Dodaj do ulubionych

obozy zerowe UW - pytanie

IP: *.acn.pl 04.07.04, 21:27
Chciałabym się dowiedzieć czy na polonistyce i socjologii wieczorowej na UW
są organizowane obozy zerowe? Dzięki za odp.
Obserwuj wątek
    • tak_zwany Re: obozy zerowe UW - pytanie 04.07.04, 21:30
      Na socjologii jest obóz zerowy dla wszystkich studentów, niezależnie od tego,
      czy są dzienni, czy wieczorowi. W ogóle w IS podział dzienne/wieczorowe jest
      mało widoczny. Co do obozu to gorąco polecam - bardzo ułatwia późniejsze
      odnalezienie się w rzeczywistości instytutu.
      • Gość: Gosia Re: obozy zerowe UW - pytanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.04, 21:39
        a na ekonomii są??
        • tak_zwany Re: obozy zerowe UW - pytanie 04.07.04, 21:42
          Zapewne tak, aczkolwiek przekracza to już moje kompetencje... :-) Jednak
          zauważam, iż większość kierunków na UW ma obozy zerowe, więc czemu i nie
          ekonomia...
    • Gość: rafal Re: obozy zerowe UW - pytanie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.07.04, 10:38
      polonistyka ma na pewno oboz :-) i bedzie zarabiscie!
      • Gość: ladyl Re: obozy zerowe UW - pytanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.04, 10:59
        na polonistycznym fajnie?? no co ty!? jestem na 1 (juz prawie 2) roku
        slawistyki (wydzial polonistyki) i na zeszlorocznej zerowce byly takie nudy ze
        nasza najwieksza rozrywka byly posilki i czekanie na nie :) beznadzieja.
        pilismy tanie wino i piwo za 1,79 bo ogromne ilosci tego szly... odludzie...
        zero rozrywek...
        a polonisci byli (delikatnie mowiac) ekhm dretwi :)
        • Gość: ekhm Re: obozy zerowe UW - pytanie IP: *.elomza.pl / 80.51.241.* 05.07.04, 11:31
          kiedy są te obozy i ile ten "luxus" kosztuje?
          • tak_zwany Re: obozy zerowe UW - pytanie 05.07.04, 11:54
            Obóz zerowy socjologii UW jest bodajże od 20 do 27.09. (data jeszcze nie jest
            ostateczna, ale z pewnością jest to wrzesień i raczej jego II połowa). Co do
            kosztów, to myślę, że około 350 złotych. 2 lata temu, osoby z kiepską sytuacją
            materialną mogły wnioskować o częściową refundację, ale nie wiem, jak to
            wygląda teraz (trzeba napisać albo do samorządu, albo komisji stypendialnej).
            • Gość: kasia Re: obozy zerowe UW - pytanie IP: *.acn.pl 05.07.04, 12:13
              rozumiem, że w przypadku socjologii taki obóz obejmuje zarówno przyszłych
              studentów dzennych, jak i wieczorowych?
              • tak_zwany Re: obozy zerowe UW - pytanie 05.07.04, 13:25
                Khe, khe, jak Ci odpisywałem TUTAJ (forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?
                f=245&w=13945535&a=13945609), obóz zerowy jest dla wszystkich...
                • tak_zwany Re: obozy zerowe UW - pytanie 05.07.04, 13:26
                  Źle się wkleiło... Chodzi mi o mojego pierwszego posta w tym temacie...
    • Gość: ;) Re: obozy zerowe UW - pytanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.04, 15:42
      A wydział biologii?jest cos takiego?kiedy/gdzie, gdzie jest jakies info o tym?:)
      • Gość: heksa Re: obozy zerowe UW - pytanie IP: *.samorzad.uw.edu.pl 06.07.04, 16:26
        Obozy Socjologii były super!Dużo się można dowiedzieć, bo przyjeżdza też kadra
        naukowa (na część), ale jest bardzo wyluzowana. Nie ma innej okazji, aby
        student I roku mógł pogadać z Dyrektorem ds Studenckich o czym właściwie chce.
        Potem w razie kłopotów to procentuje!
        No i jest przetrwalnik, czyli u kogo jak wyglądają egzaminy, na kogo uważać itp.
        Wiedzą się dzielą starsi studenci.
        Jest też obóz ogólnouniwersytecki w Międzyzdrojach.Też jest fajnie,morze,
        mnóstwo ognisk, warsztatów (językowych, dziennikarskich, tanecznych), koncerty
        (RAZ DWA TRZY) w dodatku terminy się nie pokrywają:)
        • tak_zwany Re: obozy zerowe UW - pytanie 06.07.04, 16:30
          O, ktoś się w Zarządzie Głównym zbunkrował... Ewa?
          • Gość: heksa Re: obozy zerowe UW - pytanie IP: *.samorzad.uw.edu.pl 07.07.04, 16:26
            Witam samorzad socjologii:)
            • tak_zwany Re: obozy zerowe UW - pytanie 07.07.04, 20:29
              Samorząd? Rzecz jasna, przecież wszyscy studenci IS UW to samorząd. Ale jeśli
              miałaś na myśli Zarząd Samorządu to pudło...
              • Gość: heksa Re: obozy zerowe UW - pytanie IP: *.samorzad.uw.edu.pl 08.07.04, 15:01
                A tam pudło!
                Samorząd potocznie to zarząd+okolice:)
                Nie wiem dokładnie kto jesteś, ale przyznaję, że stawiałam na Krzysia, Tomka
                lub Michała.
                Tylko oni ,jak mi się wydawało mają tak dokładne info o obozie.
                Ale przemknął mi przez myśl także Patryk (on wszystko wie), Przemek lub Ola
                (no, ale ona jest w ZSS).Teraz jednak pomyślałam, że jeżeli w samorządzie
                socjologii nic się nie zmieniło, możesz być kimkolwiek, kto siedzi w kanciapie:)
              • Gość: heksa Re: obozy zerowe UW - pytanie IP: *.samorzad.uw.edu.pl 08.07.04, 15:04
                Zapomniałam jeszcze o Danielu...
                • tak_zwany Re: obozy zerowe UW - pytanie 08.07.04, 15:13
                  Pudło, pudło, pudło, pudło...
                  • tak_zwany Re: obozy zerowe UW - pytanie 08.07.04, 15:14
                    jeżeli chodzi o wymienionych z imienia + kontekst...
                    • Gość: heksa Re: obozy zerowe UW - pytanie IP: *.samorzad.uw.edu.pl 08.07.04, 16:07
                      poddaję się:)
                      Musisz być czarodziejem, skoro znasz termin obozu, a nie kręcisz się po
                      kanciapie:)
                      Może wskazówka?
                      • tak_zwany Re: obozy zerowe UW - pytanie 08.07.04, 20:14
                        Hola, hola, nie powiedziałem, że nie bywam w kanciapie. Ten kontekst dotyczył
                        czego innego, nie chcę za dużo podpowiadać:-) A swoją drogą to jestem nieco
                        urażony...
                        • Gość: heksa Re: obozy zerowe UW - pytanie IP: *.samorzad.uw.edu.pl 08.07.04, 20:26
                          No cóż...
                          Wybacz...
                          Ty miałeś łatwiej, bo Heksą jestem na kazdym forum, i chyba jedyną, która łączy
                          znajomość obozów socjologii, obozów w międzyzdrojach i ZSS UW:)
                          Wciąż czekam na wskazówkę.
                          nie wiem, kto teraz przesiaduje w kanciapie, preferuje matematyków na IS i ma
                          wiedzę o samorządzie:)A!!!!!!!!! i do tego dwa lata temu był na naszym obozie,
                          a kogo nie wymieniłam.
                          • tak_zwany Re: obozy zerowe UW - pytanie 08.07.04, 20:37
                            Obozów w Międzyzdrojach nie znam... Skąd ta myśl?
                            Preferuje matematyków? Cóż, sam matematykiem nie jestem, ale z pewnymi rzeczami
                            mają u nas mniejszy problem...
                            Dobra, to będzie podpowiedź, która w zasadzie rozwiązuje zagadkę - wymieniłaś
                            mnie, ale nie wymieniłaś...
                            • Gość: heksa Re: obozy zerowe UW - pytanie IP: *.samorzad.uw.edu.pl 08.07.04, 20:56
                              ????????????
                              Bez takich!
                              Niw wymieniłam 40 z obecnego II roku osób z obozu, i 100 z kanciapy!
                              Międzyzdroje przytoczyłam w kontekście mojej osoby.
                              A co do matematyków, to czytałam twoje posty o rekrutacji;)
                              • tak_zwany Re: obozy zerowe UW - pytanie 08.07.04, 21:18
                                A CZŁONEK IKW I BYĆ MOŻE JEJ PRZYSZŁY PRZEWODNICZĄCY, STAŁY BYWALEC KACIAPY I
                                (także być może) PRZYSZŁY CZŁONEK KADRY OBOZU ZEROWEGO TO PIES!!!???
                                • Gość: heksa Re: obozy zerowe UW - pytanie IP: *.samorzad.uw.edu.pl 08.07.04, 21:37
                                  IKW?PIES?
                                  Najważniejsza funkcja, mimo że działa głównie październik/listopad:)
                                  A o kadrze na obozie nic nie wiem, odkąd nie ja go współorganizuję;)
                                  Klan Grzybków czy Michał M?
                                  • tak_zwany Re: obozy zerowe UW - pytanie 08.07.04, 21:39
                                    Teraz z klanu ostał się jedynie młodszy... I to nie jestem ja...
                                    • Gość: heksa Re: obozy zerowe UW - pytanie IP: *.samorzad.uw.edu.pl 08.07.04, 22:03
                                      No no!
                                      A więc Michał M!
                                      Czym będziesz się zajmował jako kadra na obozie?
                                      • tak_zwany Re: obozy zerowe UW - pytanie 08.07.04, 22:09
                                        Nawet nie wiem, czy będę, ale ponoć jest szansa... Część Zarządu nie może
                                        jechać, ale to nic pewnego. Jeżeli pojadę, to zrobię wykład albo o metodach
                                        niesondażowych, albo o paradygmacie obiektywistycznym i subiektywistycznym (z
                                        naciskiem na ten drugi :P - skoro jest teoria gier, to czemu nie np.
                                        fenomenologia?), albo o socjologii wiedzy. Chyba że mnie zagonią do czegoś
                                        bardziej standardowego (ale nie będę tutaj zdradzał co, zabawa w Zakopanem;-).
                                        Z wykładem się jeszcze zastanowię, wystaczy, że przyjedzie pewien "fascynujący"
                                        człowiek, nie trzeba uczestnikom kolejnego usypiacza...
                                        • Gość: heksa Re: obozy zerowe UW - pytanie IP: *.samorzad.uw.edu.pl 08.07.04, 22:36
                                          Zakopane, masz na myśli zeszłoroczną imprezkę z respondentami?
                                          No, jeśli poprowadzisz wykład z fenomenologii nie usypiając uczestników, będę
                                          pod wrażeniem.Wpadnijcie do ZSS UW, mam sporo gier integracyjnych.
                                          Parlamentarzyści w Wildze mieli z tego kupę zabawy:)
                                          • tak_zwany Re: obozy zerowe UW - pytanie 08.07.04, 22:44
                                            Widać, że na Frąckowiaka nie chodziłaś, gdyż on nigdy nie usypiał na wykładach,
                                            a o fenomenologii był jeden z najlepszych...
                                            Zabawy integracyjne? Eeee, jestem poważnym człowiekiem;-) Zobaczymy, co nasz
                                            prezes (tak się zaczął tytułować - buhahahahahahahahahahahahahahahaha!!!!!!)
                                            postanowi, jak wróci z wakacji. Fakt, że trzeba się starać, jak się da, żeby
                                            nudno nie było. U nas zasadniczo na obozach nie bywa nudno, ale nigdy nie jest
                                            tak dobrze, żeby nie mogło być lepiej. Tak czy owak, z pewnością nie dojdzie do
                                            sytuacji, że nie będą mieli nic do roboty... Nie to co na polonistyce...
                                            • Gość: heksa Re: obozy zerowe UW - pytanie IP: *.samorzad.uw.edu.pl 08.07.04, 22:51
                                              Do Frąckowiaka chodziłam, ale o 8 rano rzadko bywam pobudzona.
                                              Prezes?
                                              Prezes jest tylko jeden, Samulak;)
                                              Krzyś jest szefem.
                                              Za poważny?Pamiętaj, że obóz jest dla uczestników, a nie dla kadry:)
                                              Idę do domku.
                                              Do zobaczenia

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka