zawszelisica 04.10.12, 14:08 W sensie dodatkową. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rokicki1 Re: Czy jakieś uczelnie prowadzą jeszcze rekrutac 04.10.12, 14:55 Już się zaczął rok akademicki więc chyba nie. Jak coś to już patrz na prywatne uczelnie. Powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
szczawnicka Re: Czy jakieś uczelnie prowadzą jeszcze rekrutac 04.10.12, 15:38 chodzi o Wa-wę? znajoma idzie na WSP TWP i mówila, że na niektórych kierunkach przedłuzyli rekrutację do końca października ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewans Re: Czy jakieś uczelnie prowadzą jeszcze rekrutac IP: *.warszawa.vectranet.pl 04.10.12, 21:07 No właśnie! Z tym, że ja nie na uczelnię na studia, a chcę iść do szkoły policealnej jakiejś. Najlepiej na coś związanego z architekturą bo tym się bardzo interesuję i z tym chciałabym aby związana była moja przyszłość. Gdzie się można jeszcze zgłosić? w Progresie przyjmują? Odpowiedz Link Zgłoś
szczawnicka Re: Czy jakieś uczelnie prowadzą jeszcze rekrutac 05.10.12, 13:08 nie wiem, może zapytaj oddzielnym wątku ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 2345 Re: Czy jakieś uczelnie prowadzą jeszcze rekrutac IP: *.dynamic.chello.pl 05.10.12, 13:02 Podyplomowki maja rekrutacje do 15-20 bm. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: UW [...] IP: 101.172.85.* 12.10.12, 06:44 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
rokicki1 Re: Czy jakieś uczelnie prowadzą jeszcze rekrutac 19.10.12, 14:23 -Zawszelisica- znalazłaś coś? Patrzyłem, to rzeczywiść WSPTW prowadzi rekrutacje. Ale co mnie zdziwiło, to doslownie wszędzie były w tym roku dodatkowe nabory. To chyba ten niż demograficzny, bo nie wierzę, że ludziom chęci brakuje.:) Odpowiedz Link Zgłoś
zawszelisica Re: Czy jakieś uczelnie prowadzą jeszcze rekrutac 19.10.12, 14:36 Znalazłam pedagogikę, znaczy terapię pedagogiczną z logopedią na wsp twp w Warszawie. Kierunek niełatwy, ale myślę że satysfakcjonujący. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karakan Re: Czy jakieś uczelnie prowadzą jeszcze rekrutac IP: *.home.aster.pl 19.10.12, 14:52 Też właśnie się na to zgłosiłam. Z tego co wiem, to jeszcze mają miejsca. Odpowiedz Link Zgłoś
fatsamu w Poznaniu 26.10.12, 23:20 W Poznaniu WSHiR przyjmuje, po niedawnych turbulencjach nadrabiaja czas ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mario Re: Jakie uczelnie prowadzą jeszcze rekrutację? IP: *.free.aero2.net.pl 27.10.12, 14:05 No to ja pomoge, może ktoś się rozmysli, zmienil plany wiec trwa rekrutacja na: Dodatkowy termin rekrutacji (do 16.11) na studia stacjonarne I stopnia w roku akademickim 2012/2013 Wydział Elektryczny Kierunek zamawiany - INFORMATYKA Odpowiedz Link Zgłoś
szczawnicka Re: Jakie uczelnie prowadzą jeszcze rekrutację? 07.03.13, 14:29 Na wsp twp jeszcze do końca marca rekrutują na kilka kierunków, nie tylko logopedię. ;) Odpowiedz Link Zgłoś