god_save_the_queen 25.07.05, 18:21 Proponuje zorganizować małe spotkanie dla tych co od października podejma nauke na UJ, a przewinęli się przez Nasze forum :) Co wy na to? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
god_save_the_queen Re: Spotkanko? 25.07.05, 19:39 Na wybór miejsca i czasu mamy czas :) Generalnie myślałem o październiku, bo wtedy wszyscy będa juz w KRK (nie zapominam o osobach z poza Krakowa :)). A post był w celu wybadania sytuacji :) Odpowiedz Link
ziebowicz Re: Spotkanko? 26.07.05, 19:27 ja proponuje zrobic prywatne, oddzielne, autonomiczne forum studentów 1 roku UJ u mnie w liceum działało i wyglądało to bardzo ciekawie. co wy na to. tylko potrzeba, żeby zajęli się tym jacys informatycy. PS. co do spotkania, to w paxdzierniku mi odpowiada. wpiszcie mnie na listę :P Odpowiedz Link
consoles_felizes Re: Spotkanko? 25.07.05, 20:01 ale nudzi sie teraz... a moze tylko mnie? to moze jakies wstepne spotkanie przyszlych Ujotowcow ze Slaska? mieszkam w Katowicach Odpowiedz Link
god_save_the_queen Re: Spotkanko? 26.07.05, 01:47 consoles_felizes napisała: > ale nudzi sie teraz... a moze tylko mnie? > Jesli bedziesz w Kraku :) Odpowiedz Link
mariolkawalczywkisielu Re: Spotkanko? 25.07.05, 21:17 nie wiem co Oni na to, ale ja myślę, że całkiem sensowna propozycja, jak przystało na rozsądnych studentów UJotu. poprosim tylko miejsce i datę :) Odpowiedz Link
god_save_the_queen Re: Spotkanko? 26.07.05, 01:46 Zawsze można zorganizować kilka cyklicznych spotkań :) Z reszta myśłem o tym aby forum wyewoluowało i stało sie forum pierwszego rocznika :) Jesli o mnie chodzi to albo w tym tygodniu (weekend), ale jeszcze nie wiem który dzień będe miał wolny, albo dopiero wrzesień (w sierpniu mam praktyki). Czekam na Wasze propozycje. Odpowiedz Link
kadlubek07 Re: Spotkanko? 26.07.05, 12:48 Jesli chodzi o mnie to od połowy sierpnia do końca wakacji, a od października to wiadomo :) każdy termin bedzie mi pasował :) Odpowiedz Link
ola_jag Re: Spotkanko? 25.08.05, 20:15 oczywiście, że tak- jako 'gdańska sierota' chętnie poznam nowych ludzi :) Odpowiedz Link
god_save_the_queen Re: Spotkanko? 26.08.05, 18:28 No to możnaby się skiknać. Ja praktyki mam de facto za soba więc już od września jestem "wolny" :P Odpowiedz Link
consoles_felizes Re: Spotkanko? 26.08.05, 19:34 hej, ja od polowy wrzesnia bede juz na miejscu, jestem otwarta na propozycje- zwlaszcza jesli ktos z Was zna sie na slusarstwie, myciu okien i kilku innych sprawach ktore na mnie czekaja ;-) Odpowiedz Link
god_save_the_queen Prepozycja 27.08.05, 22:46 ostatni piatek wrzesnia, godzina i miejsce do ustalenia :) consoles_felizes -> stolarz -> murarz a od biedy grabaż (wprawe do łapaty mam), umiem tez zmieniać zarówki, korki i montowac gniazdka ;) Odpowiedz Link
consoles_felizes Re: Prepozycja 28.08.05, 09:56 ostatni piatek wrzesnia= 30. wrzesnia Zgoda. A gdzie? Tradycyjnie pod Mickiewiczem? ;-) Mam pewne obawy ze sie nie rozpoznamy Odpowiedz Link
god_save_the_queen Re: Prepozycja 28.08.05, 15:15 Myśłałem o mniej uczęśczanym miejscu jak np. wejście do wiezy ratuszowej, pod lwami. Co do rozpoznania, wystarczy jedna charakterystycznie ubranan osoba :) Odpowiedz Link
consoles_felizes Re: Prepozycja 28.08.05, 18:07 nie jestem do konca pewna czy wiem gdzie to jest, ale pewnie wiem tylko nie pamietam God_save, charakterystycznie to znaczy JAK? zolta marynarka, fioletowe spodnie, a na gorze kapielowki? prosze Cie bardzo, mozesz sie tak na ochotnika ubrac :-) Odpowiedz Link
god_save_the_queen Re: Prepozycja 28.08.05, 19:43 To jest z drugiej strony rynku, trudno nie znaleźć samotnie stojącej Wieży Ratuszowej ;) Z jednej strony jest ogródek, z drugiej wejście z lwami. Jak? Np. spodnie w pionowe czarno-białe paski i koszulka kąkretnej kapeli ;) do tego czarna skóra i arafatka. Może być? Odpowiedz Link
consoles_felizes Re: Prepozycja 28.08.05, 20:32 no, to brzmi calkiem-calkiem... a podobno w Krakowie sami metroseksualni :-) Odpowiedz Link
god_save_the_queen Re: Prepozycja 28.08.05, 21:37 wiem, wiem o co chodziło, stąd ";)" Po prostu szukaj jego -> img.photobucket.com/albums/v333/jastrzab/karol.jpg czyli mnie :P Odpowiedz Link
consoles_felizes Re: Prepozycja 29.08.05, 10:31 ale wypasiony kot!!! zabierz kotaaaaa ;-) Odpowiedz Link
god_save_the_queen wypasiony kot ;) 29.08.05, 13:54 img.photobucket.com/albums/v333/jastrzab/Garbage/karolek2.jpg Odpowiedz Link
consoles_felizes Re: Prepozycja 29.08.05, 10:32 a tak poza kotem, to milo mi Karolu (jesli link nie klamie- a moze to imie kota? hehe) Ja jestem Ania Odpowiedz Link
god_save_the_queen Re: Prepozycja 29.08.05, 12:56 he he, Karol to imie kota własnie :) A mnie Jakub dano. Odpowiedz Link
human_by_profession Re: Prepozycja 29.08.05, 20:57 Karol ma zabójczy wzrok! /drugie zdjęcie/ Wiesz mam prawie identycznego kota tylko mój jest nieco mniejszy. Ale kolor - ten sam! No a tak w ogóle - Kaśka jestem miło mi Was wirtualnie poznać:) Odpowiedz Link
god_save_the_queen Stefan i jego zabójczy wzrok 29.08.05, 21:41 Miło mi Kasiu :) No i oczywiście Aniu :-) A to Stefan i jego zabójczy wzrok img.photobucket.com/albums/v333/jastrzab/PICT0015.jpg Odpowiedz Link
consoles_felizes Re: Stefan i jego zabójczy wzrok 29.08.05, 21:48 ile Ty masz tych kotow? Stefan wyglada jakby wlasnie zjadl Karola... Odpowiedz Link
human_by_profession Re: Stefan i jego zabójczy wzrok 30.08.05, 07:34 O, proszę!Jest jeszcze Stefan! Rzeczywiście minę ma jakby właśnie skończył smaczną kolację... Odpowiedz Link
god_save_the_queen Re: Stefan i jego zabójczy wzrok 30.08.05, 14:05 Ogólnie kotów mam w posiadaniu sztuk 7. A bywało wiecej... Odpowiedz Link
human_by_profession Re: Stefan i jego zabójczy wzrok 30.08.05, 14:40 Żartujesz! to ile miałeś najwięcej?! A jak się wabią wszystkie pozostałe? Odpowiedz Link
god_save_the_queen Re: Stefan i jego zabójczy wzrok 30.08.05, 15:04 Najwiecej było dziewięć. Wyżej wymienieni Stefan i Karol img.photobucket.com/albums/v333/jastrzab/PICT0012.jpg Ala, Tereska, Basia, Wilhelm i Filip. Odpowiedz Link
jasmin-black Re: Stefan i jego zabójczy wzrok 30.08.05, 19:33 łojaj..fajnie spotkać na forum kogos kto jest w podobnj sytułacji co ja (w tej chwili 9 kotów) Będzie mi ich brakowć jak pojadę do Krakowa...no chyba ze któregoś ze soba wezmę :P albo się jakimś twoim zaopiekuję :P Odpowiedz Link
god_save_the_queen Re: Stefan i jego zabójczy wzrok 30.08.05, 20:17 a bedziesz miała własne/na spółke mieszkanie czy academick? Odpowiedz Link
jasmin-black Re: Stefan i jego zabójczy wzrok 30.08.05, 20:29 ..będę miec mieszkanie...tylko zapomnialam o jednym małym szczególiku...moja koleżanka musi się zaopiekować dwoma szczurkami więc kotek raczej niemógłby z nami mieszkać ...nio nic...będę musiała nauczyc się spać sama... Odpowiedz Link
god_save_the_queen Re: Stefan i jego zabójczy wzrok 30.08.05, 20:45 jasmin-black napisała: > ...nio nic...będę musiała nauczyc się spać sama... Zaraz sobie kogoś znajdziesz i sama spać nie będziesz ;) No i chyba kolezanka nie będzie przetrzymywać tych szczurków 5 lat ;) BTW: skąd jesteś? Odpowiedz Link
jasmin-black Re: Stefan i jego zabójczy wzrok 30.08.05, 23:27 Jestem z Rybnika, do Krakowa mam jakies 120 km...w sumie masz rację...ona i tak będzie ze mna mieszkac tylko przez rok...nio i nie wiadomo jak życie się potoczy. Ale i tak będę dażyć uwielbieniem moje kociska Odpowiedz Link
human_by_profession Re: Stefan i jego zabójczy wzrok 30.08.05, 20:27 Niezłą masz gromadkę:) Mi też będzie smutno jak zostawię tu mojego kota - tylko jeden ale za to koooochany! Odpowiedz Link
consoles_felizes Re: Stefan i jego zabójczy wzrok 01.09.05, 18:08 to nie sa koty, to sa TYGRYSY. Koty sa mniej wiecej 3 razy mniejsze :-) Odpowiedz Link
jasmin-black Re: Stefan i jego zabójczy wzrok 01.09.05, 20:12 oja to mało znasz kotów...jak kot się ma dobrze to taki własnie jest...duuży i zadowolony :P Odpowiedz Link
god_save_the_queen Re: Stefan i jego zabójczy wzrok 01.09.05, 21:42 Oni nie są duzi... nie sugeruj sie moim zdjeciem jako skala porównawaczą ;) Mam tylko 1.71 ;) Stefan jest solidnym kotem, ale nie jest bykiem :) Odpowiedz Link
jasmin-black Re: Stefan i jego zabójczy wzrok 02.09.05, 10:41 ale na brak opieki to nie narzekają ;) szkoda że nie mam zdjęcia mojego Dżafara z niego to prawdziwa krowa jest...patykowate nóżki i weeelki kot na nich A Stefan wyglada dobrze...z bezdmonym nikt go nie pomyli Odpowiedz Link
god_save_the_queen Re: Stefan i jego zabójczy wzrok 02.09.05, 12:33 Fakt, Stefanek jest odrzywiony :) A jest taki duży dzieki... Danonkom :P Jak był mały to był jego ulubiony jogurt :) Najbardziej lubi truskawkowe. Odpowiedz Link
jasmin-black Re: Stefan i jego zabójczy wzrok 04.09.05, 15:31 hmm..danonki powaidasz..truskawkowe...trzeba spróbować bo moje to tylko kitiket...filet z mintaja...nio i brokuły czasami jakis twarożek.... Odpowiedz Link
god_save_the_queen Re: Stefan i jego zabójczy wzrok 04.09.05, 21:32 eee to moje takie wybredne nie sa. Stefan nawet barszczem czerwonym nie wzgardzi. A filip to i czosnek duszony w sosie zje... Odpowiedz Link
jasmin-black Re: Stefan i jego zabójczy wzrok 06.09.05, 21:16 no niestety tak sobie ich wychowaliśmy...jeden to już nawet kitietu nie chce jeść...zato koteczka Doris..jest zawsze głodna i zjada co widzi ;> a chudzina z niej jak nima co :P Nio i uwielbiaja kanapki...takie zwykłe z serem żółtym i pomidorem Odpowiedz Link
god_save_the_queen Re: Stefan i jego zabójczy wzrok 07.09.05, 01:38 Jasmin słoneczko, ja bym to inaczej ujął... dalismy im się nauczyć co jest dobre ;) Ktoby pomyślał, że kot rzuci sie na zielone oliwki, paczka, ciateczka... pokazało sie kotu, ze to nie dlaniego a on... zerzarł i chciał więcej... BTW: Ciekawe o czym bedziemy gadać jak sie spotkamy :P Grzesiu, z którym miałem praktyki powiedział "Nienawidze jak sie spotkaja baby które maja koty bo odrazu zaczynają o nich gadać". [Jakby sie kto pytał grzesiu ma kota ;)] Ja tam kobietą nie jestem, ale chyba można to rozszerzyć na wiekszość jeżeli niewszytkich posiadaczy kotów... tak, tak w rozmowie z Grześkiem tez zeszło w pewnym momencie na koty ;) Odpowiedz Link
consoles_felizes Re: Stefan i jego zabójczy wzrok 02.09.05, 15:52 No dobra, nie znam sie na kotach, mam znajomych z kotami, cos tam slyszalam na lekcjach biologii i kiedys prenumerowalam National Geographic, ale poza tym jestem laikiem :-) A koty Kuby sa super, chociaz dalej bede sie upierala, ze sa wielkosci tygrysow- szarych bo szarych, ale tygrysow. Zreszta, widuje takiego u sasiadki. Ma na imie Marcin, jest duuuzy i chociaz nie broni swojego terenu zbyt agresywnie, warczy na mnie z prawdziwie krolewska godnoscia kiedy wyjde na korytarz w tym samym czasie co on. Odpowiedz Link
human_by_profession Re: Stefan i jego zabójczy wzrok 02.09.05, 20:45 Według mnie to one też są Niezłych rozmiarów, no ale 'Jedz Danonki rośnij zdrowo':D Mój kocur to po prostu chudzinka w porównaniu ze Stefanem i Karolem:) Odpowiedz Link
nanangoo Re: Spotkanko? 26.08.05, 20:15 O! Ja też ja też! Takie spotkanie to świetny pomysł, zwłaszcza, że też jestem biedna 'sierota' nie z Krakowa:P Pozdrawiam UJotowców! Odpowiedz Link
human_by_profession Re: Spotkanko? 28.08.05, 20:46 god_save_the_queen napisał: > Proponuje zorganizować małe spotkanie dla tych co od października podejma > nauke na UJ, a przewinęli się przez Nasze forum :) > > Co wy na to? Witam! Mam pytanko do organizatora:) Odkryłam to forum w zasadzie dopiero dziś, a że również od października będę studiować na UJ to bardzo podoba mi się pomysł zorganizowania spotkanka. W końcu pasuje kogoś poznać bo jak wiele tutaj osób mieszkam daleko od Krakowa. Więc (ekhm ekhm) czy mogłabym dolączyć do tworzącej się tutaj grupy 'spotkaniowej'? Jestem nowicjuszką, ale może mi to wybaczycie;) Pozdrawiam ------------ Odpowiedz Link
god_save_the_queen Re: Spotkanko? 28.08.05, 21:25 A tam 'nowicjuszka'. Witamy z otwartymi ramionami :) I zapraszamy na krojące sie spotkanie :) Odpowiedz Link
human_by_profession Re: Spotkanko? 28.08.05, 21:41 Dzięki:) Będzie mi bardzo miło! A co do kierunku -> anglistyka. Nie wiem czy jest tu ktoś z tego kierunku poczytam posty i się zobaczy. Odpowiedz Link
god_save_the_queen Re: Spotkanko? 28.08.05, 22:09 No to czekamy :D A skąd jesteś, jeśli wolno spyatać? Odpowiedz Link
human_by_profession Re: Spotkanko? 29.08.05, 20:42 Co by nie wolno było! Spod Tarnowa. I wszystko jasne:) Odpowiedz Link
god_save_the_queen Re: Spotkanko? 29.08.05, 21:43 :) No to nie mieszkasz daleko :) I Kraków pewnie już dobrze znasz :) Odpowiedz Link
human_by_profession Re: Spotkanko? 30.08.05, 07:38 Nooo nie wiem czy tak dobrze bo nie mam pamięci do ulic:) Już nie raz zabłądziłam, ha ale od czego się ma mój niezbędnik - plan (już w połowie rozdarty) :) Odpowiedz Link
goha6 Re: Spotkanko? 04.09.05, 23:16 OOO widze, ze ktos z okolic Tarnowa!!! A ciekawe z jakich gdyz ja rowniez jestem z okolic Tarnowa i wybieram sie na UJ. Pozrawiam :) Odpowiedz Link
god_save_the_queen 30 września 18:00 30.08.05, 20:47 pod Lwami Wieży Ratuszowej (wejście od północy) [zachodnia część Rynku] Odpowiada? Odpowiedz Link
human_by_profession Re: 30 września 18:00 30.08.05, 21:52 Mi jak najbardziej! Pozdrawiam i do zobaczenia! Odpowiedz Link
consoles_felizes Re: 30 września 18:00 30.08.05, 22:00 mnie tez. zaciagne kolezanke jak sie da do zobaczenia :-) Odpowiedz Link
god_save_the_queen Re: 30 września 18:00 02.09.05, 12:35 zaciagnij, zaciągnij :) Ja pewnie ubiore sie w pasiaste portki (pionowe paski czarne i białe) i skóre lub marynarke od munduru galowego (zielona ze złotymi guzikami). Jak wyglada moja facjata wiecie, więc chyba nie powinno być problemu z odnalezieniem sie :) Odpowiedz Link
human_by_profession Re: fajnie , tylko po co? 07.09.05, 19:38 Hm... no tego... integracja? :D Odpowiedz Link
god_save_the_queen Re: fajnie , tylko po co? 07.09.05, 23:36 Bo zwyczajnie nie mam z kim wypić piwa. Content? Dzizas to był dżołk, nie pije piwa ;) Odpowiedz Link
habeo ...i każdy niech przyniesie fioletową gżegżółkę... 16.09.05, 20:22 ...sukces gwarantowany;) Polonistką nie pogardzicie, hmm?:) Pozdrawiam i do zobaczyska!!! Odpowiedz Link
crush2001 Re: ...i każdy niech przyniesie fioletową gżegżół 16.09.05, 23:10 polonista polonistką nie pogardzi! A gdzieżby tam! :-) Odpowiedz Link
god_save_the_queen Re: ...i każdy niech przyniesie fioletową gżegżół 17.09.05, 11:23 z fioletowa ciezko bedzie... li tylko pumpy w lampasy z rzeczy charakterystycznych... Odpowiedz Link
human_by_profession Re: 30 września 18:00 17.09.05, 20:38 Niech mi tylko nikt nie zapomni! Już nawet odwołałam jedno spotkanie, ażeby się z wami spotkać towarzysze! :-) Odpowiedz Link
m_mellon Re: 30 września 18:00 20.09.05, 17:46 :) habeo podesłała mi tego linka :) ... razem z pomysłem, coby się pojawić w piatek na spotkaniu pierwszoroczniaków ;) ... tyle tylko, że chyba nie dam rady :( ... ale udanej zabawy życzę :) no i archeo pozdrawia pozostałe kierunki :) czakala ;) vel marta ;) Odpowiedz Link
god_save_the_queen Re: 30 września 18:00 21.09.05, 02:34 musisz dać rade ;) inny archeo Odpowiedz Link
human_by_profession Re: 30 września 18:00 21.09.05, 07:33 Super! Prosimy jeszcze więcej! :-) Odpowiedz Link
m_mellon Re: 30 września 18:00 21.09.05, 17:57 no ładnie :) ... to widzę, że archeo jest wszędzie ;) ... no zobaczę ... może jakoś się uda ;) ... Odpowiedz Link
god_save_the_queen Re: 30 września 18:00 22.09.05, 16:28 > to widzę, że archeo jest wszędzie ;) Świete słowa ;) BTW: Sprawdź sobie poczte Odpowiedz Link
futszencja Re: 30 września 18:00 23.09.05, 12:14 mnie tez pasuje:) gdyby sie cos zmienilo to ewe_linda@o2.pl :)<papapa> Odpowiedz Link
kadlubek07 Re: 30 września 18:00 23.09.05, 14:03 Dopiero teraz zauwazyłam, ze termin juz jest i god save the queen = maleństwo :) postaram się byc :) Odpowiedz Link
habeo Re: 30 września 18:00 23.09.05, 16:14 Ojeej, jak dobrze, że archeo jest wszędzie..:)Bez Twojej pomocy pewnie bym m_mellon nie przekonała;) Crush2001-zapraszam na forum wokowców: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=29526&w=26416704&a=29449752 . Nawet, jeśli się do nich nie zaliczasz. W końcu łączy nas jeden Gołębnik:). Pozdrawiam wszystkich. Nie dajcie się wiatrom:)! Odpowiedz Link
god_save_the_queen Re: 30 września 18:00 23.09.05, 16:18 gdzie nie pójdziesz tam archeologa spotkasz ;) A im nas więcej tym lepiej. chyba bedziemy okupowac całą knajpe ;) Odpowiedz Link
habeo Re: 30 września 18:00 23.09.05, 16:21 Moje gg dla zainteresowanych:) 1320537:) Pozdrawiam! Odpowiedz Link
mariolkawalczywkisielu Re: 30 września 18:00 23.09.05, 17:22 halohalotulondyn, a zapisać to się jeszcze można? i ewentualnie zaciągnąć pierwszoroczniaka wieczorowego?:) dobranoc Odpowiedz Link
m_mellon Re: 30 września 18:00 23.09.05, 18:16 habeo ... cóż ... wszechobecna archeo też z gołębnika jest ;o) ... a zapisy to chyba do 30 września do 18:00 ;) ... a ja cały czas myślałam, że to o dniu dzisiejszym mowa ;) ... dzięki habeo za ściągnięcie mnie na ziemię ;) ... pozdrowienia :) Odpowiedz Link
sallywhite Re: 30 września 18:00 23.09.05, 21:33 Witam! Jak rozumiem zapisywać się jeszcze można :) Dawno nie byłam na "gazecie" i ten cały temat mi jakoś umknął... ps. jest ktoś z porównawczych studiów cywilizacji? pozdrawiam Odpowiedz Link
god_save_the_queen Re: 30 września 18:00 24.09.05, 01:56 zapisywać... po prostu zapamietac termin, miejsce i przyjść ;) koleżanke/kolege zaciagnac ;) Odpowiedz Link
kadlubek07 Re: 30 września 18:00 24.09.05, 12:59 A wybiera sie jakis mieszkaniec DS-16 (miasteczko AGH) oprócz mnie? Odpowiedz Link
sallywhite Re: 30 września 18:00 24.09.05, 21:55 Ja nie. Jestem z okolic Krakowa, więc dojeżdżam busikiem. Ale "Paranoid" rulez!!! :)) :P ** "I need someone to show me the things in live that I can't find..." Odpowiedz Link
kadlubek07 Re: 30 września 18:00 25.09.05, 00:02 Wiec poznamy sie po wyglądzie a la Ozzy ;P Ponawiam swoje pytanie, czy ktoś z miasteczka się wybiera? bo nie lubię wracać sama :) Odpowiedz Link
human_by_profession Re: 30 września 18:00 24.09.05, 20:06 Ooo widzę, że chętnych przybywa z dnia na dzień:) No i na razie archeo niepodzielnie rządzi... Odpowiedz Link
god_save_the_queen Re: 30 września 18:00 25.09.05, 17:50 human_by_profession napisała: > Ooo widzę, że chętnych przybywa z dnia na dzień:) I co lepsze głównie studenki :D > No i na razie archeo niepodzielnie rządzi... ARCHE-RULEZZZZZ BTW: Wszystko wskazuje na to, że skupiac sie bedziecie wokół młodzieńca o długich włosam upietych w kucyk ubranego w bryczesy i bluzę mundurowa ;) Odpowiedz Link
arges Re: 30 września 18:00 26.09.05, 19:31 Może ja też wpadnę, jeśli wyjadę z domu w piątek. :) Odpowiedz Link
god_save_the_queen TO JUŻ JUTRO, PAMIĘTAJCIE!!! 29.09.05, 18:11 18.00 Pod wieża Ratuszową. Odpowiedz Link
m_mellon :( 30.09.05, 22:18 hmmm ... ja to mam nosa, czasami, że powinnam powiedzieć "może..." ... miałam całkiem poważne zamiary dotrzeć do lwów ... ale ... :( ... musiałam załtwić kilka spraw ... cały dzień biegałam ... już myślałam, że wszystko idzie po mojej myśli ... ale ostatnia była poczta ... na której spędziłam moje rekordowe 40 minut :( ... w efekcie wyszłam z poczty o 18:19 :( ... a to chyba wszystko wyjaśnia :( ... zła byłam ... ale cóż ... mam nadzieje, że się dobrze bawicie :o) ... ;) Odpowiedz Link
god_save_the_queen Re: :( 01.10.05, 05:40 szkoda... a zabrakło Co dosłownie kilku minut... zebralismy sie stamtąd może 17 po... :( Odpowiedz Link
habeo Dzień Kudłacza:] 30.09.05, 23:06 Mhm, super...Ciekawe, czy Twój Stefan i Wasze jemu podobne też miewają takie wyskoki jak mój Śliniak??? Ból stawów rozłożył go na łopatki w chwili, gdy zastanawiałam się, w co się ubrać...i minął, gdy do miski nałożono kolację..:( Niewdzięczny(...zazdrosny?:>) Drodzy współtowarzysze! Pełna skruchy przyznaję się do wrażliwego na takich kudłaczy serca. Wybaczcie, że nie mogłam być dziś z Wami:(. Wszystkim obecnym, mniej lub bardziej kudłatym, składam gorące, acz spóźnione życzenia z okazji dzisiejszego święta. Żydowskim zwyczajem, obyśmy się spotkali za rok pode lwami..;) Hugs&Bugs! Odpowiedz Link