Dodaj do ulubionych

Czy jakieś uczelnie prowadzą jeszcze rekrutację?

04.10.12, 14:08
W sensie dodatkową.
Obserwuj wątek
    • rokicki1 Re: Czy jakieś uczelnie prowadzą jeszcze rekrutac 04.10.12, 14:55
      Już się zaczął rok akademicki więc chyba nie. Jak coś to już patrz na prywatne uczelnie. Powodzenia.
      • szczawnicka Re: Czy jakieś uczelnie prowadzą jeszcze rekrutac 04.10.12, 15:38
        chodzi o Wa-wę?
        znajoma idzie na WSP TWP i mówila, że na niektórych kierunkach przedłuzyli rekrutację do końca października ;)
    • Gość: ewans Re: Czy jakieś uczelnie prowadzą jeszcze rekrutac IP: *.warszawa.vectranet.pl 04.10.12, 21:07
      No właśnie! Z tym, że ja nie na uczelnię na studia, a chcę iść do szkoły policealnej jakiejś. Najlepiej na coś związanego z architekturą bo tym się bardzo interesuję i z tym chciałabym aby związana była moja przyszłość. Gdzie się można jeszcze zgłosić? w Progresie przyjmują?
      • szczawnicka Re: Czy jakieś uczelnie prowadzą jeszcze rekrutac 05.10.12, 13:08
        nie wiem, może zapytaj oddzielnym wątku ;)
    • Gość: 2345 Re: Czy jakieś uczelnie prowadzą jeszcze rekrutac IP: *.dynamic.chello.pl 05.10.12, 13:02
      Podyplomowki maja rekrutacje do 15-20 bm.
    • Gość: UW [...] IP: 101.172.85.* 12.10.12, 06:44
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • rokicki1 Re: Czy jakieś uczelnie prowadzą jeszcze rekrutac 19.10.12, 14:23
      -Zawszelisica- znalazłaś coś? Patrzyłem, to rzeczywiść WSPTW prowadzi rekrutacje. Ale co mnie zdziwiło, to doslownie wszędzie były w tym roku dodatkowe nabory. To chyba ten niż demograficzny, bo nie wierzę, że ludziom chęci brakuje.:)
      • zawszelisica Re: Czy jakieś uczelnie prowadzą jeszcze rekrutac 19.10.12, 14:36
        Znalazłam pedagogikę, znaczy terapię pedagogiczną z logopedią na wsp twp w Warszawie. Kierunek niełatwy, ale myślę że satysfakcjonujący.
        • Gość: karakan Re: Czy jakieś uczelnie prowadzą jeszcze rekrutac IP: *.home.aster.pl 19.10.12, 14:52
          Też właśnie się na to zgłosiłam. Z tego co wiem, to jeszcze mają miejsca.
    • fatsamu w Poznaniu 26.10.12, 23:20
      W Poznaniu WSHiR przyjmuje, po niedawnych turbulencjach nadrabiaja czas ;)
    • Gość: Mario Re: Jakie uczelnie prowadzą jeszcze rekrutację? IP: *.free.aero2.net.pl 27.10.12, 14:05
      No to ja pomoge, może ktoś się rozmysli, zmienil plany wiec trwa rekrutacja na:

Dodatkowy termin rekrutacji (do 16.11)
      na studia
      stacjonarne I stopnia
      w roku akademickim 2012/2013

Wydział Elektryczny
      Kierunek zamawiany - INFORMATYKA
      • szczawnicka Re: Jakie uczelnie prowadzą jeszcze rekrutację? 07.03.13, 14:29
        Na wsp twp jeszcze do końca marca rekrutują na kilka kierunków, nie tylko logopedię. ;)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka