Dodaj do ulubionych

Pytanie odnośnie statusu studenta

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.10, 21:14
Mam pytanie...chodzi o to, że ukończyłem 5 semestrów studiów
dziennych. 6 nie ukończyłem z własnej winy i lenistwa, ale zamierzam
powtórzyć semestr. 6 semestr zaczyna się jakoś pod koniec lutego,
bynajmniej tak było w tym roku. I w związku z tym mam pytanie co z
okresem od września do lutego? Czy jestem studentem? Chodzi mi
głównie o zaświadczenie dla mojej siostry które potrzebuje
przedstawić w swojej szkole, jak również o legitymacje szkolną która
wiadomo uprawnia do zniżek? Proszę o odpowiedź. dzieki:)
Obserwuj wątek
    • Gość: ja Re: Pytanie odnośnie statusu studenta IP: *.icpnet.pl 24.07.10, 21:49
      zadzwoń jutro do dziekanatu.
    • Gość: kate Re: Pytanie odnośnie statusu studenta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.10, 23:17
      napisz dokładnie kiedy zrezygnowałes. i do kiedy masz legitymacje podbitą to ci
      powiem
      • Gość: damian Re: Pytanie odnośnie statusu studenta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.10, 08:34
        legitymację mam podbitą do 31 października , nie tyle co
        zrezygnowałem ale bardzo rzadko pojawiałem sie na uczelni i w
        konsekwencji zaliczyłem tylko dwa przedmioty
        • Gość: annia. Re: Pytanie odnośnie statusu studenta IP: *.retsat1.com.pl 25.07.10, 15:21
          no to w okresie od 31 października do początku kolejnego semestru nie jesteś
          studentem; i legitymacji nikt ci na ten czas nie podbije niestety;
        • Gość: kate Re: Pytanie odnośnie statusu studenta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.10, 15:21
          A dostałeś pismo, że cie skreślili z listy? Jak nie dostałeś takiego pisma(bo
          może jeszcze do tego nie doszli) to proponuje się przejść na Uczelnie i z
          partyzanta poprosić o zaświadczenie nie wdając się w zbędne dyskusje z paniami z
          Dziekanatu:)
    • Gość: marajka Re: Pytanie odnośnie statusu studenta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.10, 16:25
      6 semestr zaczyna się jakoś pod koniec lutego,
      > bynajmniej tak było w tym roku.

BYNAJMNIEJ?
    • Gość: --- Re: Pytanie odnośnie statusu studenta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.10, 16:27
      >6 semestr zaczyna się jakoś pod koniec lutego, bynajmniej tak było w tym roku
      przynajmniej, przynajmniej, ku... mać przynajmniej...nie używaj słów, których znaczenia nie znasz

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka