hubar 01.02.02, 12:27 Od pewnego czasu dostaje(nie tylko) ja na moją skrzynkę Gazeta.pl maile od nieznanych mi osób, z wirusami!!! Więc kasujcie od razu to ... !!!! pozdrowy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hubar Re: --------UWAGA!!! VIRUS ATAKUJE SKRZYNKI GAZETA.PL! 01.02.02, 12:44 www.gazeta.pl/alfa/home.jsp?dzial=0511&forum=LODZ&wid=984401&aid=984401 Odpowiedz Link Zgłoś
kropka. Re: --------UWAGA!!! VIRUS ATAKUJE SKRZYNKI GAZETA.PL! 01.02.02, 13:49 No to ja to chyba dostałam, bo mi wyżarło pół skrzynki. Poza tym otworzyłam dziś mail od perry'ego, a w treści był mail od tulki. Cholera, co z tym zrobić? Czy ja też rozsyłam tego wirusa? Odpowiedz Link Zgłoś
perry. Re: --------UWAGA!!! VIRUS ATAKUJE SKRZYNKI GAZETA.PL! 01.02.02, 13:51 Cholera, to to dziadostwo podczepiło się pod moją skrzynkę?!? :-((( Zapuść program antywirusowy albo wejdź na GG to Ci wytłumaczę bardziej szczegółowo (bateria w komórce mi zdechła). Sorry - Perry Odpowiedz Link Zgłoś
kropka. Re: --------UWAGA!!! VIRUS ATAKUJE SKRZYNKI GAZETA.PL! 01.02.02, 14:32 Już czysto. Jak dobrze mieć przyjaciół! Dzięki Perry :-) Pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś
perry. Re: --------UWAGA!!! VIRUS ATAKUJE SKRZYNKI GAZETA.PL! 01.02.02, 14:33 Pewnie, że dobrze i to dla mnie zaszczyt, że stwierdzasz tak w odniesieniu do mnie! :-) Pozdrawiam serdecznie - Perry Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: --------UWAGA!!! VIRUS ATAKUJE SKRZYNKI GAZETA.PL! 04.02.02, 10:36 Przed chwilą odebrałem dwa maile od: marobin@poczta.gazeta.pl i slawek.r@poczta.gazeta.pl są virusy!!!!!! pozdrowy Odpowiedz Link Zgłoś
bartuch Re: --------UWAGA!!! VIRUS ATAKUJE SKRZYNKI GAZETA.PL! 04.02.02, 10:50 Pewnie dostajesz je od Pyrkosza, Hubar. Do zobaczenia. Odpowiedz Link Zgłoś