Gość: Loona IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 07.01.02, 06:49 Czy ktos z Was tez ma takie straszne problemy z rannym wstawaniem? Macie jakies rady zeby rano szybko sie rozkrecic i zeby nie byc zaspana? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Seba Re: Czy ma ktos rade na ranne przytumanienie? IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 08.01.02, 06:34 kawa, kawa... Odpowiedz Link Zgłoś
tomek_1970 Re: Czy ma ktos rade na ranne przytumanienie? 08.01.02, 09:41 Hmmm, wystarczy jakos tam (nawet na spiaco), dowlec sie do lazienki ... i poscic sobie chlodny (dla odwaznych ... zimny) prysznic na glowe. Gwarantuje absolutne rozbudzenie, no i od razu poczujesz sie rzesko !!!! pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pati Re: Czy ma ktos rade na ranne przytumanienie? IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 08.01.02, 17:56 A ja nie cierpie sterczec rano po ciemku na przystanku. Ludzie zasopani, warczacy, albo nastolatki z nadmierna adrenalina uderzajacy na wszystkie strony plecakami w tloku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pixi Re: Czy ma ktos rade na ranne przytumanienie? IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 09.01.02, 17:05 Wlacz fajna muzyczke POtem melodia sama doklei Ci sie do pamieci i przez caly dzien bedzie z Toba. Ja tak robie. I jeszcze jedno jak zadzwoni budzik, wstaje od razu, mnie przeciagam sie w lozku i nie robie sobie "jeszcze 5-ciu minut". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nataliaa Re: Do Pixi IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 09.01.02, 19:18 Pixi,zazdroszcze.Ja jakbym mogła,to przez 2 godziny miałabym "jeszcze 5 minut" :) A jeżeli chodzi o muzykę,to w moim wypadku też działa. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sabat Re: Do Pixi IP: *.slupsk.cvx.ppp.tpnet.pl 10.01.02, 19:09 Jest taki jeden absolutnie rewelacyjny sposób, po którym człowiek cały dzień chodzi jak nakręcony (choć zdarzają się reakcje odwrotne). Niestety w obecności dam, a za taki uważam wszystkie bez wyjątku moje przedmówczynie, nie ośmielę się przenigdy zdradzić szczegółów tego sposobu. Na tyle się tylko zdobędę, iż powiem - że do tego potrzebne są dwie osoby. Dziękuję i pozdrawiam wszystkich niewyspanych i życzę wam jak najwięcej nieprzespanych nocy. PS. To kropne że 80-letni człowiek umierając przespał z tego w życiu ok. 25 lat Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: El Dorad Re: Do Pixi IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 10.01.02, 21:41 Rade mam prosta. Otworzcie okno i wezcie pare oddechow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pamela Re: Czy ma ktos rade na ranne przytumanienie? IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 14.01.02, 02:02 Te Wasze rady bardzo mi sie przydadza, bo jutro bede rannym neptykiem (jest juz 2 w nocy). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Seba Re: Czy ma ktos rade na ranne przytumanienie? IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 14.01.02, 06:33 A ja dzisiaj wstalem w bardzo dobrej formie! Wprawdzie budzik zadzwonil 20 minut pozniej ale to byly widocznie te zlote 20 minut. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Damian Re: Czy ma ktos rade na ranne przytumanienie? IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 15.01.02, 18:22 Mam rade. Trzeba wczesnie w miare wstac. Inawet jak bedziecie przytlumieni, to bedziecie miec czas na to zeby sie rozkrecic. Nie moze byc to na szybko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PioN Re: Czy ma ktos rade na ranne przytumanienie? IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 18.01.02, 11:16 Rada jest, a jakże! Nawet kilka: 1. Nigdy nie wstawaj wcześniej niż o 9 rano (jeśli wyrzucą cię ze szkoły lub z pracy nie przejmuj się, Twoje Zdrowie jest najważniejsze :) 2. Zawsze zasypiaj przed północą, aby wyspać się do 9 rano. 3. Oddaj potrzebującym: telewizor, komputer (szczególnie gdy lubisz gry oraz nocne dyskusje w sieci), sprzęt grający oraz książki. Wszystko po to, by pójść spać przed północą. 4. Najważniejsze! - gdy rano jesteś neptykiem, natychmiast wracaj do łóżka i śpij, aż przestaniesz nim być. W razie problemów patrz pkt. 1. Po zastosowaniu ww. rad problem powinien zniknąć raz na zawsze. POZDR :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pati Re: Czy ma ktos rade na ranne przytumanienie? IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 18.01.02, 18:12 Rozumiem ze PioN taka metode stosuje i tylko na chwile obudzil sie zeby to nam napisac. A moze to tylko sen zimowy i bardziej aktywny bywasz latem? Odpowiedz Link Zgłoś