Dodaj do ulubionych

Chciałam się przywitać..

01.12.06, 13:29
Witajcie,wpadłam przypadkowo na to forum,mieszkam od 2 lat w Halinowie i
fajnie jest,że nawet swoje forum mamy ale....
no własnie,mam wrażenie,ze nie funkcjonuje ono tak jak powinno-chodzi mi o te
kłótnie i starcia i głupie komentarze p.Krzysia-człowieku czepiasz się
wszystkich i wszystkiego-kim Ty jesteś? Pępkiem świata???? To tacy ludzie są
w Halinowie? Zastanów sie chwilę nad tym i może daj sobie spokój z forum,co?
Super,ze jest takie forum w małym miasteczku zawsze można kogoś o coś
spytać,poradzić sie czy dac małe ogłoszenie....
Pozdrawiam Wszystkich gorąco,poobserwuję to forum troszkę i mam nadzieję,że
zostanę na stałe. :)
Obserwuj wątek
    • 25spider Re: Chciałam się przywitać.. 01.12.06, 15:34
      czesc!

Ja tutaj mieszkam od ponad miesiaca...
      Jeszcze za krotko, zeby cos powiedziec na tematy "Halinowo-polityczne" ;)

Wczesniej mieszkalem w Zabkach i tam tez (jak pewnie wszedzie) bylo paru
      "maciwodow" na forum Zabek...

Ale to regula...

Poza tym w Zabkach przewazal elektorat "PiS-LPR" wiec czesto "nowoczesne wyprawy
      krzyzowe" odbywaly sie na lamach forum... ;)

Z tego, co zauwazylem forum Halinowa istnieje niedlugo, wiec teraz dopiero
      dociera sie...

Mi na razie najbardziej przeszkadzaja odleglosci do sklepu (najblizszy 1500m,
      reszta 2500m), stacji PKP, bazarku i ogolnie "centrum" (2500m), kosciola (3000m)
      i do szkoly podstawowej w ktorej grywam od 2 tygodni w siatkowke (ok. 3500m)...

Droche dobijajacy jest dojazd 704 do warszawy (kursujacym czasami nawet co 1,5
      godziny)...

Ale ogolnie nie jest zle... ;)

Pozdrawiam, Spider
      • e_tocia Re: Chciałam się przywitać.. 03.12.06, 09:57
        Witam witam:) ja tu od roku mieszkam i narzekam na to samo,też z Ząbek się
        przeniosłam,brakuje mi znajomych i przyjaciół a o nowych ciężkawo.Forum rozwija
        się pomalutku,nie wiem z czego to wynika...trzymajcie się i nie uciekajcie
        przed nowymi;)
        • 25spider Re: Chciałam się przywitać.. 04.12.06, 11:58
          najprawdopodobniej wynika to z tego, ze malo osob ma internet w halinowie i
          okolicach... a zposrod tych, ktorzy maja, to pewnie niewiele osob wie o tym
          forum... :) moze trzeba by forum jakos zareklamowac?.... wtedy zaczeloby sie cos
          dziac!!!
          jak bede mial chwilke, to wydrukuje ogloszenie i porozwieszam w halinowie w paru
          miejscach... :)

Pozdrawiam, Spider
    • slav999 Re: Chciałam się przywitać.. 02.12.06, 22:15
      Witam witam,co slychac?,opowiedz cos o sobie?
      • dianah1 Re: jest nas coraz więcej 06.12.06, 19:12
        a jakoś to forum sie nie moze rozkręcić-szkoda,ja zagladam tu często ale
        wszystko stoi w miejscu,buuuuu
        • podkoweczka5 Re: jest nas coraz więcej 06.12.06, 19:54
          dianah1 napisała:

> a jakoś to forum sie nie moze rozkręcić-szkoda,ja zagladam tu często ale
          > wszystko stoi w miejscu,buuuuu

Witam!Znalazłam to forum dzisiaj i chyba niewiele osób o nim wie,to jedno a
          poziom wypowiedzi niektórych osób odstrasza innych.NIe jestem przeciwna
          wyrażaniu swoich poglądów i spostrzeżeń,ale w sposób cywilizowany.Może potrzebna
          reklama.pozdrawiam podkoweczka
          • wisteria_lane Re: jest nas coraz więcej 06.12.06, 21:48
            Ta okolica cierpi na takie problemy, które trudno rozwiązać
            więc zastępczo puszczamy sobie wiązanki:)
            tak, żeby nie zastanawiać się np skąd wziąć drogę do ulicy Podleśnej w Koniku
            (gdzie okazalo się nie ma drogi do calej ulicy,)
            albo jak rozladować tlok w szkole,
            albo dlaczego wśród moich sąsiadów nikt nie wywozi szamba, chociaż nie ma
            kanalizy
            albo dlaczego nie nikt nie przyjedzie odlowić bezdomnych psów, które gonią
            dzieciaki,
            Na takie i inne pytania pani burmistrz odpowie w stosownym czasie mam nadzieję,
            że zdązy w tej kadencji i szczerze życzę sobie żeby zaczęla sprzątać, bo jak
            odziedziczyla "w spadku" różne zaszlości tak i nic z nimi nie zrobila.
    • agakk Re: Chciałam się przywitać.. 07.12.06, 08:26
      Witam,
      ja również wpadłam przypadkowo na to forum i potwierdzam, że nigdy o nim nie
      słyszałam - brak reklamy:) A przeglądając listy dochodzę do wniosku, że jeszcze
      musi się troszkę "dotrzeć" i "wyklarować", no w końcu tak jest ze wszystkim.
      W Halinowie/Kazimierowie mam działkę od kilku lat a w tym roku postanowiliśmy z
      mężem w końcu się pobudować i przed świętami BN (już w trójkę) przeprowadzić.
      Cieszy mnie, że będę tu mieszkać bo okolica bardzo zawsze mi się podobała, w
      konńu uciekę od Warszawy i będę mieszkać jak człowiek. Pozdrawiam wszystkich
      sąsiadów:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka