lucasso55 02.08.04, 00:37 witam!!dostalem sie na transport do radomia!!mozecie mi powiedziec jak tam jest na tej politechnice??dzieki za wszelki odzew Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kaiko84 Re: studia w radomiu 02.08.04, 01:23 siema. z tego co wiem to na transporcie jest fajny klimat. tyle, że podobno spory odsiew robią po pierwszym semestrze/roku. najwięcej problemów z fizyką i matematyką. Radom miasto takie sobie. w sumie jest gdzie wyjść, jest co robić, ale co tu dużo ukrywać należy do tych niezbyt bezpiecznych. A tak wogle to jesteś spoza Radomia ? Odpowiedz Link Zgłoś
lucasso55 Re: studia w radomiu 02.08.04, 11:31 jestesm spoza Radomia.mieszkam w rawie mazowieckiej i z radomia mam jakies 85km.a nie wiesz jak jest w akademikach?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaiko84 Re: studia w radomiu IP: *.tronic.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 02.08.04, 13:26 nie mam pojęcia. chociaż z tego co wiem to chyba jak w każdym, balet non-stop. tylko będziesz miał troche słabo, bo akademiki są w innym miejscu niż wydział transportu, także trochę sobie pojeździsz autobusami. ew 20-30 minut piechotką. o radomiu moge ci napisać gdzie warto iść, najlepsze są Katakumby na placu Stare Miasto (zajebisty klimat + muza głównie rock) i Deja Vu (nie wpuszczają wszystkich i nie ma tyle bydła). Niedaleko akademika jest Aula (klub studencki w budynku wydz. Ekonomicznego), ale to już raczej bryndza (odgroma burków). Nie daleko wydz. transportu jest Atrium (klub studencki) tam jest nawet fajny klimacik. W centrum (na przeciwko Teatru,5 min. od Transportu) jest Grolsh - bez dyskotek, ale zajebiste miejsce do wypicia browarka, pogrania w bilarda itp. A poza tym na osiedlu akademickim (czyli tam gdzie akademiki :)) jest sporo najróżniejszych barów. A i na końcu pizzeria De Grasso (nie pamiętam nazwy ulicy) - tania i dobra pizza (18 zł za zajebiście wielką pizze). Odpowiedz Link Zgłoś
lucasso55 Re: studia w radomiu 02.08.04, 23:17 no to super!!!zobaczymy czy mnie nie wywala po polroczu.jutro bede w radomiu zawiesc reszte dokumentow.a ty (kakio84)mieszkasz czy studiujesz w radomiu???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaiko84 Re: studia w radomiu IP: *.tronic.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 03.08.04, 14:54 mieszkam/mieszkałem obecnie na studiach w Krakowie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: l Re: studia w radomiu IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 03.08.04, 16:11 LUCASSO55 jestes z Rawy? Jak jestes Lukaszem K. to sie dobrze znamy.... Odpowiedz Link Zgłoś
lucasso55 Re: studia w radomiu 04.08.04, 11:05 tak jestem z rawy i jestem lukaszem k. a kim jestes?????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: l Re: studia w radomiu IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 04.08.04, 15:01 to chyba spedzilismy 8 lat w jednej klasie... To ja Aga W. Odpowiedz Link Zgłoś
lucasso55 Re: studia w radomiu 04.08.04, 16:09 racja spedzilismy "razem" te 8 lat w podstawowce.serdecznie pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś