Gość: marcel IP: 88.220.168.* 30.10.08, 15:39 Gdzie można najtaniej zjeść w Słupsku i za ile Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ania Re: najtańszy obiad IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.08, 15:37 Polecam serię barów Maja - na Leszczyńskiego i Kopernika. Tanio i rewelacyjne jedzonko, poza tym sympatyczny, "niebarowy" wystrój. Chyba jeszcze taniej, ale jak dla mnie mniej smacznie jest w barach Gaweł (w falowcu przy 3 Maja) i w Poranku (na Wojska Polskiego). Smacznego! Odpowiedz Link Zgłoś
agnes123 Re: najtańszy obiad 04.11.08, 16:24 Witam... ja mogę polecić CITY BAR przy ulicy Szczecińskiej .. jedzonko bardzo dobre i przede wszystkim taniutko :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: najtańszy obiad IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.08, 18:17 A w którym miejscu na Szczecińskiej to jest? I czy dowożą do domu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: student Re: najtańszy obiad IP: *.slupsk.vectranet.pl 28.04.09, 23:43 jestem nowy w tym miescie, gdzie moge zjesc? Odpowiedz Link Zgłoś
ziegula Re: najtańszy obiad 29.04.09, 09:50 ale chcesz chodzic stale na poslk czy raz na jakis czas.. city bar nadal istnieje w centrum w podkowie na stazynskiego ale podobno popsulo sie jedzenie.. wiem ze w CKP sa tanie obiady i dobre ale to pewnie dla Ciebie za daleko no i trzeba wykupic abonament Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a ja Re: najtańszy obiad IP: *.slupsk.vectranet.pl 30.04.09, 23:26 gawełek polecam:) Odpowiedz Link Zgłoś