Gość: jagoda IP: *.sptelek.com.pl 01.05.10, 20:57 ludzie wybierają np . politologię , stosunki międzynarodowe . dziennikarstwo . Jak widze ile uczelni ma w swojej ofercie takie kierunki i ile osób to studiuje to strach pomyslec Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: poik Re: Po co ? IP: *.adsl.inetia.pl 01.05.10, 21:49 hmm bo ich to interesuje, bo wydaje się łatwe, bo wydaje się przyjemne/ciekawe, bo nie uważają ich za złe kierunki, bo lepiej studiować coś co może być miłe i rozwijające, skoro nic nie daje gwarancji pracy itp. na miejscu studentów przerażałaby mnie ta ilość konkurencji. tak jak obecnie przeraża mnie tworzenie coraz większej liczby miejsc na moim technicznym :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: --- Re: Po co ? IP: 95.108.50.* 02.05.10, 02:43 Nie, nie, nie poiku drogi. Czy Ty naprawdę nie widzisz, że wątek ten oto został założony z myślą przewodnią, którą nie jest bynajmniej dyskusja, dlaczego niektórzy (nie wszyscy, jak wszędzie część jest z przypadku) ośmiela się studiować to co lubi, ba, bezczelnie ma jakieś zainteresowania? Nie jest z Tobą za dobrze... Pomyśl, o ile lepiej by Ci się zrobiło, jakbyś sobie nawrzucał na studentów tych kierunków, jak lepiej byś się poczuł, jakbyście sobie z jagodą pośmieli się z idiotów, ile kompleksów można by było wyleczyć. A Ty to wszystko psujesz, naprawdę, wstydź się! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poik Re: Po co ? IP: *.adsl.inetia.pl 02.05.10, 13:21 przykro mi :( ale na pewno ten wątek jeszcze się rozwinie we właściwym kierunku! Odpowiedz Link Zgłoś