anahi_loveyou 09.08.11, 21:05 Istnieją tu fora o wielu zespołach , a nie ma Queen'u . także zapraszam wszystkich fanów Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anahi_loveyou Re: Queen 09.08.11, 21:47 oo tak <3. genialne macie 4musicTV ? bo ostatnio od 17.30 leciały same piosenki Queen'u Odpowiedz Link Zgłoś
jessicakaulitz Re: Queen 09.08.11, 22:06 Niesamowity zespół, jeden z najlepszych ( a może i najlepszy?) w historii. Uwielbiam image Freddiego, tak przy okazji. Choć osobiście wolę Gunsów, to jeśli mam być obiektywna, to Queen to lepszy zespół, napisałam na początku, jeden z najlepszych na świecie, bo nie jestem pewna, czy przebili Beatelsów.W każdym razie siema ^ ^ Odpowiedz Link Zgłoś
anahi_loveyou Re: Queen 10.08.11, 10:14 witam witam jaka jest wasza ulubiona piosenka ? Odpowiedz Link Zgłoś
abbey_girl Re: Queen 10.08.11, 10:20 Moja chyba "Bohemian Rhapsody" i "We Are The Champions". Niezbyt orginalne, ale co ja poradzę. Odpowiedz Link Zgłoś
sammy Re: Queen 10.08.11, 10:29 "Bohemian Rhapsody" to mistrzostwo! poza tym ''Show must go on'', "Radio Gaga" są świetne, ale inne utwory też lubię Odpowiedz Link Zgłoś
anahi_loveyou Re: Queen 10.08.11, 10:33 dla mnie I Want It All i również Bohemian Rhapsody Odpowiedz Link Zgłoś
fangtasia x__x 10.08.11, 10:39 Czeeeść , można ? Ulubiona piosenka no oczywiście The Show Must Go On , I want It All . A macie ulubiony teledysk ?? Odpowiedz Link Zgłoś
sammy Re: Queen 10.08.11, 10:45 szczerze? nie oglądam żadnych teledysków, skupiam się na samej muzyce, a nie na tym co się dzieje na ekranie Odpowiedz Link Zgłoś
abbey_girl Re: Queen 10.08.11, 10:48 Szczerze, to nie jestem pewna czy obejrzałam chociaż 2 teledyski, wolę nagrania z koncertów. Odpowiedz Link Zgłoś
anahi_loveyou Re: Queen 10.08.11, 11:11 ulubiony teledysk - do I Want To Break Free zawsze poprawia mi humor xd. a Roger Taylor tak słodko w nim wygląda, jak prawdziwa dziewczynka Odpowiedz Link Zgłoś
jessicakaulitz Re: Queen 10.08.11, 12:43 Jeśli chodzi o teledyski, to nie potrafię się zdecydować, ale z piosenek, moją ulubioną jest Radio GaGa ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
gola. Re: Queen 10.08.11, 22:07 piosenka: The Show Must Go On, płyta: Queen, The Greatest Hits I, II & III - zawarte są w niej wszystkie utwory więc jak tu jej nie lubić c; Odpowiedz Link Zgłoś
magda_black Re: Queen 10.08.11, 22:03 Uwielbiam Queen, to klasyka w najlepszym wykonaniu. Odpowiedz Link Zgłoś
anahi_loveyou Re: Queen 11.08.11, 13:07 co tam u was ? jak ostatni miesiąc wakacji ? Odpowiedz Link Zgłoś
jessicakaulitz Re: Queen 11.08.11, 17:40 Jakoś leci, nie byłby zły, gdyby nie świadomość, że jest ostatni. No i pogoda taka w kratkę. Odpowiedz Link Zgłoś
sammy Re: Queen 11.08.11, 19:13 nawet mi nie przypominaj! nie wiem jak wam, ale mi te wakacje strasznie szybko minęły. Odpowiedz Link Zgłoś
anahi_loveyou Re: Queen 13.08.11, 15:04 mi też strasznie przeleciały .. cały czas tylko leje i leje -.- Odpowiedz Link Zgłoś
creeping_death ja ja ! wgl załozyłam watek o queen nie potrzebny. 11.08.11, 20:00 ..drugi;c e tam beatles wcale nie tak swietny zespol ich muzyka wgl mi sie nie podoba. najlepszym zespolem jest Led Zeppelin najwiecej wniesli do muzyki maja najlepszego techniecznie gitarzyste i wokaliste chociaz Queen i the Beatles biją ich tym,ze maja mase przebojów. ogolnie wole piosenki Metalliki i bardziej kręcą mnie ostrzejsze brzmienia ale Queen sa jedyni w swoim rodzaju.uwielbaim ich. swietne jest to,ze Freddie mowil,ze nie mowic na niego lider bo kazdy członek zespolu duzo wnosił do ich muzyki co za skromnosc. moją ulubioną jedyną nja nja piosenka jest I want it all ale oczywscie lubie wiele innych. Odpowiedz Link Zgłoś
creeping_death + 11.08.11, 20:06 ja mam ten program czasami leci cos ok wgl bardziej polecam Vh1 czasami przez pare godzin mozna słuchac muzyki z lat 80 tych nawet ogladałam top ten Queen w którym było zestawienie 10 najlepszych piosenek Queen według tego programu. najlepszym tledyskiem jest I want to break free dodam,ze Roger był kiedys taki przystojny oh ogolnie nie lubie blondynów ale jego urocza buzia przypadła mi do gustu. Odpowiedz Link Zgłoś
jessicakaulitz Re: + 11.08.11, 21:10 Ja też jakoś specjalnie za muzyką Beatlesów nie szaleję, ale obiektywnie patrząc, to świetny zespół, trzeba przyznać, że są wielcy. Led Zeppelin oczywiście też, ja również ich wolę, tylko po prostu staram się być obiektywna i patrzeć na osiągnięcia. Bo jeżeli maiłabym na chwilę o tym zapomnieć i oceniać według własnego gustu, to najbardziej lubię muzykę Guns N' Roses, w sumie lubię to za mało powiedziane, ubóstwiam, uwielbiam i co tam się jeszcze da ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
creeping_death Re: + 12.08.11, 20:18 Chyba zle mnie zrozumiałas ja cały czas mowie obiektywnie Led Zeppelin jest lepszą kapela wiecej wniosła do muzyki powiedz mi ilu gitarzystów sie wzoruje na Page a ilu na Paul'u kto lepiej spiewa John czy Plant(tak oboje swietni sa) ale Plant ma lepszy głos.The Beatles sa bardziej znani bo nagrali mase przebojow i muzycy sa wszechstronni ale czy wiecej do muzykji wniesli od Lez Zeppelin na pewno nie.no to mamy podobna sytuacje ja kocham zespol Metallica no ale wiadomo,ze nie najlepsi jezeli chodzi o kapele metalowe to akurat jedni z lepszych. Bede szczera tez uwielbiam Gunsów mam nawet ich pierwsza plyte(najlepszą) ale dziwie sie dlaczego wszyscy maja na avie axla porzeciez to du*pek(w sumie jak kazdy z gunsów) ale przez niego nie ma slasha i duffa w zespole, to on swoja arogancją nie chcial spiewac na koncertach musisz mi przyznac,ze charakterek to on ma(uwierz duzo czytalam na ten temat) ogolnie z GN'R najbardziej lubie Izzy'ego szczerze najbardziej utalentowany z nich.nie slash jak dla wiekszosci który jest nawet dobrym gitarzystą ale jest masa o wiele lepszych i jest znany z image'u a nie z techniki gry .wl o czym my piszemy to watek queen. dodam,ze podobała mi sie bardzo Twoja wypowiedz w watku 30stm vs muse bo napisałas tam obiektywna wypowiedz,pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
anahi_loveyou Re: ja ja ! wgl załozyłam watek o queen nie potrz 13.08.11, 15:07 właśnie . Queen to nie tylko Freddie, ale też Brian, Roger i John ... gdyby nie oni nie było takich pięknych solówek,które robi May i gry na perkusji Taylora w sumie tylko Deacon według mnie jest taki bezbarwny , z reguły nie zwracam na niego uwagi , ale mam do niego szacunek Odpowiedz Link Zgłoś
wiki3113 Queen 13.08.11, 15:10 Uwielbiam ich muzykę! Queen to cudowny zespół i zgadzam się z anahi_loveyou to nie tylko Freddie chociaż jego głos jest naprawdę przepiękny. Odpowiedz Link Zgłoś
wiki3113 Re: Queen 13.08.11, 15:35 A tak po za tym rozmawiałyście wcześniej o ulubionych piosenkach,więc może też się wypowiem A więc:The show must go on,Dont stop me now,I want to break free,The miracle(nie jestem pewna co do pisowni,ale cóż)i pewnie coś by się jeszcze znalazło,ale nie pamiętam w tej chwili. Odpowiedz Link Zgłoś
kicia377 Re: Queen 13.08.11, 16:45 Dołączam się. Zespół Queen moim zdaniem jest najlepszy pod względem muzyki i osiągnięć. Wiele naprawde świetnych utworów. Uwielbiam The Show Must Go On. Kiedy słucham tej piosenki to chce mi się płakać (poważna nuta, smutna). Ostatnio na e4 tv (chyba tak to się pisze) wieczorem przez kilka godzin leciały teledyski. Kiedy tak słuchałam to miałam gęsią skórkę. Tekst mojej mamy do każdego teledysku: - Zobacz jaki był z niego (Freddie'go) kawał chłopa. Jak zaczęła się wasza przygoda z Queen? Odpowiedz Link Zgłoś
anahi_loveyou Queen 13.08.11, 16:52 [i]właśnie pisałam o tym,że na tej telewizji leciały cały czas teledyski Queen'u moja przygoda z Queen'em zaczęła się tak,że moja przyjaciółka puściła mi I Want It All na swojej mp3 i mi się spodobało w końcu zgrała sobie całą płytę Greatest i na każdej przerwie słuchałyśmy Queen'u i tak pokochałam ten jedyny w swoim rodzaju zespół Odpowiedz Link Zgłoś
kicia377 Re: Queen 13.08.11, 17:08 He. Bodajże to było w poniedziałek, a w środe chyba od południa też. Nie oglądałam w środę, gdyż zapomniałam, że będzie. Czekamy na więcej historii. Odpowiedz Link Zgłoś
creeping_death Re: Queen 13.08.11, 17:18 głupia historia bo zawsze ich znałam kto nie zna z radia i want to break free albo the show must go on a no i we will rock you kazdy zna te piosenki.niedawno kupiłam sobie po całosci Mete i w opakowaniu było tez Queen nagle po zakupieniu zaczęłam sluchac ich piosenek denna sprawa to był gdzies na pocztku czerwca.haha ale historia ulubiona piosenka jesti want it all genialna. Odpowiedz Link Zgłoś
anahi_loveyou Re: Queen 13.08.11, 17:46 zgadzam się z creeping_death - I Want It All jest genialna Odpowiedz Link Zgłoś
ozzy Re: Queen 13.08.11, 17:25 uwielbiam freddyego moj ulubiony kawałek to "The show must go on" Odpowiedz Link Zgłoś
rememberina Re: Queen 13.08.11, 17:58 ja uwielbiam wszystkie ich kawałki. ostatnio najczęsciej chodzi mi po głowie 'don't stop me now' Odpowiedz Link Zgłoś
wiki3113 Re: Queen 13.08.11, 18:07 Ja Queen poznałam przez mamę,słucha ich od zawsze i ja też zaczęłam Odpowiedz Link Zgłoś
wiki3113 Re: Queen 14.08.11, 17:43 Hm...jedyny mój gadżet to przypinka(nawet nie wiem czy to się zalicza do gadżetów) No i mam płytę ,ale to na pewno nie jest gadżet. A ty??? Odpowiedz Link Zgłoś
anahi_loveyou Re: Queen 14.08.11, 20:58 boże ! ja wszędzie szukam przypinek z Queen'em i nigdzie nie mogę znaleźć . obeszłam wszystkie takie sklepy w Krk i nigdzie nie ma . -.- a z gadżetów mam jedynie koszulkę z Queen'em ale moja koleżanka ma świetny kubek z Freddiem <3. Odpowiedz Link Zgłoś
jessicakaulitz Re: Queen 14.08.11, 21:19 Ja sobie muszę kupić koszulki z jakimiś zespołami, bo mam tylko jedną z AC/DC, nawet nie dlatego, że są moim ulubionym zespołem, ale po prostu podobała mi się xd Potem kupię sobie z Gunsami, a następnie z Queen może....A gadżetów niestety nie mam. Odpowiedz Link Zgłoś
jolene_ Re: Queen 15.08.11, 00:32 uwielbiam " Bohemian Raphsody " , " Another One bites the dust " Odpowiedz Link Zgłoś
creeping_death co do przypinek 15.08.11, 12:27 u mnie w miescie mozna pojsc do fotografa wybrac fote i oni ci ja zrobia na duzej przypince 3 zł to kosztuje moze tez pytajcie u forografów. w necie tez sa tylko bezsensu kupowac przypinle za 5 zl np. a przesyłka kosztuje 13 zł O.o mam gazete,dwa plakaty;3 kasety rodziców o.o a tak to nic. moze sobie kupie naszywke na plecak. ale ogolnie zbieram kase na bluzke z megadeth. Odpowiedz Link Zgłoś
anahi_loveyou Re: co do przypinek 15.08.11, 16:37 oo fajnie muszę chyba pójść do tego fotografa, bo nigdzie nie ma . a z neta nie chce zamawiać z tego samego powodu co creeping_death Odpowiedz Link Zgłoś
sammy Re: Queen 15.08.11, 16:02 z gadżetów to mam tylko dwie płyty, a Queen poznałam przez tatę, który zawsze lubił ten zespół i nawet jak byłam mała to puszczał piosenki, szczególnie I want to break free Odpowiedz Link Zgłoś
wiki3113 Re: Queen 15.08.11, 17:34 Ja kupiłam nad morze wiecie tam jest tego mnóstwo i akurat miałam szczęście Odpowiedz Link Zgłoś
not4u_boysxd Re: Queen 15.08.11, 17:43 nareszcie ktoś inteligentny założył forum dla fanów Queen , hah ;d Odpowiedz Link Zgłoś
kicia377 Re: Queen 15.08.11, 18:15 Nie mam żadnych gadżetów. Ale zamierzam kupić The Greatest Hits I, II & III. Odpowiedz Link Zgłoś
abbey_girl Re: Queen 15.08.11, 18:17 Ja mam The Greatest Hits III, muszę dokupić dwie pierwsze. Odpowiedz Link Zgłoś
abbey_girl Re: Queen 15.08.11, 18:16 Jak ktoś ma dostęp to w Warszawie na starówce całkiem niedawno widziałam sporo przypinek. No i nad morzem. Odpowiedz Link Zgłoś
kicia377 Re: Queen 15.08.11, 18:23 Do Warszawy troche za daleko. Może ktoś zna jakieś sklepy w Płocku, gdzie można kupić te przypinki, koszulki czy inne gadżety z Queen? Będe bardzo wdzięczna. Czy waszym zdaniem warto kupić The Greatest Hits I, II & III? Odpowiedz Link Zgłoś
not4u_boysxd Re: Queen 15.08.11, 20:03 no oczywiście, że warto! Jeszcze się pytasz?! xd Odpowiedz Link Zgłoś
creeping_death zapraszamy fanów Mercury! 15.08.11, 20:04 no chyba oczywiscie,ze warto głupie pytanie;p tutaj->>> www.kotek.pl/kotek/0,103534,7289732.html?user=miki_jackson&photoId=435080#opinions Odpowiedz Link Zgłoś
kicia377 Re: Dzięki. 15.08.11, 22:52 Tak pytam. Zastanawiam się, ale raczej kupię. Wybiera się któraś z was do Lubartowa (koło Lublina)? Link: Tekst linka Odpowiedz Link Zgłoś
hatterka Re: Queen 16.08.11, 11:51 Kurczę, człowieka nie ma parę dni na forum, a tu już się pojawia temat dla fanów Queen Ulubione utwory i albumy pisałam już kilka razy, więc nie będę się powtarzać. Przyjmijmy, że wszystkie Gadżetów niestety nie mam, ale planuję zrobić sobie bransoletkę z napisem "Queen" w kolorach Hot Space, a kolega ma dać mi znać, jak znajdzie jakąś ciekawą koszulkę. A tak z ciekawości, macie w rodzinie jakiegoś fana Queen? U mnie to mama zaszczepiła mi to fanostwo. Queen był i nadal jest jej ulubionym zespołem. Wczoraj oglądałam koncert z Paryża '79 i tak mi było szkoda, że nie miałam nawet najmniejszej szansy być na jakimkolwiek, bo za późno się urodziłam. To jest po prostu nie fair. Fani zespołów, które już nie istnieją, mają chyba najgorzej, bo nie mają najmniejszej szansy usłyszenia ich na żywo. Idę budować wehikuł czasu. Kto się ze mną zabierze? Odpowiedz Link Zgłoś
not4u_boysxd Re: Queen 16.08.11, 13:04 ja z chęcią ;d a wtedy znalazłabym Freddiego i.. i ciekawie by było^^ Odpowiedz Link Zgłoś
kicia377 Re: Queen 16.08.11, 13:32 Przyłączam się do budowy. Chciałabym usłyszeć ich na żywo. ^^ Moi rodzice znają zespół i słuchali, ale nie byli zagożałymi fanami. Moja Mama to pamięta Queen z teledysku "Radio Ga Ga". Odpowiedz Link Zgłoś
not4u_boysxd Re: Queen 16.08.11, 14:48 moi rodzice też.. ;p oglądam właśnie w necie fragmenty z ich koncertów.. co to by było na żywo ;o jejq.. ale dupne czasy, 'królują' Selena Gomez i Justin Bieber xd haha Odpowiedz Link Zgłoś
kicia377 Re: Queen 16.08.11, 15:42 Boje się tego, co nasze dzieci będą słuchały. Odpowiedz Link Zgłoś
not4u_boysxd Re: Queen 16.08.11, 17:47 o kurde wyobrażam sobie moją córkę, śpiewającą "baby, baby, baby..oooo!" fuu! nie, bd kształtować jej gust muzyczny od początku poczęcia xd Odpowiedz Link Zgłoś
anahi_loveyou Re: Queen 16.08.11, 18:31 kurcze . pojechałabym na to ,ale za daleko ... co do rodziców : moja mama jest fanką Queen'u , ojciec nie przepada . ja też się boje czego moje dzieci będą słuchały , skoro teraz panuje moda na Biberka i Selenkę -.- ale ja będę im wpajać od małego żeby słuchały rocka Odpowiedz Link Zgłoś
wiki3113 Re: Queen 16.08.11, 18:55 Ja już mówiłam mama jest wieeelką fanką Queen'u A ja się postaram żeby moje dzieci też to przeszło! Oglądałam niedawno koncert na Wembley i też strasznie żałowałam,że nie mogłam być na żadnym ich koncercie. Odpowiedz Link Zgłoś
anahi_loveyou Re: Queen 16.08.11, 19:48 ja kiedyś oglądałam koncert z Rio De Janeiro - leciało na TVP Kultura i też strasznie chciałam na nim być ale na tym koncercie ludzie tacy nieruchawi , np. jak leciało We Will Rock You to powinni klaskać i tupać nogami , a ci stoją xd. Odpowiedz Link Zgłoś
miki_jackson Takie coś beze mnie??? XD 16.08.11, 19:19 No by nie mogło istnieć. Co tam fani? Pozdro dla naszego Freddie'go Odpowiedz Link Zgłoś
creeping_death dobra ludzie co sądzicie o...? 16.08.11, 22:21 Rogeru ha ha musiałam<3 Odpowiedz Link Zgłoś
kicia377 Re: dobra ludzie co sądzicie o...? 16.08.11, 22:36 Fajna z niego blondynka w "I want to break free". Ha! Odpowiedz Link Zgłoś
not4u_boysxd Re: dobra ludzie co sądzicie o...? 16.08.11, 23:05 @kicia377 Ty zboczuchu ^^..powiedz mi co u nich nie jest fajne ;d "i want to break free" to zajebisty teledysk xd za każdym razem jak go oglądam szczam ze śmiechu ;D Odpowiedz Link Zgłoś
not4u_boysxd Re: dobra ludzie co sądzicie o...? 16.08.11, 23:08 Roger ma taki zajebisty uśmieszek w 1:06, normalnie nie mogę z niego ;d Odpowiedz Link Zgłoś
kicia377 Re: dobra ludzie co sądzicie o...? 16.08.11, 23:19 No, no. xD Ten demot mówi sam za siebie: Roger Odpowiedz Link Zgłoś
not4u_boysxd Re: dobra ludzie co sądzicie o...? 16.08.11, 23:21 te "no, no" to potwierdzenie na moje "zboczuchu", tak? ;D haha, a demot dobry ale jak patrzę na ten uśmiech, to czuję się jakaś głupia xd Odpowiedz Link Zgłoś
kicia377 Re: dobra ludzie co sądzicie o...? 16.08.11, 23:25 Taak. Dlaczego głupia? Odpowiedz Link Zgłoś
not4u_boysxd Re: dobra ludzie co sądzicie o...? 16.08.11, 23:27 haha..no nie wiem.. odwala mi już oO ale jak mam patrzeć, na Rogera przebranego za 'seksowną' blondynę z dziwnym wyrazem twarzy xD siedzę, gapię się w to zdjęcie i zamulam, uśmiechając się jak On totalny żal. Odpowiedz Link Zgłoś
creeping_death Re: dobra ludzie co sądzicie o...? 16.08.11, 23:27 dobry demot gdybym była facetem leciałbym na niego sorry na nią tak wgl freddie sie nie postarał nawet nóg nie ogolił i ten wąsik haha Odpowiedz Link Zgłoś
hatterka Re: dobra ludzie co sądzicie o...? 16.08.11, 23:24 Przewija się przez temat Roger i Freddie, Freddie i Roger... A co z Brianem? Czyż nikogo nie kręci pudlowłosy gitarzysta? ^^ Mnie jak najbardziej Tylko John taki biedny, niechciany. Ktoś go przygarnie? Czy jego dziki taniec w Budapeszcie podczas "We will rock you" poruszy czyjeś serducho? Wybaczcie. Nadmiar oglądania fanartów z Queen w roli głównej. Oglądacie je może? Polecam, moje ulubione tu i tu. Mój ukochany to ten . Idę oglądać Live in Tokyo na yt. Niech Wielka Queenowa Czwórca będzie z Wami! Odpowiedz Link Zgłoś
not4u_boysxd Re: dobra ludzie co sądzicie o...? 16.08.11, 23:30 @hatterka widać, że coś Ci odwala.. 'pudlowłosy gitarzysta' xd Wiesz, ja ich wszystkich mogę przygarnąć..tzn mogłabym kiedyś.. ;P Odpowiedz Link Zgłoś
kicia377 Re: dobra ludzie co sądzicie o...? 16.08.11, 23:32 @not4u_boysxd nadal możesz przygarnąć pozostałą trójkę (czy dwójkę,) Juz się pogubiłam. Odpowiedz Link Zgłoś
not4u_boysxd Re: dobra ludzie co sądzicie o...? 16.08.11, 23:35 kicia377 wiesz.. 30 lat wcześniej zrobiłabym to.. nie to że teraz ich nie kocham, ale Briana i Roger mogliby być moimi dziadkami (nawet pra-dziadkami xD), nie chciałabym z nimi obecnie dzielić łoża Odpowiedz Link Zgłoś
kicia377 Re: dobra ludzie co sądzicie o...? 16.08.11, 23:38 @not4u_boysxd od razu dzielić łoże? wow. Odpowiedz Link Zgłoś
hatterka Re: dobra ludzie co sądzicie o...? 16.08.11, 23:36 Oj odwala, odwala, ale nie narzekam, lubię ten stan xD "Pudlowłosy gitarzysta" wszedł do mojego słownika po przeczytaniu "Another Story About Queen" na forum.queen.pl. To forum źle działa na ludzi, a skutki są nieodwracalne, czego jestem doskonałym przykładem, a nawet nie jestem na nim zarejestrowana. Hmm... Chyba trzeba to zmienić... Odpowiedz Link Zgłoś
creeping_death Re: dobra ludzie co sądzicie o...? 16.08.11, 23:34 Brian jest genialny wielu gitarzystów sie na nim wzorowało jak np. przerkalmowany slash ; P lubie go chyba jako drugiego po Rogeru ale wszystkich uwielbiam < 3 bas jest niedoceniony ;c troche ogladam ale inne na fanpopie sa ciekawe rzeczy z roznymi zespolami,foty itd. ;3 nawzajem;3 Odpowiedz Link Zgłoś
not4u_boysxd Re: dobra ludzie co sądzicie o...? 16.08.11, 23:42 @kicia377 ..yy.. a oczy Ty sobie pomyślałaś? xD chodziło o to że..zaprosiłabym ich do domu, na imprezkę (zagraliby parę kawałków-to znaczy wszystkie w porządku alfabetycznym^^), a potem zaproponowałabym nocleg.. ale oni by spali w moim łóżku-w końcu to goście- a ja gdzieś.. na podłodze ..o to chodziło, 'zboczuchu' ;o Odpowiedz Link Zgłoś
kicia377 Re: dobra ludzie co sądzicie o...? 16.08.11, 23:43 Każdy z Queen jest wyjątkowy. Większośc artystów wzoruje sie na tym zespole, ale nikt mu nie dorówna. Odpowiedz Link Zgłoś
kicia377 Re: dobra ludzie co sądzicie o...? 16.08.11, 23:47 @not4u_boysxd dobra niech ci będzie. o tej porze inaczej myślę. Odpowiedz Link Zgłoś
hatterka Re: dobra ludzie co sądzicie o...? 16.08.11, 23:50 Dziewczyny, o tej porze większość ludzi myśli inaczej. A dobre zboczenie nie jest złe xD Wyobraźcie sobie świat bez skojarzeń... To byłoby straszne ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
kicia377 Re: dobra ludzie co sądzicie o...? 16.08.11, 23:51 Oczywiście, że straszne. Czasami fajne są takie skojarzenia. (bez głupich pomysłów proszę). xD Odpowiedz Link Zgłoś
not4u_boysxd Re: dobra ludzie co sądzicie o...? 16.08.11, 23:51 no widzę .. Ale gdyby byli młodsi.. to zapewne podzieliłabym się z nimi łożem w innym sensie^^" Odpowiedz Link Zgłoś
not4u_boysxd Re: dobra ludzie co sądzicie o...? 16.08.11, 23:52 @hatterka widzę, że Tobie też się wszystko kojarzy..po Twojej wypowiedzi, wnioskuję, że jesteś dobra w "skojarzeniach"..Boże wszędzie zboczuchy jakieś xd Odpowiedz Link Zgłoś
kicia377 Re: dobra ludzie co sądzicie o...? 16.08.11, 23:54 @not4u_boysxd a ty nie mniewasz pewnych "skojarzeń"? Odpowiedz Link Zgłoś
selenagirl Re: dobra ludzie co sądzicie o...? 26.01.12, 05:59 Dwa tupnięcia i dwa klaśnięcia , które zmieniły świat. Odpowiedz Link Zgłoś
hatterka Re: dobra ludzie co sądzicie o...? 16.08.11, 23:58 @not4u_boysxd , nie moja wina. To moi znajomi mnie zbaczają. Odpowiedz Link Zgłoś
hatterka Re: dobra ludzie co sądzicie o...? 16.08.11, 23:55 Kiedyś z przyjaciółką rozkminiałyśmy, że po skonstruowaniu wehikułu czasu każda z nas będzie miała męski harem, składający się z muzyków, aktorów i przystojniaków wszelkiej maści. Oczywiście stosownie odmłodzonych ^^ Ten pomysł zaczyna podobać mi się coraz bardziej. Odpowiedz Link Zgłoś
kicia377 Re: dobra ludzie co sądzicie o...? 16.08.11, 23:58 Dobry pomysł. Lubię to. Odpowiedz Link Zgłoś
not4u_boysxd Re: dobra ludzie co sądzicie o...? 16.08.11, 23:58 @kicia377 ..dobra rozgryzłaś mnie, dobra jesteś xd @hatterka ciekawe co będziesz z nimi robić, jak tylu przystojniaków będziesz mieć pod ręką A który jest dla was najseksowniejszy, tzn był xd Odpowiedz Link Zgłoś
hatterka Re: dobra ludzie co sądzicie o...? 17.08.11, 00:03 Hmm... Trudny wybór... Ale jednak pozostaję przy Fredziu, hahaha xD Jego oczy zbyt ładnie patrzą się na mnie z mojego avka. Poza tym miał najładniejszą figurę i najzgrabniejszy tyłek z całej czwórki, o! Ale Brianem też nie pogardzę, i tu odzywa się moje zamiłowanie do wysssokich gitarzystów z kręconymi włosami. Odpowiedz Link Zgłoś
hatterka Re: dobra ludzie co sądzicie o...? 17.08.11, 00:05 Chociaż, jak teraz oglądam ten koncert... Roger nawala na perkusji z taką zaciętą miną, że zaczyna mi się podobać ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
kicia377 Re: dobra ludzie co sądzicie o...? 17.08.11, 00:07 @hatterka jak podoba ci się trzech i nie wiesz którego wybrać, to bierz czwartego kandydata. Odpowiedz Link Zgłoś
hatterka Re: dobra ludzie co sądzicie o...? 17.08.11, 00:11 @kicia377, tzn Johna? No tylko że, kurczę, on jest dla mnie... jakiś taki... aseksualny..? Chociaż z długimi włoskami wyglądał całkiem, całkiem... Odpowiedz Link Zgłoś
not4u_boysxd Re: dobra ludzie co sądzicie o...? 17.08.11, 00:06 @hatterka raczej Twoje zamiłowanie do pudlów .. ja kocham wszystkich.. ale Freddi- to dopiero był gość.. nie brzydki, o zajebistym wokalu.. tyłek też, choć ja na to nie patrzę jak co poniektórzy xD Odpowiedz Link Zgłoś
hatterka Re: dobra ludzie co sądzicie o...? 17.08.11, 00:09 @not4u_boysxd, mogą być i pudle To o tyłku to jakaś aluzja? Naprawdę nic na to nie poradzę, nauczyła mnie tego ta sama przyjaciółka od haremu ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
kicia377 Re: dobra ludzie co sądzicie o...? 17.08.11, 00:10 faza na tyłki? aa.. no tak juz po 24:00 Ha. Odpowiedz Link Zgłoś
not4u_boysxd Re: dobra ludzie co sądzicie o...? 17.08.11, 00:14 @kicia377 no teraz faza na tyłki.. ale to nie mój pomysł ;> haha @hatterka jakbym wiedziała co to aluzja .. żartuję xD sama jesteś jak ta aluzja, choć rodziłabym Ci raczej zasłonić żaluzję, gdy przyjdzie do Ciebie Fredzio z przeszłości Odpowiedz Link Zgłoś
hatterka Re: dobra ludzie co sądzicie o...? 17.08.11, 00:17 @ not4u_boysxd mówisz, że przyjdzie do mnie Fredzio z przeszłości? ^^ A masz może jakieś zdolności wróżbiarskie? Mam nadzieję, że tak. xD Odpowiedz Link Zgłoś
not4u_boysxd Re: dobra ludzie co sądzicie o...? 17.08.11, 00:20 @hatterka.. mam no to tylko dwa zdania twierdzące ..1) kup te żaluzję! 2)oczywiście, złotko, dlatego dzisiaj TO się stanie, więc uważaj, bo Fredzio może mieć nieogolone włoski, więc może Cię coś tam trochę drapać gdy będziecie razem 'spać'..ale to nic! przygotuj się, dobrze Ci radzę..od dziecka jestem wróżką-głupie pytanie Odpowiedz Link Zgłoś
not4u_boysxd Re: dobra ludzie co sądzicie o...? 17.08.11, 00:22 @kicia377 dla Ciebie także mam już złożone zamówienie Do wyboru, do koloru..Kogo tylko sobie zażyczysz..A jutro rano będziesz piec naleśniki u boku Rogera w stroju seksownej blondynki Odpowiedz Link Zgłoś
hatterka Re: dobra ludzie co sądzicie o...? 17.08.11, 00:22 @not4u_boysxd, 1) a rolety mogą być? xD 2) A to podobno ja jestem zboczona... Odpowiedz Link Zgłoś
kicia377 Re: dobra ludzie co sądzicie o...? 17.08.11, 00:25 @not4u_boysxd Ha! Ciekawe. Tylko żeby była naprawde seksowna. xD Żart. ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
not4u_boysxd Re: dobra ludzie co sądzicie o...? 17.08.11, 00:25 @hatterka oczywiście, złotko, ważne żeby było ciemno xd ..Przecież każdy ma jakieś tam "skojarzenia"..ale ja tylko przewiduję przyszłość, yee Odpowiedz Link Zgłoś
not4u_boysxd Re: dobra ludzie co sądzicie o...? 17.08.11, 00:27 @kicia377 będzie będzie xD taka sama/sam jak w teledysku "i want to break free" Odpowiedz Link Zgłoś
kicia377 Re: dobra ludzie co sądzicie o...? 17.08.11, 00:29 @not4u_boysxd to super!! Odpowiedz Link Zgłoś
hatterka Re: dobra ludzie co sądzicie o...? 17.08.11, 00:28 @not4u_boysxd takie przewidywanie przyszłości mi jak najbardziej odpowiada ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
not4u_boysxd Re: dobra ludzie co sądzicie o...? 17.08.11, 00:32 @kicia377 oo, super będzie rano xD @hatterka ..wiadomo, chcesz dowiedzieć się więcej? dzwoń:699900001 Przepowiem Ci przyszłość za jedyne 5,97 +VAT yeeah Odpowiedz Link Zgłoś
hatterka Re: dobra ludzie co sądzicie o...? 17.08.11, 00:35 @not4u_boysxd hahaha, na razie wystarczy mi to, co wiem teraz xD. Lubię niespodzianki ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
not4u_boysxd Re: dobra ludzie co sądzicie o...? 17.08.11, 00:36 @hatterka dobrze, dobrze.. Chciałam tylko się zareklamować ..i właśnie to robię xD Ale jak coś, wiesz gdzie dzwonić buhaha Odpowiedz Link Zgłoś
kicia377 Re: dobra ludzie co sądzicie o...? 17.08.11, 00:36 Yeah!! Dobra ja już się ulatniam. Życzę dobrych snów związanych z chłopcami. Pa. Odpowiedz Link Zgłoś
hatterka Re: dobra ludzie co sądzicie o...? 17.08.11, 00:36 Papa Rogerowych snów!~ Odpowiedz Link Zgłoś
hatterka Re: dobra ludzie co sądzicie o...? 17.08.11, 00:38 @not4u_boysxd , wiem już, na szczęście wiem ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
not4u_boysxd Re: dobra ludzie co sądzicie o...? 17.08.11, 00:40 @hatterka to dobrze hmm, co robisz tak w ogóle? ;p Odpowiedz Link Zgłoś
not4u_boysxd Re: dobra ludzie co sądzicie o...? 17.08.11, 00:37 @kicia377 żegnaj kicia.. będę tęsknić.. wstań wcześniej i zdaj relację..wiesz z czego Odpowiedz Link Zgłoś
kicia377 Re: dobra ludzie co sądzicie o...? 17.08.11, 00:40 Dzięki dziewczyny. Oczywiście rano opiszę ze szczegółami co i jak, Wy tak samo od rana na kompa i pisać. Odpowiedz Link Zgłoś
hatterka Re: dobra ludzie co sądzicie o...? 17.08.11, 00:41 Wiadomo, szczegółowa relacja musi być ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
hatterka Re: dobra ludzie co sądzicie o...? 17.08.11, 00:45 @not4u_boysxd siedzę na kocie, na fejsie i oglądam ten koncert w Tokio xD Nie wiem, jakim cudem udaje mi się robić to wszystko na raz ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
hatterka Re: dobra ludzie co sądzicie o...? 17.08.11, 00:49 Hmmm... Czy okładka zeszytu wyglądająca jak okładka Hot Space to dobry pomysł? Odpowiedz Link Zgłoś
not4u_boysxd Re: dobra ludzie co sądzicie o...? 17.08.11, 00:49 @hatterka To widzę, że Ty kobieta pracująca jesteś hmm, robisz 3 rzeczy naraz?!-kurde znowu mi się coś skojarzyło, ale nie bd się tym dzielić na forum xD spadam złotko komar mnie wkur.wia muszę go zabić ;d do jutra..miłej nocki^^" hmm, na pewno taka będzie buhahhaha Odpowiedz Link Zgłoś
not4u_boysxd Re: dobra ludzie co sądzicie o...? 17.08.11, 00:50 ps a co do okładki.. to "RACZEJ?!" ..dziś jestem na tak (ogólnie był taki film, nawet dobry), więc.. Odpowiedz Link Zgłoś
hatterka Re: dobra ludzie co sądzicie o...? 17.08.11, 00:54 No to jutro zabieram się za ten zeszyt Branoc Odpowiedz Link Zgłoś
hatterka Re: dobra ludzie co sądzicie o...? 17.08.11, 00:52 not4u_boysxd dzięki Na pewno, na pewno Do jutra, owocnego polowania na komara i Queenowych snów ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
not4u_boysxd Re: dobra ludzie co sądzicie o...? 17.08.11, 00:55 @hatterka ja zawsze mam Queenowe sny xD hahha.. ta okładka to zajebisty pomysł, może w końcu lekcje stały by się ciekawsze-.-..gapiłabym się tylko na ich mordki i fantazjowała..oczywiście wiesz w jakim sensie-normalnym bywaj.;p Odpowiedz Link Zgłoś
hatterka Re: dobra ludzie co sądzicie o...? 17.08.11, 00:58 @ not4u_boysxd No oczywiście że w normalnym, jakżebym śmiała podejrzewać Cię o fantazjowanie w nienormalnym sensie ^^ Dobra, koniec tego dobrego. Ostateczne PA! Odpowiedz Link Zgłoś
kicia377 Re: dobra ludzie co sądzicie o...? 17.08.11, 11:52 not4u_boysxd twoja przepowiednia się sprawdziła. Smażyłam naleśniki dla seksownej blondyneczki. xd Potem wpadła do nas brunetka w wąsach (nic o niej nie wspomniałaś). Kiedy moj tata wszedł do kuchni zaczął się ślinić na widok blondynki. Ha ha! Odpowiedz Link Zgłoś
hatterka Re: dobra ludzie co sądzicie o...? 17.08.11, 12:10 O nie, to już wiem, gdzie rano wyparował seksowny brunet ze zgrabnym tyłkiem i po co leciał do tego tesco po perukę, hahaha ^^ Na szczegóły nocy spuśćmy żaluzję niepamięci Mogę jedynie stwierdzić, że wyżej wymieniony brunet potwornie rozpycha się na łóżku i porządnym ludziom zabiera kołdrę, o! Odpowiedz Link Zgłoś
hatterka Re: dobra ludzie co sądzicie o...? 17.08.11, 12:20 @kicia377 Oj niegrzeczny Seksownej blondyneczce smakowały naleśniki czy speszyła się widokiem Twojego taty? Odpowiedz Link Zgłoś
kicia377 Re: dobra ludzie co sądzicie o...? 17.08.11, 12:27 @hatterka troche była przestraszona, ale dała rade. Odpowiedz Link Zgłoś
not4u_boysxd Re: dobra ludzie co sądzicie o...? 17.08.11, 13:13 mówiłam , że moje wróżby się spełnią ;d @kicia377 nie widziałam w nich tylko Twojego taty, ale mam nadzieję, że nie przestraszył się blondynki i że Twoja mama nie miała pretensji..hahah ^^ @hatterka oo, czyli noc była ciekawa ale teraz przynajmniej wiesz, że potrzebne będą wam dwie kołdry, albo jedna większa.. yeah;d Odpowiedz Link Zgłoś
hatterka Re: dobra ludzie co sądzicie o...? 17.08.11, 13:41 Ludzie, przełączać na vh1! Leci TSMGO! Napawam się Odpowiedz Link Zgłoś
