Dodaj do ulubionych

zabiegi z kwasu hialuronowego lub botoksu

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.07.08, 12:37
Czy ktoś wie, czy w Słupsku juz jakiś lekarz wykonuje zabiegi kwasem
hialuronowym lub botoksem. Chodzi o wypełnianie bruzd nosowo-wargowych,
zmarszczek na czole oraz kurzych łapek. Proszę o informację!
Obserwuj wątek
    • Gość: jaga Re: zabiegi z kwasu hialuronowego lub botoksu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.07.08, 14:56
      dr Irena Moszczyńska gabinet przy ul.Armii Krajowej
      • Gość: KIKA Re: zabiegi z kwasu hialuronowego lub botoksu IP: *.cdma.centertel.pl 17.12.11, 21:53
        Też chodzę do dr Moszczyńskiej i jestem bardzo zadowolona.Ma bardzo profesjonalne podejście, doradzi a raz nawet odradziła mi wykonanie zabiegu nie nadającego się do kształtu mojej twarzy.Byłam pod wrażeniem, nie spotkałam jeszcze takiego lekarza( większość leci na kasę i wypełni nam wszystko co chcemy!!!). No i jest dermatologiem a więc najlepszym specjalistą od skóry. Mam nadzieję że pomogłam..
      • Gość: El Re: zabiegi z kwasu hialuronowego lub botoksu IP: *.dc.net.pl 03.07.14, 22:57
        Nie polecam tej pani stanowczo,nierzetelna! Pobiera zawyżone opłaty!
    • Gość: ; Re: zabiegi z kwasu hialuronowego lub botoksu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.08, 17:37
      jestem zadowolona z usług pani wnuk
      • Gość: Sabrina Re: zabiegi z kwasu hialuronowego lub botoksu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.08.08, 08:35
        Czy mogę prosić o więcej informacji na temat Pani Wnuk np. kim ona jest, gdzie
        ma gabinet, w czym się specjalizuje?
        • Gość: anna Re: zabiegi z kwasu hialuronowego lub botoksu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.08, 11:32
          Pani Wnuk jest kosmetyczką, ma gabinet "Irena" na Kotarbińskiego.
    • Gość: :) Re: zabiegi z kwasu hialuronowego lub botoksu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.08, 19:07
      na tuwima :)
      • Gość: mała Re: zabiegi z kwasu hialuronowego lub botoksu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.08.08, 08:22
        A w którym miejscu na Tuwima? I jakie zabiegi dziewczyny tam robiłyście? Czy są
        efekty i jakie odczucia bezpośrednio po zabiegu?
    • Gość: hej Re: zabiegi z kwasu hialuronowego lub botoksu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.08, 12:52
      na tuwima nie byłam
      • Gość: Kinia Re: zabiegi z kwasu hialuronowego lub botoksu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.08.08, 17:32
        Ja bym do tej speluny w zyciu nie poszla, zero dezynfekcji narzedzi,
        brak autoklawu, ohyda. Lepiej sie udac do Spa gdzie zabiegi z kwasu
        robi lekarz lub przeszkolona pielegniarka, albo do dermatologa
    • Gość: goklara Re: zabiegi z kwasu hialuronowego lub botoksu IP: *.chello.pl 07.04.09, 19:22
      Witam, polecam gorąco gabinet "Irena" www.salonirena.pl, fachowa i
      miła obsługa, jestem bardzo zadowolona z wypełnienia zmarszczek na
      czole, zabiegi wykonuje lekarz.
      • Gość: kasia Re: zabiegi z kwasu hialuronowego lub botoksu IP: *.tvkslupsk.pl 29.09.12, 11:11
        a ile kosztowała Cie ta przyjemnosc usuwania zmarszczek na czole?
    • Gość: pyt Re: zabiegi z kwasu hialuronowego lub botoksu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.09, 09:39
      pyt: jakie sa koszty?
      • Gość: Obserwator Re: zabiegi z kwasu hialuronowego lub botoksu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.04.09, 10:07
        DO "PYT":
        ty jesteś psychiczna prawda? Po cholere zagęszczasz cztucznie forum,
        zadajac zawsze jedno i to samo pytanie: jakie koszty?
        Idź się leczyc
      • Gość: Kaja Re: zabiegi z kwasu hialuronowego lub botoksu IP: *.cdma.centertel.pl 21.03.13, 22:16
        Koszta jak w Warszawie!
    • Gość: pyt Re: zabiegi z kwasu hialuronowego lub botoksu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.09, 21:27
      na tuwima tez sa?
    • Gość: ola Re: zabiegi z kwasu hialuronowego lub botoksu IP: *.slupsk.vectranet.pl 28.04.09, 23:20
      dajcie namiary
    • Gość: polecam Re: zabiegi z kwasu hialuronowego lub botoksu IP: *.slupsk.vectranet.pl 30.04.09, 23:08
      1200 zł u pani ireny wnuk
    • Gość: a ja Re: zabiegi z kwasu hialuronowego lub botoksu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.09, 10:07
      zrobilam taki zabieg u pani wnuk. jestem bardzo zadowolona:)
      • Gość: iga Re: zabiegi z kwasu hialuronowego lub botoksu IP: *.cdma.centertel.pl 23.03.13, 22:35
        Równo kasują. A na kontrolę umawiają, czy tylko kasują i dalej nic ich nie obchodzi, bo przeciez skóra zawsze moze spłatac figla- nie lekarz. Prawda?!Zawsze może naczynko się rozlać, a wtedy jak u tego lekarza co to operacja udała się ale pacjent nie przeżył.
    • Gość: zofija Re: zabiegi z kwasu hialuronowego lub botoksu IP: *.cm.umk.pl 22.01.10, 09:12
      ja polecam salon kosmetyczny Irena przy Kotarbińskiego, zabiegi wykonuje lekarz,
      chodzę do niego na zabiegi od kilku lat i zawsze byłam zadowolona z efektów.
      • Gość: kasiula tez polecam - sprawdzone IP: *.204.50.40.188.clients.your-server.de 22.01.10, 09:42

dostala na wstep pod choinke od mojego marudy i moglam sobie wybrac
        co chce,
        oceniam na pelny profesjonalizm
        www.salonirena.pl/irena/estet.html
        • Gość: kasia Re: tez polecam - sprawdzone IP: *.tvkslupsk.pl 29.09.12, 11:16
          a za zabiegi płaci sie od razu?czy po kazdym zabiegu?????
      • Gość: beata Re: zabiegi z kwasu hialuronowego lub botoksu IP: *.techentrance.com 22.01.10, 10:58
        popieram
        korzystamy rodzinnie w trzy pokolenia
      • Gość: stepha Re: zabiegi z kwasu hialuronowego lub botoksu IP: 66.90.73.* 22.01.10, 11:06
        my tez
    • Gość: karola Re: zabiegi z kwasu hialuronowego lub botoksu IP: *.tktelekom.pl 22.01.10, 13:48
      Ja i siostra chodzimy do dr Moszczyńskiej na Armii Krajowej i też polecamy! :)))
      Pozdrawiam!
    • Gość: pajacki zabiegi IP: *.multimo.pl 05.02.10, 07:10
      glupie c**y, wezcie sobie jeszcze mozgi podrasujcie. chodzace zenujace laleczki.
      na pupci tez robicie jakies zabiegi, zeby lepiej wchodzil? parodia!!!!
    • Gość: dagmara Re: zabiegi z kwasu hialuronowego lub botoksu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.10, 20:13
      ja chodzę do Pana dra Pawła Wnuka, który wykonuje zabiegi w salonie
      Irena przy Kotarbińskiego, szczerze polecam
      • Gość: Sylwia Re: zabiegi z kwasu hialuronowego lub botoksu IP: 188.33.17.* 10.08.10, 23:45
        Ja również szczerze polecam dr. Pawła Wnuka w Salonie Irena. Od kilku lat jestem jego pacjentką i jestem bardzo zadowolona z wykonanych zabiegów. Naprawdę warto!
        • Gość: Ola Re: zabiegi z kwasu hialuronowego lub botoksu IP: *.cdma.centertel.pl 16.08.12, 22:57
          A ja bym sie zastanowiła! Może lepiej do dr Kisiel jednak to osoba z większym doświadczeniem.
        • Gość: ola Re: zabiegi z kwasu hialuronowego lub botoksu IP: *.tvkslupsk.pl 29.09.12, 11:17
          a jakie koszty sa tych zabiegow?od rauz sie płaci za serie ,czy po kazdym zabiegu
    • Gość: michal Re: zabiegi z kwasu hialuronowego lub botoksu IP: *.adsl.inetia.pl 23.07.10, 12:29
      jest gabinet medycyny estetycznej w slupsku na ulicy kotarbinskiego
      7/1 www.botulinum.pl
      robia botox wypelniacze usuwanie zmarszczek likwidacja nadpotliwosci
      powiekszanie ust rewitalizacja dekoltow i dloni
    • Gość: Dora Re: zabiegi z kwasu hialuronowego lub botoksu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.10, 18:37
      dr Wnuk uleczył moje stopy od nadpotliwości, polecam serdecznie salon irena na
      Kotarbińskiego
      • Gość: nina Re: zabiegi z kwasu hialuronowego lub botoksu IP: *.tvkslupsk.pl 29.09.12, 11:12

a jaki koszt uleczenia tych stop?
    • Gość: hania Re: zabiegi z kwasu hialuronowego lub botoksu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.02.11, 11:23
      Kilka dni temu byłam na swoim pierwszym zabiegu usuwania zmarszczek. Moje czoło wygląda teraz super. Byłam w Salonie Irena na Kotarbińskiego 10. Miejsce to poleciła mi znajoma i wiem już dziś, że na pewno tam wrócę. Bardzo profesjonalna obsługa. Polecam!
      • Gość: ola Re: zabiegi z kwasu hialuronowego lub botoksu IP: *.tvkslupsk.pl 29.09.12, 11:22
        Dziewczyny !!!!! a nie wiecie czy ten lekarz Wnuk -powieksza piersi?????wstydze sie zapytac.
    • Gość: Ola Re: zabiegi z kwasu hialuronowego lub botoksu IP: *.slupsk.hypnet.pl 06.11.12, 20:46
      Odradzam gabinet Lewickiej-Kisiel botulinum. Byłam tam na botoksie - wstrzyknęła mi tak małą ilość że nie było najmniejszego efektu, kasa wyrzucona w błoto a za każdą poprawkę bierze kolejne pieniądze. Po prostu pazerność nie zna granic.
      • Gość: Ola Re: zabiegi z kwasu hialuronowego lub botoksu IP: *.cdma.centertel.pl 19.03.13, 22:29
        Nikt nie porusza sprawy skutków ubocznych: siniaki, krwiaki, ślady po usuwanych naczyniach krwionośnych.Wszyscy są zadowoleni?Nie wierzę!
        • Gość: milla Re: zabiegi z kwasu hialuronowego lub botoksu IP: *.dynamic.chello.pl 06.09.13, 10:38
          Ja dlatego wolałam udać się do sprawdzonego, znanego gabinetu medycyny w Warszawie. Trochę bałam się nieznanych praktyk u nas w mieścinie. A z zabiegów w Elite korzystają też znane osoby
          • euphegenia_d Re: zabiegi z kwasu hialuronowego lub botoksu 03.10.13, 12:55
            Niestety byłam u pana Wnuka i bardzo żałuję. Naburmuszony, niekontaktowy a efekt słaby. Jednym słowem szkoda pieniędzy.
      • Gość: mea Re: zabiegi z kwasu hialuronowego lub botoksu IP: *.adsl.inetia.pl 02.12.13, 21:00
        Ty kłamczucho, za poprawki nic się nie płaci. Nie ma jak " uczciwa " konkurencja, bo gabinet dr Lewickiej- Kisiel jest na Kotarbińskiego 7 naprzeciw kosmetyczki Wnuk.Ja korzystam i bardzo chwalę. Nowe metody i urzadzenia
        Pisz obiektywnie a nie bredź...
    • Gość: ASIA DR.KISIEL IP: *.ustka.vectranet.pl 22.08.14, 00:13
      ZAPŁACILAM NIE MALO PIENIEDZY A EFEKT...OWSZEM BYL PRZEZ JEDEN DZIEN ...ŚLADU ABSOLUTNIE NIE MA PO KWASIE KTÓRY MI WSTRZYKNEŁA W USTA...BRAK PROFESJONALIZMU!!!!!!!!ODRADZAM!!!!!!
    • Gość: eva dr Wnuk IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.10.14, 13:29
      Po botoxie opadły mi powieki. Koszmar
    • Gość: gość Odradzam!! IP: *.173.2.121.tesatnet.pl 07.02.15, 09:17
      Stanowczo ODRADZAM!!!! Pani kosmetolog jest osobą niekompetentną! Podejmującą się zabiegów mogących nawet zagrażać życiu. Przez drobny zabieg przeprowadzony w gabinecie nabawiłam się strasznego zakażenia. Proszę się dokładnie ZASTANOWIĆ się zanim skorzystają Państwo z usług w tym gabinecie dla własnego bezpieczeństwa i dobra. Uprzedzam ponieważ osobiście bardzo żałuję, można niepotrzebnie przysporzyć sobie naprawdę poważnych problemów!!
      • Gość: Czarpar Re: Odradzam!! IP: 193.239.126.* 07.04.15, 18:52
        Tak? Trochę Pani mało inteligentnie wystawia te negatywne opinie ponieważ od jakiegoś czasu googluje w poszukiwaniu opinii na temat estetyki skupsk i juz po raz kolejny czytam identyczny, toczka w toczke tekst ale o całkiem innej osobie bo wcześniej czytałam to samo w opiniach o dr moszczynskiej, ma Pani takiego pecha do zabiegów czy taka wyjściowa twarz i urodę???
      • Gość: Anna Re: Odradzam!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.16, 16:45
        Potwierdzam, zenujący lekarz, tylko kasa
    • kutsu25 Re: zabiegi z kwasu hialuronowego lub botoksu 15.10.15, 12:48
      Najlepiej jak lekarz dobierze metodę ja osobiście miałem botulinę klinikamelitus.pl/zabiegi/usuwanie-zmarszczek-botulina
    • Gość: Anna Re: zabiegi z kwasu hialuronowego lub botoksu IP: *.47.43.193.ipv4.supernova.orange.pl 16.02.17, 09:32
      Odradzam gabinet I. Wnuk. Pazerność i brak profesji
    • annamaaj123 Re: zabiegi z kwasu hialuronowego lub botoksu 26.09.22, 16:36
      Sprawdź salon Perfect Look Clinic przy ul. Konarskiego. Ja co prawda tego zabiegu nie wykonywałam, ale wypełniałam usta kwasem hialuronowym, więc zmarszczki pewnie też mogą wypełnić!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka