Dodaj do ulubionych

testy na PSYCHOLOGIE

IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 04.05.04, 23:55
Posiadam testy przygotowujace do egzaminu na psychologie we Wroclawiu. Czyli z takich przedmiotow : historia, j.polski , biologia i rachunek prawdopodobienstwa.. oraz 5 tekstów z testami na zrozumienie. Sa one z roznych kursow przygotowawczych jak i z ubieglych lat. Wiem jak bardzo moga sie przydac takie testy i jak trudno jest je zdobyc. Tym bardziej dla kogos kto nie mieszka w miescie do ktorego zdaje wiec dlatego nie pozwalam im lezec bezczynnie na półce ;-) . Testy mam w wersji papierowej (jest ich wszystkich 305 stron!!! ) i dlatego zainteresowanym przesylam je przez poczte polska:) np.za pobraniem (chyba ze jestes z Wrocławia - wtedy bezposrednio). Zainteresowanych szczegolami prosze o kontakt ! flamkaa@go2.pl

Pozdrawiam

Obserwuj wątek
    • Gość: Flamkaa Re: testy na PSYCHOLOGIE IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 06.06.04, 14:42
      Odswiezam ten post by ulatwic szukajacym, poniewaz egzamin zbliza sie duzymi
      krokami:)
      Pozdrawiam!
      • Gość: kasia Re: testy na PSYCHOLOGIE IP: *.ds.uni.wroc.pl 12.06.04, 00:17
        hej chętnie kupię testy na psych uwr nr gg4707415 jestem z wrocka
        • Gość: Flamkaa Re: testy na PSYCHOLOGIE IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 13.06.04, 23:26
          Juz odpowiedzialam na Twoj e-mail i czekam na odpowiedz! :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka