Dodaj do ulubionych

Ktory park ulubiony?

IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 23.01.02, 17:49
Ktory park lub skwer uwazacie za najladniejszy i w ktorym spedzacie najwiecej
czasu?
Obserwuj wątek
    • Gość: Agrest Re: Ktory park ulubiony? IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 23.01.02, 18:02
      Park Szymanowskiego przy teatrze. Jak uczylem sie doprawa jazdy to wlasnie
      wiekszosc czasu tam. Poza tym park jest dosc dobrze zakrzewiony i zadrzewiony
      co daje zludzenie odciecia (mimo ze za krzakami mkna juz ciezkie samochody).
    • Gość: andy_sz Re: Ktory park ulubiony? IP: *.lib.buffalo.edu 23.01.02, 19:48
      Ja lubie ten skwer nad Slupia za biblioteka, przy pomniku Chopina. Fajny
      klimat, rzeczka plymie, mury z tylu.
      • Gość: Murzyn Re: Ktory park ulubiony? IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 23.01.02, 22:14
        A Chopina juz obmyli ze sprayowych napisow?

Ja lubie Skwer Pierwszych Słupszczan, bo jest w centrum i mozna z niego
        obserwowac co dzieje sie na kilku okolicznych ulicach. No i OK sa
        zaprojektowane kwiaty (kompozycje).
    • Gość: Murzyn Re: Ktory park ulubiony? IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 27.01.02, 19:37
      Kultury i Wypoczynku. Bo najwiekszy i mozna sobie pobiegac, lub rowerem
      pojezdzic.

Szkoda ze nie dziala lodowosko, prawda?
    • Gość: Pixi Re: Ktory park ulubiony? IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 29.01.02, 18:16
      Lubie park na Kopernika (alejkowy). Lubie bo jest bardzo cichy (mimo ze bardzo
      waski). Mozna z niego patrzec na przejezdzajace samochody. Najbardziej lubie
      jego polnocny kraniec na drodze do Ustki, gdzie postawiona jest zapomniana
      rzezba.
    • Gość: Damian Re: Ktory park ulubiony? IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 03.02.02, 23:37
      Najbardziej podoba mi sie Park Pierwszych Słupszczan (to za kolorystyke) i Park
      przy Wyższej Szkole Zarządzania (bo jest zaciszny i zawsze pusty).
    • Gość: kwiatek Re: Ktory park ulubiony? IP: *.gdan.gazeta.pl 06.02.02, 23:22
      Zielony jest ulubiony
    • Gość: Pati Re: Ktory park ulubiony? IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 09.02.02, 11:55
      Nie wiem czy to mozna nazwac parkiem, ale funkcje parku na pewno spelnia.
      Bardzo lubie tereny wokol Stawku Labedziego. Jest tam przeslicznie. A
      najbardziej lubie to ze jest tam taki spokoj.
      • Gość: Nataliaa Re: Ktory park ulubiony? IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 09.02.02, 12:00
        Kultury i Wypoczynku(za fajne wspomnienia) i ten przy WSZ(fajnie się tam siedzi
        latem).
        • Gość: Beki Re: Ktory park ulubiony? IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 09.02.02, 12:03
          Juz niedlugo bedziemy wszyscy mogkli sobie w takich parkach siedziec. Jeszcze
          dwa trzy miesiace i wiosna!
    • Gość: Pixi Re: Ktory park ulubiony? IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 15.02.02, 01:46
      Bezapelacyjnie ten nad stawkiem. Ba, nawet bez dwoch zdan. Lubie go calego i te
      tereny nad stawkiem i te wokol Wyspy Skarbow w kierunku ulicy Kaszubskiej. Na
      koncu podoba mi sie ta skarpa ze schodami ta k jakby dwa inne swiaty, tu spokoj
      a za skarpa ruchliwa ulica.

Dla niewtajemniczonych Wyspa Skarbow to ta maciupenka wysepka przy kanale.
    • Gość: Drzewo Re: Ktory park ulubiony? IP: *.gdan.gazeta.pl 20.02.02, 23:35
      Lubie wszystkie parki

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka