Gość: jarek IP: *.wdm.pl 21.06.10, 18:50 Chcę zacząć studiować prawo dzienne.Czy jest to możliwe pracując cały tydzień od 7 do 15 z dwoma wolnymi dniami w tygodniu? Czy lepiej wybrać prawo zaocznie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sundry Re: Pytanie do studentów prawa 21.06.10, 19:14 Myślę,że tak.Na prawie jest bardzo mało zajęć (tak było u mnie), można było też dowolnie zmieniać grupy, a jak ktoś miał IOS, to mógł praktycznie tylko po zaliczenia chodzić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gordon Re: Pytanie do studentów prawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.10, 19:43 zależy od uczelni na mojej nie miałbyś szans za dużo nauki i zajęć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marajka Re: Pytanie do studentów prawa IP: *.ghnet.pl 21.06.10, 23:47 Możliwe. Prawo nie jest tak cieżkie jak się zwykło uważać, wymaga tylko systematyczności. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jan Re: Pytanie do studentów prawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.10, 15:48 Możliwe jest, rzeczywiście prawo nie wymaga bardzo dużego nakładu pracy, jednak zbadaj najpierw teren tzn. to o czym pisała sundry. U mnie na wydziale nie przysługuje już IOS ze względu na łączenie studiów z pracą, miałem duże problemy żeby dogadać się z ćwiczeniowcami na indywidulne zaliczanie, także na 2 roku z pracy musiałem zrezygnować. Na 4 było już łatwiej bo i zajęć mniej, praca nie kolidowała z uczelnią. Inną sprawą jest to, że po przyjściu z pracy, ostatnią rzeczą o jakiej myślałem było otwarcie książki, bo ze zmęczenia czasem człowiek po prostu pada. Odpowiedz Link Zgłoś