hatterka Re: dobra ludzie co sądzicie o...? 17.08.11, 13:45 Buuu, koniec Mógłby istnieć jakiś program, powiedzmy "Queen TV", w którym leciałyby tylko i wyłącznie teledyski, koncerty i wywiady Wielkiej Czwórcy... Rozmarzyłam się Odpowiedz Link Zgłoś
anahi_loveyou Re: dobra ludzie co sądzicie o...? 17.08.11, 16:24 dzień mnie nie było , a tu już powyżej 100 postów noo , mógłby istnieć taki program , byłoby faaajnie Odpowiedz Link Zgłoś
not4u_boysxd Re: dobra ludzie co sądzicie o...? 17.08.11, 16:43 @anahi_loveyou bo wiesz..tutaj toczą się bardzo ważne rozmowy Odpowiedz Link Zgłoś
wiki3113 Re: dobra ludzie co sądzicie o...? 17.08.11, 16:43 Wow ile postów,a nie było mnie dzień Ach...by się chciało żeby taki program był. Odpowiedz Link Zgłoś
anahi_loveyou Re: dobra ludzie co sądzicie o...? 17.08.11, 16:45 not4u_boysxd - no właśnie widzę xd. szczególnie na temat Rogera oglądałabym chyba cały czas ten program Odpowiedz Link Zgłoś
not4u_boysxd Re: dobra ludzie co sądzicie o...? 17.08.11, 16:52 @anahi_loveyou bo on jest/był zajebisty a poza tym hatterka zaczęła gadać o jego tyłku i jakoś tak się potoczyło.. mówię Ci jakie zboczuchy tu są Odpowiedz Link Zgłoś
anahi_loveyou Re: dobra ludzie co sądzicie o...? 17.08.11, 16:55 hahahah tyłek Rogera <3. ahh ! no raczej,że zajebisty Odpowiedz Link Zgłoś
not4u_boysxd Re: dobra ludzie co sądzicie o...? 17.08.11, 16:57 @anahi_loveyou kolejne dziecko zboczone z drogi moralności ;o haha xd ale w sprawie jego tyłka nie można się oszukiwać Odpowiedz Link Zgłoś
anahi_loveyou Re: dobra ludzie co sądzicie o...? 17.08.11, 17:09 no przecież nie będę ukrywać,że tyłek ma całkiem apetyczny xd. Odpowiedz Link Zgłoś
wiki3113 Re: dobra ludzie co sądzicie o...? 17.08.11, 17:15 not4u_boysxd,anahi_loveyou no ma całkiem apetyczny co poradzić Odpowiedz Link Zgłoś
anahi_loveyou Re: dobra ludzie co sądzicie o...? 17.08.11, 17:26 no dokładnie załóżmy klub uwielbienia tyłka Rogera Odpowiedz Link Zgłoś
kicia377 Re: dobra ludzie co sądzicie o...? 17.08.11, 17:30 Znikam na kilka godzin i widzę, że rozmowa potoczyła sie do tyłka Rogera. Odpowiedz Link Zgłoś
not4u_boysxd Re: dobra ludzie co sądzicie o...? 17.08.11, 17:34 @wiki3113 @anahi_loveyou ..a wiecie co ja widzę? że jesteście dziwne xD a Ty anahi chcesz zjeść jego tyłek?! Odpowiedz Link Zgłoś
anahi_loveyou Re: dobra ludzie co sądzicie o...? 17.08.11, 17:38 haha apetyczny nie dosłownie xd. taka przenośnia ^ Odpowiedz Link Zgłoś
not4u_boysxd Re: dobra ludzie co sądzicie o...? 17.08.11, 17:40 wiem, starałam się być zabawna haha.. ale nie oszukuj! chętnie być go "schrupała".hmmm..^^ Odpowiedz Link Zgłoś
anahi_loveyou Re: dobra ludzie co sądzicie o...? 17.08.11, 18:03 haha ;d no może może ^ mmm <3. Odpowiedz Link Zgłoś
hatterka Re: dobra ludzie co sądzicie o...? 17.08.11, 18:52 Ej no! Ja tu o tyłku Freddiego mówiłam, no! A Roger był seksowną blondyną! Odpowiedz Link Zgłoś
anahi_loveyou Re: dobra ludzie co sądzicie o...? 17.08.11, 19:20 ale Roger też miał fajny Freddie też Roger i teledysk "I Want To Break Free" <3. Odpowiedz Link Zgłoś
wiki3113 Re: dobra ludzie co sądzicie o...? 17.08.11, 19:31 Ha!Wiem,że jestem dziwna,ale co poradzę. A ten teledysk jest świetny Hm...miał być wątek o Queenie,a rozmawiamy o tyłkach Odpowiedz Link Zgłoś
anahi_loveyou Re: dobra ludzie co sądzicie o...? 17.08.11, 19:41 ale rozmawiamy o tyłkach członków Queen'u , więc można to uznać Odpowiedz Link Zgłoś
not4u_boysxd Re: dobra ludzie co sądzicie o...? 17.08.11, 20:02 @hatterka każdy wie, że Ty to zaczęłaś,nikt inny nie myśli o takich rzeczach xD @anahi_loveyou zgadzam się. Ta rozmowa jest jak najbardziej adekwatna to tytułu naszego forum..^^ Odpowiedz Link Zgłoś
hatterka Re: dobra ludzie co sądzicie o...? 17.08.11, 23:29 Tyłki są szalenie ważną częścią zespołu! Bez tyłka Roger nie mógłby siedzieć za perkusją, a Freddie klepać się po tej części ciała na koncertach. Hmmm... W sumie nie mogę znaleźć żadnych funkcji dla tyłka Johna i Briana, co nie zmienia faktu, że zakończenie pleców ważnym jest! Spójrzmy prawdzie w oczy: gdyby nie tyłki, nie byłoby Queen! @not4u_boysxd kochana, jak to nikt, jak to nikt! Wszyscy na tym forum myślą o tym samym, ha! Tylko niekoniecznie się z tym ujawniają, haha! Odpowiedz Link Zgłoś
not4u_boysxd Re: dobra ludzie co sądzicie o...? 18.08.11, 11:05 @hatterka kurde, to było całkiem mądre! Bez tyłków nie byłoby Queen! Masz rację, masz rację xd Nigdy tak o tym nie myślałam ha,jasne! A Ty czytasz w myślach? Sory, ale nie wszyscy mają takie myśli jak Ty, np. ja-ja nie mam Odpowiedz Link Zgłoś
hatterka Re: dobra ludzie co sądzicie o...? 18.08.11, 11:43 @not4u_boysxd Niestety nie czytam w myślach Nie mam takich zdolności paranormalnych jak niektórzy Ale ja i tak swoje wiem! Albo mi się wydaje... Co do tych tyłków, to przypomniało mi się, że nie mogłyby jeszcze bez nich powstać takie piosenki, jak na przykład Fat Bottomed Girls, czy moja kochana Death On Two Legs, w której jest przecież "But now you can kiss my ass goodbye". I niech mi teraz ktoś powie, że to się nie łączy z tematem! Odpowiedz Link Zgłoś
not4u_boysxd Re: dobra ludzie co sądzicie o...? 18.08.11, 14:05 @hatterka no dobra, mądralo.. masz rację ..już wiemy, że tyłki od zawsze odgrywały ważną rolę w Queen..i już zawsze tak będzie Odpowiedz Link Zgłoś
hatterka Re: dobra ludzie co sądzicie o...? 18.08.11, 14:13 Yeah! To już się zamykam ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
kicia377 Re: dobra ludzie co sądzicie o...? 18.08.11, 16:16 Znalazłam na youtube filmik, na którym Roger i Brian odbieraja nagrodę w Polsce za album "Made in heaven". Można usłyszeć parę słów po polsku w wykonaniu Briana. Ich przemowa zaczyna się w 2.10 minucie. Tekst linka Odpowiedz Link Zgłoś
not4u_boysxd Re: dobra ludzie co sądzicie o...? 18.08.11, 17:07 hahaha, Brian tak fajnie to powiedział Odpowiedz Link Zgłoś
wiki3113 Re: dobra ludzie co sądzicie o...? 18.08.11, 18:43 Dobrze,dobrze jeżeli chodzi o tyłki przyznaję się do błędu. Haha świetnie im to wyszło Odpowiedz Link Zgłoś
anahi_loveyou Re: dobra ludzie co sądzicie o...? 18.08.11, 19:27 kicia - fajny filmik a moim zdaniem Brian wyróżnia się swoimi włoskami - te jego loczki ;* Odpowiedz Link Zgłoś
not4u_boysxd Re: dobra ludzie co sądzicie o...? 18.08.11, 20:00 anahi_loveyou taaa..te loczki, ale hatterka powiedziałaby na nie 'pudlowłosy' Odpowiedz Link Zgłoś
anahi_loveyou Re: dobra ludzie co sądzicie o...? 18.08.11, 20:04 "pudlowłosy" - hahah Odpowiedz Link Zgłoś
not4u_boysxd Re: dobra ludzie co sądzicie o...? 18.08.11, 20:09 ...ale nie wyśmiewajmy się z tego wyrazu bo Brian weźmie to do siebie xd Odpowiedz Link Zgłoś
wiki3113 Re: dobra ludzie co sądzicie o...? 18.08.11, 20:10 Ja kiedyś jak byłam mała i mama oglądała teledyski Queena mówiłam na Briana Kudłaty,ale to daawno. Odpowiedz Link Zgłoś
not4u_boysxd Re: dobra ludzie co sądzicie o...? 18.08.11, 20:20 @wiki3113 hahahah xD no, bo tak trochę pasuje.. Odpowiedz Link Zgłoś
hatterka Re: dobra ludzie co sądzicie o...? 18.08.11, 20:41 No, Brian to taki kochany pudlowłosy kudłacz Wrrr, nienawidzę niezapowiedzianych wizyt rodziny Odpowiedz Link Zgłoś
not4u_boysxd Re: dobra ludzie co sądzicie o...? 18.08.11, 21:23 @hatterka "niezapowiedzianych wizyt rodziny" ? Odpowiedz Link Zgłoś
hatterka Re: dobra ludzie co sądzicie o...? 18.08.11, 21:38 @ not4u_boysxd widzę, że ktoś tu się już zbliża do jakichś dziwnych skojarzeń Musiałam się po prostu gdzieś wyżalić, bo przez rodzinkę nie zdążyłam na 19. Bu! Ale jutro to wszystko nadrobię, ha! Odpowiedz Link Zgłoś
not4u_boysxd Re: dobra ludzie co sądzicie o...? 18.08.11, 21:43 @hatterka nie ,nie miałam żadnych skojarzeń(tym razem)xd .. ja też nie zdążyłam, bo byłam na rowerze .. Odpowiedz Link Zgłoś
hatterka Re: dobra ludzie co sądzicie o...? 18.08.11, 21:56 @not4u_boysxd szit, to mi się naprawdę wszystko kojarzy jakoś dziwnie xD Rower to jednak milsza przyczyna nieobecności niż siedzenie w jednym pokoju z kuzynką, za którą się, delikatnie mówiąc, nie przepada... Borze liściasty, ta dziewucha uważa, że chłopaki z Queen to paskudy, bo nie mają słit grzyweczek Oczywiście musiała skomentować też moją tapetę w kompie i komórce, (a można łatwo się domyślić, kto na nich jest) oczywiście w baaardzo napuszony i wszystkowiedzący sposób. Wrrr, jak ja jej nie znoszę! Odpowiedz Link Zgłoś
not4u_boysxd Re: dobra ludzie co sądzicie o...? 18.08.11, 22:00 @hatterka potwierdzam tezę, że to Tobie się wszystko kojarzy tak dziwnie^^ ..a co do kuzynki.. Ja już dawno zamknęłabym ją w szafie uwierz,gdy moja cioteczna siostra powiedziała 'jakiego Ty gówna słuchasz!' - a słuchałam Queen, to 'niechcący' wylałam na nią jogurt, a później gdy go zmywała, zamknęłam ją w kiblu ;] .. potem nigdy się już tak nie odezwała^^..oczywiście miałam cholerny przypał u rodziców, ale warto było ;p..a ogólnie ile ona ma lat? Odpowiedz Link Zgłoś
hatterka Re: dobra ludzie co sądzicie o...? 18.08.11, 22:12 @not4u_boysxd to jest właśnie najgorsze, jest dwa lata starsza ode mnie, w tym roku zdawała maturę... Taki typowy pokemoniasty plastik jakich mało, aż dziw, że w mojej rodzinie się coś takiego uchowało... Uwierz, naprawdę miałam ochotę ją powaaażnie uszkodzić, ale obyło się tylko na patrzeniu na nią z politowaniem i "przypadkowym" zrzuceniu jej sernika na podłogę. Miało trafić na spodnie, niestety jędza za szybko odskoczyła, skubana. No, ale dokładki nie dostała, bo już nie było Dobre i to xD Szczęście, że widzę ją średnio raz na pół roku, bo mieszka za granicą. Gratuluję zemsty na siostrze, ważne, że się udało Potwierdzam Twoje potwierdzenie tezy Odpowiedz Link Zgłoś
not4u_boysxd Re: dobra ludzie co sądzicie o...? 18.08.11, 22:22 @hatterka weź te leki, bo już zaczynają występować u Ciebie objawy świrniętyzmu xD Ale słuchaj, dobre i to! Niech cierpi z głodu za karę ..Przykro mi z powodu , że musisz spędzać nawet odrobinę czasu z czymś takim.. Niestety moja siostra mieszka tylko 2 domy dalej, więc..ja mam gorzej ^^" A teraz też u Cb jest? Na ile przyjechała? ;p Odpowiedz Link Zgłoś
hatterka Re: dobra ludzie co sądzicie o...? 18.08.11, 22:32 @not4u_boysxd chwila, chwila... *idzie do apteczki w poszukiwaniu tabletek* Przykro mi, leki mi się skończyły, najbliższa dostawa najwcześniej w poniedziałek xD Współczuję z powodu siostry. Moja 'ukochana' kuzyneczka na szczęście wpadła z rodzicami tylko na kilka godzin, nocuje u swojej babci, a że bodajże pojutrze wyjeżdża, to od dziś przez kilka miesięcy nie będę miała z nią styczności Odpowiedz Link Zgłoś
not4u_boysxd Re: dobra ludzie co sądzicie o...? 18.08.11, 22:41 @hatterka a ja współczuję sobie, że piszę z osobą,niepobierającą w odpowiednim czasie swoich leków na 'świrnięcie' xd hmm... Moja siostra słucha Biebera i Gomez, ale nie wie nawet o czym śpiewają oO ..jakie to pokolenie jest zryte. Dobrze, że my jeszcze znamy się na dobrej muzyce ;d Odpowiedz Link Zgłoś
hatterka Re: dobra ludzie co sądzicie o...? 18.08.11, 22:52 @not4u_boysxd mówiłam już, że się tabletki skończyły ^^ Masz rację, to pokolenie jest ostro zUe xD Ale za to pokolenie naszych dzieci będzie już tym porządnym, ha! Nie wiem jak Ty, ale ja swoje dzieci zamierzam bombardować dobrą muzyką i starym Disney'em typu "Król Lew" A jak nakryję na słuchaniu Biebera (chociaż do tego czasu pewnie nikt nie będzie o nim pamiętał), to zamknę w pokoju i będę puszczać Fredzia na cały regulator, haha! Odpowiedz Link Zgłoś
not4u_boysxd Re: dobra ludzie co sądzicie o...? 19.08.11, 09:04 @hatterka Świrnięta Matka nie no, żartuję^^ ja też tak będę robić, ha! Bieber.. o fu, nie dobrze mi się robi Nigdy bym do tego nie dopuściła.. weź nawet nie mów takich rzeczy, bo jeszcze zapeszysz! xd Odpowiedz Link Zgłoś
hatterka Re: dobra ludzie co sądzicie o...? 19.08.11, 12:21 @ not4u_boysxd nie zapeszę, nie bój się ^^ Takich rzeczy nie wolno zapeszyć! xD Ale fakt, już więcej mówić o tym nie będę, bo samo wspomnienie jest obrzydliwe. No i jeszcze mogą nam się wpieprzyć w temat sfoszone fanki JB, a to by chyba była katastrofa... Brrr, nawet nie mówię takich rzeczy! Może wróćmy do Queen Dzisiaj do 3 nad ranem oglądałam teledyski i fragmenty koncertów, ale to już moje przywatne zboczenie xD Potem lepiej się śpi Najważniejsze, że miałam czas na wnikliwą analizę teledysku do Radio GaGa, no i było tam takie fajne ujęcie, kiedy kamera przesuwa się po tyłkach całej czwórki, haha xD Można sobie porównać, chociaż są trochę niewyraźne ^^ I w ogóle zakochałam się w Under Pression z Montrealu Zaczynam coraz bardziej lubić Rogera, ha! Odpowiedz Link Zgłoś
not4u_boysxd Re: dobra ludzie co sądzicie o...? 19.08.11, 13:02 @hatterka Tak wróćmy do Queen xd Więc.. hmm.. Ty znowu o tych tyłkach?! Tylko szukasz okazji, żeby zacząć o nich gadać-nie zaprzeczaj! Pff.. "Lubić" helloł ?! xd Ja kocham ich wszystkich, a Rogera to już w ogóle Odpowiedz Link Zgłoś
hatterka Re: dobra ludzie co sądzicie o...? 19.08.11, 13:18 @not4u_boysxd Dobra, nie zaprzeczam xD I tak nikt by nie uwierzył ^^ Oj no, 'lubić', w sensie 'kochać, wielbić i szanować', hahaha Jak ja zazdroszczę tym dzieciakom z "The Miracle", no naprawdę! To jest niesprawiedliwe, urodziłyśmy się za późno! Odpowiedz Link Zgłoś
kicia377 Re: dobra ludzie co sądzicie o...? 19.08.11, 13:24 @hatterka kamera przejechała dwa razy po ich tyłkach. Ja tak samo im zazdroszczę, nawet tym ludziom co byli na koncercie Queen. Niestety za późno się urodziliśmy. Odpowiedz Link Zgłoś
hatterka Re: dobra ludzie co sądzicie o...? 19.08.11, 13:31 @kicia377 dwa razy? O kurczę, to musiałam być naprawdę śpiąca, że tego nie pamiętam ^^ Zaraz trzeba sobie przypomnieć, hahaha xD Ech, zaczynam naprawdę poważnie myśleć nad tym wehikułem czasu... Jest szansa, że coś takiego powstanie za naszego życia? Odpowiedz Link Zgłoś
kicia377 Re: dobra ludzie co sądzicie o...? 19.08.11, 13:33 @hatterka za naszego życia być może, ale pewnie jak już będziemy staruszkami.xD Odpowiedz Link Zgłoś
kicia377 Re: dobra ludzie co sądzicie o...? 19.08.11, 13:39 Hej! Dzisiaj są 60 urodziny Johna!! Trzeba to opić. Odpowiedz Link Zgłoś
hatterka Re: dobra ludzie co sądzicie o...? 19.08.11, 13:40 @kicia377 Oj tam, oj tam, pewnie wymyślą też eliksir młodości ^^ A wtedy ziuuu! i w lata 70-te i 80-te My się tutaj rozmarzamy, a dzisiaj są urodziny Johna! Happy Birthday Deaky! Odpowiedz Link Zgłoś
hatterka Re: dobra ludzie co sądzicie o...? 19.08.11, 13:41 Haha, telepatia! Queenowa oczywiście ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
kicia377 Re: dobra ludzie co sądzicie o...? 19.08.11, 13:42 @hatterka przydałoby się. Jak byśmy się przeniosły to od razu na koncert Queen, i zabawa do rana. Yeah! Odpowiedz Link Zgłoś
kicia377 Re: dobra ludzie co sądzicie o...? 19.08.11, 13:47 Jak to mówią: wino, kobiety (w tym przypadku mężczyźni) i śpiew. Odpowiedz Link Zgłoś
hatterka Re: dobra ludzie co sądzicie o...? 19.08.11, 13:48 @kicia377 Na koncert, a potem na pokoncertową imprezę do Freddiego, haha Odpowiedz Link Zgłoś
kicia377 Re: dobra ludzie co sądzicie o...? 19.08.11, 13:49 @hatterka oczywiście. to obowiązkowe. Odpowiedz Link Zgłoś
hatterka Re: dobra ludzie co sądzicie o...? 19.08.11, 13:52 @kicia377 A potem zostaniemy kotami Freddiego xD Mam dziwne wizje... Odpowiedz Link Zgłoś
kicia377 Re: dobra ludzie co sądzicie o...? 19.08.11, 13:55 @hatterka mrauu. Ja tak samo. Odpowiedz Link Zgłoś
hatterka Re: dobra ludzie co sądzicie o...? 19.08.11, 14:02 @kicia377 Ja się mogę chcętnie zamienić z Tiffany Odpowiedz Link Zgłoś
kicia377 Re: dobra ludzie co sądzicie o...? 19.08.11, 14:16 @hatterka to się zamień. Tylko uważaj na Fredzia, bo niewiadomo jaki ma uścisk. ha. Odpowiedz Link Zgłoś
hatterka Re: dobra ludzie co sądzicie o...? 19.08.11, 14:26 @kicia377 Hmmm.. No fakt... Ale swojego własnego kota chyba by nie zadusił, co najwyżej lekko poddusił z miłości, co? Dobra, ja idę ćwiczyć przemianę w kota xD Wracam o 19. Trzymaj się, niech Queen będzie z Tobą! Odpowiedz Link Zgłoś
kicia377 Re: dobra ludzie co sądzicie o...? 19.08.11, 14:28 @hatterka ok. do 19. Odpowiedz Link Zgłoś
not4u_boysxd Re: dobra ludzie co sądzicie o...? 19.08.11, 14:36 @hatterka: chciałabyś być kotem? xD Z każdą rozmową coraz bardziej mnie zaskakujesz Odpowiedz Link Zgłoś
hatterka Re: dobra ludzie co sądzicie o...? 19.08.11, 14:45 Jednak wracam xD Właśnie się rozpadało i nie ma szansy nigdzie wyjść @not4u_boysxd ale tylko kotem Fredzia, żadnym innym ^^ I w ogóle czuję jakieś pokrewieństwo z Tiffany, może byłam nią w poprzednim wcieleniu? hahaha xD Odpowiedz Link Zgłoś
not4u_boysxd Re: dobra ludzie co sądzicie o...? 19.08.11, 14:48 @hatterka: ..Ty jesteś baaardzo..zaskakująca! xd A mnie wydaje się, że w poprzednim wcieleniu byłaś a)psycholką, która uciekła z wariatkowa lub b)niezamężna panią, wychowującą 40 kotów-stąd to zamiłowanie ..hahaha ;d Odpowiedz Link Zgłoś
hatterka Re: dobra ludzie co sądzicie o...? 19.08.11, 14:59 @not4u_boysxd nie jestem zaskakująca. Po prostu jak człowiek siedzi sam w domu, to różne głupoty mu do głowy przychodzą. A jak ma włączony komputer, to niestety je wypisuje w necie xD Co do mojego poprzedniego wcielenia, to wybieram wariant b) Miejmy nadzieję, że Freddie mnie teraz nie słyszy, bo uszy by mu zwiędły ^^ "Śpiewam" na cały głos Good Old-Fashioned Lover Boy. Tylko czekać, aż sąsiedzi przylecą, bo pomyślą, że kogoś zarzynam A to wszysko Wasza wina A Wy co teraz robicie? Odpowiedz Link Zgłoś
kicia377 Re: dobra ludzie co sądzicie o...? 19.08.11, 15:04 @hatterka Obecnie słucham Queen "Bicycle Race" i oglądam zdjęcia z wyjazdu. Odpowiedz Link Zgłoś
hatterka Re: dobra ludzie co sądzicie o...? 19.08.11, 15:10 @kicia377 jakiego wyjazdu, można wiedzieć? Odpowiedz Link Zgłoś
kicia377 Re: dobra ludzie co sądzicie o...? 19.08.11, 15:12 @hatterka z rodzinnego wyjazdu w góry i do Budapesztu. Odpowiedz Link Zgłoś
not4u_boysxd Re: dobra ludzie co sądzicie o...? 19.08.11, 15:11 @hatterka: wiesz, lubię z Tobą gadać, bo mam się z czego/kogo pośmiać Yhym.. Nasza wina, że śpiewasz? xD Przepraszam Cię bardzo..przynajmniej jest to porządna muzyka. A co by pomyśleli sąsiedzi, gdybyś śpiewała Biebera? że te koty mordujesz xd ..a jest ich aż 40! hmm.. ja obecnie tnę się xD hahaha Odpowiedz Link Zgłoś
hatterka Re: dobra ludzie co sądzicie o...? 19.08.11, 15:23 @kicia377 Chciałabym pojechać do Budapesztu W ogóle chciałabym pojechać kiedyś na wycieczkę śladami jakiejś trasy kooncertowej Queen... @not4u_boysxd A ja lubię gadać z Tobą, bo się wtedy szczerzę do monitora xD No, ale będziemy żyć wiecznie, bo śmiech to zdrowie Wasza, nie Wasza... Mój historyk zawsze mówi, że dobrze jest mieć pod ręką kogoś, na kogo można zwalić winę. W tym przypadku padło na Was 40 kotów... Hah, przebijam Freddiego! Odpowiedz Link Zgłoś
kicia377 Re: dobra ludzie co sądzicie o...? 19.08.11, 15:28 @hatterka Jak byłam w tym Budapeszcie to wtedy nie wiedziałam, że byli tam Queen. Potem jak wróciłam i przeczytałam w necie że byli, to mi szczęka opadła. Chyba każda z nas jak czyta to forum to szczerzy się do monitora. Nieprawdaż? Odpowiedz Link Zgłoś
hatterka Re: dobra ludzie co sądzicie o...? 19.08.11, 15:33 @kicia377 Prawdaż, prawdaż Jak ja Was lubię ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
kicia377 Re: dobra ludzie co sądzicie o...? 19.08.11, 15:34 @hatterka my ciebie też. Odpowiedz Link Zgłoś
hatterka Re: dobra ludzie co sądzicie o...? 19.08.11, 15:46 @kicia377 się wzruszyłam Połączmy siły! Wykorzeńmy pokemony! Zaprowadźmy pokój na świecie! Wprowadźmy ustawę o obowiązkowe słuchanie Queen w każdym domu przynajmniej przez godzinę dziennie! Zróbmy ten pieprzony wehikuł czasu!.. Poniosło mnie Wybaczcie Odpowiedz Link Zgłoś
kicia377 Re: dobra ludzie co sądzicie o...? 19.08.11, 15:52 @hatterka Viva la revolution!! Trzeba zebrać wojsko! Iść na front i pokonać przeciwników! Odbija. Odpowiedz Link Zgłoś
hatterka Re: dobra ludzie co sądzicie o...? 19.08.11, 16:01 @kicia377 Idę po mojego kałasznikowa ^^ Zrobi się porządek Odpowiedz Link Zgłoś
kicia377 Re: dobra ludzie co sądzicie o...? 19.08.11, 16:08 @hatterka Wezmę pare granatów. Tak na wszelki wypadek. Odpowiedz Link Zgłoś
hatterka Re: dobra ludzie co sądzicie o...? 19.08.11, 16:10 @kicia377 weź, weź, na pewno się przydadzą Odpowiedz Link Zgłoś
kicia377 Re: dobra ludzie co sądzicie o...? 19.08.11, 16:12 @hatterka trzeba zwerbować jeszcze pare osób. Odpowiedz Link Zgłoś
anahi_loveyou Re: dobra ludzie co sądzicie o...? 19.08.11, 16:14 ludzie, dużo opuściłam ? Odpowiedz Link Zgłoś
kicia377 Re: dobra ludzie co sądzicie o...? 19.08.11, 16:20 @anahi_loveyou szykujemy dywersje. przeczytaj poprzednie wpisy. Odpowiedz Link Zgłoś
hatterka Re: dobra ludzie co sądzicie o...? 19.08.11, 16:24 @kicia377 koniecznie. Tylko pewnie o 19, jak reszta OFFM się zleci, bo na razie forum świeci pustkami. Już sobie to wyobrażam: armia fanek Queen z najróżniejszą bronią przemierza świat ^^ Prawie jak krucjaty xD Odpowiedz Link Zgłoś
kicia377 Re: dobra ludzie co sądzicie o...? 19.08.11, 16:28 @hatterka Ok. Krucjata XXI wieku. Odpowiedz Link Zgłoś
not4u_boysxd Re: dobra ludzie co sądzicie o...? 19.08.11, 16:47 Zostawić Was na chwilę, a Wam już tak odwala? ^^. Co Wy chcecie rewolucję rozpętać oO .. bo nie czaję o co chodzi xd Odpowiedz Link Zgłoś
hatterka Re: dobra ludzie co sądzicie o...? 19.08.11, 16:56 @not4u_boysxd chcemy rozpętać rewolucję i zmienić świat! Oczyścić go z pokemoństwa i wydać nakaz słuchania Queen co najmniej godzinę dziennie! To są najważniejsze założenia ^^ Reszta, jak np. pokój na świecie czy ten nieszczęsny wehikuł czasu powinny udać się podczas naszej krucjaty Na razie zbieramy armię i broń. Masz może jakieś karabiny na zbyciu? Odpowiedz Link Zgłoś
anahi_loveyou Re: dobra ludzie co sądzicie o...? 19.08.11, 16:58 @hatterka - ja się przyłączam oczyścić świat z pokemonów , o tak ! Odpowiedz Link Zgłoś
hatterka Re: dobra ludzie co sądzicie o...? 19.08.11, 16:59 Kto jeszcze, kto jeszcze? Odpowiedz Link Zgłoś
kicia377 Re: dobra ludzie co sądzicie o...? 19.08.11, 17:05 Widać, że rewolucja jednak będzie. Dziś na spotkaniu może to być główny temat. Kto jest za? Odpowiedz Link Zgłoś
jessicakaulitz Re: dobra ludzie co sądzicie o...? 19.08.11, 17:17 Hej ^^ Kiedy wyjeżdżałam na swoje punkowe wakacje było tu 50 postów, teraz jest już ponad dwieście, widzę, że forum się rozkręciło. Jaką rewolucję planujecie? Odpowiedz Link Zgłoś
hatterka Re: dobra ludzie co sądzicie o...? 19.08.11, 17:23 @jessicakaulitz witamy, witamy. Rewolucja jest opisana parę postów wyżej Odpowiedz Link Zgłoś
anahi_loveyou Re: dobra ludzie co sądzicie o...? 19.08.11, 17:23 @jessicakaulitz planujemy oczyścić świat z pokemonów i żeby słuchały minimum godzinę Queen Odpowiedz Link Zgłoś
anahi_loveyou Re: dobra ludzie co sądzicie o...? 19.08.11, 17:24 a co do tematu na OFFM to jestem za Odpowiedz Link Zgłoś
hatterka Re: dobra ludzie co sądzicie o...? 19.08.11, 18:29 Ratujcie! Prawdopodobnie znów mnie nie będzie o 19, bo mojej mamie zachciało się zapraszać koleżankę z jej córką, i będę musiała z nią siedzieć Jak tak nie chcę!.. Dziewczyna jest w sumie ok, ale ma inne zainteresowania i wgl, nie mamy o czym gadać I kurcze, chcę opracowywać plan Queenowej rewolucji, a nie z nią siedzieć. Ech... Pamiętajcie, jak coś, to będę z Wami duchem! Odpowiedz Link Zgłoś
kicia377 Re: dobra ludzie co sądzicie o...? 19.08.11, 18:58 @hatterka zamknij się z kompem i netem w łazience. Odpowiedz Link Zgłoś
wiki3113 Re: dobra ludzie co sądzicie o...? 19.08.11, 19:15 Podziwiam wasze tempo w pisaniu postów! A co do rewolucji jestem za! Odpowiedz Link Zgłoś
hatterka Re: dobra ludzie co sądzicie o...? 19.08.11, 19:21 @wiki3113 przez cały dzień się trochę tego uzbiera ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
anahi_loveyou Re: dobra ludzie co sądzicie o...? 19.08.11, 19:54 @hatterka , współczuje ci gości Odpowiedz Link Zgłoś
hatterka Re: dobra ludzie co sądzicie o...? 19.08.11, 19:57 @anahi_loveyou ma się jednak to szczęście xD Fredzio po wysłuchaniu mych błagań zesłał burzę i w ostatniej chwili zadzwonili, że nie przyjeżdżają Odpowiedz Link Zgłoś
anahi_loveyou Re: No Fredzia żyje xd 19.08.11, 19:56 nareszcie Fredzia zawitała na forum Odpowiedz Link Zgłoś
hatterka Re: No Fredzia żyje xd 19.08.11, 19:59 a teraz błagam Was, powiedzcie mi, kto ma jaką ksywkę, bo nie ogarniam ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
miki_jackson Ja was zabiję XD bo... 19.08.11, 20:00 tak potraktowałyście OFFM TOTAL FOCH XD Dobra, już się nie gniewam Odpowiedz Link Zgłoś
miki_jackson Nazwy xd 19.08.11, 20:02 Ja to Fredzia wiki3113 to Smile Kicia377 to Maggie anahi_loveyou to Blondi Odpowiedz Link Zgłoś
not4u_boysxd Re: Ja was zabiję XD bo... 19.08.11, 20:02 @miki_jackson: czyli co, nie ma OFFM? xd Odpowiedz Link Zgłoś
not4u_boysxd Re: Ja was zabiję XD bo... 19.08.11, 20:04 ale na forum w sumie szybciej jakoś ^^" .. trudno, musimy to przetrwać-razem xD Odpowiedz Link Zgłoś
kicia377 Re: Ja was zabiję XD bo... 19.08.11, 20:06 Na forum szybciej pewnie dlatego, że jest do tego przystosowane czy coś. Odpowiedz Link Zgłoś
miki_jackson Re: Ja was zabiję XD bo... 19.08.11, 20:04 Dobra, już się nie gniewam I tak was lubię xd A wy mnie chyba nie, bo z Fredzią trudno wytrzymać xD [moja super zaleta] Odpowiedz Link Zgłoś
wiki3113 Re: Ja was zabiję XD bo... 19.08.11, 20:05 Fredzia jakoś z tb wytrzymamy Nie no my cię też lubimy. Odpowiedz Link Zgłoś
anahi_loveyou Re: Ja was zabiję XD bo... 19.08.11, 20:06 Fredzia , my też cię lubimy Odpowiedz Link Zgłoś
kicia377 Re: Ja was zabiję XD bo... 19.08.11, 20:09 Fredzia lubimy Cię i wytrzymamy z tobą. Odpowiedz Link Zgłoś
miki_jackson Muszę spadać, więc... 19.08.11, 20:06 powiecie mi o wszystkich przegadanych nowościach? Bo chyba dużo mnie ominie x( Odpowiedz Link Zgłoś
hatterka Re: Ja was zabiję XD bo... 19.08.11, 20:06 E tam, my tu wszyscy wszystkich lubimy, haha Fan mojego idola jest moim przyjacielem, o! Odpowiedz Link Zgłoś
anahi_loveyou Re: Ja was zabiję XD bo... 19.08.11, 20:07 www.thisisnotporn.net/wordpress/wp-content/uploads/2010/06/Freddie-Mercury-and-Roger-Taylor.jpg patrzcie jakie fajne zdjęcie znalazłam Odpowiedz Link Zgłoś
wiki3113 Re: Ja was zabiję XD bo... 19.08.11, 20:08 Hahaha nie no świetne zdjęcie! Odpowiedz Link Zgłoś
anahi_loveyou Re: Ja was zabiję XD bo... 19.08.11, 20:09 mi się strasznie podoba Odpowiedz Link Zgłoś
hatterka Re: Ja was zabiję XD bo... 19.08.11, 20:10 Freddie wygląda, jakby coś knuł, haha xD A Roger świr jak zwykle Odpowiedz Link Zgłoś
anahi_loveyou Re: Ja was zabiję XD bo... 19.08.11, 20:11 pewnie coś tam kombinował za plecami Rogera Odpowiedz Link Zgłoś
anahi_loveyou Re: Ja was zabiję XD bo... 19.08.11, 20:12 też mnie to zastanawia xd. Odpowiedz Link Zgłoś
wiki3113 Re: Ja was zabiję XD bo... 19.08.11, 20:14 No mnie tez zastanawia jakieś hipotezy Odpowiedz Link Zgłoś
anahi_loveyou Re: Ja was zabiję XD bo... 19.08.11, 20:15 może jakiś psikus planował zrobić Rogerowi Odpowiedz Link Zgłoś
hatterka Re: Ja was zabiję XD bo... 19.08.11, 20:15 Może wymyśla jakąś zboczoną piosenkę, ha! xD Odpowiedz Link Zgłoś
anahi_loveyou Re: Ja was zabiję XD bo... 19.08.11, 20:16 i kto tu ma fantazje erotyczne xd. Odpowiedz Link Zgłoś
kicia377 Re: Ja was zabiję XD bo... 19.08.11, 20:17 @hatterka zawsze ma jakieś fantazje. Odpowiedz Link Zgłoś
wiki3113 Re: Ja was zabiję XD bo... 19.08.11, 20:17 @hatterka a ty znowu o jednym Odpowiedz Link Zgłoś
hatterka Re: Ja was zabiję XD bo... 19.08.11, 20:18 Ej no, po prostu przed chwilą słuchałam Body Language i tak mi na myśl przyszło! Odpowiedz Link Zgłoś
wiki3113 Re: Ja was zabiję XD bo... 19.08.11, 20:19 Hahaha no dobrze rozumiem Ja też już niestety znikam,więc mi wszystko streścicie. Odpowiedz Link Zgłoś
hatterka Re: Ja was zabiję XD bo... 19.08.11, 20:20 Oczywiście streścimy Papa, Queen z Tobą! Odpowiedz Link Zgłoś
hatterka Re: Ja was zabiję XD bo... 19.08.11, 20:22 Okej, tryb *skojarzenia* mode off. Na chwilę Co myślicie o Under Pressure w Montrealu? Odpowiedz Link Zgłoś
anahi_loveyou Re: Ja was zabiję XD bo... 19.08.11, 20:22 @hatterka jakie pożegnanie fajne Odpowiedz Link Zgłoś
anahi_loveyou Re: Ja was zabiję XD bo... 19.08.11, 20:24 Under Pressure - super i Freddie bez koszulki Odpowiedz Link Zgłoś
hatterka Re: Ja was zabiję XD bo... 19.08.11, 20:28 Ja tu się o piosenkę pytam, a Blondi wyjeżdża z Fredziem bez koszulki, no i ja się pytam, jak tu nie mieć skojarzeń, co? xD Coraz bardziej lubię Rogera, o! Odpowiedz Link Zgłoś
anahi_loveyou Re: Ja was zabiję XD bo... 19.08.11, 20:29 oj tam oj tam słuchałam piosenki ,ale to mnie rozproszyło Odpowiedz Link Zgłoś
hatterka Re: Ja was zabiję XD bo... 19.08.11, 20:33 Oj tak, Freddie bez koszulki potrafi rozproszyć ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
kicia377 Re: Ja was zabiję XD bo... 19.08.11, 20:30 O o Freddie pół nagi. Piosenka dobrze wykonana, podoba mi się. Odpowiedz Link Zgłoś
anahi_loveyou Re: Ja was zabiję XD bo... 19.08.11, 20:34 widzę,że Maggie też zwróciła uwagę na Freddiego Odpowiedz Link Zgłoś
kicia377 Re: Ja was zabiję XD bo... 19.08.11, 20:37 Blondi, nie trudno go przeooczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
kicia377 Re: Ja was zabiję XD bo... 19.08.11, 20:39 Rozpraszające. I jak tu nie mieć pewnych skojarzeń. Odpowiedz Link Zgłoś
anahi_loveyou Re: Ja was zabiję XD bo... 19.08.11, 20:38 omg . rozpraszające i to jak Odpowiedz Link Zgłoś
hatterka Re: Ja was zabiję XD bo... 19.08.11, 20:43 www.queenconcerts.com/inc/instruments/1978_jazz/1978_gretsch2.jpg Cóż za panterka Odpowiedz Link Zgłoś
hatterka Re: Ja was zabiję XD bo... 19.08.11, 20:44 shit, link nie działa. jeszcze raz: Panterka Odpowiedz Link Zgłoś
anahi_loveyou Re: Ja was zabiję XD bo... 19.08.11, 20:47 omg jak mu do twarzy w tej panterce Odpowiedz Link Zgłoś
anahi_loveyou Re: Ja was zabiję XD bo... 19.08.11, 20:49 te włosy + ta panterka = dżunglaa ! Odpowiedz Link Zgłoś
hatterka Re: Ja was zabiję XD bo... 19.08.11, 20:49 Roger jest panterą, Brian pudlem, a Freddie i John? Odpowiedz Link Zgłoś
hatterka Re: Ja was zabiję XD bo... 19.08.11, 20:51 Blondi, o nie, przez Ciebie wyobraziłam sobie Rogera śmigającego na lianach jak Tarzan, hahaha xD Odpowiedz Link Zgłoś
kicia377 Re: Ja was zabiję XD bo... 19.08.11, 20:53 Na Tarzana pasuje nawet. ha ha!! Odpowiedz Link Zgłoś
anahi_loveyou Re: Ja was zabiję XD bo... 19.08.11, 20:54 hahahah i ja przez ciebie też Odpowiedz Link Zgłoś
hatterka Re: Ja was zabiję XD bo... 19.08.11, 21:04 Z pieskiem Reszta sfochowana, bo Roger dla siebie go zagarnął, ha! Odpowiedz Link Zgłoś
anahi_loveyou Re: Ja was zabiję XD bo... 19.08.11, 21:08 najbardziej to chyba Freddie jest zły xd. Odpowiedz Link Zgłoś
hatterka Re: Ja was zabiję XD bo... 19.08.11, 21:09 Fredzio to się pewnie wkurzył, że przejdzie zapachem psa i jego koty będą od niego uciekać, haha xD Odpowiedz Link Zgłoś
anahi_loveyou Re: Ja was zabiję XD bo... 19.08.11, 21:10 hahah a szczególnie pewnie bał się o Delilah Odpowiedz Link Zgłoś
hatterka Re: Ja was zabiję XD bo... 19.08.11, 21:12 Tak! Dlatego potem napisał pieśń chwalebną na jej cześć ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
hatterka Re: Ja was zabiję XD bo... 19.08.11, 21:15 Przypomniał mi się jeszcze ten fanart. Pasuje do zdjęcia jak ulał ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
anahi_loveyou Re: Ja was zabiję XD bo... 19.08.11, 21:21 kwejk.pl/obrazek/105656 - oglądnijcie sobie tego kwejka i w tle włączcie sobie Bohemian Rhapsody Odpowiedz Link Zgłoś
hatterka Re: Ja was zabiję XD bo... 19.08.11, 21:25 Ogarnę za pół godziny. Idę się kąpać, ale jeszcze tu wrócę, ha! Odpowiedz Link Zgłoś
miki_jackson A może... 20.08.11, 10:17 Weźmiemy swoje numery gg i będziemy tam konferencje robić? W ten sposób będzie się szybciej pisać i nikt nie będzie mógł tego czytać Jak chcecie, ja tam się dostosuję, ale na gg mogłoby być fajnie Odpowiedz Link Zgłoś
hatterka Re: A może... 20.08.11, 10:33 W sumie fajny pomysł, tylko muszę w końcu gadu na lapku zainstalować Odpowiedz Link Zgłoś
miki_jackson Re: A może... 20.08.11, 10:41 To może na wiadomościach prywatnych wymienimy się numerami? Odpowiedz Link Zgłoś
wiki3113 Re: A może... 20.08.11, 11:01 Co do konferencji na GG fajny pomysł Nikt się nie dowie o czym piszemy Odpowiedz Link Zgłoś
miki_jackson wiki3113 20.08.11, 11:21 Właśnie, bo my musimy obmyśleć tajne plany To co, wymieniamy się numerami w wiadomościach prywatnych? Odpowiedz Link Zgłoś
wiki3113 Re: wiki3113 20.08.11, 14:51 Spoko ja ci wyślę już teraz,bo później na pewno mnie będzie,a reszta nich napiszę czy w ogóle chce Odpowiedz Link Zgłoś
wiki3113 Sory 20.08.11, 14:53 Jednak nie wyśle bo źle kliknęłam i zamiast wyślij wiadomość usunęłam cię ze znajomych,więc co najwyżej wyślę ci teraz zaproszenie. Odpowiedz Link Zgłoś
wiki3113 Zmowy sory 20.08.11, 14:55 A jednak mogę ci wysłać wiadomość nawet jak cię nie mam w znajomych.Jeeezu jaka ja jestem zakręcona Odpowiedz Link Zgłoś
kicia377 Re: znowu* 20.08.11, 16:49 Mi pomysł odpowiada. Będzie o wiele łatwiej pisać. Odpowiedz Link Zgłoś
leslie Re: znowu* 20.08.11, 19:43 Pozwólcie, że dołączę się do konwersacji Jej, nie ma mnie chwile, a tu już zmiany. Moim skromnym zdaniem pomysł fajny. Nie chce mi się bawić w to wysyłanie więc jak coś to zwykle bywam pod 711664 Odpowiedz Link Zgłoś
hatterka Re: wiki3113 20.08.11, 21:42 Szalone jesteście Jutro zainstaluję gadu, to dam Wam numer, bo dzisiaj już nie dam rady, wpadłam tu tylko na chwilę Wykończona jestem po lataniu z królisiem do weta, na szczęście jest już dobrze Queen z Wami! ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
hatterka Re: wiki3113 21.08.11, 15:51 Jestem leniem, więc macie moje gg tutaj 37668938 Odpowiedz Link Zgłoś
wiki3113 Re: wiki3113 21.08.11, 17:18 Widzę,że nikomu się nie chcę wysyłać No dobrze no to ja też wpiszę jeszcze moje GG 23134228 Odpowiedz Link Zgłoś
kicia377 Re: wiki3113 21.08.11, 19:06 Moje gg: 12276074 musimy ustalić godziny o których się spotykamy. Odpowiedz Link Zgłoś
wiki3113 kicia377 21.08.11, 19:09 Może tak jak się spotykałyśmy w OFFM?Tak o 19. Odpowiedz Link Zgłoś
anahi_loveyou Re: kicia377 21.08.11, 19:28 mi też pasuje taka godzina jaka była w OFFM Odpowiedz Link Zgłoś
hatterka Re: kicia377 21.08.11, 19:44 No, to mam nadzieję, że jutro spotkamy się już na gadu, w pełnym składzie A teraz żegnam się z Wami Queenowo i zmykam do koleżanki. Odpowiedz Link Zgłoś
hatterka Re: kicia377 22.08.11, 16:26 Jestem nieszczęśliwa, wiem. GG nie używałam już ze 2 lata, a jak teraz zainstalowałam, to coś się z nim pieprzy Ponowne instalowanie nic nie daje, więc niestety nie mogę na razie uczestniczyć w Waszych konferencjach Postaram się jeszcze z nim powalczyć, ale nie wiem, czy to coś da Jak ktoś chce, to mogę na pw wysłać link do profilu na fejsie, bo na razie będę dostępna tylko tam i na kotku. Odpowiedz Link Zgłoś
anahi_loveyou Re: kicia377 22.08.11, 17:35 biedna hatterka . walcz z tym gadu ! i jak możesz to wyślij mi na pw link do fejsa Odpowiedz Link Zgłoś
hatterka anahi_loveyou 22.08.11, 17:52 Walczę, walczę, ale na razie to walka z wiatrakami Wysłałam Ci pw Odpowiedz Link Zgłoś
kicia377 Re: anahi_loveyou 22.08.11, 18:05 Mi gadu nie działało, więc usunęłam i pobrałam nowe. Chciałam zainstalować i nie mogę (coś się wyświetla). Więc korzystam z gadu-gadu web. Odpowiedz Link Zgłoś
hatterka Re: anahi_loveyou 22.08.11, 18:35 @kicia377 dzięki Ci! Jak mówiłam, z gadu jestem co najmniej te dwa lata do tyłu, więc nawet do głowy mi to nie przyszło xd Póki co, tamten poprzedni numer uznajmy za nieaktualny Oto nowy: 37690496. Miejmy nadzieję, że zadziała... Odpowiedz Link Zgłoś
wiki3113 Re: anahi_loveyou 22.08.11, 18:40 Oby zadziałał! Wyślij mi też link di fejsa jakbyś mogła Odpowiedz Link Zgłoś
anahi_loveyou Re: anahi_loveyou 22.08.11, 19:08 róbmy tą konferencję ! tylko ja nie wiem jak xd. Odpowiedz Link Zgłoś
wiki3113 Re: anahi_loveyou 22.08.11, 19:09 hahaha,no ja właśnie też nie i liczyłam na was Odpowiedz Link Zgłoś
leslie Re: anahi_loveyou 22.08.11, 19:11 Właśnie, wie ktoś jak to się robi? Poziom mojej wiedzy na temat używania gg (ze szczególnym uwzględnieniem nowych wersji) nie jest jakoś szczególnie wysoki, więc też się nie bardzo orientuję Odpowiedz Link Zgłoś
hatterka Re: anahi_loveyou 22.08.11, 19:35 Po raz enty: nie ogarniam gg, haha xD chwilowo wracam na starego, dobrego kitketa Jak się odbywało wczorajsze planoanie rewolucji? ;P Odpowiedz Link Zgłoś
kicia377 Re: xD 22.08.11, 19:39 @hatterka też nie mogę tego ogarnąć. heh. nic nie planowałyśmy narazie. Odpowiedz Link Zgłoś
hatterka Re: xD 22.08.11, 19:44 @kicia377 uuu, to szkoda rewolucja ważną rzeczą jest ^^ ale szczerze mówiąc, po gadugadowych przejściach nie mam teraz nawet na nią siły xD Ech, pocieszę się poszukiwaniem zdjęć Freddiego w necie Odpowiedz Link Zgłoś
kicia377 Re: xD 22.08.11, 19:53 @hatterka no rewolucja jest ważna, ale wtedy gdy jest więcej osób, jak to mówią: w kupie siła. Spróbuj wejśc na gg.pl i się zalogować. Wtedy będzie jedna konferencja. Odpowiedz Link Zgłoś
hatterka Re: xD 22.08.11, 19:58 @kicia377 ok, weszłam. i jak się teraz dostać na konf z Wami? Bo ja do takich spraw jestem kompletnym antytalenciem, co już zresztą dałam chyba po sobie poznać Odpowiedz Link Zgłoś
kicia377 Re: xD 22.08.11, 20:03 @hatterka Ja jak wszłam to wyświetliły mi się na dole ekranu konferencje jakie są. Wybrałam tą na której większośc osób jest (bo były 2 konfy). Odpowiedz Link Zgłoś
hatterka Re: xD 22.08.11, 20:06 @kicia377 hmmm, mi się nic nie wyświetla a jestem dodana do tej konfy? Odpowiedz Link Zgłoś
wiki3113 Re: xD 22.08.11, 20:14 włąśnie chcemy cię dodać,ale to chyba musi Fredzia zrobić Odpowiedz Link Zgłoś
julka_18 Re: Queen 23.08.11, 10:49 tak szczerze - taką wielką fanką nie jestem, ale znam wiele ich piosenek i po prostu uwielbiam ten zespoł, więc tak troszkę się zaliczam Odpowiedz Link Zgłoś
anahi_loveyou Re: Queen 24.08.11, 19:25 ja też chce <3. piszemy tu,żeby nasze Queenowe forum nie zanikło Odpowiedz Link Zgłoś
hatterka Re: Queen 24.08.11, 20:45 Faktycznie, nasze forum nie może zaniknąć. Musi istnieć, ratować zbłąkane dusze itp. ^^ Ostatnio rozkminiałam z kolegą problem z wehikułem czasu. Wyszło, że mogę go skonstruować, opatentować i zostać milionerką. Wtedy można załatwić i koncert, i książki, płyty itd. dla nas wszystkich Jedyną przeszkodą mogą być jedynie "źli ludzie, którzy będą chcieli zepsuć świat" i ukradną ten wehikuł. o.O Nie pytajcie, to była jego rozkmina xD W każdym razie, jak coś, to pomożecie chronić przed kradzieżą? Odpowiedz Link Zgłoś
anahi_loveyou Re: Queen 24.08.11, 21:36 pomożemy . ! zbieram już karabiny i granaty do ochrony Odpowiedz Link Zgłoś
hatterka Re: Ludzie ! 26.08.11, 23:26 Nie pozwalam! ^^ Rozwala mnie to zdjęcie xD Odpowiedz Link Zgłoś
roksanaroxana Re: Ludzie ! 27.08.11, 14:44 Wielbię Queen. Słyszałyście/liście, że Brian May wykonał z MCR We will rock you i welcome to the black parade? Jestem fanką Queen, ale uważam że wyszło im zajebiście Odpowiedz Link Zgłoś
leslie Re: Ludzie ! 27.08.11, 15:09 Właśnie widziałam zdjęcia z Reading na tumblrze, video sobie zarazo obejrzę. Szczerze powiedziawszy bardziej cieszyłabym się gdyby zamiast MCR zagrał z Muse, no ale nie można mieć wszystkiego Odpowiedz Link Zgłoś
anahi_loveyou Re: Ludzie ! 27.08.11, 16:51 @hatterka - mnie też rozwala to zdjęcie , szczególnie Brian w tym kimonku xd. widziałam We Will Rock You MCR i nawet fajne Odpowiedz Link Zgłoś
kicia377 Re: Ludzie ! 28.08.11, 13:57 Jestem pod wielkim wrażeniem tego występu. Brian mimo swojego wieku średniego nadal czuje rock'n'roll'a. MCR mieli wielkie szczęście, że mogli zagrać razem z jednym z najlepszych gitarzystów na świecie. <Lubię to!> Odpowiedz Link Zgłoś
wiki3113 Re: Ludzie ! 28.08.11, 18:55 Przyznam się,że nie widziałam tego występu. A zdjęcie też mi sie baardzo podoba(szczególnie to kimono) Odpowiedz Link Zgłoś
kicia377 Re: Mam Talent! 30.08.11, 10:53 Oceńcie które z poniższych wykonań jest lepsze i dlaczego? Pod względem wizualnym jak i wokalnym. Który z tych panów najbardziej pasuje na Freddie'go? 1. Tekst linka 2. Tekst linka Odpowiedz Link Zgłoś
leslie Re: Mam Talent! 01.09.11, 16:43 Drugi wydaje się być lepszy pod względem wokalnym. No i nic na to nie poradzę, że pierwszy występ kojarzy mi się bardziej z tandetną podróbką . Odpowiedz Link Zgłoś
wiki3113 Mam talent! 31.08.11, 12:04 Podobają mi się stroje tych wykonawców moim zdaniem się postarali,ale na Freddie jest jedyny w swoim rodzaju! Co do wykonań bardziej podobało i się drugie,ale żadne mnie nie zachwyciło,pewnie dlatego,że zawsze gdy słucham jakiegoś coveru to mimowolnie porównuję go do oryginału,no a z oryginałem to nikt się nie może mierzyć. Odpowiedz Link Zgłoś
chocolatte The show must go on 01.09.11, 14:17 Nigdzie nie mogę znaleźć wersji na żywo piosenki "the show must go on" . wie ktoś gdzie mogę ją znaleźć i czy w ogóle była wykonana na żywo ? Odpowiedz Link Zgłoś
leslie Re: The show must go on 01.09.11, 16:35 Tu o ile zadowala Cię wersja z Eltonem Johnem . Jeśli chodzi o wykonywanie piosenki w oryginalnym składzie, została ona nagrana w ostatnich latach Freddiego, kiedy zespół nie występował już na żywo. Odpowiedz Link Zgłoś
hatterka Re: The show must go on 01.09.11, 18:06 Dosyć dawno mnie tu nie było, ale trzeba było maksymalnie wykorzystać koniec wakacji Ehhh, za kilka dni rocznica urodzin Freddiego, ciekawa jestem, czy powiedzą coś o tym w tv. Ja mam zamiar rozgłosić to w szkole Na szaloną imprezę w stylu Fredzia mnie nie stać, ale zawsze można obejrzeć teledysk do Living on my own Odpowiedz Link Zgłoś
anahi_loveyou Re: The show must go on 01.09.11, 18:59 ja też będę to wszędzie ogłaszać urodziny Freddiego ważna rzecz ! Odpowiedz Link Zgłoś
roksanaroxana Re: The show must go on 01.09.11, 19:03 Gdybym ja w szkole zaczęła mówić o urodzinach Freddiego, wszyscy pytaliby się kto to jest Zamierzam uczcić Jego urodziny oglądając koncert Queena na Wembley Odpowiedz Link Zgłoś
anahi_loveyou Re: The show must go on 01.09.11, 19:54 @roksanaroxana - no niestety żyjemy w takich czasach ,że mało kto zna króla rocka ... Odpowiedz Link Zgłoś
wiki3113 Re: The show must go on 01.09.11, 20:11 No niestety mało ktoJa jeszcze nie znam mojej klasy,ale rozgłosić spróbuję. No i oczywiście oglądanie teledysków to też jakieś uczczenie. Odpowiedz Link Zgłoś
kicia377 Re: The show must go on 01.09.11, 21:34 W tv mogliby puścić chociaż na 2 godz. teledyski z Queen urodziny Freda. Np. na e4me w urodziny Michaela Jacksona przez cały dzień leciały jego teledyski. Jak król popu może to i król rocka też. Odpowiedz Link Zgłoś
roksanaroxana Re: The show must go on 01.09.11, 21:38 Jakoś w sierpniu na e4me przez tydzień prawie cały czas Queen leciał Odpowiedz Link Zgłoś
anahi_loveyou Re: The show must go on 01.09.11, 22:02 leciał leciał ^ nawet powtórka była ;d mogliby puścić live Queen Odpowiedz Link Zgłoś
roksanaroxana Re: The show must go on 01.09.11, 22:54 O właśnie, a nie Armina Van Buurena KIedyś pewnie pokażą, ale ta stacja się dopiero rozwija. Ale ogólnie spoko kanał, bo dali Metalliki koncert Odpowiedz Link Zgłoś
hatterka Re: The show must go on 01.09.11, 22:54 Ahhh, cieszę się, że moja klasa jest w temacie Fredzia cokolwiek obeznana Może nie wiedzą jakichś szczegółów i ciekawostek, ale podstawy znają i szanują jego i zespół ^^ No a jeden osobnik, o którym wspominałam zresztą kiedyś na konfie, całkiem szczerze przyznał, że Queen lubi. Ma nawet kupić sobie koszulkę z Fredziem W ogóle wokół mnie jest ostatnio coraz więcej Queen. Np. dzisiaj wracam z rozpoczęcia, włączam TV, oczywiście ustawione na vh1, a tam wita mnie "Bicycle race". To było kochane Aj, jestem za puszczeniem Live at the Bowl! Albo Budapesztu, albo obojętnie, nie potrafię wybrać. Odpowiedz Link Zgłoś
hatterka Re: The show must go on 02.09.11, 09:44 Przeglądam sobie spokojnie kwejka, a tam mi naraz Freddie się pokazuje. Odpowiedz Link Zgłoś
kicia377 Re: Queen 02.09.11, 13:55 Freddie zajebisty, jak zawsze!! Też chciałabym, aby w szkole znajomi mówili o Queen. Ale oni to tylko hip-hop, rap, disco polo, pop. Nieznają dobrej muzy. Odpowiedz Link Zgłoś
anahi_loveyou Re: Queen 02.09.11, 15:33 u mnie w gim . wszyscy reggae ( nienawidzę tego .) albo hip hop . no porażka jakaś . teraz w liceum prawdopodobnie wszyscy rock , ale o Fredzia i Queen jeszcze nie miałam okazji spytać Odpowiedz Link Zgłoś
leslie Re: Queen 02.09.11, 16:07 W mojej szkole większość osób słucha to co leci w radiu, nie mając nawet ulubionego gatunku, więc dopiero zespołu. Smutne musi być ich życie . Jeśli chodzi o koncerty, całowałabym im stopy, gdyby na jakimś kanale puścili jakikolwiek queenowy występ z lat siedemdziesiąt . Ale to raczej mało prawdopodobne. Btw jakieś dwa tygodnie temu, na mtv emitowali koncert z Wembley, więc też dobrze Odpowiedz Link Zgłoś
anahi_loveyou Re: Queen 02.09.11, 16:23 ja nigdy nie widziałam,żeby na mtv był jakiś koncert . cały czas tylko jakieś puste programiki . Odpowiedz Link Zgłoś
leslie Re: Queen 02.09.11, 16:33 Co tydzień w piątki o północy leci pasmo koncertowe, World Stage. Zwykle puszczają coś pokroju Snoop Dogga, ale zdarzają się wyjątki jak choćby Queen. Odpowiedz Link Zgłoś
blood Re: Queen 02.09.11, 17:30 uwielbiam Queenów, a nawet kiedyś chyba na tvp kultura leciał ich koncert. Odpowiedz Link Zgłoś
wiki3113 Re: Queen 02.09.11, 18:42 Ja tam w TV jeszcze nie widziałam żadnego koncertu Queen,w ogóle rzadko nawet teledyski lecą. Ja się delikatnie podpytam w moim gim co do muzy jakiej oni słuchają i w razie czego zadbam o ich muzyczna edukacje Odpowiedz Link Zgłoś
anahi_loveyou Re: Queen 02.09.11, 18:48 @blood - leciał ^ oglądałam oczywiście tvp wreszcie się postarało i puściło coś porządnego . Odpowiedz Link Zgłoś
wiki3113 Re: Queen 02.09.11, 18:51 @anahi_loveyou a kiedy leciał???Jak ja to mogła przegapić??? Odpowiedz Link Zgłoś
anahi_loveyou Re: Queen 02.09.11, 18:55 @wiki - już dawno ... jakoś tak w połowie lipca biedna , przegapiłaś Odpowiedz Link Zgłoś
wiki3113 Re: Queen 02.09.11, 18:59 Faktycznie biedna jestemAle na szczęście nie dawno oglądałam sb koncert z Wembley to jakieś pocieszenie Odpowiedz Link Zgłoś
anahi_loveyou Re: Queen 02.09.11, 19:20 noo ten koncert co był na tvp to był z Rio De Janeiro Odpowiedz Link Zgłoś
hatterka Widziałyście??? 05.09.11, 16:04 Widziałyście logo Google? Piękne jest Ach, chciałabym jeszcze przenieść tu znaleziony youtube'owy apel: "ATTENTION all Queen fans,On September 5th, Freddie's birthday, we will be watching Bohemian Rhapsody repeatedly all day to boost its view count up to at the least 700,000,000 views. You don’t even have to listen to it. You can just keep playing the video back to back all the way through without sound. We’re doing this to compete with Justin Bieber's garbage music videos & to make Queen be heard across Youtube. Copy& Paste this across all Queen videos. Spread the word!" Do dzieła! Oglądajmy BoRhap i wszystko Queenowe, co się tylko da! A tak w ogóle, wszystkiego najlepszego, Freddie, gdziekolwiek teraz jesteś... Dużo kotów! Rozpowszechniałam dzisiaj w szkole, rozpowszechniłam na fejsie za pomocą Googla, a teraz rozpowszechniam tu ^^ Ale Wy wiecie, że dziś jest ważny dzień. To co, robimy imprezę? Taką w stylu 39 urodzin Fredzia Przebieramy się za najdziwniejsze stwory i jazda! Przerobię się na kota, haha Tak przeżywam, że dzisiaj śniła mi się impreza urodzinowa Fredka. Odbywała się na moim balkonie (o.O) i oprócz mnie i solenizanta była jeszcze reszta zespołu i moja nauczycielka biologii (o.O) Nie wiem, skąd ona się tam wzięła -.- Ale i tak nikt nie zwracał na nią uwagi Impreza sama w sobie skromna, ale było dużo szampana, to jeszcze pamiętam ^^ Później łaziliśmy jeszcze z Freddiem, Brianem i Rogerem po jakichs podziemiach, to było dziwne xD A John się biedny gdzieś zawieruszył A potem musiałam wstać i iść do szkoły Dobra rada: chcecie queenowy sen, to naoglądajcie się wieczorem zdjęć, teledysków i zaśnijcie w sluchawkach, w których leci oczywiście nasz kochany zespół Odpowiedz Link Zgłoś
smileyy776 Re: Widziałyście??? 05.09.11, 16:12 Tak logo Google jest cudowne!Ja nawet na gg zrobiłam opis,że dziś 65 rocznica Jego urodzin! Odpowiedz Link Zgłoś
wiki3113 Re: Widziałyście??? 05.09.11, 16:26 To logo jest cudowne no i piosenkaPostarali się !!!!! Oj tak ja też rozprzestrzeniałam jak się da no ,a dzień się jeszcze nie skończył wprawdzie niektórzy uznają,że mi odbiło,ale co mi tam w końcu to urodziny Freddiego! Oczywiście będę słuchać piosenek Queena ile tylko się da. No i jak już napisała Hatterka Wszystkiego najlepszego Freddie gdziekolwiek jesteś. No i tak po za tym fajny sen Odpowiedz Link Zgłoś
roksanaroxana Re: Widziałyście??? 05.09.11, 16:24 Pewnie że widziałam. Jestem strasznie dumna z google za to logo Co do akcji: świetny pomysł! U mnie już z yt br kolejny raz leci U mnie w szkole cały dzień gadali o niekrytym krytyku, o istnieniu Freddiego nie wiedzą Nie rozumiem, jak można być tak zacofanym? Na e4me nie zapowiada się na Queen A szkoda. Ja z kumpelami obchodze urodziny Freddiego. Będziemy oglądać koncert wieczorem, a na razie spędzamy popołudnie z muzyką Queen Gdy wracałyśmy ze szkoły na cały głośnik puszczałam I was born to love you z komórki (taaa wiem, szpan xd) to jakaś starsza kobieta pokazała nam kciuk w góre Czyli stare babcie słuchają nie tylko radia maryja A co do głównego tematu, czyli oczywiście urodzin Freddie'go to co moge powiedzieć; Freddie, Jego twórczość na zawsze pozostaną w naszych sercach. Odpowiedz Link Zgłoś
anahi_loveyou Re: Widziałyście??? 05.09.11, 16:34 ogłosiłam na fejsie logo jeszcze nie widziałam,bo dopiero wróciłam ,ale zaraz luknę najlepszegoo kochany Fredziu , gdziekolwiek jesteś Odpowiedz Link Zgłoś
leslie Re: Widziałyście??? 05.09.11, 16:38 Guglowe logo rządzi Hahaha Twoje sny, Hatterka, też XD Mi się śniło coś z tym, że Freddie i Jim adoptowali jakąś dziewczynkę o.O Co do akcji, to myślę, że właśnie tak spędzę dzisiejszy wieczór, oglądając Queenowe teledyski. Praktycznie pierwszą moją myślą po obudzeniu o tej przeklętej piątej rano było 'happy birthday, Freddie' Włączyłam nawet radio licząc, że coś powiedzą, ale jak zwykle się przeliczyłam. I teraz właśnie rozważam pomalowanie paznokci jednej dłoni czarnym lakierem na cześć Freda Odpowiedz Link Zgłoś
roksanaroxana Re: Widziałyście??? 05.09.11, 16:57 W antyradiu mówili, ale słyszałam tylko urywki, bo się do szkoły śpieszyłam W końcu to porządne radio, więc powiedzieli Odpowiedz Link Zgłoś
anahi_loveyou Re: Widziałyście??? 05.09.11, 17:02 o tak , antyradio to bardzo porządne radio <3. a na onecie nic , jebani -.- Odpowiedz Link Zgłoś
roksanaroxana Zapuść wąsy dla Freddiego! 05.09.11, 17:27 Na interii jest artykuł o Freddie'im. Jak miło Odpowiedz Link Zgłoś
anahi_loveyou Re: Zapuść wąsy dla Freddiego! 05.09.11, 17:55 zapuszczam haha xd. Odpowiedz Link Zgłoś
kicia377 Re: Zapuść wąsy dla Freddiego! 05.09.11, 18:08 Logo google jest świetne, zatkało mnie. Wszystkiego naj Freddie!! Dzisiajszy wieczór spędze na oglądaniu koncertów i teledysków. Myślę, że dzisiejsza konferencja mogłaby być w komplecie. Zobaczymy. Życzę miłego wieczoru. Odpowiedz Link Zgłoś
anahi_loveyou A może jakąś konfę dzisiaj ? 05.09.11, 18:09 bo dawno nie robiłyśmy a dzisiaj są urodziny Fredka więc jakoś trzeba to uczcić Odpowiedz Link Zgłoś
wiki3113 Re: A może jakąś konfę dzisiaj ? 05.09.11, 20:23 Właśnie dawno nie było,a uczcić trzeba! Odpowiedz Link Zgłoś