Gość: anka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.02.09, 15:23 poradźcie coś, wyraźcie swoje opinie! Chodzi w zasadzie o tzw prezentera muzycznego. A w ogóle lepiej (taniej, korzystniej, weselej itp) wziąć takiego dj, czy orkiestrę? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: anka Re: a jaki dj na wesele? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.02.09, 10:15 Heeeeeeeeeeeeej! Naprawdę nikt nie miał dj-a? Wszyscy tylko orkiestry? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dj.baron Re: a jaki dj na wesele? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.09, 22:08 dj.baron - wesele, poprawiny, urodziny, andrzejki, sylwester, karnawał, studniówki i inne Oferuję Państwu szeroki wachlarz usług oraz elastyczne warunki współpracy . Muzyczny profesjonalizm. Bogate doświadczenie. Szeroki i urozmaicony, a przede wszystkim szczególny repertuar dobrany według Państwa życzenia. Profesjonalny sprzęt nagłośnieniowy, oświetleniowy, wytwornica dymu, rzutnik karaoke. Wystrzałowe oczepiny , super zabawy i różnorodne konkursy. Wysoką kulturę osobistą . Całkowitą abstynencję podczas trwania imprezy . Świetny kontakt z gośćmi. ZABAWĘ DO BIAŁEGO RANA ! ! ! Email: dj.baron@wp.pl Telefon: 606 524 599 baron.gweb.pl/ www.planujemywesele.pl/3608-djbaron Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agusi4 Re: a jaki dj na wesele? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.09, 12:43 Moim zdaniem lepiej Dj. Orkiestra moim zdaniem to staromodne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: a jaki dj na wesele? IP: *.slp.vectranet.pl 09.02.09, 23:38 a masz jakieś typy co do osoby prezentera muzycznego? (Też uważam, że dj lepiej, bo ma więcej możliwości: łatwiej jest przygotować nagrania, niż nauczyć się piosenek) Odpowiedz Link Zgłoś
agaescape2 [...] 10.02.09, 17:08 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: a jaki dj na wesele? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.02.09, 14:53 a drogi ten dj? Mnie przed ostateczną decyzją co do dj-a powstrzymuje jeszcze obawa o to, kto (on, czy organizator, czyli my-młodzi) jest zobowiązany uiścić opłatę na rzecz ZAIKSa. W przypadku orkiestry to jest jasne: orkiestra, ale jeśli chodzi o dja to już to wcale nie jest takie proste, a nie chciałabym mieć nalotu niepowołanych osób w czasie wesela i jeszcze, żeby mi jakąś karę wlepili. I tak juz się wykosztujemy. Zastanawialiście się w ogóle nad tym? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polecam dja sylver [...] IP: 88.220.105.* 03.03.09, 15:28 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kazik dj IP: 96.18.162.* 03.03.09, 19:57 wszyscy sie uciesza,kiedy wynajmie sie mlodego lub mloda sasiadke, ktora bedzie operowala magnetofonem albo nawet adapterem.tanio i wesolo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magdalena Re: a jaki dj na wesele? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.09, 22:55 DJ RAFALSKI! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mariola Re: a jaki dj na wesele? IP: *.tlght.metro.digiweb.ie 07.04.09, 00:25 W Słupsku polecam Dja Sebastiana, gral u moich dwóch kuzynek i u mojej przyjaciółki, zabawa do białego rana, super. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mariola Re: a jaki dj na wesele? IP: *.tlght.metro.digiweb.ie 07.04.09, 00:27 jak chcesz numer telefonu to moge zapytac kuzynek, daj email to Ci wysle Odpowiedz Link Zgłoś
weronika7190 polecam 07.04.09, 19:49 Miałam wesele. Polecam ich (tu jest ich stronka) www.130db.pl. Są świetni. robią super zabawy a i z muzyką nie ma problemu grają wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
weronika7190 Re: a jaki dj na wesele? 07.04.09, 20:07 Polecam ich (tu jest ich stronka) www.130db.pl. Są świetni. robią super zabawy a i z muzyką nie ma problemu grają wszystko. Jest to duet dj oraz konferansjer. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: google.com Re: a jaki dj na wesele? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.09, 23:34 www.djrafalski.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: w-zetka Re: a jaki dj na wesele? IP: 217.10.24.* 21.08.09, 08:07 my planujemy dj-a na weselicho. a slyszeliscie o niejakim pawle matusiaku? on sie oglasza w necie jako dj ze słupska. Zna go ktos? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pankracy Re: a jaki dj na wesele? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.09, 14:44 www.djwodzirej.com.pl/ Profesjonalista - satysfakcja w 100% Polecam w oparciu o własne doświadczenia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Młoda Para Re: a jaki dj na wesele? IP: *.ms.pl 27.08.09, 15:43 Polecamy Dja Pawła Tutkę, udane wesele gwarantowane. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aa Re: a jaki dj na wesele? IP: *.slupsk.vectranet.pl 01.09.09, 08:14 Paweł Tutka!!! Też zdecydowanie polecam! Właśnie jestem po weselu - i to własnym :-) Było to pierwsze wesele, w którym uczestniczyłam, a na którym nie było orkiestry tylko dj. Zaryzykowaliśmy więc. Ale nie rozczarowaliśmy się w żadnym razie. Teraz jestem pewna, że dj to zdecydowanie lepsze rozwiazanie, niż orkiestra. A do tego jeszcze TAKI DJ!!!! Znaleźliśmy go przypadkowo, ale okazał klasę i profesjonalizm. Teraz, z perspektywy, widzę, że jeśli ktoś chce mieć wesele na poziomie, bez obciachowej muzyki, głupich, żenujących konkursów, może bez wahania zdecydować się na Pawła Tutkę. Świetny, skromny człowiek, dla którego ważniejsza od niego samego, jest na weselu młoda para i to ona ma być gwiazdą wesela a nie on. Odwalił kawał dobrej roboty. Zaangażowany w to, co robi. Zarówno my, jak i goście zadowoleni. Poprowadził nasze wesele kreatywnie, serwując muzykę ze smakiem - okazuje się, że można bawić się na weselu przy muzyce innej, niż disco polo - choć, jestem pewna, że gdyby ktoś się uparł i chciał disco polo, on by równie dobrze poprowadził zabawę przy tego typu muzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Weroniczka a jaki dj na wesele? ... ja poleczamy łukasza Cie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.11, 02:57 My polecamy naszego dja jego strona w necie to www.djmoi.pl nazywa się Łukasz Ciesiółka działa na terenie województw kujawsko-pomorskiego i wielkopolskiego nasze wesele odbyło się w Grudziądzu 10 września. Wzieliśmy go zupełnie w ciemno, a okazał się najmilsza niespodzianka wesela:) Gostek na poziomie, organizował dużo zabaw integracyjnych. Wszystko fajne i ze smakiem i fajnym poczuciem humoru. W sumie nawet nie musieliśmy za dużo z nim ustalać. Wyslałam mu tylko nasza 1 piosenkę, jak maja wyglądać podziękowania i jaki rodzaj muzyki chcemy i to wszystko. Reszta zajał się sam. Goście bardzo go chwalili i nawet siostra go chciała wynająć, ale niestety nie mał już wolnego terminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: O! Re: a jaki dj na wesele? ... ja poleczamy łukasza IP: *.dynamic.chello.pl 27.12.11, 13:39 Polecam Dj Mary Kłak, która grała na moim weselu oraz weselach moich znajomych. Dzięki niej przyjęcie weselne odbyło się bez obciachu, bawili się wszyscy zarówno przy retro jak i przy współczesnych rytmach. Szczególnie sprawdziły się rock'n'rolle jej wykonaniu, które połączyły wszystkie pokolenia. Tańczyli nawet moi dziadkowie. Kontakt do niej znajdziecie na stronie www.petryczko.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Eliza Re: a jaki dj na wesele? ... ja poleczamy łukasza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.15, 17:58 Całkiem przypadkowo natrafiłam na ten post kilka miesięcy temu teraz jestem już Mężatką bo 17 stycznia 2015 był mój ślub. A na naszym weselu grał właśnie Pan DJ Łukasz Ciesiółka Naprawdę Było SUPERR Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tatiana Re: a jaki dj na wesele? ... ja polecam djsadki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.15, 14:06 Dzięki temu ogłoszeniu trafiliśmy do Pana Łukasza Jesteśmy bardzo zadowoleni jest świetny ma super sprzęt i świetne aranże polecamy DJ na Wesele - Łukasz Ciesiółka to jego strona a tel 721 951 421 Polecamy wszystkim zakochanym parą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pan mlody Re: a jaki dj na wesele? IP: 90.156.114.* 11.09.09, 19:08 Inner-G Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Jaki dj na wesele? IP: *.slupsk.vectranet.pl 27.10.09, 18:45 Polecam www.djslupsk.pl , byłam w 100% zadowolona z wesela, które prowadził Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: panna mloda Re: a jaki dj na wesele? IP: *.lei3.cable.ntl.com 30.10.09, 23:54 zdecydowanie NIE POLECAM dj-a o imieniu Pawel Tutka. Nic specjalnego, puszczal tylko nagranie z kompa, pare konkursow. Jest dosc dretwy, nie potrafil komentowac wesela. Malo aktywny, oraz drogi. Cena nie adekwatna do uslugi. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kamil Re: a jaki dj na wesele? IP: *.slupsk.vectranet.pl 08.11.09, 09:39 Wszedłem przejrzeć ten wątek, pomimo tego, że jest on stosunkowo stary i byłem zszokowany, że ani razu nie przewinęło się nazwisko Pana Arkadiusza Mięczewskiego. Słyszałem kilku lokalnych tzw. DJ-ów, lecz niestety przy wspomnianym przeze mnie Wodzireju, gdyż pełni on właśnie taką rolę podczas wesel, cała reszta to w zasadzie przeciętność. Jeśli przy Panu Arkadiuszu można mówić o jakiś minusach to są to jedynie terminy - niestety Jego kalendarz jest bardzo mocno napięty i rezerwacji należy dokonywać duuużo wcześniej, a i tak nie daje to żadnej pewności, gdyż tu należałoby tak planować wesele, żeby się nie wstrzelić np. w pokaz sztucznych ogni, mecz czarnych, itp. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: panna mloda tez Re: a jaki dj na wesele? IP: *.slupsk.vectranet.pl 22.11.09, 20:47 Najiperw bylam swiadkowa u przyjaciolki, gdzie gral Sebastian Piekarczyk, potem sama zarezerwowalam go na swoje wesele. Rewelacja, z czystym sercem polecam!! Oba wesela byly rewelacyjnie poprowadzone! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wwwkoza Re: a jaki dj na wesele? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.09, 20:16 Z czystym sumieniem polecam DJ - a PRZERWĘ. Jesst chyba z żukowa, ale lepszego nie znam. Na swoim weselu miałam orkiestrę, ale byałam na kilku imprezach prowdzonych przez niego i sądzę, że odbry dj lepszy jest stokroć od orkiestry. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GOSC Re: a jaki dj na wesele? IP: *.centertel.pl 26.01.10, 22:13 ZGADZAM SIE W 100 % PROCENTACH!! REWELACA :)) BYŁ U MNIE NA WESELU I PORPAWINACH I BYLO NAPRAWDE EKSTRA! PODAM DO NIEGO NR MAM NADZIEJE ZE SIE NIE OBRAZI ;) 888759161 SŁYSZAŁAM ZE NIE DŁUGO BEDZIE MIAŁ RÓWZNIEZ STRONE W INTERNECIE :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Talka Re: a jaki dj na wesele? IP: 83.2.24.* 05.02.10, 15:41 Ja również polecam DJ'a. Na naszym weselu (pół roku temu)grał dj Sebastian Piekarczyk, cena za wesele 1100zł, za poprawiny 50 zł za godzinę. Miał świetną muzykę, goście byli zachwyceni, jeżeli komuś zależy na konkursach i na długich oczepinach, to musi to dokładnie omówić z Sebastianem. My w założeniu też mieliśmy konkursy, no ale nic z tego nie wyszło, nasi goście tak świetnie się bawili, że nie trzeba było robić żadnych konkursów. Polecam również zespół Odlotowy Duet, to jest dj plus wokalistka. Za wesele biorą 1300zł, a za poprawiny 500zł. Potrafią rozruszać ludzi. Bardzo pozytywni ludzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mała Re: a jaki dj na wesele? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.10, 16:38 a jak się z nim skontaktować?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: a jaki dj na wesele? IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 06.06.10, 15:55 Czy można prosić o telefon do dja Sebastiana Piekarczyka? Dziękuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: a jaki dj na wesele? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.10, 16:06 Ja również prosiłabym o numer do Sebastiana Piekarczyka .Z góry dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: a jaki dj na wesele? IP: 77.236.11.* 31.05.10, 13:27 Jak na wesele to tylko Dj Paweł Tutka:))!!!!! jestem zachwycona:) z resztą nie tylko ja, wszyscy goście zgodnie stwierdzili, że było to najfajniejsze wesele na jakim byli. Jest w tym gigantyczna zasługa Dj Pawła Tutki. Przesympatyczny, kulturalny, cierpliwy i bardzo miły dla gości. Prowadzi wesołe, niekrępujące zabawy. Muzyczkę puszczał świetną, goście nie chcięli schodzić z parkietu (ci starsi i ci młodsi):) nawet jeść nie chcieli:))) na poprawinach było karaoke:) REWELACJA!!! REWELACJA!!! REWELACJA!!! Dzięki temu, że był Dj atmosfera była rozluźniona i baaaardzo wesoła. Goście przez to, że dużo tańczyli nie pospijali się jak to często na weselach bywa i zeszli z parkietu po 5 nad ranem:)) Bardzo mi się podobało, że wszyscy bawili się ze sobą (nawet nieśmiałe nastolatki szalały) bo wszystkie utwory puszczane przez Dja Tutkę były powszechnie znane i lubiane:) Na prawdę nie bójcie się i bierzcie dja na wesele!!! Pawła Tutkę i będziecie w 100% zadowoleni:)) Rodzice chcięli orkiestrę i jestem przeszczęśliwa, że im nie uległam:)) Pawłowi Tutce będę wdzięczna do końca życia:)) Kiedy usłyszałam Michaela Buble jak weszłam na salę weselną to wiedziałam, że wszystko będzie wspaniale, jednak zabawa przeszła moje najśmielsze oczekiwania:)) nikt nie fałszował, piosenki były takie jakie znamy a nie grane wolniej lub szybciej, dj miał internet i nie było dla niego piosenki nie do puszczenia:)) REWELACJA REWELACJA REWELACJA!!! Pozdrawiamy Pawła i dziękujemy mu za wspaniały weekend weselny:) na rocznice też Ciebie zamawiamy:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: a jaki dj na wesele? IP: *.179.wmc.com.pl 09.10.10, 10:02 A ktoś miał p. Marka Rogale na weselu może? Proszę o opinie. Dzieki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: a jaki dj na wesele? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.02.11, 13:05 Minęło dwa tygodnie od imprezki na której grał DJ.Maro i jestem nadal pod wrażeniem !!! :).Muzaaa po prostu rewalka,światła,bajery ,sprzęt :))),jak zagrał tak tańczyli ;)stoły puste parkiet pełny ;).Impreza była nieziemska :))).Dj Maro to strzał w dziesiątkę !!!!! Ja i moi znajomi polecamy 100% z czystym sumieniem ;)))))))))))).Pozdrowienia dla naszego Dj :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MArta Re: a jaki dj na wesele? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.02.11, 13:06 www.djmaro.net.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miunia Re: a jaki dj na wesele? IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 25.02.11, 21:06 hmmm Dobrze że maro grał a nie miro bo okoniewski już nie jedną impreze powalił muzyk od 7 boleści. Odpowiedz Link Zgłoś
anorexianervosa Re: a jaki dj na wesele? 27.02.11, 15:29 hej na moim weselu był DJ i było SUPER! gość obejmuje cały dolny śląsk podaje nr: 505-93-93-33 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iwona Re: a jaki dj na wesele? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.04.11, 19:44 a ja polecam DJ MARO www.djmaro.net.pl www.favore.pl/271052_dj-na-wesele-slupsk-koszalin-gdansk-poznan-torun-pomorskie.html Odpowiedz Link Zgłoś
electradj Re: a jaki dj na wesele? 20.04.11, 11:37 Woman Electra DeeJay www.edj.l-4.com.pl Zapraszam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DJ Galix Re: a jaki dj na wesele? IP: *.komnetpc.pl.z.tpnet.pl 12.08.11, 13:40 Witam, Jeśli ma to być orkiestra to tylko prawdziwa, która składa się co najmniej z 4 osób. Urok polega na tym, że grają na żywo i im utwory bliższe oryginału, tym lepszy zespół (nie licząc samego prowadzenia) Pozostaje jeszcze masterowanie zespołu, czyli ustawienia - tu często jest problem bo nagle okazuje się, że gitara jest za głośno i drażni ucho lub wokalistka za bardzo krzyczy. W przypadku DJ-a o takie rzeczy nie trzeba się martwić, ale zwraca się uwagę na zupełnie coś innego. Wiadomy jest fakt, że DJ musi zaskoczyć czymś innym i chodzi tutaj o kilka ważnych rzeczy : Po pierwsze kiedy wchodzimy na sale powinniśmy zauważyć dużą ilość kolorowych świateł i innych gadgetów. DJ powinien mieć bardzo dobry sprzęt nagłośnieniowy, aby oryginalne utwory brzmiały lepiej, niż na najlepszym zestawie audio w naszym domu. Powinien być DJ-em, Prezenterem i Wodzirejem w jednym. Pozdrawiam. DJ Galix Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iwona Re: a jaki dj na wesele? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.08.11, 19:00 Polecam DJ MARO www.djmaro.net.pl :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: a jaki dj na wesele? IP: *.limes.com.pl 28.09.11, 19:55 Polecam DJ'seventy. Był na moim weselu, wszytscy sobie go zachwalali, imprezę poprowadził badzo fajnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paulina Sebastian Piekarczyk -Odradzam! IP: *.multi-play.net.pl 02.10.11, 11:29 Witam! Dj Sebastian Piekarczyk, który został nam polecony przez Marka Rogalę i "zarezerwowany" przez nas ponad rok przed ślubem, poinformował nas, że niestety nie dotrze na nasze wesele... w piątek o godzinie 19.30!!!! Czyli niecałe 24 h przed naszym weselem! Na początku wszystko wyglądało profesjonalnie, spotkał się z nami w celu omówienia szczegółów, zrobił b. dobre wrażenie. Podejrzane (choć jeszcze nie wtedy) wydało mi się jego ignoranckie zachowanie, gdy w środę, 3 dni przed weselem zadzwoniłam do Niego z prośbą o odpisanie na maila, ponieważ wysłałam zgodnie z naszymi wcześniejszymi ustaleniami listę piosenek i prośbę o wysłanie listy konkursów. Pan Piekarczyk... uwaga... zapytał się gdzie się odbywa moje wesele (na początku rozmowy podałam datę, więc ciekawe ile tych wesel miał zapisanych na ten konkretny dzień?!). Ale nie zaniepokoiło mnie to wtedy. Niestety, odpowiedzi się nie doczekałam, więc od piątku rana zaczęłam wydzwaniać do Pana Piekarczyka. Dodzwoniłam się dopiero o 19.30 i wtedy usłyszałam, że są sztormy na Bałtyku i on ze Szwecji nie wypłynie... Nie wiem jakim cudem były tam sztormy, bo w Polsce piękna pogoda. (wesele miałam 17.09). Ale ok. Załatwił nam DJa - super, że akurat ten DJ miał wolny termin!!!!!!! Niestety, nie pofatygował się, żeby przesłać mu listę z naszymi ustaleniami, więc wszystko trzeba było dogadywać na ostatnią chwilę, w piątek wieczorem. (nie po to szukałam DJa rok wcześniej, żeby potem martwić się dzień przed weselem jak zagra i czy w ogóle zagra;/) Na szczęście DJ, który go zastąpił wykonał super robotę - całkowicie sprostał wymaganiom,ludzie bawili się znakomicie, ale nie chcę w tym wątku go polecać bo nie chcę żeby się kojarzył z Sebastianem Piekarczykiem, jak ktoś chce na niego namiar, proszę o kontakt: paulkaaa_k@hotmail.com Wracając do wątku o Panu Piekarczyku, zrobiłam mały research i znalazłam parę, którą potraktował w tym roku dokładnie w ten sam sposób!!!!! Coś nieprawdopodobnego!!!! Oni powiedzieli, że jak się później okazało - Pan Piekarczyk ma w d**** wesela, jak chce to gra jak nie to nie - wystawia młodych w tak ważnym dniu w ostatniej chwili, bo sam gra na promach i tam zarabia kokosy, więc wesela mu wiszą. Spotkaliśmy z mężem przypadkowo pana Piekarczyka 2 dni po naszym weselu i powiedzieliśmy Mu co o nim sądzimy prosto w oczy. Widać, że było Mu głupio i jedyne co potrafił odpowiedzieć to, że "najważniejsze że wszystko się udało". Tak, ale nie dzięki niemu!!!! Nie polecam tego pana, jeśli chcecie mieć pewność, że DJ dojedzie na Wasze wesele to nie wybierajcie go!!!! Podałam maila, jak ktoś chce więcej informacji, zapraszam do kontaktu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arec Nowak Re: Sebastian Piekarczyk -Odradzam! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.11, 00:54 Intuicyjnie proste zjawisko twórczości – kreatywność, to cecha która łączy nasz zespół od ponad 10 lat. Proces ten pociąga za sobą powstawanie nowych idei oraz praktycznych rozwiązań dla naszych klientów z zakresu oświetlenia, nagłośnienia i prowadzenia wszelkiego rodzaju imprez. Wszystkie projekty i realizacje są opracowywane indywidualnie oraz oparte są przede wszystkim na naszym doświadczeniu połączonym z oczekiwaniami klienta. Działamy na najwyższym poziomie możliwości w kierunku spełnienia marzeń i pragnień naszych klientów, przy jednoznacznym zachowaniu równowagi pomiędzy dobrym smakiem, milą atmosferą, zabawą, a czasem nawet szaleństwem. Dzięki naszemu zaangażowaniu dostosowujemy i poszerzamy naszą ofertę do oczekiwań naszych klientów. Innowacyjne pomysły oraz rozwiązania sprawiają, iż każda impreza jest wyjątkowa. Szeroki wachlarz naszej oferty pozwala dostosować się zarówno technicznie jak i cenowo do Państwa oczekiwań. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: Sebastian Piekarczyk -Odradzam! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.11, 13:26 Byłem na trzech weselach, gdzie dj-em był Rogalik (Marek Rogala). Uważam, że jest bardzo dobry. fajne jest przede wszystkim to, ze potrafi wyczuć ludzi i naprawdę trzymać ich na parkiecie. Ma dobrą gadkę. No profeska. Naprawdę. Miły, solidny. Żeby nie było - był też na moim weselu. Panie Marku - pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sylwia DJ godny polecenia :) IP: *.play-internet.pl 19.10.11, 18:58 Chciałabym podzielić się ze wszystkimi poszukującymi DJ na swoje wesele :) Poszukiwania DJ to nie prosta sprawa, biorąc pod uwagę setki ogłaszających się. My znaleźliśmy swojego bardzo przypadkowo, odwiedzając jego stronę, też przypadkowo znalezioną. Jak się później okazało nasz znajomy fotograf, który robił u nas zdjęcia bywał na weselach prowadzonych przez Konrada Smocznego. Po spotkaniu uznaliśmy,że człowiek godny zaufania,kulturalny i najważniejsze ma takie podejście do wesela jak i my. Wszystko utrzymane w klimacie wysublimowanego smaku, muzyka nie dająca zejść z parkietu, w trakcie posiłków sączący się smooth jazz. Bez biesiadnych pioseneczek i zawodzenia. Oczepiny przezabawne i przede wszystkim kulturalne zabawy. Jeśli ktoś lubi takie klimaty i nie koniecznie marzy o tradycyjnym biesiadnym weselu to z czystym sumieniem POLECAM Konrada Smocznego. Jeśli ktoś chciałby więcej informacji to proszę o e/m sylwil_a4t@o2.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: djravi Re: a jaki dj na wesele? IP: *.class96.petrotel.pl 21.11.11, 13:55 DJ PROFESJONALNA OBSŁUGA WESEL, BALI ,STUDNIÓWEK ,DYSKOTEK,PIKNIKI IMPREZY ZAKŁADOWE 18STKI ORAZ WSZELKIEGO TYPU IMPREZY MUZYCZNE WŁASNY SPRZET ORAZ OŚWIETLENIE NAGŁOSNIE KAŻDY RODZAJ SALI . tanio SOLIDNIE I NA KAŻDA KIESZEŃ .DUŻY PROFESJONALIZM LICZY SIĘ KLIJENT I ZADOWOLENIE . WSZĘDZIE DOJADĘ .TEL. 609499766 Ogłoszeniodawca: WŁAŚCICIEL Telefon: 609 499 766 Adres e-mail.: djravi@amorki.pl drugi numer tel.797141388 strona internetowa djravi.bnx.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: super dj Re: a jaki dj na wesele? IP: *.102.c70.petrotel.pl 19.06.12, 15:39 DJ PROFESJONALNA OBSŁUGA WESEL, BALI ,STUDNIÓWEK ,DYSKOTEK,PIKNIKI IMPREZY ZAKŁADOWE 18STKI ORAZ WSZELKIEGO TYPU IMPREZY MUZYCZNE WŁASNY SPRZET ORAZ OŚWIETLENIE NAGŁOSNIE KAŻDY RODZAJ SALI . tanio SOLIDNIE I NA KAŻDA KIESZEŃ .DUŻY PROFESJONALIZM LICZY SIĘ KLIJENT I ZADOWOLENIE . WSZĘDZIE DOJADĘ .TEL.518391029 Ogłoszeniodawca: WŁAŚCICIEL Telefon: 518391029 Adres e-mail.: djravi@amorki.pl drugi numer tel.798551955 strona internetowa djravi.bnx.pl do obejrzenia płyta demo jeszcze parę wolnych terminów 2012 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DJ MARO Re: a jaki dj na wesele? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.12.11, 19:19 Mam na imię Marek Walawicz, od dwudziestu lat wykonuję zawód prezentera muzycznego. Muzyka jest moim drugim życiem, jest moją pasją, zamiłowaniem i hobby. Bawiąc moją publiczność robię wszystko, by nadać klimat, ukazać czar i zrobić najlepszą z imprez, na jakiej jej uczestnicy byli. Profesjonalny? Z całą pewnością! Towarzyski? Bez dwóch zdań! Jedyny w swoim rodzaju? Oczywiście! Taki właśnie jestem ja, DJ Maro, który pragnie swoją osobą i wykonywaną pracą, uświetnić wszelkie Wasze zabawy, uroczystości i inne ważne wydarzenia. Zajmuję się zarówno przygotowaniem imprez pod względem merytorycznym, jak również i technicznym. Działam na weselach, osiemnastkach, imprezach i innych eventach. Wciąż jestem otwarty na nowe propozycje i pragnę swoją osobą i muzyką, która gram, nieść radość, szczęście i pełne zadowolenie. Muzykę dobieram do każdej imprezy indywidualnie, starając się zrobić wszystko, by w pełni spełnić życzenia osób tam się bawiących. Same znane kawałki, tylko oryginalne wykonania, tylko najlepsza muzyka. Zawsze potrafię odnaleźć się w danej roli, dostosowując się do gustów osób, dla których gram. Jeśli profesjonalny i dobry DJ- to tylko i wyłącznie DJ Maro. Mam odpowiedni sprzęt nagłośnieniowy, oświetleniowy i DJ’ski. Żadna impreza nie jest w stanie dorównać tej, którą ja sam organizuję. Nie wierzysz? Ja Ci to gwarantuję, więc przekonaj się już teraz o tym sam! www.djmaro.net.pl tel 505030046 www.weselezklasa.pl/dj-na-wesele-slupsk-koszalin-szczecin-trojmiasto,ogloszenie,5324,ogloszenia-weselne.html#1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Katarzynka Re: a jaki dj na wesele? IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 04.01.12, 20:09 Ja z własnego doświadczenia polecam wszystkim Daniela Stolarczyka :) Młoda, bardzo kreatywna osoba, i po nim naprawdę widać, że robi to z przyjemnością. Podchodzi bardzo profesjonalnie do sprawy, dostosował się do naszych wymagań w stu procentach. Wiadomo że pewnie rzeczy doradził ale bardzo trafnie. Wszyscy goście byli zadowoleni. A najlepsze jest to że za taką profesjonalną obsługę muzyczną wesela wziął śmieszne pieniądze. Myśleliśmy że im drożej tym lepiej a okazało się że wcale nie. Ja zapłaciłam coś około 1700 zł wtedy a moja koleżanka w tym samym roku miała wesele i zapłaciła 2500 a trzeba przyznać że u niej było do dupy co sama stwierdziła porównując do naszego wesela. Z tego co pamiętam to ma bardzo elastyczną ofertę i można skorzystać z wielu bajerów, my też korzystaliśmy. I jesteśmy bardzo zadowoleni, a dowodem na to że goście też jest fakt że za dwa tygodnie bawię się u mojej koleżanki właśnie przy muzyce tego dja :) ma swoją stronę więc możecie poczytać ale np. zdjęcia przykladowe to nam mailem wysyłał. stolarczyksound.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
duolecho Re: a jaki dj na wesele? 07.01.12, 01:23 Gość portalu: anka napisał(a): > poradźcie coś, wyraźcie swoje opinie! > Chodzi w zasadzie o tzw prezentera muzycznego. > A w ogóle lepiej (taniej, korzystniej, weselej itp) wziąć takiego > dj, czy orkiestrę? Witam! Pozdrawiam i dzieki za pojecie prezentera muzyczengo, bo dj i prezenter to niekoniecznie to samo... Sensowny jest zestaw wodzirej + prezenter + zespół, ale to kwestia kasy... Po podpowiedzi proponuję zajrzeć na moją stronę internetową www.studio-duo.com i jeszcze: tablica.pl/oferta/dj-prezenter-i-wodzirej-na-wesele-ID8RMn.html Pozdrawiam Leszek (prezenter muzyczny.. :) ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciek i emilia Re: a jaki dj na wesele? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.12, 14:29 Cześć słuchaj my mielismy super prezentera muzycznego, który świetnie prowadził całe wesele od początku do końca jak kapela. Nazywa się Arkadiusz Nowak, strona chyba www.arecnowak.pl, wpisz w youtube to znajdziesz. Nawet wydaje mi sie że lepiej grał od kapeli bo nie fałszował. Muzykę grał od rock&rolla po marlon5 itp. Mniej więcej godzina grania i zabawy na 10 min przerwy w której leciała spokojna muzyka. My zażyczyliśmy sobie w przerwach przyspiewki ale jak ktoś woli może mu zagrac np. georga michaela. Świetnie doswietlił nam sale i to nie jakimiś kolorofonami reagujacymi na dźwięk tylko mieliśmy ruchome głowy i listwy ledowe dookoła sali. Było naprawdę ślicznie. Na oczepiny doradził nam zabawy przy których ludzie mało z krzesełek ze smiechu nie popadali. Polecam gorąco jest naprawde świetny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arecnowak.pl Re: a jaki dj na wesele? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.12, 18:30 recnowak.plNIE PRZEPŁACAJ !!! Drodzy Państwo, drodzy klienci organizujący przyjęcia, imprezy, zabawy, eventy, studniówki, osiemnastki oraz wesela zastanówcie się nad wyborem Dee Jay-a na tą wyjątkową okazję. Często spotykamy się z opiniami negatywnymi na temat Naszej pracy. Po bardziej wnikliwej rozmowie dowiadujemy się, że klient sugerował się niską ceną usługi np. 500 zł. Od samego początku oceniajcie podejście do klienta, wygląd osobowość oraz sprzęt jakim dysponuje i co dodatkowo może nam zaoferować. Oczekujcie propozycji i doradztwa, przecież zatrudniacie profesjonalistę, a nie partacza. Założę się, że większość z Was przyzna mi rację, iż Dee Jay ze sprzętem, grający za 1000 zł nie spełnił żadnych warunków wcześniejszej umowy. Po prostu puszczacz byle czego. Każdy pracuje by zarabiać więc powinien cenić swoją pracę. Jako Dee Jay-e, prezenterzy, realizatorzy dźwięku i oświetlenia jesteśmy osobami, które reprezentują swojego klienta przed jego gośćmi. Zanim więc wybierzesz kogoś bez jedynki na przodzie, w dresie lub z komputerem, rzucający teksty z rękawa typu " dobra, to tak i tak i jakoś będzie kierowniku. No!!!", zastanów się jak będziesz reprezentowany przez tego osobnika przed swoimi gośćmi. Jeśli DJ nie zna swojej ceny, to nie zna też ceny zaufania, przyjaźni, sprzętu jakim dysponuje, a także wartości muzyki grając z pirackich nagrań. Dodatkowo przypominam, że Dj-e piraci, to przestępcy. Kradnąc własność intelektualną, popełniają czyn zabroniony. Kończąc mój artykuł zapytam otwarcie: KTO Z WAS CHCE ZATRUDNIAĆ ZŁODZIEJA??? A może zaprosić go do domu?Dodatkowo pomyśl, czy warto ryzykować powodzenie imprezy, kimś kto przyciągnie Cie atrakcyjna, dumpingową ceną, i cy zarobi choć na jedna zapłacona mu złotówkę? Pozdrawiam Arec Nowak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mixuss Re: a jaki dj na wesele? IP: *.siedlce.domtel.com.pl 29.01.12, 01:51 DJ MIXUSS SIEDLCE Szukasz profesjonalnego DJ'a na studniówke , wesele , poprawiny , dancing , bankiet ? Zapraszam do zapoznania się z Moją ofertą DJ'a - prezentera muzycznego. Największym plusem mojej oferty jest fakt, że gram utwory w oryginalnych wykonaniach takich jakie każdy lubi i zna. Jako DJ staram się przede wszystkim dopasować muzykę do bawiących się gości grając wyłącznie najbardziej znane i taneczne przeboje. Przed każdą imprezą ustalany jest z klientem szczegółowy repertuar. TEL883025601 Dlaczego DJ MIXUSS to dobry wybór ? Zawsze dopasowuję muzykę do charakteru imprezy, przed każdą zabawą ustalany jest szczegółowy repertuar z klientem Płynnie nakładam oraz miksuję utwory, bawiący się goście słyszą efekt przejścia pomiędzy piosenkami zamiast niezręcznej ciszy Przed każdą imprezą spisywana jest umowa dzieki czemu masz 100% gwarancji, że zagram na twojej imprezie. Nie ryzykuj u konkurencji! Muzyka jaką gram: Szalone przeboje lat 80- i 90-tych Muzyka latynoamerykaska tj. salsa, cha-cha, rumba, samba... Energetyzujące rock&roll'e w późnych godzinach imprezy Wiecznie żywe utwory disco polo takie jak "Hej sokoły" czy "Jesteś Szalona" Największe przeboje polskiej muzyki z repertuaru K.Krawczyka,M.Rodowicz itp. Najnowsze przeboje lansowane przez stacje radiowe - eska i rmf Siedlce ,Łuków, Okolice, mazowsze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mixuss a jaki dj na wesele? konkretnie i profesjonalnie IP: *.siedlce.domtel.com.pl 29.01.12, 01:52 DJ MIXUSS SIEDLCE Szukasz profesjonalnego DJ'a na studniówke , wesele , poprawiny , dancing , bankiet ? Zapraszam do zapoznania się z Moją ofertą DJ'a - prezentera muzycznego. Największym plusem mojej oferty jest fakt, że gram utwory w oryginalnych wykonaniach takich jakie każdy lubi i zna. Jako DJ staram się przede wszystkim dopasować muzykę do bawiących się gości grając wyłącznie najbardziej znane i taneczne przeboje. Przed każdą imprezą ustalany jest z klientem szczegółowy repertuar. TEL883025601 Dlaczego DJ MIXUSS to dobry wybór ? Zawsze dopasowuję muzykę do charakteru imprezy, przed każdą zabawą ustalany jest szczegółowy repertuar z klientem Płynnie nakładam oraz miksuję utwory, bawiący się goście słyszą efekt przejścia pomiędzy piosenkami zamiast niezręcznej ciszy Przed każdą imprezą spisywana jest umowa dzieki czemu masz 100% gwarancji, że zagram na twojej imprezie. Nie ryzykuj u konkurencji! Muzyka jaką gram: Szalone przeboje lat 80- i 90-tych Muzyka latynoamerykaska tj. salsa, cha-cha, rumba, samba... Energetyzujące rock&roll'e w późnych godzinach imprezy Wiecznie żywe utwory disco polo takie jak "Hej sokoły" czy "Jesteś Szalona" Największe przeboje polskiej muzyki z repertuaru K.Krawczyka,M.Rodowicz itp. Najnowsze przeboje lansowane przez stacje radiowe - eska i rmf Siedlce ,Łuków, Okolice, mazowsze Odpowiedz Link Zgłoś
arecnowak Re: a jaki dj na wesele? 09.02.12, 02:10 Witam serdecznie, DEE JAY Cena obsługi wesela to koszt od 1500 zł + ewentualny koszt dojazdu.Oprawa muzyczna sćiśle według oczekiwań i ustaleń klienta.Oświetlenie parkietu + dekoracja świetlna sali oświetleniem led oraz ruchomymi głowami. Prowadziłem imprezy różnego rodzaju od bali biznesowych dla Polskiej Rady Biznesu poprzez imprezy klubowe w największych polskich dyskotekach, Twister night-y po klasyczne wesela lub wesela w stlu rnb, house, funky itp. Nie boje sie mikrofonu ale też nie przesadzam jeśli klient sobie nie życzy. Wszystko ściśle według ustaleń z klientem Proszę o kontakt 608-330-869 Dj Arec Nowak Odpowiedz Link Zgłoś
arecnowak Re: a jaki dj na wesele? 09.02.12, 00:01 Witam serdecznie cena obsługi wesela to koszt od 1500 zł + ewentualny koszt dojazdu.Oprawa muzyczna sćiśle według oczekiwań i ustaleń klienta.Oświetlenie parkietu + dekoracja świetlna sali oświetleniem led oraz ruchomymi głowami. Prowadziłem imprezy różnego rodzaju od bali biznesowych dla Polskiej Rady Biznesu poprzez imprezy klubowe w największych polskich dyskotekach, Twister night-y po klasyczne wesela lub wesela w stlu rnb, house, funky itp. Nie boje sie mikrofonu ale też nie przesadzam jeśli klient sobie nie życzy. Wszystko ściśle według ustaleń z klientem Proszę o kontakt 608-330-869 Dj Arec Nowak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dj Re: a jaki dj na wesele? IP: *.adsl.inetia.pl 25.06.12, 13:49 Sama musisz podjąć decyzje. Ale dobry dj potrafi być lepszy od zespołu. www.marcinwilk.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: a jaki dj na wesele? IP: 95.83.238.* 04.09.12, 21:35 Tylko nie Tutka. Bylam na weselu kolezanki i taka lipe odegral ze szkoda pisac, chumor mial jak by z pogrzebu wrocil. Zadnej charyzmy, muze puszczal okej i ludzie sami sie bawili bo on to na pewno nikogo nie rozbawil.Koles powinien sie w domu pogrzebowym zatrudnic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Katarzyna P. Re: a jaki dj na wesele? IP: *.btk.net.pl 20.10.12, 23:26 Witam wszystkich stojących przed trudnym wyborem dobrego dj-a . Osobiście polecam bardzo miłego i profesjonalnego Pana Sebastiana z Białogardu . Byłam na weselu prowadzonym przez niego . Nigdy takiego przyjęcia nie widziałam a było to już moje trzecie wesele z dj-em. Muzyka , kultura osobista , ogólnie wszystko było na najwyższym poziomie. Pozdrawiam Kasia P. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Patrycja i Czarek Re: a jaki dj na wesele? IP: *.btk.net.pl 12.12.12, 13:22 My też mieliśmy okazje bawić się na weselu gdzie grał ten dj. Było bardzo fajnie i w planach mamy aby to właśnie on grał na naszym Weselu. Dle zainteresowanych możemy podać namiary numer telefonu 604626113 a nazywa się Sebastian Pączkowski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Tutka Re: a jaki dj na wesele? IP: *.slupsk.hypnet.pl 02.11.12, 12:16 Dziękuję za opinię i zapewniam, że podejmowane są kroki zmierzające do rozwiązania problemu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika i Bartek Re: a jaki dj na wesele? IP: *.centertel.pl 04.11.12, 12:01 Polecamy gorąco DJ-a Adriana. DJ angażował się w swoją pracę i przy tym rewelacyjnie bawił się z gośćmi. Sugerowaliśmy swoją playlistę, ale niestety nikt przy naszej muzyce nie chciał się za bardzo bawić, dlatego zmieniliśmy plany i to był dobry kierunek. Dj zaczął wymiatać muzycznie i tak kierował imprezą, ze nie chciało się mieć przerwy nawet na kolejny posiłek :). Jedyny minus jaki możemy podać, to fakt że wesele jest raz w życiu i że nie możemy skorzystać z usług Adriana :). Pozdrawiamy serdecznie i dziękujemy! Odpowiedz Link Zgłoś