IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 18.01.02, 18:30
Dzisiaj mi jakoś tak smutno .Przyszłam przed chwilą z pracy i siedzę sobie w
domku.Jakby ktoś chciał poklikać na czacie ,zapraszam na "o wszystkim".
Obserwuj wątek
    • Gość: Krzysiek Re: Czat IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 18.01.02, 18:53
      Idę. :)
      • Gość: Beki Re: Czat IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 18.01.02, 19:02
        Krzysiek? Ktos u nas nowy zawital... Nataliaa, sory, ale ja juz musze konczyc.
        Nie bedzie mnie na czacie, a szkoda. Trzymaj sie!
        • Gość: Nataliaa Re: Czat IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 18.01.02, 19:22
          Beki,mam nadzieję,że poklikamy kiedyś.I to w najbliżeszej przyszłości,bo w tej
          dalszej,to chyba interku w domu nie będę mieć. :(
          • Gość: Teddy Re: Czat IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 18.01.02, 19:25
            a czemu nie bedziesz miala?!
    • Gość: Pixi Re: Czat IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 18.01.02, 21:05
      Natalia, nie martw sie. Jest piatek! Jutro sie wyspisz i bedzie padal snieg
      (zapowiadaja), i nigdzie sie nie bedziesz spieszyc i bedzie kolorowiej...

Pomysl, niedlugo niedziela, a w niedziele wiesz co robimy, ogladamy AGENTA ! :-)
      (Ja Cie trzymam za slowo)!

Milego wieczoru
      (poczytaj sobie cos, a w razie jeszcze szarego nastroju wez ciepla kapiel).
      Pomoze.
    • Gość: Denik Re: Czat IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 18.01.02, 21:34
      Pixi oj niestety nie bedzie tak jak mowisz, Nataliaa idzie jutro do pracy. A
      snieg juz pada od jakos 18.
      Pozdrawiam
      • Gość: Agrest Re: Czat IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 18.01.02, 21:44
        A ja sie jutro bycze! Fajnie wstane sobie o 11 a czesc z Was bedzie na polmetku
        swoich prac. Ja luzik w pizamce, a Wy w nawale pracy. Ale nie martwcie sie,
        pomysle o Was! :-))
        • Gość: Nataliaa Re: Czat IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 19.01.02, 14:02
          Pixi: dziękuję.Kochana jesteś. :)
          Agrest:mam nadzieję,że pomyślałeś o nas-pracujących w sobotę.. ;)

A jak następnym razem będę na czacie,to dam tu znć.A może jak ktoś z Was
          będzie,to też tutaj resztę powiadomi?
          • Gość: Loona Re: Czat IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 19.01.02, 15:33
            Ja bywam czasami na czacie Słupsk, ale nikogo jeszcze o takich nickach jak Wy
            nie spotkalam. Macie te same nicki?
            • Gość: Nataliaa Re: Czat IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 20.01.02, 14:23
              Odpowiadając na pytania:1. Bo ktoś rezygnuje i ja też muszę. :(
              2.Ja na słupskim czacie nie siedzę (podobnie jak julka,Denik i Sabat(chyba on
              też).
              #.Ja mam taki sam nick.Denik też.Sabat inny i Julka czasami inny.
              • Gość: Damian Re: Czat IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 20.01.02, 15:03
                I kiedy sie odlaczysz?

Nie da sie nic zrobic zebys sie z kims innym podlaczyla?
                • Gość: Nataliaa Re: Czat IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 20.01.02, 15:34
                  Jeszcze nie wiem kiedy.
                  A gdyby ktoś miał ochotę poklikać-jestem na "o wszystkim".
                  • Gość: Nataliaa Re: Czat IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 20.01.02, 16:14
                    Sabaciku!Tak sobie krążysz po tym forum,a może byś tak na czat zawitał?
                    Wcale od Ciebie tego nie wymagam,ale no wchodzisz czy nie??? ;)
                    • Gość: Nataliaa Re: Czat IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 20.01.02, 19:49
                      Jestem,wiadomo gdzie.Zajrzy ktoś? (Damian? :) )
                      • Gość: Nataliaa Re: Czat IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 22.01.02, 19:10
                        Za chwilkę będę wiadomo gdzie i jakbyście mieli ochotę poklikać-zapraszam.
                        • Gość: Pixi Re: Czat IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 22.01.02, 19:28
                          Szkoda ze nie moge sobie dzisiaj z Toba poklikac (wiadomo gdzie). Wlasnie
                          ide... sie zdrzemnac (wczoraj do 5 nad ranem pracowalam nad pewnym projektem do
                          pracy i musze odrobine odespac). Wroce do swiadomosci pod wieczor.

Zaintrygowal mnie Twoj watek o klotni. Mam nadzieje ze wszystko OK, i nie
                          musialas dzisiaj nic z nikim sie sprzeczac. Jezeli jednak ktos Ci zrobil
                          przykrosc, to pamietaj o nas. U nas sie mozesz zawsze wyrzalic. Jestesmy z
                          Toba! :-)
                          • Gość: Nataliaa Re: Czat IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 22.01.02, 19:35
                            Pixi,po raz kolejny napiszę:kochana jesteś. :)
                            Mam nadzieję,że poklikamy kiedyś na czacie.Ja też do późna pracowałam i dziś
                            czeka mnie to samo.Ale cóź .Byle do piątku.:)
                            A mnie właśnie na czacie jakaś lesbijka podrywa.
                            Sabat a Ty co? Nie klikamy dzisiaj? :(
                            Andy sz i Damianku! Z wami też bym chętnie poklikała. :)
                            • Gość: Nataliaa Re: Czat IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 23.01.02, 21:21
                              :))
                              • Gość: Agrest Re: Czat IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 23.01.02, 21:36
                                A kto tutaj sie tak do mnie usmiecha?
                                • Gość: Nataliaa Re: Czat IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 23.01.02, 21:43
                                  Agreściku ja się tak uśmiecham byś na czat wszedł. :)))
                                  • Gość: El Dorad Re: Czat IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 23.01.02, 23:45
                                    A co ja mam zrobic jak mi nie chca zadne czaty dzialac bo zaraz zawiesza mi sie
                                    komputer? Agrest pewnie teraz z Toba po czacie buszuje, a ja tu siedze
                                    biedniutenki i zastawiam przynety na mojego ewentualnego rozmowce...
                                    • Gość: Nataliaa Re: Czat IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 23.01.02, 23:47
                                      Ja się na przynętę złapać nie dam!Ostatnio to mnie tak ignorowwaliście... :)
                                      • Gość: El Dorad Re: Czat IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 24.01.02, 00:18
                                        A jednak dalas sie zlapac. Odpisalas mi date urodzin! :-)))

A w ogole to co ty robisz w strefie nocy> Nigdy Cie nie bylo tak pozno.

Fajnie ze chociaz zamienilem z Toba zdanie.
                                        • Gość: Nataliaa Re:El Dorad-do Ciebie IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 24.01.02, 17:33
                                          Fajnie,że mnie nie zignorowałeś. :)
                                          Przyszłam po pracy zmęczona i położyłam się spać.No i jak się wyspałam,to sobie
                                          weszłam na forum.I na czat też.Fajnie,bo poznałam znowu ciekawe osoby.
                                          Spróbuj kiedyś wejść.Komp się nie zawiesi. :) Pozdrawiam.
                                          • Gość: Nataliaa Re:El Dorad-do Ciebie IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 25.01.02, 19:13
                                            I wszystko jasne? :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka