Gość: Nataliaa IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 18.01.02, 18:30 Dzisiaj mi jakoś tak smutno .Przyszłam przed chwilą z pracy i siedzę sobie w domku.Jakby ktoś chciał poklikać na czacie ,zapraszam na "o wszystkim". Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Beki Re: Czat IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 18.01.02, 19:02 Krzysiek? Ktos u nas nowy zawital... Nataliaa, sory, ale ja juz musze konczyc. Nie bedzie mnie na czacie, a szkoda. Trzymaj sie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nataliaa Re: Czat IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 18.01.02, 19:22 Beki,mam nadzieję,że poklikamy kiedyś.I to w najbliżeszej przyszłości,bo w tej dalszej,to chyba interku w domu nie będę mieć. :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Teddy Re: Czat IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 18.01.02, 19:25 a czemu nie bedziesz miala?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pixi Re: Czat IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 18.01.02, 21:05 Natalia, nie martw sie. Jest piatek! Jutro sie wyspisz i bedzie padal snieg (zapowiadaja), i nigdzie sie nie bedziesz spieszyc i bedzie kolorowiej... Pomysl, niedlugo niedziela, a w niedziele wiesz co robimy, ogladamy AGENTA ! :-) (Ja Cie trzymam za slowo)! Milego wieczoru (poczytaj sobie cos, a w razie jeszcze szarego nastroju wez ciepla kapiel). Pomoze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Denik Re: Czat IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 18.01.02, 21:34 Pixi oj niestety nie bedzie tak jak mowisz, Nataliaa idzie jutro do pracy. A snieg juz pada od jakos 18. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agrest Re: Czat IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 18.01.02, 21:44 A ja sie jutro bycze! Fajnie wstane sobie o 11 a czesc z Was bedzie na polmetku swoich prac. Ja luzik w pizamce, a Wy w nawale pracy. Ale nie martwcie sie, pomysle o Was! :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nataliaa Re: Czat IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 19.01.02, 14:02 Pixi: dziękuję.Kochana jesteś. :) Agrest:mam nadzieję,że pomyślałeś o nas-pracujących w sobotę.. ;) A jak następnym razem będę na czacie,to dam tu znć.A może jak ktoś z Was będzie,to też tutaj resztę powiadomi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Loona Re: Czat IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 19.01.02, 15:33 Ja bywam czasami na czacie Słupsk, ale nikogo jeszcze o takich nickach jak Wy nie spotkalam. Macie te same nicki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nataliaa Re: Czat IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 20.01.02, 14:23 Odpowiadając na pytania:1. Bo ktoś rezygnuje i ja też muszę. :( 2.Ja na słupskim czacie nie siedzę (podobnie jak julka,Denik i Sabat(chyba on też). #.Ja mam taki sam nick.Denik też.Sabat inny i Julka czasami inny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Damian Re: Czat IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 20.01.02, 15:03 I kiedy sie odlaczysz? Nie da sie nic zrobic zebys sie z kims innym podlaczyla? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nataliaa Re: Czat IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 20.01.02, 15:34 Jeszcze nie wiem kiedy. A gdyby ktoś miał ochotę poklikać-jestem na "o wszystkim". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nataliaa Re: Czat IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 20.01.02, 16:14 Sabaciku!Tak sobie krążysz po tym forum,a może byś tak na czat zawitał? Wcale od Ciebie tego nie wymagam,ale no wchodzisz czy nie??? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nataliaa Re: Czat IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 20.01.02, 19:49 Jestem,wiadomo gdzie.Zajrzy ktoś? (Damian? :) ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nataliaa Re: Czat IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 22.01.02, 19:10 Za chwilkę będę wiadomo gdzie i jakbyście mieli ochotę poklikać-zapraszam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pixi Re: Czat IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 22.01.02, 19:28 Szkoda ze nie moge sobie dzisiaj z Toba poklikac (wiadomo gdzie). Wlasnie ide... sie zdrzemnac (wczoraj do 5 nad ranem pracowalam nad pewnym projektem do pracy i musze odrobine odespac). Wroce do swiadomosci pod wieczor. Zaintrygowal mnie Twoj watek o klotni. Mam nadzieje ze wszystko OK, i nie musialas dzisiaj nic z nikim sie sprzeczac. Jezeli jednak ktos Ci zrobil przykrosc, to pamietaj o nas. U nas sie mozesz zawsze wyrzalic. Jestesmy z Toba! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nataliaa Re: Czat IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 22.01.02, 19:35 Pixi,po raz kolejny napiszę:kochana jesteś. :) Mam nadzieję,że poklikamy kiedyś na czacie.Ja też do późna pracowałam i dziś czeka mnie to samo.Ale cóź .Byle do piątku.:) A mnie właśnie na czacie jakaś lesbijka podrywa. Sabat a Ty co? Nie klikamy dzisiaj? :( Andy sz i Damianku! Z wami też bym chętnie poklikała. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agrest Re: Czat IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 23.01.02, 21:36 A kto tutaj sie tak do mnie usmiecha? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nataliaa Re: Czat IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 23.01.02, 21:43 Agreściku ja się tak uśmiecham byś na czat wszedł. :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: El Dorad Re: Czat IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 23.01.02, 23:45 A co ja mam zrobic jak mi nie chca zadne czaty dzialac bo zaraz zawiesza mi sie komputer? Agrest pewnie teraz z Toba po czacie buszuje, a ja tu siedze biedniutenki i zastawiam przynety na mojego ewentualnego rozmowce... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nataliaa Re: Czat IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 23.01.02, 23:47 Ja się na przynętę złapać nie dam!Ostatnio to mnie tak ignorowwaliście... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: El Dorad Re: Czat IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 24.01.02, 00:18 A jednak dalas sie zlapac. Odpisalas mi date urodzin! :-))) A w ogole to co ty robisz w strefie nocy> Nigdy Cie nie bylo tak pozno. Fajnie ze chociaz zamienilem z Toba zdanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nataliaa Re:El Dorad-do Ciebie IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 24.01.02, 17:33 Fajnie,że mnie nie zignorowałeś. :) Przyszłam po pracy zmęczona i położyłam się spać.No i jak się wyspałam,to sobie weszłam na forum.I na czat też.Fajnie,bo poznałam znowu ciekawe osoby. Spróbuj kiedyś wejść.Komp się nie zawiesi. :) Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nataliaa Re:El Dorad-do Ciebie IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 25.01.02, 19:13 I wszystko jasne? :) Odpowiedz Link Zgłoś