Dodaj do ulubionych

UŁ finanse

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.11, 03:41
witam, mam do Was ogromną prośbę, jeśli ktoś byłby taki dobry i jak wie ile wynosił zeszłoroczny próg na fir do mógłby mi napisać? :)

i ogólnie co myślicie o tej uczelni pod kątem kierunku finansów i rachun? na którym wydziale lepiej studiować? czy lepiej wybrać UE we Wrocławiu?
Obserwuj wątek
    • Gość: Kagan Re: UŁ finanse IP: *.Red-80-33-42.staticIP.rima-tde.net 11.05.11, 10:20
      Ile razy mam pisac, ze finanse studiujemy w UK, Niemczech albo w Szwajcarii, zas w zadnym wypadku nie myslimy nawet o studiowaniu finansow w Polsce?
      • Gość: heh Re: UŁ finanse IP: *.dynamic.chello.pl 18.05.11, 00:06
        ale co za różnica, gdzie przyszły analityk/księgowy skończy finanse? poza tym, taki biegły rewident musi znać też polski prawo by tu pracować - czyli studia w polsce wygrywają
        • Gość: Kagan Re: UŁ finanse IP: 62.205.96.* 18.05.11, 08:13
          Skad u ciebie ten optymizm, ze bedzie w Polsce praca?
    • Gość: ulka Re: UŁ finanse IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.11, 11:07
      nikt nic nie wie? też zamierzam tam składać papiery, waham się między tymi wydziałami, z tego co wywnioskowałam po specjalnościach zarządzania lepszy, chodzi mi o rachunkowość/audyt
      • aniagaja Re: UŁ finanse 13.05.11, 07:44
        Cześć ja studiuje FiR na Zarządzaniu zaocznie. Nic nie powiem o liczbie punktów, ale faktycznie na WZ lepsza rachunkowość a na EKo-Soc finanse. Życzę powodzenia!
    • Gość: maturzystka Re: UŁ finanse IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.11, 16:00
      nikt nie studiuje na uł??
      • Gość: Kagan Re: UŁ finanse IP: 62.205.96.* 18.05.11, 08:16
        Uniwersytet Lodzki byl najlepszym polskim uniwersytetem zaraz po II Wojnie Swiatowej, gdy w Lodzi wykladali profesorowie z Warszawy, znisczonej podczas wojny przez naszych dzisiejszych sojsznikow z NATO. Ale dzis to raczej nie ma sensu studiowac w upadajacej na naszych oczach Lodzi...
    • Gość: ulka Re: UŁ finanse IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.11, 22:39
      up up
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka