Milo dostac cos od kogos z zupelnie innego miasta.
    • Gość: andy_sz Re: ZYCZENIA Z WAŁBRZYCHA IP: *.lib.buffalo.edu 14.12.01, 20:33
      Ja tez dobrze wspominam Walbrzych z czasow ogolniakowych. Kiedys bedac na
      Slasku pojechalismy do Czech po zaopatrzenie typu piwo i inne napitki do celow
      rozrywkowych. Droga wiodla przez Walbrzych. Wracajac z samochodem zaladowanym
      towarem trafilismy w Walbrzychu na ogromny korek, po prostu samochod za
      somochodem przez cale miasto jakies 5 km/h . No wiec zeby sie rozerwac
      zaczelismy oprozniac te napitki. Nie pamietam dzisiaj jak dlugo stalismy w
      Walbrzychu, wiem tylko ze oprocz kierowcy ktory nie pil nikt nie pamietal drogi
      powrotnej. Dzieki rowniez za zyczenia

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka