Dodaj do ulubionych

dobry fryzjer/fryzjerka

04.12.06, 20:32
Pytanie do forumowiczek z Pruszcza - czy jest u nas w mieście jakiś naprawdę
dobry fryzjer, który nie tylko podetnie włosy ale też doradzi? Poszukuję
prawdziwego fryzjera-stylisty. Są u nas tacy, czy może zostaje 3miasto?
Obserwuj wątek
    • dankazaba Re: dobry fryzjer/fryzjerka 05.12.06, 20:13
      niestety nie uświadczysz. jestem bardzo wymagającą klientą jezeli chodzi o
      włosy i niestety żaden fryzjer nie ma "tego czegoś" w rękach, a raczej w
      nożyczkach. w ciągu 3 lat obleciałam chyba wszystkie zakłady, a z pewnością
      większość i niestety z marnym skutkiem. moja koleżanka była niedawno w
      zakładzie na ul.Krótkiej /przy rynku/ i bardzo ciekawie ją ścięła fryzjerka.
      jak nieco zarosnę to jeszcze tam spróbuję.
      • harriet24 Re: dobry fryzjer/fryzjerka 06.12.06, 17:37
        Tak właśnie myślałam. Ja do tej pory jeździłam do Pszczółek, ale to dość
        daleko, a poza tym trochę się ostatnio zawiodłam na mojej fryzjerce i chyba
        więcej tak nie pójdę. Pozostaje mi szukać kogoś w Gdańsku. Dzięki za info.
        • kamazu1 Re: dobry fryzjer/fryzjerka 15.01.07, 11:45
          ja polecam zakład na powstańców warszawy tam koło weterynarza okolice wch
          babeczka bardzo miła potrafi doradzić za każdym razem fajnie mnie ścina no i
          ceny ma niskie
          • henryk_o Re: dobry fryzjer/fryzjerka 02.05.07, 12:53
            A jaki to numer domu, to gdzies na początku idąc od Biedronki ?
            Bo nawet nie wiem gdzie tu weterynarz smile))
      • sibeliuss Re: dobry fryzjer/fryzjerka 15.04.07, 18:03
        dankazaba napisała:

> niestety nie uświadczysz. jestem bardzo wymagającą klientą jezeli chodzi o
        > włosy i niestety żaden fryzjer nie ma "tego czegoś" w rękach, a raczej w
        > nożyczkach. w ciągu 3 lat obleciałam chyba wszystkie zakłady, a z pewnością
        > większość i niestety z marnym skutkiem. moja koleżanka była niedawno w
        > zakładzie na ul.Krótkiej /przy rynku/ i bardzo ciekawie ją ścięła fryzjerka.
        > jak nieco zarosnę to jeszcze tam spróbuję.

Byłaś tam?
        • dankazaba Re: dobry fryzjer/fryzjerka 17.04.07, 18:46
          byłam już drugi raz u pani teresy. jestem bardzo zadowolona z jej ścięcia.
          widać że kobieta ma dar w rękach. i nawet jest niedrogo - zapłaciłam 19zł.
          świetnie wychodzą jej krótkie fryzurki takie jakby "rozwiane i niepoukładane"-
          artystyczny nieład, ale wszystko starannie dopracowane w szczegółach.
          jestem zachwycona, bo teraz mniej czasu spędzam przed lustrem na układanie
          włosów
          • sibeliuss Re: dobry fryzjer/fryzjerka 17.04.07, 21:45
            Mam bzika na punkcie żelu i kremów, zatem nieład na głowie mam cały czas.
    • madlenikos Re: dobry fryzjer/fryzjerka 12.01.16, 21:52
      nie ma dobrego fryzjera w pruszczu,jestem tego żywym przykładem ze spalonymi(salon Glamour) i fatalnie obciętymi(salon Nicole) włosami.
    • madlenikos Re: dobry fryzjer/fryzjerka 12.01.16, 22:00
      Muszę ustrzec wszystkie kobiety przed zakładem fryzjerskim Glamour w pruszczu. Nie dość ,że za długo trzymała mi tam fryzjerka amatorka rozjaśniacz na odroście, to na dodatek jej koleżanka go nie dopłukała. Efekt....2/3 włosów po prostu mi wypadło a reszta ledwo się trzyma. Pomimo ścięcia włosów na ,,chłopaka'' po 4 miesiącach regeneracji są w fatalnym stanie ponieważ spaliły mi także cebulki. Powinnam je podać do sądu za oszpecenie.
    • annaszreder Re: dobry fryzjer/fryzjerka 07.09.16, 12:25
      Polecam Izę z Glamour w Arbacie
    • joanna.maliszewska Re: dobry fryzjer/fryzjerka 22.08.17, 10:08
      Polecam Salon Fryzjer M&M jest kawałek za pruszczem ale nie daleko informacje na ich stronie www.fryzjermm.com/
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka