umbradomini1 16.11.05, 08:25 naukowe są straaasznie obniżone- przynajmniej na filologiach (podobno "łatwo u nas mieć 5"- buhahaha) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
metka44 Re: stypa:(((( 18.11.05, 11:38 Masz racje - stypa. Za najwyzszy prog 250zl (z 340zl). Niby lepsze 250zl niz nic, ale kto by nie chcial miec wiecej? W ramach komentarza uslyszelismy, ze pieniadze nie powinny motywowac studenta ;) Odpowiedz Link
umbradomini1 Re: stypa:(((( 18.11.05, 16:49 tak, to samo usłyszałem, ale nie po to za*****em tyle, żeby mi teraz obcięli... no i podobno jeszcze nie ma jeszcze nic o socjalnych (mimo że się nie łapię, to szkoda mi tych, którzy czekają i naprawdę potrzebują tej kasy) Odpowiedz Link
umbradomini1 Re: stypa:(((( 18.11.05, 19:58 dla 140, czyli znowu nie tak dużo mniej niż ci, którzy mają teraz stówę.... no i każda kasa się przyda Odpowiedz Link
karolinaskawinska Re: stypa:(((( 18.11.05, 20:51 ja piernicze...no wlasnie dzisiaj to ja mam stype przez stypendium ...taka nam daja teraz stype ze ja piernicze:((((((((((((((((((((( ja juz sobie dlugow narobilam! Odpowiedz Link
mr_pope Re: stypa:(((( 18.11.05, 23:40 Jesli jestes studentka to moze znajdziesz sponsora? Oczywiscie malo wybredny zart. A powazniej, to czy nie oplaca sie bardziej isc do roboty zamiast zasuwac na stypendium? Czasu poswieca sie tyle samo, wiedza mniej wiecej podobna a zarobki wyzsze. Odpowiedz Link
umbradomini1 Re: stypa:(((( 19.11.05, 08:36 opłaca się, tylko że niektórzy stwierdzili, że chcą 2 kierunków i teraz jak te **** próbują zbobyć przynajmniej jedną stypę....bleeeh....życie studenta jest trudne, no i sponsoring raczej odpada;P Odpowiedz Link