agamroz 24.06.06, 10:42 wszystkim moim znajomym wiec Wam tez ) Cora ma na imie Daria i 2 lipca konczy 8 miesiecy. Pozdrawiam i zycze milego ogladania. uk.pg.photos.yahoo.com/ph/forumlistopad/album?.dir=/ed99re2&.src=ph&.tok=phBB6EFBiMeesRpB Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maladanka Re: chwale sie... 24.06.06, 10:49 Jak miło,że nas tak sympatycznie potraktowałaś. Widać,że Wam razem straaaaaaasznie dobrze. Wpraszam się na roczkowy jubileusz Odpowiedz Link
e-baba Re: chwale sie... 24.06.06, 10:53 Śliczna, Agnieszko, ta Twoja córcia i urokliwa bardzo. Gratulacje i życzenia dla Darii - niech rośnie zdrowo i niech ma szczęsliwych rodziców. Pozdrowienia dla Całej Rodzinki. Odpowiedz Link
natla Chwal się, bo masz czym :) 24.06.06, 12:02 Ciekawe po kim Daria ma tyle uroku.....po tatusiu czy mamusi .? ))Ale to głupie pytanie, bo przecież wiadomo, że po mamusi ..... ) Zdolna z Ciebie kobitka.....tak trzymaj. Została mi jeszcze ta najciekawsza część zadania, bardzo mi sie podoba. Krzyżki juz postawiłam na obu kwestionariuszach. Zapraszam 2 listopada na obchody roczku Darii w naszej Gawiarence. Odpowiedz Link
takanietaka Re: chwale sie... 24.06.06, 12:07 Chwal sie chwal,jak to powiadaja -kto nas pochwali jak sie sami nie pochwalimy! No i widzę że dzecko zamiast telewizora juz ma przygotowane rybki do ogladania! Miło nam ,nasza AgoMagistrantkoMamuśko _______________________________________________________ ** nigdy nic nie wiadomo ** Odpowiedz Link
dankarol Re: chwale sie... 24.06.06, 12:08 Samych radosnych, dobrych dni i uśmiechu na buzi Darii. Odpowiedz Link
topciu Re: chwale sie... 24.06.06, 12:24 Chociaż jestem psem i do tego kundlem, to muszę stwierdzić, ze Daria jest śliczna i tak ładnie pachnie..... Chcesz? Popilnuje jej troszeczke.... Jeszcze Ci się przedstawie: img226.imageshack.us/my.php?image=top41zp.png Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: chwale sie... 24.06.06, 13:30 Masz śliczną córcie a jaka opalona,poliki i rączki Bardzo do mamusi podobna,gratuluję i życzę samuch radosnych chwil z Darią. Odpowiedz Link
agamroz Re: chwale sie... 24.06.06, 20:14 widze, ze grono cioc mojej Darii sie powieksza Odpowiedz Link
tofika Re: chwale sie... 24.06.06, 20:28 Aga takie cudenko Twoje Niech Ci rosnie ,niech rosnie na pociechę Odpowiedz Link