harriet24 04.12.06, 20:32 Pytanie do forumowiczek z Pruszcza - czy jest u nas w mieście jakiś naprawdę dobry fryzjer, który nie tylko podetnie włosy ale też doradzi? Poszukuję prawdziwego fryzjera-stylisty. Są u nas tacy, czy może zostaje 3miasto? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dankazaba Re: dobry fryzjer/fryzjerka 05.12.06, 20:13 niestety nie uświadczysz. jestem bardzo wymagającą klientą jezeli chodzi o włosy i niestety żaden fryzjer nie ma "tego czegoś" w rękach, a raczej w nożyczkach. w ciągu 3 lat obleciałam chyba wszystkie zakłady, a z pewnością większość i niestety z marnym skutkiem. moja koleżanka była niedawno w zakładzie na ul.Krótkiej /przy rynku/ i bardzo ciekawie ją ścięła fryzjerka. jak nieco zarosnę to jeszcze tam spróbuję. Odpowiedz Link
harriet24 Re: dobry fryzjer/fryzjerka 06.12.06, 17:37 Tak właśnie myślałam. Ja do tej pory jeździłam do Pszczółek, ale to dość daleko, a poza tym trochę się ostatnio zawiodłam na mojej fryzjerce i chyba więcej tak nie pójdę. Pozostaje mi szukać kogoś w Gdańsku. Dzięki za info. Odpowiedz Link
kamazu1 Re: dobry fryzjer/fryzjerka 15.01.07, 11:45 ja polecam zakład na powstańców warszawy tam koło weterynarza okolice wch babeczka bardzo miła potrafi doradzić za każdym razem fajnie mnie ścina no i ceny ma niskie Odpowiedz Link
henryk_o Re: dobry fryzjer/fryzjerka 02.05.07, 12:53 A jaki to numer domu, to gdzies na początku idąc od Biedronki ? Bo nawet nie wiem gdzie tu weterynarz )) Odpowiedz Link
sibeliuss Re: dobry fryzjer/fryzjerka 15.04.07, 18:03 dankazaba napisała: > niestety nie uświadczysz. jestem bardzo wymagającą klientą jezeli chodzi o > włosy i niestety żaden fryzjer nie ma "tego czegoś" w rękach, a raczej w > nożyczkach. w ciągu 3 lat obleciałam chyba wszystkie zakłady, a z pewnością > większość i niestety z marnym skutkiem. moja koleżanka była niedawno w > zakładzie na ul.Krótkiej /przy rynku/ i bardzo ciekawie ją ścięła fryzjerka. > jak nieco zarosnę to jeszcze tam spróbuję. Byłaś tam? Odpowiedz Link
dankazaba Re: dobry fryzjer/fryzjerka 17.04.07, 18:46 byłam już drugi raz u pani teresy. jestem bardzo zadowolona z jej ścięcia. widać że kobieta ma dar w rękach. i nawet jest niedrogo - zapłaciłam 19zł. świetnie wychodzą jej krótkie fryzurki takie jakby "rozwiane i niepoukładane"- artystyczny nieład, ale wszystko starannie dopracowane w szczegółach. jestem zachwycona, bo teraz mniej czasu spędzam przed lustrem na układanie włosów Odpowiedz Link
sibeliuss Re: dobry fryzjer/fryzjerka 17.04.07, 21:45 Mam bzika na punkcie żelu i kremów, zatem nieład na głowie mam cały czas. Odpowiedz Link
madlenikos Re: dobry fryzjer/fryzjerka 12.01.16, 21:52 nie ma dobrego fryzjera w pruszczu,jestem tego żywym przykładem ze spalonymi(salon Glamour) i fatalnie obciętymi(salon Nicole) włosami. Odpowiedz Link
madlenikos Re: dobry fryzjer/fryzjerka 12.01.16, 22:00 Muszę ustrzec wszystkie kobiety przed zakładem fryzjerskim Glamour w pruszczu. Nie dość ,że za długo trzymała mi tam fryzjerka amatorka rozjaśniacz na odroście, to na dodatek jej koleżanka go nie dopłukała. Efekt....2/3 włosów po prostu mi wypadło a reszta ledwo się trzyma. Pomimo ścięcia włosów na ,,chłopaka'' po 4 miesiącach regeneracji są w fatalnym stanie ponieważ spaliły mi także cebulki. Powinnam je podać do sądu za oszpecenie. Odpowiedz Link
annaszreder Re: dobry fryzjer/fryzjerka 07.09.16, 12:25 Polecam Izę z Glamour w Arbacie Odpowiedz Link
joanna.maliszewska Re: dobry fryzjer/fryzjerka 22.08.17, 10:08 Polecam Salon Fryzjer M&M jest kawałek za pruszczem ale nie daleko informacje na ich stronie www.fryzjermm.com/ Odpowiedz Link