Gość: Beki IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 01.02.02, 17:40 Podobno wczoraj rozpoczal sie przed slupskim sadem proces w sprawie dwoch policjantow oskarzonych o okradzenie smiertleych ofiar wypadku. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Pati Re: Proces policjantow IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 01.02.02, 18:11 Malo wiem o tej sprawie. Nie wiem czy sa mocne dowody na to. Sama jestem ciekawa jak sie skonczy proces. Wierzyuc sie nie chce ze mogli to zrobic, ale po rewelacjach ze "skorami" to juz jestem sklonna we wszystko uwierzyc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Teddy Re: Proces policjantow IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 01.02.02, 19:24 Mozliwe. Sek w tym zeby mogli im to udowodnic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pamela Re: Proces policjantow IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 01.02.02, 20:03 Przeciez moze byc tak ze tylko jeden jest winny, a wina jest rozkladana na dwoch bo dwoch bylo wtedy na miejscu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sędzia Re: Proces policjantow IP: *.gdan.gazeta.pl 06.02.02, 23:01 Coraz więcej takich procesów Odpowiedz Link Zgłoś