Dodaj do ulubionych

Recenzja ksiazki Janusza Korczaka

IP: 195.205.202.* 03.01.10, 21:14
Witam!Mam pytanie i w sumie moze prosbe.Czy ma moge ktos napisana
recenzje na temat jakiejs ksiazki Janusza Korczaka?Potrzebuje to na
pedagogike:/Strasznie mi na tym zalezy, bede bardzo wdzieczna jesli
ktos bylby w stanie mi pomoc.
Obserwuj wątek
    • Gość: zrozpaczona Re: Recenzja ksiazki Janusza Korczaka IP: 195.88.28.* 22.01.10, 10:07
      Mam dokładnie ten sam problem :/ muszę to zrobić na poniedziałek, żeby
      zaliczyć pedagogikę :/
      • Gość: marajka Re: Recenzja ksiazki Janusza Korczaka IP: *.ghnet.pl 22.01.10, 12:52
        Masz cały weekend, więc przeczytaj i napisz recenzję. W czym problem?
        • Gość: Rezolutna Re: Recenzja ksiazki Janusza Korczaka IP: 109.243.94.* 22.01.10, 19:29
          Problem w tym, że trzeba przeczytać książkę i następnie ją
          zrecenzować. A to wszystko w DWA DNI!
          • Gość: Aga Re: Recenzja ksiazki Janusza Korczaka IP: *.chello.pl 22.01.10, 19:40
            Ktoś ci to zadał dzisiaj czy co?
          • Gość: marajka Re: Recenzja ksiazki Janusza Korczaka IP: *.ghnet.pl 23.01.10, 11:20
            No więc ponawiam pytanie, w czym problem? Ja w zeszłym semestrze w ciągu dnia przeczytałam Germinal, nie sądzę, żeby książki Korczaka miały po 500 stron.
            • Gość: invisible Re: Recenzja ksiazki Janusza Korczaka IP: *.skarzysko.vectranet.pl 23.01.10, 13:00
              No i tak wyglądają dzisiejsi studenci... Mówisz, że masz na to 2 dni, a jestem
              przekonana, że masz tyle, bo dopiero teraz się za to zabrałaś. Ja muszę napisać
              pracę semestralną na kilkanaście stron z książek w języku obcym i jakoś nie
              proszę o pomoc kogoś z forum. Chcesz zaliczyć to rusz tyłek, przeczytaj to i
              napisz - nie rozumiem, w czym problem.
              • verdana Re: Recenzja ksiazki Janusza Korczaka 23.01.10, 13:05
                Nie mówiac o takim drobiazgu, ze niektorzy prowadzacy tez umieją
                korzystać z Internetu. I za ściągniętą recenzje nie pochwalą.
          • big.ot Żal.pl 23.01.10, 14:41
            >A to wszystko w DWA DNI!

Jakbyś zabrała się za to wcześniej to by nie było płaczu

Poziom niektórych studentów jest żenujący......

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka